ॐ Zen Point ॐ

Прескочи до:

Бива. 🙂
Ям нормално, пих бири вчера 🙂, движа се.

Днес правих кардио - 40 минути пътека с наклон.

Утре А + двукратно носене на дивани.
—————————————————————-
Бясна съм днес, от сутринта място не си намирам - бях обещала на една нахална ромка с две големи таанета, да й дам дрехи. Избрах хубави, много от тях нови, сгънах ги прилежно (като за нормални хора) в прилични на вид торби и й ги подарих. Викам - само, моля те, ако нещо не ви хареса/стане, дайте го на някой друг да го носи, хубави дрехи са, не искам да ги виждам по казаните да се търкалят.
Дадох им и торбичка бижута, от масовата бижутерия, хубави, дъщерята да се кипри.

Ми, майна, снощи намерих част от дрехите до един далечен казан, а днес, докато разхождах кучетата, видях ВСИЧКО изсипано под решетката на трафопоста до нас. Да не го гледам на казана явно, та в шахтата. Сърцето ми се пръсна, щото можеше да си намеря някое бедно семейство, на което да помогна или някои девойки в неравностойно положение.

За мой късмет, видях ги на пейката пред нас като се връщах от залата иии... мисля, че досега не съм вдигала такъв скандал публично. 😄 И не е смешно, щото ти му говориш, то, животното тъпо (с извинения към животинките), те гледа като гьон и все едно изобщо не разбира за какво иде реч, като превключва между “не разбирам” и “супер нагла съм”.

След няколко подобни случая и години наред опит по други поводи с тях, никога повече няма по подразбиране да ги третирам като равни. Само след доказване (многократно) на някакви човешки качества. Наречете ме расист, ама тия точно и за тор не стават (с извинения към малкия процент качествени хора от техния етнос, щот има.. за щастие).

В много особено настроение съм, да, ама много навътре ги взимам тия неща. ИзвинетИ за агресията и неконтролирането на езика. 😄
———————————————————————-
И Бари, на хайкинг във Франция. Много му харесало и бил център на внимание през цялото време - всички търчали по него и викали: оууу, хау кюююююттттт хи изззз... 😄 ❤ 😄 ❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.19 14:05.

15.09.19
14:21

Истината е че, мангала не го бива за нищо...няма интеграция,само кастрация.

Мнението беше редактирано от nervak на 15.09.19 17:42.

Много съм спорила по тоя въпрос и съм ги защитавала, ама така е. На тая и работа й предложих (щот’ горката, да й помогна да си вкара живота в ред и да има хляб за децата), ама като чу, че ще трябва да работи по 4-6 часа на ден, изкъпана и навреме, каза, че не иска. 😄 Съседката я хрантути от години, тази даже името й не успя да научи. Обади на Оля, обади на Оля - всеки път. Тя жената - Поля. Ама много важно, нали дава кинти и буркани всяка седмица - тя си е и длъжна, де.

Нищо не ценят, нищо не уважават и нищо не могат. Абсолютно нищо, което да се вписва в изискванията на едно цивилизовано (дори донякъде цивилизовано) общество. Споменавала съм, че нашите имат почистваща фирма, вече повече от 15 години работят само с роми, щото е такъв тип почистването - еми, човек, каквото и да правиш за тях (нашите са рядко човечни и добри шефове, въпреки моите съвети 😄),  каквото и да им даваш, колкото и да проявяваш уважение и да се опитваш да си им от полза, каквото и да обясняваш, да наставляваш - не, бе, не. Трябва като в общинските фирми - някой да им крещи и да ги обижда по цял ден, и да издевателства над тях, за да се случи нещо..и то пак ще е с триста зора, и няма да е точно каквото трябва. Нула уважение към околния свят. С изключения, разбира се, има и свестни жени.
Но и най-свястната и образованата, най-цивилизованата и готината, си намери работа другаде (в мола) и вместо да каже като човек, че вече не могат да разчитат на нея, сви на нашите такъв номер, че цял месец не знаеха къде се намират.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.09.19 16:38.

Тренир, тренир... много зорно ми идват интервалите, ама карам ги. Смених обръщането със суинг, че много бичешки вид придобивам от него.

