30.05.18
16:38
казано от Bart Simpson на 30.05.18, 15:51:
Клека го започнах с 60, сега е 130.
Мазнините бяха около 25, сега гоня 10%.
Клека ти е 130 когато ги сложиш на щангата, клекнеш с тях и ги станеш. Иначе си е х повторения на 100 кг, както е реално при теб в момента.
Това са нормални, да не кажа и не кой знае какви резултати за начинаещ, какъвто си все още ти.
30.05.18
17:51
Ш си махна пръстена.
31.05.18
10:29
Имам едно питане.
Дребния е ужасно зарибен по супер марио.
Има почти всички нинтендо игри, но класиката вече я няма за нито една конзола.
Някой знае ли сайт за ретро игри.
Компютър му купих, личен, вчера никъде не мога да я намеря.
Някой ако може да помогне, плс.
Мнението беше редактирано от Splash на 31.05.18 11:09.
Порбва ли по “abandonware” сайтове да търсиш?
Сваляш zip архива от тук примерно:
https://www.myabandonware.com/game/super-mario-bros-9f1
После теглиш един Nintendo NES емулатор (jnes например):
http://www.jabosoft.com/categories/1
Инсталираш, отваряш архива с емулатора и играеш. 🙂 Не съм пробвал, но би трябвало да работи.
Питай гуглето кво е “mame” и виж как се инсталира и се пускат игрите. Със сигурност има всичко.
казано от Димо на 31.05.18, 11:14:
Питай гуглето кво е “mame” и виж как се инсталира и се пускат игрите. Със сигурност има всичко.
Обаче е много по яко да си я играеш на конзолата вместо на пс 🙂
казано от kaloyan на 31.05.18, 11:18:
Един мой приятел от детинство ми се обажда преди години и ми вика: “освободи си вечерта, вземи няколко бири и ела вкъщи.” Отивам аз и кво да видя - този инсталирал у тях една игра - шкаф - като онези с ръчките по залите за електронни игри от нашето детство - с играта Бубле-бубле. Отдолу където отиват жетоните отворено и като пуснем жетон само го взимаме и го пускаме отгоре пак. Превъртяхме я и се размазахме от хилене и носталгия.
Та Барти, ако искаш да си манияк, потърси - правят такива игри-шкафове с джойстици, даже има и програмируеми - можеш да си сменяш игрите без да сменяш платките. Ето това вече ще е маниащина да си инсталираш една такава в хола 🙂
Аз точно тези игри обожавам. И винаги търся по морето или някъде такива останали които играех. Стрийт файтер 2, кадилаците и динозаврите и подобни.
Но не се хващам с игри вече, понеже много лесно се пристрастявам и си губя времето 🙂
казано от kaloyan на 31.05.18, 11:18:
Кое по-точно е по-якото? Архаичните геймпадове ли?
Нинтендо ги пуснаха конзолите отново през 2016 и сега пак през 2018 с 30 вградени игри, но все пак си мисля че емулатор + хубав pc геймпад е по-добре. Освен ако не те тресе зверски носталгията.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01IFJEWTM/
И SNES има:
https://www.amazon.co.uk/Nintendo-Classic-Mini-Console-Entertainment/dp/B073BVHY3F/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1527756921&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=super+nintendo&dpPl=1&dpID=51TaufgvgDL&ref=plSrch
Мнението беше редактирано от Vanko на 31.05.18 11:57.
Ей сега се почна Console peasants срещу PC master race. 🙂 Чакай само да си направя едно кафе и сядам да гледам. 🙂
П. П. И моите пет стотинки по въпроса - конзолите винаги са били за деца. Сериозният гейминг иска PC. 🙂
казано от Boby_ на 31.05.18, 12:03:
П. П. И моите пет стотинки по въпроса - конзолите винаги са били за деца. Сериозният гейминг иска PC. 🙂
Абсолютно съм съгласен, чак ме удари на носталгия 🙂
Кажи ми как да играя Bloodborne, The Last of Us и Red Dead Redemption примерно. Колко съм ги псувал за тая тъпа ексклузивност, ама да кажеш, че това са игри за деца е мега тролващо.
