ॐ Zen Point ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

Бива. 🙂
Ям нормално, пих бири вчера 🙂, движа се.

Днес правих кардио - 40 минути пътека с наклон.

Утре А + двукратно носене на дивани.
—————————————————————-
Бясна съм днес, от сутринта място не си намирам - бях обещала на една нахална ромка с две големи таанета, да й дам дрехи. Избрах хубави, много от тях нови, сгънах ги прилежно (като за нормални хора) в прилични на вид торби и й ги подарих. Викам - само, моля те, ако нещо не ви хареса/стане, дайте го на някой друг да го носи, хубави дрехи са, не искам да ги виждам по казаните да се търкалят.
Дадох им и торбичка бижута, от масовата бижутерия, хубави, дъщерята да се кипри.

Ми, майна, снощи намерих част от дрехите до един далечен казан, а днес, докато разхождах кучетата, видях ВСИЧКО изсипано под решетката на трафопоста до нас. Да не го гледам на казана явно, та в шахтата. Сърцето ми се пръсна, щото можеше да си намеря някое бедно семейство, на което да помогна или някои девойки в неравностойно положение.

За мой късмет, видях ги на пейката пред нас като се връщах от залата иии... мисля, че досега не съм вдигала такъв скандал публично. 😄 И не е смешно, щото ти му говориш, то, животното тъпо (с извинения към животинките), те гледа като гьон и все едно изобщо не разбира за какво иде реч, като превключва между “не разбирам” и “супер нагла съм”.

След няколко подобни случая и години наред опит по други поводи с тях, никога повече няма по подразбиране да ги третирам като равни. Само след доказване (многократно) на някакви човешки качества. Наречете ме расист, ама тия точно и за тор не стават (с извинения към малкия процент качествени хора от техния етнос, щот има.. за щастие).

В много особено настроение съм, да, ама много навътре ги взимам тия неща. ИзвинетИ за агресията и неконтролирането на езика. 😄
———————————————————————-
И Бари, на хайкинг във Франция. Много му харесало и бил център на внимание през цялото време - всички търчали по него и викали: оууу, хау кюююююттттт хи изззз... 😄 ❤ 😄 ❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.19 14:05.

15.09.19
14:21

Истината е че, мангала не го бива за нищо...няма интеграция,само кастрация.

Мнението беше редактирано от nervak на 15.09.19 17:42.

Много съм спорила по тоя въпрос и съм ги защитавала, ама така е. На тая и работа й предложих (щот’ горката, да й помогна да си вкара живота в ред и да има хляб за децата), ама като чу, че ще трябва да работи по 4-6 часа на ден, изкъпана и навреме, каза, че не иска. 😄 Съседката я хрантути от години, тази даже името й не успя да научи. Обади на Оля, обади на Оля - всеки път. Тя жената - Поля. Ама много важно, нали дава кинти и буркани всяка седмица - тя си е и длъжна, де.

Нищо не ценят, нищо не уважават и нищо не могат. Абсолютно нищо, което да се вписва в изискванията на едно цивилизовано (дори донякъде цивилизовано) общество. Споменавала съм, че нашите имат почистваща фирма, вече повече от 15 години работят само с роми, щото е такъв тип почистването - еми, човек, каквото и да правиш за тях (нашите са рядко човечни и добри шефове, въпреки моите съвети 😄),  каквото и да им даваш, колкото и да проявяваш уважение и да се опитваш да си им от полза, каквото и да обясняваш, да наставляваш - не, бе, не. Трябва като в общинските фирми - някой да им крещи и да ги обижда по цял ден, и да издевателства над тях, за да се случи нещо..и то пак ще е с триста зора, и няма да е точно каквото трябва. Нула уважение към околния свят. С изключения, разбира се, има и свестни жени.
Но и най-свястната и образованата, най-цивилизованата и готината, си намери работа другаде (в мола) и вместо да каже като човек, че вече не могат да разчитат на нея, сви на нашите такъв номер, че цял месец не знаеха къде се намират.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.19 16:38.

