17.09.18
15:13
105.00 от сутринта
Последната седмица уж щях да затягам храната, то станаха всяка вечер едни бири, пържени картофки, вина, чудо 😄
23.09.18
09:26
16.09.2018 г.-108.4 кг.
23.09.2018 г.-106.8 кг., т.е. 1.6 кг. надолу.
За първа седмица успях вече да следя ежедневно калориите, до колкото мога, но сега като си прегледах нещата на седмична база видях, че съм над зададените. 2700 и нещо са ми за поддържане, а аз бях задал прием с 20 % дефицит, демек около 2160. На седмична база съм приемал около 2300, т.е. все пак на дефицит около 15 % и пак 1.6 кг. надолу. Ясно е, че някъде има и грешка, отпадане на водни задръжки и т.н. В началото е така, но съм доволен. С този темп, а и малко по-бавен, може и да падна едно 10-12 кг. до края на предизвикателството.
От снимки при моето тегло и мазно, а и свалени под 2 кг., мисля на този етап няма смисъл.
Мнението беше редактирано от Деян на 23.09.18 09:35.
23.09.18
09:54
Преди да замина бях върнал до 86кг, а за тези 10 дни тук свалих до 84.5-85кг. Почивните дни не закусвам, пия протеинов шейк или вафла след тренировка към 13-14ч, правя първото си ядене към 16ч и второ към 22ч, като храната тези дни обикновено е малко месо с ориз и зеленчуци. През седмицата закусвам в хотела, обядвам протеинова вафла и вечерям късно. Всеки ден добавям шепа сурови бадеми и 250гр боровинки.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 23.09.18 09:58.
23.09.18
11:10
Малко стрес и липса на подходяща активност и няколко бири, и всичко обратно. Много грубо варирам, много. 3-4кг за ден-два, я надолу, я нагоре, а не е като да злоупотребявам, даже не ям кой знае колко.
Днес си започнах старата схемка в залата. А-Б-кардио-почивка-А-Б-кардио-почивка. Ранно ставане и тренировка винаги дава добър резултат.
24.09.18
08:15
Средно тегло за предната седмица 105.29, спрямо 105.91 за предния период, което прави около 0.6кг свалени.
Стартово тегло: 114.5 кг
Моментно тегло: 104 кг
Зациклянето на кило седмично е поправено.С повечко въздържание , успях тази седмица да изхвърля още 1.5 кг на боклука.Реалистично погледнато съм свалил 10.5 кг за към 47 дни и реално съм 12.5 кг по-лек от максимално достиганото от мен тегло , защото преди точно 2 месеца тежах 116.5 кг.
Гледам че някои хора си биха камшика от Предизвикателството!Вероятно са се включили първосигнално , зашото им е харесала самата идея , но в последствие липсата на ясна цел и достатъчна мотивация си каза думата...Няма значение...по-важното е че няколко човека останаха , които реално се трудят и в края на краищата , няма да излезе безполезно отварянето на тази Тема!
Успех на издържалите до момента!
казано от XXL на 24.09.18, 11:04:
Гледам че някои хора си биха камшика от Предизвикателството!Вероятно са се включили първосигнално , зашото им е харесала самата идея , но в последствие липсата на ясна цел и достатъчна мотивация си каза думата...Няма значение...по-важното е че няколко човека останаха , които реално се трудят и в края на краищата , няма да излезе безполезно отварянето на тази Тема!
А на неиздържалите до момента успех 🙂 ?
Не съм тренирал с тежести от месец поне,като активност отчитам ходене/бягане към 60км. за периода.
Тегло сутринта -към 78кг.
Мнението беше редактирано от Дидо на 24.09.18 23:59.
30.09.18
08:50
казано от XXL на 24.09.18, 11:04:
Не разбрах ти как се трудиш, освен че гладуваш?
Мислех да направя диета последния месец, но като се върна ще разполагам със само 3 седмици, а тук не мога да пазя режим. Мисля обаче да продължа и след финала, докато изпълня целта. Пускам джендърска снимка на сегашната “форма”.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 30.09.18 09:35.