Днес се обърках и правих пак А1:
През 10сек:
12х3 зерчер с малко под 20кг
10х5 суинг @16кг (очаквах 3-ки, ама 16кг се оказаха много малко)

После:
4х7 раменна с 22-23кг
4х5 силово @17.5кг

Ей така горе-долу изглежда тази, не ми се занимава да описвам едно и също всеки път. 🙂
——————-
Закъснява ми с 10 дни вече, а уж напираше. Голям зор. Бременна не съм, само съм дебела. 😃
——————-

Иначе, по въпроса с ромите - тъкмо ги наплюх и дойдоха до къщата вчера мъж и жена, за да купят дивана. Толкова бяха готини и нормални, и чисти, и възпитани, че и със средно образование 😄, че си тръгнаха и с подаръци. 😃 Ама да им се неначудиш, избягвали контакт с други от техните, щот там нямало оправия.. 🙂)
————————

Снощи се напрасках със суши. Хепи категорично са ми фаворит в Пловдив, а и не само. И не само за суши. ❤

Отивам за Б1:

През 10 сек:
10х2 тяга 50кг
10х2 свинки 20 или 24кг

Лег и горен скрипец, 4 серии, съответно с 25 и 40кг
———————————
Изпих си кафето с прекрасна статия. Тоя Тотев е за затвора, барабар с целия антураж. Дано дойде ден, в който да им вземат всичко и да ги окошарят.

Иначе хората ходят да цвилят по протести, че Торбалан в цветовете на дъгата ще им открадне отрочетата и крещят в истерия срещу телефони за малтретирани деца. Бас, че за т’ва поредно обезобразяване на града никой няма и да чуе, па и на кой ли му дреме.

Цък
———————-
Днес - пчелните добавки, тряа си купя ехинацея, махнезий, манджа с миди някаква, зеленчуци, чай, вода.

🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.09.19 10:00.

19.09.19
10:48

казано от Т. Тодорова на 19.09.19, 09:56:

Изпих си кафето с прекрасна статия. Тоя Тотев е за затвора, барабар с целия антураж. Дано дойде ден, в който да им вземат всичко и да ги окошарят.

На Здравка проститутката глупостите. Не я взимай на сериозно с тия неща, по-добре се поинтересувай как ходи при Домусчиев да проси пари и да му обещава целия град.

19.09.19
11:50

На комундета не бива да се вярва...

Дано са глупости, щом казваш.
Така или иначе, тоя съсел нагъл не го харесвам.

Нервак, те ‘сичките са такива.
——————-

Мале, сега свърших тренировката - 24кг за суинг на интервал се оказаха много за двойки, може би на единички ще ми лепне.

Треперя. Яко. После ш’ се надумкам с миди и ще ми мине. 😃🐽

Утре само кардиЛУ (това го видях скоро написано, да 😃).

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.09.19 12:29.

Домашни дюнери без тотофи, малко движение, щот’ отидох на маникюр в 10 и се оказа, че преди 2:30 не мога да тръгна от салона (за радост на К. 😃), салати, сиренце, песто, хумус - нищо драматично.

Стандартните добавки - пчелни, цинк, магнезий, мсм.

Имам страшна мускулна на краката и задника, но много съм доволна, щото хем се усещат тренировките, хем не съм утрепана.
—————————

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.09.19 13:04.

Б1:

През 10 секунди:
12х1 зерчер @30кг
12х2 суинг @24кг

После през 2 мин между трисетите:
4х4 раменна @30кг
4х5 силово @20кг

Разтяг.
———————————
Стандартните добавки + креатин и ацетил л карнитин на прах, който случайно намерих и видях, че му изтича годността след 2 месеца - ще го изпия, какво пък. 🙂

Храната - нормална.
Чакам да ми докарат в сряда мечтаната сокоизстисквачка и ще мина на сокове няколко дни.
Не знам що никакво хранене не работи при мен, а на диетолог не ми се ходи, щото скоро гледах една “схема”, направена от лекар за затлъстяло момиченце в десети клас... Мнье.
—————————-
Първо снимам, после гоня 😃:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.09.19 11:58.

Снощи си правихме пак домашни дюнери. ❤ Успях да го докарам по-вкусно и свежо от всяка дюнерджийница. 🐽

Днес няма да тренирам в залата - ще работя и домакинствам, и ще раздвижа един-два пъти с пудовки. Нямам мускулни вече, вчера се излекувах. 😃

Намалям пак въглехидратите - само това имаше някакъв ефект, макар и не супер впечатляващ.
На лекар ще отида след 27-ми, нещо много се притесних с това закъснение. 👀

Добавки:
Магнезий, цинк, вит Ц, мултивит, крил, пчелни

Храна:
Марули, домати, краставици, печено сирене, биволско мляко с берита и протеин, грейпфрут

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.09.19 10:10.