Тренир, тренир... много зорно ми идват интервалите, ама карам ги. Смених обръщането със суинг, че много бичешки вид придобивам от него.

Днес се обърках и правих пак А1:
През 10сек:
12х3 зерчер с малко под 20кг
10х5 суинг @16кг (очаквах 3-ки, ама 16кг се оказаха много малко)

После:
4х7 раменна с 22-23кг
4х5 силово @17.5кг

Ей така горе-долу изглежда тази, не ми се занимава да описвам едно и също всеки път. 🙂
——————-
Закъснява ми с 10 дни вече, а уж напираше. Голям зор. Бременна не съм, само съм дебела. 😃
——————-

Иначе, по въпроса с ромите - тъкмо ги наплюх и дойдоха до къщата вчера мъж и жена, за да купят дивана. Толкова бяха готини и нормални, и чисти, и възпитани, че и със средно образование 😄, че си тръгнаха и с подаръци. 😃 Ама да им се неначудиш, избягвали контакт с други от техните, щот там нямало оправия.. 🙂)
————————

Снощи се напрасках със суши. Хепи категорично са ми фаворит в Пловдив, а и не само. И не само за суши. ❤

Отивам за Б1:

През 10 сек:
10х2 тяга 50кг
10х2 свинки 20 или 24кг

Лег и горен скрипец, 4 серии, съответно с 25 и 40кг
———————————
Изпих си кафето с прекрасна статия. Тоя Тотев е за затвора, барабар с целия антураж. Дано дойде ден, в който да им вземат всичко и да ги окошарят.

Иначе хората ходят да цвилят по протести, че Торбалан в цветовете на дъгата ще им открадне отрочетата и крещят в истерия срещу телефони за малтретирани деца. Бас, че за т’ва поредно обезобразяване на града никой няма и да чуе, па и на кой ли му дреме.

Цък
———————-
Днес - пчелните добавки, тряа си купя ехинацея, махнезий, манджа с миди някаква, зеленчуци, чай, вода.

🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.09.19 10:00.

19.09.19
10:48

казано от Т. Тодорова на 19.09.19, 09:56:

Изпих си кафето с прекрасна статия. Тоя Тотев е за затвора, барабар с целия антураж. Дано дойде ден, в който да им вземат всичко и да ги окошарят.

На Здравка проститутката глупостите. Не я взимай на сериозно с тия неща, по-добре се поинтересувай как ходи при Домусчиев да проси пари и да му обещава целия град.

19.09.19
11:50

На комундета не бива да се вярва...

Дано са глупости, щом казваш.
Така или иначе, тоя съсел нагъл не го харесвам.

Нервак, те ‘сичките са такива.
——————-

Мале, сега свърших тренировката - 24кг за суинг на интервал се оказаха много за двойки, може би на единички ще ми лепне.

Треперя. Яко. После ш’ се надумкам с миди и ще ми мине. 😃🐽

Утре само кардиЛУ (това го видях скоро написано, да 😃).

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.09.19 12:29.

Домашни дюнери без тотофи, малко движение, щот’ отидох на маникюр в 10 и се оказа, че преди 2:30 не мога да тръгна от салона (за радост на К. 😃), салати, сиренце, песто, хумус - нищо драматично.

Стандартните добавки - пчелни, цинк, магнезий, мсм.

Имам страшна мускулна на краката и задника, но много съм доволна, щото хем се усещат тренировките, хем не съм утрепана.
—————————

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.09.19 13:04.

Б1:

През 10 секунди:
12х1 зерчер @30кг
12х2 суинг @24кг

После през 2 мин между трисетите:
4х4 раменна @30кг
4х5 силово @20кг

Разтяг.
———————————
Стандартните добавки + креатин и ацетил л карнитин на прах, който случайно намерих и видях, че му изтича годността след 2 месеца - ще го изпия, какво пък. 🙂

Храната - нормална.
Чакам да ми докарат в сряда мечтаната сокоизстисквачка и ще мина на сокове няколко дни.
Не знам що никакво хранене не работи при мен, а на диетолог не ми се ходи, щото скоро гледах една “схема”, направена от лекар за затлъстяло момиченце в десети клас... Мнье.
—————————-
Първо снимам, после гоня 😃:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.09.19 11:58.