Добре поне, че пуснаха Dark Souls за PC, и има отличен прогрес в емулацията на Demon’s Souls.
Dark Souls: Prepare To Die, да не кажа силна дума, ама по-добра игра не съм играл. Пусната първо за конзола и 1 година по-късно за PC.
Мнението беше редактирано от Vanko на 31.05.18 12:25.
казано от Boby_ на 31.05.18, 12:03:
Ей сега се почна Console peasants срещу PC master race. 🙂 Чакай само да си направя едно кафе и сядам да гледам. 🙂
Не е ли яко как мъже по около 100 оки всеки, с деца вече за женене, веднага припалват като чуят компютърни игри? 😄
31.05.18
12:28
Благодаря за изчерпателната информация.
Днес в залата:
Преден клек-6#60, 3#70, 2#80, 2 х 1#90
ЕМОМ 16 мин:
3 скок кутия-60 см
3 обръщане
3 тръстер
Последните 2-щанга 40 кг
Направих грешка да се държа в първата половина на минутата и на 16- тото обръщане изпуснах и не можах да продължа.
П.п. Трябваше да са 20 ЕМОМ, много годно чувство, сега си мисля как трябваше да натисно ощеееее мъничко и да успея, но тогава знаех, че просто нямаше как.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.05.18 12:34.
31.05.18
18:12
Пак щъкане по локвите.
26 градуса и 80% влага, въздуха не помръдва.
Кошмара на бившия астматик.
Ако Хемингуей беше писал “Странния случай на ББ”
Щеше да изглежда така:
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.05.18 18:25.
31.05.18
21:25
Барт, тези кросфит схеми, кросфит мастъра ли ти ги дава, или ти си ги избираш? Също и подбора на тежестите?
31.05.18
21:39
Мастера пише всичко, аз само се пОтя.
И фейлвам 😔
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 31.05.18 21:41.
31.05.18
21:52
Ама само ти разписва и те оставя или и те наблюдава?
31.05.18
21:55
Засега само разписва и после коментираме, днес трябваше да му пратя видеа, но тръгнах с много малко батерия и телефона ми отказа да снима.
От разтояние е трудно, но и двамата смятаме, че има начини.
31.05.18
22:06
Ясно.
Все пак ще е интересно да се наблюдава вероятно изпитаният подбор от схеми за кросфит начинаещи. Съответно да се види резултатът след определен период.
01.06.18
11:15
Отказвам днешната тренировка, ще почивам.
Физически не съм много зле, но ми става лошо на стомаха само като си помисля за следващия двадесет минутен ЕМОМ.
С три тренировки и ината ми беше пречупен.
Гадничко е, но по-добре да се вслушам в сигналите на тялото и треньора, който каза:
- По- добре почивай утре.
А аз:
- А не, ще тренирам.
Греда.
Честит празник на всички.
01.06.18
12:13
Кросфит треньора в залата ли ти ги пише нещата?
01.06.18
12:19
Не, за съжаление, онлайн общуваме, снощи за това говорихме с Гого, малко по-горе.
01.06.18
13:39
казано от Bart Simpson на 01.06.18, 12:19:
Не, за съжаление, онлайн общуваме, снощи за това говорихме с Гого, малко по-горе.
Е защо не отидеш в другата зала или е в друг град?
01.06.18
14:26
КФ залата тук е на 100 км от моят дом.
Дейви ме запозна със един КФ състезател, койъо живее в града, в който и аз.
Оказа се, ме тренира в моята зала и ще ми помогне момчето с каквото може за техника на изпълненията.
Но основно ще действам по предписанията на треньора, който ми разписва тренировките.
Обаче лошо се наиграх защото този уикенд е банк холидей, коеъо ще рече че и помеделника е почивен, което пък означава, че залата отваря в 12, а аз съм на работа от 1.
Греда голяма ще стане с три почивни от тренировки дни.