23/09/2019 (44)

- кафе
- тренировка с креатин и л карнитин
- биволско мляко с протеин
- зеленчуци, хумус, малко мръвка
- миди, зеленчуци, лаваш
- чай, мед
- стандартните добавки

Тренировка Б1:

През 10 секунди:
12х1 тяга @60кг
12х2 суинг @24кг

През 90 секунди между двусетите:
Лег @30кг: 6, 6, 6, 6
Горен скрипец с подхват @47кг: 6, 6, 6, 5

10к крачки до 12:30 на обяд, но до края на деня не се очертава мега активност.
————————————————————-
Иййй, днес в залата ми се случи нещо, дето не ми се беше случвало. 😄 Един човек правеше нормална тяга с нормална техника 😄, а аз го изчаках да свърши, щото нямаше лостове и дискове, нито място, на което да се подредя и аз. Та този мил господин, не стига, че се засили да си разтоварва и да си подрежда дисковете по подходящи за килограмите им места и по диаметър (!), а на всичкото отгоре беше кавалер и ми нареди щангата. Такава рядкост е т’ва, че дори не знам как да реагирам - само казах “Много благодаря” и му прибрах 2-3 по-малки диска, които бяха останали, за да не стоя като дърво, докато той ми слугува там. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.09.19 12:52.

Прецаках си поста, но да - почивен, харчене на пари, без добавки и така нататък в този ден. Пу.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.09.19 16:22.

25/09/2019 (46)

A1:
През 10 секунди:
10х3 гоблет @16кг пудовка
12х3 суин @16 кг пудовка

Нямаше свободно място за клек.

През 90 секунди между трисетите:
Раменна @25кг: 8, 7, 7, 6
Силово гребане @17.5кг: 8, 7, 6, 5

Храната - много мижава, но пих бира.
Добавки - без.

Взех си машинката и ми е суперскаааа. <3 <3 <3

Днес се изрепчих на един сельо в залата, щото попитах дали някой още ползва стойката за клек и той се обади от 20 метра, че да, ок било да я ползвам, щото бил приключил.
Викам: ми хайде разтоварвай си, за да си личи, че е свободна... Каза “Добре” и се фръцна на някъде. Добавих и нещо, че няма проблем, щом има жени наоколо, има кой да разтовари. Хубаво, че изчезна, че в квото настроение съм, щях да го навра там, от където е изпълзял. Но след това всички около мен си разчистиха старателно, пхаха. 😄
Последва гневен мейл до Пулса. 😄 Чудесно разбирам колко съм откачена, ама сори, не съм им майка на някакви аграрни типове, че да им слугувам. Да не говорим, че самите треньори си учат подопечните да зарязват всичко - виждала съм как някой тръгва да си оправя и инструкторът му казва: давай, давай, остави го т’ва. И след тях - кочина.  Да си взимат мерки и да започнат да си отговарят на претенциите там вече. В залата, където Весито тренира, собствениците много се грижат да има ред и уважение, а нямат никакви претенции да са нещо особено.

Между другото, вдигала съм пара за разни работи и е имало ефект веднага, което все пак говори добре за управлението на залата.

Зло Дуди! Дано ми дойде вече, че ще се превърна в Нощния крал скоро. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.09.19 16:26.

26/09/2019 (01) - 03/10/2019 (08)

Ей ме и мен.
Малко повечко ангажименти, температури, сополи, мц, адски болки, ядене, пиене... Без трениране, с бая обикаляне.

Тренировката днес - А1 с пудовки + към 30 минути стречинг, защото нещата са плачевни в това отношение. Лошото е, че след три сопола и малко парене в очите, вече пак усещам как дробът ми започва да страда. Дано не е късно домашната ми клеева тинктура да попари гадината.
———
Сватбата беше раз-кош-на! Малката ми братовчедчичка се е превърнала в елегантна, красива, класна дама, а самото събитие беше безупречно и нямаше абсолютно нищо излишно - голяма сватба, богата, пък много елегантна.
Изключително свежо, задружно, забавно и всичко с много любов - и от младоженците, и от гостите до един. Не бях виждала такъв брой млади хора да са толкова близки и да споделят толкова общи страсти. <3
———
Записах се на народни танци и много се вълнувам. Започваме на 7-ми. 😄 <3 Да видим как ще е, че нали ме знаем колко съм супер социална и физически координирана. Точка Социалната Координация Тодорова. Като котка съм. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.10.19 13:18.

Храната е прекрасна и все по-прекрасна става, демек, с по-малко въглехидрати, щото тва е, което ми се отразява добре.

Движение си имам, щото тренирам,  днес бях за пръв път и на народни танци - не знам какво съм чакала досега, ама очевидно съм навряна в собствения си задник. 🙂))

Аз: О, не, не мога да вляза, толкова непознати, аз нищо не мога, патравото Дуди, искам да се разплача, да повърна, да припадна и да умра, и да избягам! (Наистина така се чувствах и бях готова да драсна)
Майка: Айде, моля ти се, направи ги всичките тия неща набързо и да влезем да потанцуваме, щот ме нервиш.