Снощи си правихме пак домашни дюнери. ❤ Успях да го докарам по-вкусно и свежо от всяка дюнерджийница. 🐽

Днес няма да тренирам в залата - ще работя и домакинствам, и ще раздвижа един-два пъти с пудовки. Нямам мускулни вече, вчера се излекувах. 😃

Намалям пак въглехидратите - само това имаше някакъв ефект, макар и не супер впечатляващ.
На лекар ще отида след 27-ми, нещо много се притесних с това закъснение. 👀

Добавки:
Магнезий, цинк, вит Ц, мултивит, крил, пчелни

Храна:
Марули, домати, краставици, печено сирене, биволско мляко с берита и протеин, грейпфрут

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.09.19 10:10.

23/09/2019 (44)

- кафе
- тренировка с креатин и л карнитин
- биволско мляко с протеин
- зеленчуци, хумус, малко мръвка
- миди, зеленчуци, лаваш
- чай, мед
- стандартните добавки

Тренировка Б1:

През 10 секунди:
12х1 тяга @60кг
12х2 суинг @24кг

През 90 секунди между двусетите:
Лег @30кг: 6, 6, 6, 6
Горен скрипец с подхват @47кг: 6, 6, 6, 5

10к крачки до 12:30 на обяд, но до края на деня не се очертава мега активност.
————————————————————-
Иййй, днес в залата ми се случи нещо, дето не ми се беше случвало. 😄 Един човек правеше нормална тяга с нормална техника 😄, а аз го изчаках да свърши, щото нямаше лостове и дискове, нито място, на което да се подредя и аз. Та този мил господин, не стига, че се засили да си разтоварва и да си подрежда дисковете по подходящи за килограмите им места и по диаметър (!), а на всичкото отгоре беше кавалер и ми нареди щангата. Такава рядкост е т’ва, че дори не знам как да реагирам - само казах “Много благодаря” и му прибрах 2-3 по-малки диска, които бяха останали, за да не стоя като дърво, докато той ми слугува там. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.09.19 12:52.

Прецаках си поста, но да - почивен, харчене на пари, без добавки и така нататък в този ден. Пу.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.09.19 16:22.

25/09/2019 (46)

A1:
През 10 секунди:
10х3 гоблет @16кг пудовка
12х3 суин @16 кг пудовка

Нямаше свободно място за клек.

През 90 секунди между трисетите:
Раменна @25кг: 8, 7, 7, 6
Силово гребане @17.5кг: 8, 7, 6, 5

Храната - много мижава, но пих бира.
Добавки - без.

Взех си машинката и ми е суперскаааа. <3 <3 <3

Днес се изрепчих на един сельо в залата, щото попитах дали някой още ползва стойката за клек и той се обади от 20 метра, че да, ок било да я ползвам, щото бил приключил.
Викам: ми хайде разтоварвай си, за да си личи, че е свободна... Каза “Добре” и се фръцна на някъде. Добавих и нещо, че няма проблем, щом има жени наоколо, има кой да разтовари. Хубаво, че изчезна, че в квото настроение съм, щях да го навра там, от където е изпълзял. Но след това всички около мен си разчистиха старателно, пхаха. 😄
Последва гневен мейл до Пулса. 😄 Чудесно разбирам колко съм откачена, ама сори, не съм им майка на някакви аграрни типове, че да им слугувам. Да не говорим, че самите треньори си учат подопечните да зарязват всичко - виждала съм как някой тръгва да си оправя и инструкторът му казва: давай, давай, остави го т’ва. И след тях - кочина.  Да си взимат мерки и да започнат да си отговарят на претенциите там вече. В залата, където Весито тренира, собствениците много се грижат да има ред и уважение, а нямат никакви претенции да са нещо особено.

Между другото, вдигала съм пара за разни работи и е имало ефект веднага, което все пак говори добре за управлението на залата.

Зло Дуди! Дано ми дойде вече, че ще се превърна в Нощния крал скоро. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.09.19 16:26.