30.09.18
09:40
Нещата при мен:
300 гр. надолу от последната седмица, т.е. от 106.8 до 106.5 кг. Талията леко, леко пада на сантиметри. Дефицитът е около 15 % на седмична база-явно се оливам и падам под планираните 20%. Темпото определено не ми харесва и ще трябват още корекции. Мисля, че при моето тегло, оптималното ще ми е на този етап по поне 1 кг. седмично. Визуално не виждам промяна, та няма какво да качвам снимки.
Чудя се, някой като каже, че за 2-3 седмици обиколките паднали, но кг. не мърдат, а му отговарят, че сигурно е променил телесната композиция-бил сигурно качил мускул. Ама се питам, как става тая работа за седмици, при положение, че чиста мм/тъкан се качва доста трудно. Да не говорим, колко условности има, когато си и на дефицит. Та или мм не се качва чак толкова трудно, особено при начинаещи и с доста мазно, или са качили нещо друго......... ама какво 😎
ПС......жената купила на децата разни блузки, та вика да съм ги премерил и аз, да видела как ми стоят. Малко ми е тесничка.
Абе с дрехи не е чак толкоз зле, даже е доста приемливо - в гръб 😃
Мнението беше редактирано от Деян на 30.09.18 12:30.
казано от Brown Bomber на 30.09.18, 08:50:
Не разбрах ти как се трудиш, освен че гладуваш?
Мислех да направя диета последния месец, но като се върна ще разполагам със само 3 седмици, а тук не мога да пазя режим. Мисля обаче да продължа и след финала, докато изпълня целта. Пускам джендърска снимка на сегашната “форма”.
Значи , или се опитваш да завоалираш по един непринуден начин , че знаеш нещо повече от някой друг или така даваш израз на лека неприязън.Неква Бомбърска телепатия ли вкарваш , че да разбереш дали гладувам или пирувам?Както и да е ...аз не съм много интересен с действията си , но ти направо си върха на сладоледа!!!Глей са Бомбъро кък са пристега за каишо...мислех това , мислех онова...тук не ми се получава режима...абе що да не оставя кътването за последните няколко дни , а що не и часове...пък ако не ми се получи , що да не продължа след финала...еми мноо ясно че тва ше напраа...нали там това целта )))
Ето...изказах се, заемайки моментална отбранителна позиция с леки намеци на агресия,съдизъм , лек цинизъм и всички останали негативни качества , с които предстои да ме определяш занапред , както ти , така и останалите които хранят топли чуфффства към мен.
Ти и Кито много си приличате като типажи...нали знаеш кой е Кито?
— Има време — казва Кито, —
много дни са в този срок! —
И по улиците скита,
не поглежда,
не прочита
Кито новия урок.
— Има време! — думи бойки
казва този пионер.
Но се наредиха двойки,
двойки — десетина бройки
като наниз от пипер.
— Има време, има време —
скача пионерът наш.
Ала дявол да го вземе,
струпаха се като бреме
сто урока наведнаж.
Край на срока се задава.
Ха сега де! Накъде?
Утре класно как ще правя?
Почва да чете тогава,
няма време да яде.
А децата му се смеят:
— Има време,
не чети!
Има време, но къде е?
Рано пиле,
рано пее,
та учи навреме ти!
Мнението беше редактирано от XXL на 30.09.18 19:58.
70.75 от тази сутрин.
Последната седмица беше кошмарна. Нито аз съм се теглила, нито храната ми е била мерена и избирана. Предвид на колко софри се боднах този уикенд, вместо да си наваксам дефоцита, вероятно спокойно съм бримчила до 3-3.5к на ден.