😃😃😃

И така стана, че влязох, танцувах, осрах се, изкараха ме да танцувам най-отпред, пред 20 човека - и се разцепих. 😃

Eнергоразходът се оказва доста обещаващ. <3

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.19 16:38.

08/10/2019 (13)

Без особено движение, само загрявката на Вик 3 пъти с 12-ката и после рязко окапах с позиви за “бля”, кашлица, и схващания във врата. Поне нямам сили да се шматкам и работя усърдно от тогава, хихи.

Храната ок, само дето се нагълтах с кола. Никак не обичам газирано, но 1-2 пъти годишно нещо се случва и все едно имам нужда от кола точно. Днес беше такова.


Яка мускулна имам на краката 😄 и трябва и да си купя едни подходящи за танцуване маратонки, че отидох с кецовете, с които клякам и днес  си плащам цената.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.10.19 15:50.

08.10.19
16:54

Аз танцувам с най-прости гуменки (за да не си хабя концертните цървули) с тънка подметка. Но целта ми е да не се лъжа с ток, да усещам земята и да мога да натрисам. На теб това едва ли ще ти е нужно, така че на теб токът на скарпината би ти бил удобен. Така че или си вземи скарпини (ако смяташ да танцуваш редовно), или, ако нямаш проблем с напълно равни и тънки подметки, си вземи прости гуменки. Не ти препоръчвам да танцуваш с маратонки, освен ако не са танцови маратонки, но пък за тях не виждам смисъл да изръсваш пари.

Игличе, благодаря за съвета. Обаче снощи бях с такива гуменки и днес съм все едно са ме удряли с лопата по табанчетата. 🙂 За професионалист с миниатюрни размери 🙂)) едва ли има такова значение, но аз съм тежичка и нетехнична, и нещо трябва да ми обира блъскането. Ще хвърля едно око в декатлон утре - може да има нещо подходящо. Обикновена маратонка съм съгласна, че няма да е най-разумен избор (те не само за танци са неподходящи).

09/10/2019 (14)

Трудно събуждане след нездрав сън. Едно кафе и у джима.

Тъй като доста ми се гади, не правих интервал, че даже и стандартната тренировка не можах да си направя:

Зерчер @30кг: 3, 5, 5, 3
Раменна @25: 4х5
Силово @17.5кг: 5, 5, 5, 0

С по около 2 минути между кръговете.

Преди това - 8 минути пътека с наклон, след това - много бърз стреч.

Довечера съм на танци, ако не ме тръшне някоя чума.
———————
Храната :
Протеин, зеленчукови сокове (с малко сок от ябълка за вкус), телешка наденица от Попов, зелении на салата с орехово масло.

Продължавам да качвам килограми, втф?! Започва да става леко брутално.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.10.19 09:41.

10/10/2019 (15) - 15/10/2019 (20)

Ям прилично, тренирам и се движа прилично, но леко в модерация, че имам малко физически грижи. Лоу-импакт кардио и малки тежести, и народните танци (лежерничко). Докато тежа толкова, не искам да чувам за друго.
Настроението ми се намира 3 метра под земята през повечето време, заради тия килограми.

Храната се състои от месо, зеленчуци от сорта на броколи, карфиол, спанак, краставица, маруля и рядко домат. Тестото е близо до нулата. Пия по малко плодово-зеленчукови сокове, от нещата, които ползвам като добавки, само пчелните тъпча, магнезий и витамин Ц.

Не ми се пише особено, както се вижда. Като цяло ме тегли най-вече към леглото и книжката, ама се старая да не се отдавам на тия си желания. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.10.19 14:21.

16/10/2019 (21) - 21/10/2019 (26)

Започна се по-сериозният кът на въглехидратите. Много около мен не одобряват, но това е, което работи за мен, както казах.

Не ща да смятам, затова ще описвам храната тук (макар и с тотално нежелание) - всичко на око, ухо и нос.

Днес, примерно:
- кафе, 50мл мляко
- шотче сок: прясна куркума, джинджифиУУУ и лимон
- 2 броя мънички кюфтенца от агнешко и телешко, вътре с подправки и кашкавал (от Лидл, адски са вкусни!), 100мл сок от цвекло и ябълка
- блек ангъс бургер (кюфте, демек), 1/2 краставица, малко броколи и няколко бепце морковчета - на пара, в самоделен парник 😄
- чай, пчелните му там работи, някоя друга бейсик добавка (магнезий, Ц, Б комплекс)
- за вечеря имам костен бульон с люто и лимон

Спорна седмица. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.19 14:43.

Прескочи до:
Препоръчани продукти
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1