26/09/2019 (01) - 03/10/2019 (08)

Ей ме и мен.
Малко повечко ангажименти, температури, сополи, мц, адски болки, ядене, пиене... Без трениране, с бая обикаляне.

Тренировката днес - А1 с пудовки + към 30 минути стречинг, защото нещата са плачевни в това отношение. Лошото е, че след три сопола и малко парене в очите, вече пак усещам как дробът ми започва да страда. Дано не е късно домашната ми клеева тинктура да попари гадината.
———
Сватбата беше раз-кош-на! Малката ми братовчедчичка се е превърнала в елегантна, красива, класна дама, а самото събитие беше безупречно и нямаше абсолютно нищо излишно - голяма сватба, богата, пък много елегантна.
Изключително свежо, задружно, забавно и всичко с много любов - и от младоженците, и от гостите до един. Не бях виждала такъв брой млади хора да са толкова близки и да споделят толкова общи страсти. <3
———
Записах се на народни танци и много се вълнувам. Започваме на 7-ми. 😄 <3 Да видим как ще е, че нали ме знаем колко съм супер социална и физически координирана. Точка Социалната Координация Тодорова. Като котка съм. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.10.19 13:18.

Храната е прекрасна и все по-прекрасна става, демек, с по-малко въглехидрати, щото тва е, което ми се отразява добре.

Движение си имам, щото тренирам,  днес бях за пръв път и на народни танци - не знам какво съм чакала досега, ама очевидно съм навряна в собствения си задник. 🙂))

Аз: О, не, не мога да вляза, толкова непознати, аз нищо не мога, патравото Дуди, искам да се разплача, да повърна, да припадна и да умра, и да избягам! (Наистина така се чувствах и бях готова да драсна)
Майка: Айде, моля ти се, направи ги всичките тия неща набързо и да влезем да потанцуваме, щот ме нервиш.

😃😃😃

И така стана, че влязох, танцувах, осрах се, изкараха ме да танцувам най-отпред, пред 20 човека - и се разцепих. 😃

Eнергоразходът се оказва доста обещаващ. <3

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.19 16:38.

08/10/2019 (13)

Без особено движение, само загрявката на Вик 3 пъти с 12-ката и после рязко окапах с позиви за “бля”, кашлица, и схващания във врата. Поне нямам сили да се шматкам и работя усърдно от тогава, хихи.

Храната ок, само дето се нагълтах с кола. Никак не обичам газирано, но 1-2 пъти годишно нещо се случва и все едно имам нужда от кола точно. Днес беше такова.


Яка мускулна имам на краката 😄 и трябва и да си купя едни подходящи за танцуване маратонки, че отидох с кецовете, с които клякам и днес  си плащам цената.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.19 15:50.

08.10.19
16:54

Аз танцувам с най-прости гуменки (за да не си хабя концертните цървули) с тънка подметка. Но целта ми е да не се лъжа с ток, да усещам земята и да мога да натрисам. На теб това едва ли ще ти е нужно, така че на теб токът на скарпината би ти бил удобен. Така че или си вземи скарпини (ако смяташ да танцуваш редовно), или, ако нямаш проблем с напълно равни и тънки подметки, си вземи прости гуменки. Не ти препоръчвам да танцуваш с маратонки, освен ако не са танцови маратонки, но пък за тях не виждам смисъл да изръсваш пари.

Игличе, благодаря за съвета. Обаче снощи бях с такива гуменки и днес съм все едно са ме удряли с лопата по табанчетата. 🙂 За професионалист с миниатюрни размери 🙂)) едва ли има такова значение, но аз съм тежичка и нетехнична, и нещо трябва да ми обира блъскането. Ще хвърля едно око в декатлон утре - може да има нещо подходящо. Обикновена маратонка съм съгласна, че няма да е най-разумен избор (те не само за танци са неподходящи).

09/10/2019 (14)

Трудно събуждане след нездрав сън. Едно кафе и у джима.