01.06.18
16:41
А освен ЕМОМ имаш ли друг тип тренировка разписана?
01.06.18
17:08
Научавам си тренировката предходния ден.
За сега имам само три.
02.06.18
12:32
В осем сутринта, правейкиси кяфе си викам, чакай да го изровя пича от фитнеса във ФБ.
Намерих го, писах му.
Бе ядеше ме, че няма да мога да тренирам и докато въртях из мислите си кой да пратя да работи вместо мен няколко часа и той ми писа.
Вика, аз сега си тренирам и съм в залата, ако искаш ела.
Ехееееее, излетях.
Та:
Преден клек: 6#70, 3#80, 2#85, 2 х 1#95( за първи път 95(( може и още)) ).
20 ЕМОМ:
1# clean& jerk-60 kg
5 pullups.
За разлика от предната тук можеше още десетина, но........
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.06.18 12:36.
03.06.18
10:41
Днес почивка от фитнеса.
Вчера завърших работния ден на 30 000 крачки и много пот, доста е горещо за тукашните представи и с влагата, а и в кухня.
Ако Димас е прав за потенето и горенето, вече трябва да има плочки.
Само в Ирландия пияните и птичките пеят по едно и също време, дълъг уикенд е всички са пияни.
Снощи се прибирам и в квартала ни, новонастанило се семейство, клан( разбирайте роми, румънски или български) бяха изкарали един газов грил на предния двор и едни софри, едни танци, живи и здрави да са.
Поне им дават достатъчно соушъл за да рискуват да крадат.
Така, явно шефа ми е добър стратег, ресторанта е в един град, през който минава плавателна река.
В момента е натоварен, туристически, плавателен канал и повечето спират в града и е бъкано с народ.
На 13- ти, моят и на ББ рожденни дни, най-близкото ми семейство тук (пича от фабриката, който е женен за нигерийско момиче(( качвал съм снимки)) ) напускат Ирландия. За наше всеобщо щастие всички почиваме и ще си организираме едно океанско барбекю в понеделник, бая ще ми липсват.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.06.18 10:49.
03.06.18
11:13
И ти ли си близнак, бре ........ постоянно сменяме приоритетите. Та така, та иначе 😎
Мнението беше редактирано от Деян на 03.06.18 11:15.
03.06.18
11:34
Приоритета е един, сменям само подходите.
казано от Deyan на 03.06.18, 11:13:
И ти ли си близнак, бре ........ постоянно сменяме приоритетите. Та така, та иначе 😎
Истината си е... истина 😄
03.06.18
12:29
И ти ли си в тоз’ отбор?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.06.18 12:29.
03.06.18
14:41
Bart, не помня снимките ти от началото, но тази година изглеждаш много атлетичен. Независимо от подходите, добре действат.
С тези предмишници - като на Попай Моряка 🙂
03.06.18
15:28
Ам:
Това е дебелака, който ми намига от миналата година.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 03.06.18 16:30.
04.06.18
08:19
Нещо не мога да спя, много ми свети. Шест часът е, а аз съм на крак, или е от светлото или нещо съм се изнервил.
След последния комплекс имам мускулна треска на всичко, врат, гръб, гърди, бицепси, корем, всичко изгърмя.
казано от Bart Simpson на 04.06.18, 08:19:
Нещо не мога да спя, много ми свети. Шест часът е, а аз съм на крак, или е от светлото или нещо съм се изнервил.
След последния комплекс имам мускулна треска на всичко, врат, гръб, гърди, бицепси, корем, всичко изгърмя.
Така сме всички, светло е доста, знаеш юни месец 🙂 човек се наспива за броени часове.
Само не ми се оплаквайте от светлина, моля. 🙂 Тук ми е светло докъм 11, после в 3 сутринта пак, а помежду им - някаква половинчата нощ с белезникаво небе.
Така като се замисля, аз май в момента съм най-”северният” редовно пишещ форумец тук и то с доста пред следващите. 🙂
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече