30.05.18
16:38
Клека го започнах с 60, сега е 130.
Мазнините бяха около 25, сега гоня 10%.
Клека ти е 130 когато ги сложиш на щангата, клекнеш с тях и ги станеш. Иначе си е х повторения на 100 кг, както е реално при теб в момента.
Това са нормални, да не кажа и не кой знае какви резултати за начинаещ, какъвто си все още ти.
30.05.18
17:51
Ш си махна пръстена.
31.05.18
10:29
Имам едно питане.
Дребния е ужасно зарибен по супер марио.
Има почти всички нинтендо игри, но класиката вече я няма за нито една конзола.
Някой знае ли сайт за ретро игри.
Компютър му купих, личен, вчера никъде не мога да я намеря.
Някой ако може да помогне, плс.
Мнението беше редактирано от Splash на 31.05.18 11:09.
Порбва ли по “abandonware” сайтове да търсиш?
Сваляш zip архива от тук примерно:
https://www.myabandonware.com/game/super-mario-bros-9f1
После теглиш един Nintendo NES емулатор (jnes например):
http://www.jabosoft.com/categories/1
Инсталираш, отваряш архива с емулатора и играеш. 🙂 Не съм пробвал, но би трябвало да работи.
Питай гуглето кво е “mame” и виж как се инсталира и се пускат игрите. Със сигурност има всичко.
Питай гуглето кво е “mame” и виж как се инсталира и се пускат игрите. Със сигурност има всичко.
Обаче е много по яко да си я играеш на конзолата вместо на пс 🙂
Един мой приятел от детинство ми се обажда преди години и ми вика: “освободи си вечерта, вземи няколко бири и ела вкъщи.” Отивам аз и кво да видя - този инсталирал у тях една игра - шкаф - като онези с ръчките по залите за електронни игри от нашето детство - с играта Бубле-бубле. Отдолу където отиват жетоните отворено и като пуснем жетон само го взимаме и го пускаме отгоре пак. Превъртяхме я и се размазахме от хилене и носталгия.
Та Барти, ако искаш да си манияк, потърси - правят такива игри-шкафове с джойстици, даже има и програмируеми - можеш да си сменяш игрите без да сменяш платките. Ето това вече ще е маниащина да си инсталираш една такава в хола 🙂
Аз точно тези игри обожавам. И винаги търся по морето или някъде такива останали които играех. Стрийт файтер 2, кадилаците и динозаврите и подобни.
Но не се хващам с игри вече, понеже много лесно се пристрастявам и си губя времето 🙂
Кое по-точно е по-якото? Архаичните геймпадове ли?
Нинтендо ги пуснаха конзолите отново през 2016 и сега пак през 2018 с 30 вградени игри, но все пак си мисля че емулатор + хубав pc геймпад е по-добре. Освен ако не те тресе зверски носталгията.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01IFJEWTM/
И SNES има:
https://www.amazon.co.uk/Nintendo-Classic-Mini-Console-Entertainment/dp/B073BVHY3F/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1527756921&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=super+nintendo&dpPl=1&dpID=51TaufgvgDL&ref=plSrch
Мнението беше редактирано от Vanko на 31.05.18 11:57.
Ей сега се почна Console peasants срещу PC master race. 🙂 Чакай само да си направя едно кафе и сядам да гледам. 🙂
П. П. И моите пет стотинки по въпроса - конзолите винаги са били за деца. Сериозният гейминг иска PC. 🙂
П. П. И моите пет стотинки по въпроса - конзолите винаги са били за деца. Сериозният гейминг иска PC. 🙂
Абсолютно съм съгласен, чак ме удари на носталгия 🙂
Кажи ми как да играя Bloodborne, The Last of Us и Red Dead Redemption примерно. Колко съм ги псувал за тая тъпа ексклузивност, ама да кажеш, че това са игри за деца е мега тролващо.
Добре поне, че пуснаха Dark Souls за PC, и има отличен прогрес в емулацията на Demon’s Souls.
Dark Souls: Prepare To Die, да не кажа силна дума, ама по-добра игра не съм играл. Пусната първо за конзола и 1 година по-късно за PC.
Мнението беше редактирано от Vanko на 31.05.18 12:25.
Ей сега се почна Console peasants срещу PC master race. 🙂 Чакай само да си направя едно кафе и сядам да гледам. 🙂
Не е ли яко как мъже по около 100 оки всеки, с деца вече за женене, веднага припалват като чуят компютърни игри? 😄
31.05.18
12:28
Благодаря за изчерпателната информация.
Днес в залата:
Преден клек-6#60, 3#70, 2#80, 2 х 1#90
ЕМОМ 16 мин:
3 скок кутия-60 см
3 обръщане
3 тръстер
Последните 2-щанга 40 кг
Направих грешка да се държа в първата половина на минутата и на 16- тото обръщане изпуснах и не можах да продължа.
П.п. Трябваше да са 20 ЕМОМ, много годно чувство, сега си мисля как трябваше да натисно ощеееее мъничко и да успея, но тогава знаех, че просто нямаше как.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.05.18 12:34.
31.05.18
18:12
Пак щъкане по локвите.
26 градуса и 80% влага, въздуха не помръдва.
Кошмара на бившия астматик.
Ако Хемингуей беше писал “Странния случай на ББ”
Щеше да изглежда така:
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.05.18 18:25.
31.05.18
21:25
Барт, тези кросфит схеми, кросфит мастъра ли ти ги дава, или ти си ги избираш? Също и подбора на тежестите?
31.05.18
21:39
Мастера пише всичко, аз само се пОтя.
И фейлвам 😔
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.05.18 21:41.
31.05.18
21:52
Ама само ти разписва и те оставя или и те наблюдава?