Тъй като доста ми се гади, не правих интервал, че даже и стандартната тренировка не можах да си направя:

Зерчер @30кг: 3, 5, 5, 3
Раменна @25: 4х5
Силово @17.5кг: 5, 5, 5, 0

С по около 2 минути между кръговете.

Преди това - 8 минути пътека с наклон, след това - много бърз стреч.

Довечера съм на танци, ако не ме тръшне някоя чума.
———————
Храната :
Протеин, зеленчукови сокове (с малко сок от ябълка за вкус), телешка наденица от Попов, зелении на салата с орехово масло.

Продължавам да качвам килограми, втф?! Започва да става леко брутално.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.10.19 09:41.

10/10/2019 (15) - 15/10/2019 (20)

Ям прилично, тренирам и се движа прилично, но леко в модерация, че имам малко физически грижи. Лоу-импакт кардио и малки тежести, и народните танци (лежерничко). Докато тежа толкова, не искам да чувам за друго.
Настроението ми се намира 3 метра под земята през повечето време, заради тия килограми.

Храната се състои от месо, зеленчуци от сорта на броколи, карфиол, спанак, краставица, маруля и рядко домат. Тестото е близо до нулата. Пия по малко плодово-зеленчукови сокове, от нещата, които ползвам като добавки, само пчелните тъпча, магнезий и витамин Ц.

Не ми се пише особено, както се вижда. Като цяло ме тегли най-вече към леглото и книжката, ама се старая да не се отдавам на тия си желания. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.10.19 14:21.

16/10/2019 (21) - 21/10/2019 (26)

Започна се по-сериозният кът на въглехидратите. Много около мен не одобряват, но това е, което работи за мен, както казах.

Не ща да смятам, затова ще описвам храната тук (макар и с тотално нежелание) - всичко на око, ухо и нос.

Днес, примерно:
- кафе, 50мл мляко
- шотче сок: прясна куркума, джинджифиУУУ и лимон
- 2 броя мънички кюфтенца от агнешко и телешко, вътре с подправки и кашкавал (от Лидл, адски са вкусни!), 100мл сок от цвекло и ябълка
- блек ангъс бургер (кюфте, демек), 1/2 краставица, малко броколи и няколко бепце морковчета - на пара, в самоделен парник 😄
- чай, пчелните му там работи, някоя друга бейсик добавка (магнезий, Ц, Б комплекс)
- за вечеря имам костен бульон с люто и лимон

Спорна седмица. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.19 14:43.

22/10/2019 (27) - 31/10/2019 (8)

ЗдравейтИ 🙂
Всичко е наред, храната е добре, движението също - нямам обаче една секунда време да седна да записвам и описвам. Килограмите не мърдат, незнайно що, не тренирам, но движението е брутално. Съвсем изненадващо започнахме къщата 😄 и е лудница.

Толкова физически труд май не съм виждала досега, не е като да изнасяш дрехи и сервизи, макар и с много боклуци около тях. Копанье и мъкненье на клони, железа, строителни отпадъци, дървета... Имах наглостта да си направя много кратка импровизирана тренировка с едни бетонни стъпки, дето изкопах изпод коловете на оранжерията, но бързо се отказах (наглостта се наказвала, ох, ох, ауч..).

С две думи - активна съм. Толкова, че няколко дни вече само се чудя къде да се навия на кравай, за да поспя и цялата треперя.

Колко място лъсна - стана огромно като махнахме боклуците и бараките. А уж не е хиляди квадрати. Добре, че са ми плитки джобовете, че до преди година исках да купувам съседния двор - да ми стане декар, хаха. Щеше да трябва и няколко мексиканчета да си взема, че да ми го пощят. 😄

Днес вече дойде бригадата, изкъртиха всичко около къщата (за хидроизолацията) и разфасоваха първия етаж за един час, баси орките. 😄 До довечера вероятно ще са оголили всичко - каратавани, дюшемета, стените до тухла и отстрани ще е изкопано за хидрото. Ако така работят и времето е хубаво, до края на ноември трябва да налеят плочата.

Времето, разбира се, е като по поръчка. Ама по поръчка на комшиите. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.10.19 17:11.

