Ооо, фривилна грухталност…

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

27.07.18
13:53

Тва твоето е толкова силово трениране, колкото и кросфита ти е за Игрите. Нормално е да ти е скука.

Bart Simpson

27.07.18
14:37

Всекиму според възможностите.
Важно е да се правят крачки, макар и малки в правилната посока.
Аз си спомням как ти когато започвах ( с на Боби програмата) каза:
” Ти потренирай така шест месеца и ще видиш какво ще стане със силата”
Пък сега било...... каквото там каза.
Не знам, нещо променило ли се е?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.07.18 14:45.

27.07.18
14:55

Ти 6 месеца стриктно направи и не си доволен, така ли? Това едно.
Второ, тази програма не е силова, по-скоро е нещо като полукондиционна полуфитнес схема с лек силов елемент.

Bart Simpson

27.07.18
15:01

Напротив, доволен съм много имам и мнения в тази насока.
Просто коментирам твоето мнение относно отражението на тази програма спрямо силата (преди шест месеца) и настоящото ти мнение, което ми се стори в разрез с първото.
Пък и тогава не каза, глей какво ще стане с функционалността или кондицията, а каза гледай какво ще стане със силата, пък иначе лек силов елемент.......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.07.18 15:11.

27.07.18
15:13

Не четеш внимателно какво съм написал. Схемата не е силова, да. Дава отражение върху силата, да. Това са две различни неща. Много различни.
Да, така казах и твърдя, че съм бил прав. Ти си в лоша кондиция и сега, а това беше ултра зле. Нормално с подобряване на силовата издръжливост да се повиши силата при нивоа като твоето.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.07.18 15:15.

Bart Simpson

27.07.18
15:37

Живи и здрави да сме, както казах, важно е да се развиваме, кой по - бавничко, кой по- правилно......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.07.18 15:38.

Bart Simpson

28.07.18
12:16

Оувърхед клек 10 х лост
Преден клек до 2 х 1#110
Обръщане с клек 10 х 1#65

Дихателна стълба (Мусаши) 1-7-1
Тръстер 40 кг

Чуството е все едно се давиш, а вода около теб няма.
Кошмарно чувство, все едно дишаш с найлонова торба на главата.
УАУ
Зарибявка яка е това.
На оувърхед клека скоро ще има тежести, става все по стабилен, дабъл ъндъри все още само единични успешни.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.07.18 12:18.

Bart Simpson

01.08.18
02:03

Тези дни пропуснах няколко тренировки.
Най- милият ми и близък до сърцето приятел ми се обади в неделя и каза, че е на летището в Дъблин и ме пита -да идвам или ще дойдеш да ме вземеш.
Ей, обезумях от радост, не съм го виждал от деня,  в който се роди дребния.
Знаем се от втори клас, преди да хвана пътя.
За огромна жалост не беше щастлив повода на срещата ни, дълъг период на злощастно развитие на нещата в живота му си бяха оставили грозните следи по изражението му.
Говорихме три дни.
Много го обичам и се моля да съм успял да му вдъхна кураж.
Въпреки всичко, снощи се смяхме тримата с него и съпругата ми със сълзи на историите ни от юнушеството.
Обичам да обичам.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.08.18 03:19.

Bart Simpson

01.08.18
10:45

Оуеърхед клек 2 х 10- лост
Преден клек до 2 х 1#110

Дихателна стълба- суинг 32 кг
1-13-1

Скок кутия 100

Bart Simpson

02.08.18
12:57

Оувърхед клек 2 х 10- лост
Преден клек до 2 х 1- 110
Обръщане с клек 10 х 1-65

Табата:
Тръстер
Дъмбел снач
Скок кутия
Суинг
Бърпи
Скок въже
Въртене БГ торба
Пуш преса

Цялата по 2 без пауза.

Bart Simpson

04.08.18
04:24

Изчезвам за малко, няма и да тренирам, но щеш не щеш по пътя стигаш и кръстовища.
Сълза и смях.
Едно време когато си представях сценарии на книги в реалния живот и смесвайки ги много успешно създавайки хаос и безпорядък около мен ми хрумваха смахнати идеи и мечти.
Например представях си как ментора ми го прихващат демони и става сериен убиец и оставя кулинарни следи и как от някоя от агенциите ме вербуват за сътрудник да спомогна за залавянето му защото познавам професионалните му особенности.
Не само тук, винаги съм се съмнявал в себе си и самокритиката ми е на ниво ПРО.
Никога не съмбил убеден,  че съм прав и всичко, което имам съм смятал за незаслужено.
Днес сутринта получих няколко съобщения и телефонен разговор със собственик на ресторантска верига, позната на повечето от нас тук( с две думи голямото добрутро).
Искат да ми поверят ресторант, в който ми е притеснено да ям.
Проведох разговора в колата на паркинга пред залата, не тренирах след това защото треперих.
Изведнъж всичките плочки, щанги, гири, правилни клекове станаха толкова маловажни.
Не знам дори защо ви го казвам, сигурно защото се напих.
Но е отатък света.
И съпругата ми какво каза?
С теб сме.
А аз мога ли?
Сега десетина или по- малко ще кажат,  действай, ти можеш, не от тук, приятелите ми.
Фуск........
И все пак ви благодаря, с малки изключения сте готини и благодаря за подкрепата, не е сбогуване, проато тр да се върна малко в реалността.
Вярвате или не, аз ви обичам, обичайте се и вие, мали, Наталия много дебела, бил съм и в Море от любов, ама хубавата история, поздрав за годишнината.
А пък ние онзи ден десет години брак ударихме.
Ако можех все да съм так уверем както съм както когато се напия, планините щях да ги наместя по азбучен ред.
Късмет и здраве, приятели.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.08.18 21:09.

Bart Simpson

06.08.18
04:03

Решено е.
Пърувам на следващия ден след отпуската.
Ще пътувам през България.
Ще имам два дни там, ще се видя, с който успея и след това продължавам за едно -месечено взаимно- опознаване.
Ще трябва да се върна за малко в залата защото от три дни не съм спал и съм нагнетил такова напрежение, че скоро може да скъсам някоя жичка.

06.08.18
14:15

Айде успех и умната 🙂. Ако всичко е ток, а пък и да не е толкова, все след някой и друг месец ще се върнеш.

Bart Simpson

08.08.18
11:31

Оувърхед клек 2 х 10#30 кг😁
Преден клек до 2#110
Обръщане с клек 1 х 10#65 кг

7 рунда:
5 тръстер #45 кг
10 TRX гребане
+

4 рунда:
5 Обръщане с клек #45 кг
30 скока на въже
Време 13.5 мин

Трябваше и втората част от комплекса да са 7 рунда, но не ми стигна въздух.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.08.18 11:34.

Bart Simpson

08.08.18
23:33

Много хора се разгневиха за двата ми дни в БГ, та удължих престоя.
Както обичам да казвам:

Bart Simpson

09.08.18
14:00

Оувърхед клек 2 х 10#30 😁
Преден клек до 2 х 1#110

10,9,8…..3,2,1
Тяга ГД -80
Бърпи набиране
Време: 12.48 мин

Е този път ми изгоряха дробовете.
Натиснах абсолютно на макса защото имах време, което да гоня.
Исках много да го вкарам под десет минути, но е тотален абсурд.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1