23.07.18
20:30
Здравейте, всички интересно ми е сменяте ли марките протеин или се придържате към една. Също така от колко време пиете протеин и мислите ли, че можете да си набавяте протеина без добавки?
Поздрави 🙂
23.07.18
21:57
Мисля, че протеина може да се набавя без добавки, дори че се набавя единствено от храна, а не от прахчета.
Вече от една година не съм пил протеин и разлика не виждам, освен, че спестям по 50-60 лв на месец, даже и повече, защото съм ограничил и другите добавки.
30.07.18
16:27
Мисля, че протеина може да се набавя без добавки, дори че се набавя единствено от храна, а не от прахчета.
Но протеина от прахчета е най-лесен да го приемеш и има качествени протеини, които ще ти излизат по-евтино от съответното количество месо.
Но протеина от прахчета е най-лесен да го приемеш и има качествени протеини, които ще ти излизат по-евтино от съответното количество месо.
Едва ли имаш нужда от толкова голямо количество протеин, че да не можеш да си го набавиш от храна. Следователно, протеина на прах идва като излишен разход.
При мен с 3 хранения се получава. 92 кг съм.
Често е по-удобно, особено ако след тренировка трябва да тръгнеш по задачи. А и протеина от храна също не е без пари, че да го наричаш излишен разход.
p.s. Протеиновата пудра всъщност си е храна, за разлика от разни аминота.
Мнението беше редактирано от Станимир на 01.08.18 12:52.
Често е по-удобно, особено ако след тренировка трябва да тръгнеш по задачи. А и протеина от храна също не е без пари, че да го наричаш излишен разход.
p.s. Протеиновата пудра всъщност си е храна, за разлика от разни аминота.
Така е, по-удобно е и в такива случаи е подходяща алтернатива.
Храна е пари, но това си е разход при всички положения.
Най-важното е всеки сам да прецени дали наистина има нужда от определена добавка. Така и ще може да се извлече ползата от тази добавка. А не да я пием само защото сме чули, че щом тренираме трябва да пием протеин.