01/11/2019 (09)

Бях вчера на аг при уж възможно най-читавия доктор. Каза, че всичко изглежда наред, но другата седмица пак трябва да ходя, за да видим какви изследвания ще пусне, че искал да провери някои неща. Забавен преглед беше - първо го чакахме около час, после му звънна мацката, която стои на рецепцията и му заяви, че който закъснява, остава без уиски, та отвори една бутилка и се оказах в чакалнята на гинеколога, заедно с още 5 жени, всяка с чашка за еднократна употреба в ръчичка. 😄 Ох, уиски, Lagavulin, 12г, което всички си разредиха с кола. Замалко да ми текне кръв от очите, докато гледах. 😄
А докторът, горкият, дойде скапан, след 4 операции, за да завари тая живописна картина. 😄
——————————————————————-

Днес - почивкаааа. Тотална. Ще стоя на едно място от тоя час нататък и ще гледам в тавана. 🙂))) Иначе посвърших някои неща, може и да поклякам малко гоблети с леко, ама май няма. 😄

Храната:
- парче домашен чийзкейк (ама парче, не парченце), кафе с мляко
- сокове, основно зеленчукови, костен бульон с чили чушка (вчера нагризах една и замалко да забълвам огън 😄, много яко)
- скумрия, зелени салати, оризовки, може малко хумус, авокадо
- мощно чай с малко мед с канела (купих си някаква концентрирана смес, много корава), шотове джинджифил и куркума (боядисах си машината, ама голямо важно), лимони

——————————————————————-

Както предполагах, къщата са я обезкостили. Изскочи проблем обаче - кухничката нямала основи. Което само от една страна е проблем, щото аз така или иначе исках да се копае там и да се променят някои неща - сега тамън ще си прокарам идеите без да изглеждат като капризи в очите на всички там, дето само ме джъджват. 😄

Сега си спрятам дзен обстановката вкъщи, ще сготвя нещо, и ще се пльосна да си чета. Оу, йес.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.11.19 14:20.

02/11/2019 (10)

Храната:
- кафе с мляко
- 2 лъжици дроб сарма
- печени ядки микс - шепа, шепа сурови бразилски орехи
- риба, зелена салата
- ябълка, нар, бисквита
- много чай, пчелни, магнезий, вит Ц, д3, 20г домашна ракия с клей
- вероятно 50г бърбън вечерта

Движение:
- активно домакинстване и обикаляне навън по една-две задачи, но сила за тренировка нямам, май се разболявам и ме удря пак в дроба и дишането

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.19 14:33.

03/11/2019 (11) - 05/11/2019 (13)

Като изключим вчера (сладки картофи с пиле, огромна зелена салата, багета с чесново масло и после... бонбони Мерси... уиски...), храната е окей.

Днес:
- две кафета
- някакво бутер нещо с кайсиев пълнеж - цялото е 60г май
- бульон с чили чушка и лимон
- домашен веге дюнер с лаваш, отделно мега салата
- евентуално патешка супа

Тренировки - грънци. Отдавна е време да се стегна, ама не мога да се събера. Както се казва напоследък - искам, ама нямам желание. Спи ми се непрекъснато и имам сърцебиене, изтръпвания няк’ви по главата, болки в зъбите, в челюстта. И с т’ва не ми се занимава грам - не ми се влиза пак във филма с докторите, поне още не ме е затресла миналогодишната лудост. 🙂 Смятам единствено да си подновя посещенията при зъболекаря, да натисна кардиото приоритетно, щот не ми се тъпче с бизогама от тая възраст, след като мога и да не го правя. С толкова килограми няма как да не ти лупка сърцето, ама как да ги сваля?!

Още не мога да се отърся от желанието да събарям стени и да разширявам прозорци, а даже и шефът на фирмата, който би спечелил от манията ми за разрушаване и огромни стъкла, щеше да ме припатка зад врата замалко. 😄

Открих си гювече-прасе в избата - рязко ми оправи киселото настроение, егати якото. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.11.19 15:36.