31.05.18
21:55
Засега само разписва и после коментираме, днес трябваше да му пратя видеа, но тръгнах с много малко батерия и телефона ми отказа да снима.
От разтояние е трудно, но и двамата смятаме, че има начини.
31.05.18
22:06
Ясно.
Все пак ще е интересно да се наблюдава вероятно изпитаният подбор от схеми за кросфит начинаещи. Съответно да се види резултатът след определен период.
01.06.18
11:15
Отказвам днешната тренировка, ще почивам.
Физически не съм много зле, но ми става лошо на стомаха само като си помисля за следващия двадесет минутен ЕМОМ.
С три тренировки и ината ми беше пречупен.
Гадничко е, но по-добре да се вслушам в сигналите на тялото и треньора, който каза:
- По- добре почивай утре.
А аз:
- А не, ще тренирам.
Греда.
Честит празник на всички.
01.06.18
12:13
Кросфит треньора в залата ли ти ги пише нещата?
01.06.18
12:19
Не, за съжаление, онлайн общуваме, снощи за това говорихме с Гого, малко по-горе.
01.06.18
13:39
Не, за съжаление, онлайн общуваме, снощи за това говорихме с Гого, малко по-горе.
Е защо не отидеш в другата зала или е в друг град?
01.06.18
14:26
КФ залата тук е на 100 км от моят дом.
Дейви ме запозна със един КФ състезател, койъо живее в града, в който и аз.
Оказа се, ме тренира в моята зала и ще ми помогне момчето с каквото може за техника на изпълненията.
Но основно ще действам по предписанията на треньора, който ми разписва тренировките.
Обаче лошо се наиграх защото този уикенд е банк холидей, коеъо ще рече че и помеделника е почивен, което пък означава, че залата отваря в 12, а аз съм на работа от 1.
Греда голяма ще стане с три почивни от тренировки дни.
01.06.18
16:41
А освен ЕМОМ имаш ли друг тип тренировка разписана?
01.06.18
17:08
Научавам си тренировката предходния ден.
За сега имам само три.
02.06.18
12:32
В осем сутринта, правейкиси кяфе си викам, чакай да го изровя пича от фитнеса във ФБ.
Намерих го, писах му.
Бе ядеше ме, че няма да мога да тренирам и докато въртях из мислите си кой да пратя да работи вместо мен няколко часа и той ми писа.
Вика, аз сега си тренирам и съм в залата, ако искаш ела.
Ехееееее, излетях.
Та:
Преден клек: 6#70, 3#80, 2#85, 2 х 1#95( за първи път 95(( може и още)) ).
20 ЕМОМ:
1# clean& jerk-60 kg
5 pullups.
За разлика от предната тук можеше още десетина, но........
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.06.18 12:36.
03.06.18
10:41
Днес почивка от фитнеса.
Вчера завърших работния ден на 30 000 крачки и много пот, доста е горещо за тукашните представи и с влагата, а и в кухня.
Ако Димас е прав за потенето и горенето, вече трябва да има плочки.
Само в Ирландия пияните и птичките пеят по едно и също време, дълъг уикенд е всички са пияни.
Снощи се прибирам и в квартала ни, новонастанило се семейство, клан( разбирайте роми, румънски или български) бяха изкарали един газов грил на предния двор и едни софри, едни танци, живи и здрави да са.
Поне им дават достатъчно соушъл за да рискуват да крадат.
Така, явно шефа ми е добър стратег, ресторанта е в един град, през който минава плавателна река.
В момента е натоварен, туристически, плавателен канал и повечето спират в града и е бъкано с народ.
На 13- ти, моят и на ББ рожденни дни, най-близкото ми семейство тук (пича от фабриката, който е женен за нигерийско момиче(( качвал съм снимки)) ) напускат Ирландия. За наше всеобщо щастие всички почиваме и ще си организираме едно океанско барбекю в понеделник, бая ще ми липсват.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.06.18 10:49.
03.06.18
11:13
И ти ли си близнак, бре ........ постоянно сменяме приоритетите. Та така, та иначе 😎
Мнението беше редактирано от Деян на 03.06.18 11:15.
03.06.18
11:34
Приоритета е един, сменям само подходите.
И ти ли си близнак, бре ........ постоянно сменяме приоритетите. Та така, та иначе 😎
Истината си е... истина 😄
03.06.18
12:29
И ти ли си в тоз’ отбор?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.06.18 12:29.
03.06.18
14:41
Bart, не помня снимките ти от началото, но тази година изглеждаш много атлетичен. Независимо от подходите, добре действат.
С тези предмишници - като на Попай Моряка 🙂
03.06.18
15:28
Ам:
Това е дебелака, който ми намига от миналата година.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.06.18 16:30.
04.06.18
08:19
Нещо не мога да спя, много ми свети. Шест часът е, а аз съм на крак, или е от светлото или нещо съм се изнервил.
След последния комплекс имам мускулна треска на всичко, врат, гръб, гърди, бицепси, корем, всичко изгърмя.
Нещо не мога да спя, много ми свети. Шест часът е, а аз съм на крак, или е от светлото или нещо съм се изнервил.
След последния комплекс имам мускулна треска на всичко, врат, гръб, гърди, бицепси, корем, всичко изгърмя.
Така сме всички, светло е доста, знаеш юни месец 🙂 човек се наспива за броени часове.
Само не ми се оплаквайте от светлина, моля. 🙂 Тук ми е светло докъм 11, после в 3 сутринта пак, а помежду им - някаква половинчата нощ с белезникаво небе.
Така като се замисля, аз май в момента съм най-”северният” редовно пишещ форумец тук и то с доста пред следващите. 🙂