Първи опит!

Здравейте, на всички.Обръщам се към вашата помощ, защото знам, че ще намеря подкрепа,помощ и насоки.Така имам диагноза “паническо разтройство” което е Найстина едно голямо бреме имам го от 8 месеца, в който заради (лекарства) качих излишни килограми! Престраших се да тръгна на фитнес, но не успях да влезна в залата.Сега вече съм събрал кураж да се справям с моя проблем и да се върна към тренировките.Нямам стаж във фитнеса и си нямам много идея как работят уредите.Проблема е, че не искам да занимавам фитнеса инструктор, защото по всяко време може да ми стане лошо и да си тръгна а това са пари все пак.За самата зала не плащам, защото познавам собственика. Ако може да ми кажете примерен сплит и упражнения ще съм благодарен.Не съм напълно начинаещ затова не искам тренировка за цялото тяло.
Благодаря на всеки който отговори.
Поздрави!🙂

Темата беше редактирана от Божидар Бояджиев на 05.07.18 17:14.

Какви лекарства пиете за паническото разстройство? Психиатър ли Ви ги изписа? Мисълта ми е, че рядко има страничен ефект наддаване на тегло от по-съвременните антидепресанти.
Май ще е най-добре да си намериш хубави клипове в ютюб и да си ги пускаш и да ги гледаш преди упражнения, докато поразцъкаш уредите така да се каже. Не вярвам да ти направи някой проблем.

Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 06.07.18 23:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1