06/11/2019 (14) - 07/11/2019 (15)

Вирусът ме стисна за гушата яко, ама кретам. 🙂

Храната вчера:
- патешка супа, препечена филия
- лют костен бульон
- малко прошуто, малко кашкавал, малко червено вино (грешка)

Храната днес:
- много, много лют костен бульон
- малко патешка супа
- краставици със сирене, препечена филия
———————————————

До доктора трябва да отида, за да си взема резултатите, трябваше и до къщата, ама нея ще я пропусна и ще си легна да страдам насаме със сополите си. 😄

Всеки ден ми дават зор да взимам някакви решения, аз изобщо не съм готова. Много спешно трябва да си съчиня кухнята като разпределение - къде мивка, къде прозорец, аз още не съм решила дали ще седи стената между т’ва помещение и трапезарията, идва ми много сложно и изнервящо, и задушаващо тоя натиск. 🙂
Иначе днес харесах нещо ей такова като форма (отзад една линия шкафове/уреди, отпред - плот към останалата част от стаите за да е по-просторно), но там, където на този проект има плот с мивка, при мен е носеща стена от камък, която трябва да падне. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.19 14:08.

07.11.19
13:34

казано от Т. Тодорова на 07.11.19, 13:32:

но там, където на този проект има плот с мивка, при мен е носеща стена от камък, която трябва да падне. 😄

И като падне тая носеща стена от камък, дали няма да падне и къщата... 😄

Няма, нали затова работим с конструктор, който казва може ли, не може ли и как да се направи. Голям късмет, че ни го препоръчаха, щото е една от най-големите глави в Пловдив и има много опит с подобни къщи (и жена, доколкото разбирам, хъхъ).
Оскъпява се и е занимавка, но да падне къщата - няма. Даже напротив, доста ще се укрепи и стегне, въпреки мен. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.19 13:50.

07.11.19
13:56

Остров в кухнята е много гот.

казано от nervak на 07.11.19, 13:56:

Остров в кухнята е много гот.

Повече от гот е, ама мойта е 3.90 х 1.60, ако остане тая стена, дето е там. Ако падне, няма да е точно остров, но ще е бая плот и ще има и повече светлина.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.19 14:04.

07.11.19
14:12

Полуостров също е гот))).А плота от Икея...за около 200 кинта масив, импрегниран...60х200х4см))).

И с полуостров става, да. Измислих го даже вече май. А за икеа не знаех, че има толкова евтини варианти, мерси. 🍺

08/11/2019

Ниска температура, пихтия в дроба и яка кашлица. Обикалях малко до доктора, до лабораторията - за цял ден съм направила нищо и никакви 6800 крачки, а още на половината на това краката ми бяха като оловни. Поне нямам стомашни драми - всички, които се оплакват от вирус, повръщат (и не само) с дни.

Лежа и цъкам пинтерест, за цял ден съм яла малко домашна баница и изпих преди малко чаша сок от ябълка, морков и джинджифил. Мощно вода и чай до довечера, максимум лют бульон.

Харесах гардеробче за голямата спалня, ама не съм го показала още на Луна на моя живот, че ще вземе да се гътне преди да довършим къщата. 😅

Супер страховита е така разчекната, направо не мога да повярвам кво напраихме. 👀

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.19 21:43.

09/11/2019 (17) - 10/11/2019 (18)

Пак без тренировки, само щъкане.

Храната вчера:
- смъртоносно люто шкембе, 2 препечени филии
- малко бира, микс печени ядки

Храната днес:
- кефир
- смъртоносно люта пилешка супа, една препечена филия
- сок от ябълка, краставица и кейл
- бульон с лимон и люто, принцеса с кашкавал

Добавките:
- витамин ц, магнезий, б комплекс, пчелни, релаксофитол, мелатонин
——————————

Утре ще направя едно леко раздвижване в нас и ще се засиля към залата, ако ми дробът ми е съгласен.

11/11/2019 (19)

Спя по 9+ часа и едвам се събуждам. Като отворя очи, все едно все още съм потънала в дълбок-дъъълбоок сън и ми коства бая усилия да изляза от това състояние.

