Как да горя мазнините от корема?

Здравейте ! Искам да попитам как мога да горя мазнините от корема (понеже там са най-много), докато качвам ? Извинявам се ако не съм си формулирал въпроса правилно..!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 24.07.18 03:45.

26.07.18
14:20

Не съществува точково горене.Няма как да имаш плочки пък да ти висят циците и да имаш гуша🙂

Деян

26.07.18
14:24

казано от Stefan Raychev на 26.07.18, 14:20:

Не съществува точково горене.Няма как да имаш плочки пък да ти висят циците и да имаш гуша🙂

То въпросът даже е още по-сложен..........не само да гори и то основно от корема, ами и докато качва :-) Т.е. мускулът расте, активното тегло се повишава, а мазното по корема изчезва и се появяват плочките. Както някои казват-висш пилотаж, ако тренираш натурално.

31.07.18
11:00

Лоши новини - до колкото знам при мъжете на корема последно се свалят мазнините. Първо в горната, накрая в долната част. Така че, преди корема трябва да си изгорил мазнините по другите части на тялото си.

Няма как да свалиш само мазнините от корема без да свалиш мазнините от цялото тяло.
Не можеш просто да кажеш на тялото къде да гори мазинините, все пак е едно цяло и е свързано. Това, което можеш да направиш е да намалиш въглехидратите ( според мен) и да наблегнеш на кардио и силови тренировки ( 3 пъти в седмицата поне) След като изгориш повечето мазинини и започнеш да топиш и на корема ще трябва да задържиш теглото ( чиста муслуклна маса) и да трупаш върху нея. С други думи няма как да свалиш само на корема без да свалиш на цялото тяло.

Както си знаех..няма да ми разберете въпроса..ясно ми е, че няма как само на корема..исках да кажа, че там не мога да сваля...мисля си, че приема на мазнините ми в повече.

09.09.18
16:18

казано от Николай Димитров на 09.09.18, 13:39:

Както си знаех..няма да ми разберете въпроса..ясно ми е, че няма как само на корема..исках да кажа, че там не мога да сваля...мисля си, че приема на мазнините ми в повече.

По-скоро ти имаш погрешна представа за процесите на качване/сваляне. Очевидно генът ти е такъв, че мазнините по корема ти се изчистват последни при отслабване. Трябва да продължиш дефицита за да ги махнеш.
Дали този дефицит ще дойде от мазнини или въглехидрати, ти си решаваш. Принципно е добре да поемаш поне едно 20% от общия калориен прием под формата на мазнини, за да си държиш хормоните в такт.

Другият ти вариант е сега да качваш, а после да изчистиш. Всичко е въпрос на лична преценка. Но няма как да изчистиш корема (или въобще да отслабнеш) и същевременно да качиш мускули в другата част на тялото. Такава трансформация е възможна само при съвсем начинаещи или при хора, които в миналото са тренирали и сега са възобновили заниманията в залата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1