28.06.18
15:16
Здравейте. Казвам се Антоан, на 18 години, тренирам от година и десет месеца, мерките са ми следните; 188 см., 95 кг. силовите постижения до момента са; 160 клек х1, 125 лег х1, 190 тяга х1.
От три месеца съм на следната програма;
Понеделник; Крака с тежък клек
Вторник; гърди с трицепс и рамо с тежка лежанка
Сряда; гръб с бицепс и задно рамо с тежка тяга
След това повтарям, но с по-леки клек, лег и тяга, я неделя ми е почивка.
Мисля да сменя програмата на следната;
Понеделник; крака и тяга
Вторник; рамо
Сряда: гърди
Четвъртък; ръце
Петък; гръб с тяга
Събота и неделя почивка.
Идеята е че рамото и ръцете ми изостават малко и като ги комбинирам с други мускулни групи не мога да ги тренирам както трябва, затова си мисля всичко по един път в седмицата и както трябва, вместо по два пъти и по малко.
Целите са ми основно сила и по-масивен външен вид, но нямам предвид торба лой. Пример; телосложение на стронгмен.
П.С. Натурален съм, добавки взима от последните два месеца, като преди това година и половина горе-долу съм тренирал само на храна и тежко (както се казва)
Поздрави!
28.06.18
15:41
Първо, когато нещо работи, не се пипа излишно. Общовалидна истина в живота, не само в тренировките.
Второ, с оглед на това:
казано от Антоан Чалъков на 28.06.18, 15:16:
Целите са ми основно сила и по-масивен външен вид, но нямам предвид торба лой. Пример; телосложение на стронгмен.
, това:
казано от Антоан Чалъков на 28.06.18, 15:16:
затова си мисля всичко по един път в седмицата и както трябва, вместо по два пъти и по малко.
е пълна глупост. По-скоро във вторите ти тренировки в седмицата дай приоритет с тежко на другите движения, например набиране, гребане, кофички, раменна преса...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.06.18 16:10.