Утре е понеделник и пак ще ставаме нови хора. 😄
01.10.18
05:43
Единственото, което разбирам (не прочетох докрай глупостите в рими), е че си се сдухал тотално от глад 🙂
02.10.18
07:33
Ей, забравих вчера да се отчета - прогресът е минимален за седмица - 105.0 средно тегло, срещу 105.290 за предния период. Отдавам го на това, че почнах пак да клякам и да дърпам, макар и доста леко, но мускулите в краката почват да се понапълват.
Малко късно,но да се “отчета” и аз.
Към днешна дата 78 кг.,само 3 съм свалил от началото.Остана месец до финала,а като си гледам дневника не съм тренирал от 17.08 ,ужас 😄 За пореден път несериозен подход,добре поне,че ходя/бягам чат пат.Днес пак необмислени действия,тръгнах уж само да ходя и не загрях,по някое време реших да потичам леко,зарадвах се,че вече мога да тичам над километър и...болка в лявото коляно.Намазах го,да видим утре 🙂
Утре ще кача някоя и друга снимка,интересно ми е да се видя след месец и половина без тежести.
Знам,че звучи безумно нереалистично,но за оставащият месец до края на предизвикателството ще се върна в играта и ще спечеля 🙂
Мнението беше редактирано от Дидо на 03.10.18 21:21.
Снимах се набързо,че отдавна не бях качвал снимки.Няма кой знае каква промяна,свалил съм 3 кг. от началото и от талията към 3см. само.То няма и как да бъде другояче след месец и нещо нетрениране.
Мнението беше редактирано от Дидо на 04.10.18 21:04.
07.10.18
11:46
Гола вода и кал по г@зо 😃
600-800 гр. нагоре, но талия и обем през пъпа общо взето леко намаляват. Гащите някак по-лабави идат. Не мога на седмична база да ударя 20% дефицит, но едно 10-15 % ги докарвам.
Същата гуцка съм си, както и в началото. Ей два фотоса на текущата “форма” в отпуснато състояние.
Мнението беше редактирано от Деян на 07.10.18 11:46.
Стартово тегло-81кг.
Текущо-78,4кг.
Чудя се какво се случва,оня ден бях 76,8кг.,обяснявам си го с водна задръжка.Забелязах,че намаля ли въглехидратите за няколко дни и олеквам,тия дни си хапвам пак хлебец доволно и...ето резултата 😄 Движение няма напоследък,дори и ходене,кръста ме беше схванал и чак днес ме поотпусна.Снимки няма да качвам-няма промяна за последните дни.
При мен промяна в теглото няма тази седмица. Започнах от 71.4 в понеделник, към средата на седмицата заковах 70.75 и тази сутрин (след една водка снощи) кОвнах 69.9.
Е, май вече е време да започна да внимавам какво ям.
07.10.18
20:02
казано от БПН на 07.10.18, 19:34:
При мен промяна в теглото няма тази седмица. Започнах от 71.4 в понеделник, към средата на седмицата заковах 70.75 и тази сутрин (след една водка снощи) кОвнах 69.9.
Е, май вече е време да започна да внимавам какво ям.
Е как да няма-кило и половина разлика надолу от понеделник до днес! Освен ако нещо не си объркала при писането!
07.10.18
20:13
Верно ли основния ви ориентир е абсолютното тегло и то „от понеделник до днес”? Ще има мощно фиаско накрая
По принцип следя разликата между средното за седмица в поредни седмици, което пак не смятам за абсолютен резултат заради женските вариации в теглото. Абеее опитвах се да хвана някакъв релации между храната, съня, цикъла и... Просто си следя дрехите вече.
Не виждам как за три седмици ще си стигна таргета, но и само малко дисциплина да се въведе, ще е голям напредък
Дидо,не е разлика. След биндж в неделя в понеделник съм очаквано по-тежка от нормалното. До сряда обикновено си стигам до моите кг. Остават 500-600гр разлика, които не ми се виждат невъзможни от обезводняване.
Мнението беше редактирано от БПН на 07.10.18 20:52.