Раздвижих, но в зала не отидох - не мога да дишам, а уж съм добре. Още на ръкомаханията се оцъклих. Замалко да се предам, но тъй като снощи кръстът ме схвана и се поуплаших, общо:

5х10 клек с ластик около бедрата и 5кг гиричка отпред 😄
5х10 раменна преса @20кг
5х планк до отказ (което се оказа един миг време, хъхъ)

Нищо съществено, ама като за болни ‘ора - става.
———————-
Храна:
- хапка-две домашна баница
- принцеса с моцарела и домат
- топла напитка, много вкусна - бадемово мляко, какаова паста, мед и канела <3 <3 <3 <3
- чайчета, вода с лимон, пчелните работи (тая тинктура, дето си направих е... пийваш 20г и чакрите ти не само се отварят, ми се обръщат с хастара навън, пренареждат се, пребоядисват се, вчесват се, строяват се и козируват 😄 😄 )
- телешки бургер на грил тигана, с гарнитура от все още несготвено басмати и някакви зелени неща, които тепърва ще отскоча да взема

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.11.19 16:04.

12/11/2019 (20)

ПилИта, здравейтИ!

Днес:
- 35 мин интервали кардио + безброй повторения с леко
- Раздвижвания и разтягания, и апликатор

- мандарини, ядки, топло какао, зеленажи, авокадо, евентуално морски гадинки с малко басмати или костен бульон с подправки и пак ориз наоколо
- срандартните добавки
- Работа на неудобен стол, ринене на апартамент, час и нещо обикаляне с псите
————————
Има някакво балканско изчадие в квартала, което и пагони носило, дето си пуска свободно кучетата нощем (4-5 големи песа), за да давят котки. Няколко дни събирам трупове и се чудя какво става, мислих, че някой ги трови, а кухата ми комшийка налетяла баш на глутницата, докато трепела наред пред нас през нощта и нищо не казала, въпреки че самата тя едвам се е прибрала, щото са проявили агресия и към нея.

Аз бих вдигнала цялата махала на балон, особено пък, ако видя, че са домашни животните. И районното е на 30м от нас.
Трябва да се търси отговорност за такива неща и то супер настоятелно, до дупка, но уви - всеки си наляга парцалите на момента и после възмутени постове из сурат тефтера: О, Джизъс, няма да повярвате какво видях днес! #sasipahaiataiadarjava

Реагирайте, бе, реагирайте, когато има нещо нередно... Само по-хубаво няма да стане :/
—————————

Иначе веселото от тая нощ е, че снощи пихме по едно уиски и цяла нощ сънувах кофражи и наливане на плоча, и как си разстилам бетона вътре с една лопата. 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.11.19 08:24.

13/11/2019 (21) 16/11/2019 (24)

Храната е по същия начин. Още съм леко болна, почнах и антибиотик, че нещата пак отидоха на добрия стар бронхит. Джипка вика, че нямало данни за такова нещо, трахеитче само било, ама и предния път така каза, пък хубаво, че отидох да се снимам.

Сърцето ми лумка супер силно, при усилие - и бързо. Одеве вървя с една торба и гледам - 130. По време на сън пада до 62-65 (и то щото пия някакви билкови хапчета и чайчета). Почти непрекъснато го усещам и хич не се кефя.

Сега духваме към Чехларе за едно бързо нощуване. Отивам само заради уговорката, иначе предпочитам да си седя в нас и да спя като пор. Не, като три пора.

16.11.19
12:52

Ти си навътре в нещата, обясни какво се случва с безбройните български улични котки (почти невъзможно е да видиш подобна гледка “на запад”), има ли приюти и за тях, както за бездомните кучета?

16.11.19
13:06

Да бе...Холандия,колкото щеш по улиците котки,даже смазаха една пред мен та ми издъхна в ръцете.

Няма приюти.
Множат се, мрат по естествен път или насилствено. Т’ва е.

Има в Пловдив кастрационен център - събират ги по райони и ги кастрират. Ако им занесеш - кастрират безплатно. Не знам по другите градове има ли.

Смятам, че докато народът е прост и правила няма, работата е обречена.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.11.19 13:12.

Прескочи до:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1