Кое е по-ефективно

13.06.18
20:28

Здравейте искам да ви попитам кое е по-ефективно за по-бързо сваляне на килограми : Силови тренировки във фитнеса или тичане навънка?

От твоя начин на трениране и тичане зависи. В общия случай тичането с добро темпо ще гори повече калории, но няма как да знаем със сигурност без да дедеш повече информация за теб, силовата ти тренировка и начина ти на тичане.

13.06.18
22:15

Зависи какво разбираш под силова тренировка и бягане. От тренировка до тренировка има голяма разлика- обем, интензивност, избор на упражнения и методи. Едно е да направиш няколко серии на някаква машина и скрипец, друго е да правиш базови упражнения, да се стремиш към прогрес и тн. Същото важи и за бягането.
Можеш да съчетаеш силовите тренировки с кардио.
Тренировките са само част от процеса на свалянето на излишните килограми. Хранителния режим играе съществена роля. Може да се скъсваш от тренировки но пак да не отслабваш, именно заради начинът на хранене- прекалено много калории, избор на храни и тн.

13.06.18
22:27

Кардиото е плюс, но не е основното. Силовите тренировки са задължителни. Това в случай, че искаш да отслабнеш по здравословен начин и да изглеждаш добре...а не все едно си недохранен.

15.06.18
15:59

Тичане 🙂

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1