Моментно тегло: 104 кг
За последните две седмици запазвам 104 , като варирах с половин до кило нагоре/надолу.Умерено отпуснах юздите , че вече ми понатежа този режим и се старах да запазя постигнатото за този период , което не беше лесно , но не беше и непосилно.Беше си нещо , като експеримент , щото ми изглежда по-лесно да свалиш тегло до някаква , определена от теб самия граница , отколкото да задържиш теглото в границите , които искаш и за колкото време искаш...те такива неща.Имам да хвърля още 4 кила за оставащия месец , което няма да е никакво сериозно предизвикателство.Сега на тези кила , имам възможност да си направя някаква равносметка , каквато ако не чистех , бих си представял само теоритично.Пресмятам си аз тука , че когато започнах преди почти 2 години , съм бил на сегашното ниво мазнини по мои усещания , че и ако не да съм бил и по-тлъст , но нека да кажем че съм бил идентичен на мас при 92 кг тогава срещу 104 сега, което е 12 кг повече като тегло.Ако съм запазил 12 кила мускул за този период на тренировки , това ми изглежда доста добре...даже може и повече да са били , част от които да са заминали при настоящото хранително изтезание , щото със сигурност нещо съм загубил , дори и да не чувствам някакъв спад на сила...
казано от Deyan на 07.10.18, 11:46:
Гола вода и кал по г@зо 😃
600-800 гр. нагоре, но талия и обем през пъпа общо взето леко намаляват. Гащите някак по-лабави идат. Не мога на седмична база да ударя 20% дефицит, но едно 10-15 % ги докарвам.
Същата гуцка съм си, както и в началото. Ей два фотоса на текущата “форма” в отпуснато състояние.
Не е важно че си качил там некви 600-800 грама , важното е че си на дефицит ))) Четем те друже и съм се ухилен ,ама позитивно...гледам ,че не ти се получава , кък ти го сакаш , ма ти се не отстъпаш , а натискаш ...те тва ми аресва.В крайна сметка колко толко , иначе шапка ти свалям за самоиронията, честно!!!И я нали съм си пустиняк...глеам тиа пищни снимчици и да ти каам Баце , бая обемни съдове си отпрал...тава ако закачим един агрегат , гюм с млеко ми не мръда.
07.10.18
23:52
WTF??????
08.10.18
07:29
104.36кг средно за изминалата седмица, което е с 0.6кг по-малко от предишния период(105.0кг).
Забелязвам, че от 5 седмици насам, средно сваленото тегло за седмица започва да осцилира около 0.5кг, което е добре - толкова е нормално, в началото по 1.5-2 кила на седмица вървяха.
Коригирах си и дневния калориен прием за поддържане - от 3200 в началото, вече е на около 2900.
08.10.18
15:16
казано от Иван на 07.10.18, 20:13:
Верно ли основния ви ориентир е абсолютното тегло и то „от понеделник до днес”? Ще има мощно фиаско накрая
Да си меря мазнините в началото и в края ли? Е и това ми е гейско и ако някой ме нападне не твърдя, че е гей, а само намеквам 🙂
Мислех, че тук ще се вдига сериозно и ще се пази режим, но някой дори не тренират. Темата трябва да се прекръсти на “Отслабни за 3 месеца”
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 08.10.18 15:18.
казано от Brown Bomber на 08.10.18, 15:16:
казано от Иван на 07.10.18, 20:13:
Мислех, че тук ще се вдига сериозно и ще се пази режим, но някой дори не тренират. Темата трябва да се прекръсти на “Отслабни за 3 месеца”
Да , в тази тема основния ориентир е абсолютното тегло и отчетите се водят седмично.Условията за участие ясно си показваха , че ще участват хора с наднормено тегло и ще се стремят на намалят нивото на подкожни мазнини за периода от 3 месеца.Кой как го прави , това си е негова работа , Иване!
Бомбър , за Иван съм сигурен че просто се прави на умен , без дори да се е запознал с естеството на чалънджа ни най-малко, но пък ти си още от самото начало , та самата ти идея да се прекръсти темата на отслабване за 3 месеца е смешна , защото тя е точно това!Ако си си мислел , че ще се тренира здраво и ще се спазва здравословен начин на хранене , то искам да те уверя че доста си се заблудил.
09.10.18
23:21
Ааа, ХХЛ, нимой тъй. Аз си исках да сваля мазното и да лъсне сепарацията, ама х.й бате 😃
казано от Deyan на 09.10.18, 23:21:
Ааа, ХХЛ, нимой тъй. Аз си исках да сваля мазното и да лъсне сепарацията, ама х.й бате 😃
Аааа сепарация ни е още рано да сънуваме с теб , нека първо да се отървем от излишния товар.То и отслабването , само по себе си е наложащо , ако иска един човек да живее здрав и пълноценен живот.
12.10.18
16:04
През изминалия месец приемах по максимум 100гр белтъчини дневно и тренирах през ден, но сякаш имам някаква положителна промяна. Теглото в момента е малко под 84кг, а от днес започвам хранителен режим.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 12.10.18 16:04.
14.10.18
14:20
Да спазим протокола:
Нищо ново за деклариране, а преполовихме и октомври. Уж следя що годе храненето, на зала ходя редовно, ама резултатите от към сваляне на мазното са крайно незадоволителни. Явно не “гладувам” достатъчно. Онзи ден се щракнах в работата-определено с дрехи изглеждам по-финен 😎
Мнението беше редактирано от Деян на 14.10.18 14:25.
14.10.18
14:46
Я кажувайте, тук как ще става работата, ще се гласува ли, ще се пращат смс- и ли?
Трябва ши предварително записване?
Извинявам се, ако стенпояснявали по- рано, ама малко липсвах, та....
15.10.18
07:34
Средно тегло за изминалия период - 103.6, срещу 104.36 за предишния, което прави около 750гр. свалени.
102.9 от сутринта.
10 кила надолу и все имам паласки и шкембе дейба и гена 😄
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.10.18 07:36.
Моментно тегло: 103.5 кг
Свалянето става все по-трудно...само половин кило тази седмица.Явно тялото започва да се приспособява към наложените хранителни промени.
Мнението беше редактирано от XXL на 15.10.18 07:46.
15.10.18
07:52
Спокойно, последните 5кг ще са решаващи за паласките и шкембетата.
казано от kaloyan на 05.08.18, 07:39:
Офффф умирам от смях 🙂🙂🙂 пак ли започвате надпревара, която никой не завършва 🙂🙂 ?
Първоначално това мнение ми прозвуча , като спам , но през последните два месеца , Калоян се оказва на поне 60% прав.От общо 9 човека , включили се в чалънджа , останахме Бомбъра , Кръстев , Дидо и аз.Може би липсата на успех в свалянето още в началото отказа останалите и един по един почнаха да чезнат.Надявам се до края да останем поне трима , че то и време не остана...ей го къде е.Все пак мисля , че щеше да е по-разумно всички да изкарат до края.Така щяха да могат поне една проста равносметка да си направят какво не им е достигнало или къде са сгрешили при организацията на нещата на база на постигнатото от останалите участници , а и на много други критерии.
17.10.18
20:25
Абе някои не вписват редовно, ама са напред 😎 Накрая ще ни изненадат......като Дориан сянката са. Аз като отчитам, какво-само 3 кг. надолу от началото 😃 Но нищо де, променям сериозно композицията.
Наздраве
17.10.18
22:11
БПН също е сериозна, а пилците се броят на есен, така че да не избързваме със заключенията.
казано от XXL на 17.10.18, 19:02:
казано от kaloyan на 05.08.18, 07:39:
Офффф умирам от смях 🙂🙂🙂 пак ли започвате надпревара, която никой не завършва 🙂🙂 ?
Първоначално това мнение ми прозвуча , като спам , но през последните два месеца , Калоян се оказва на поне 60% прав.От общо 9 човека , включили се в чалънджа , останахме Бомбъра , Кръстев , Дидо и аз.Може би липсата на успех в свалянето още в началото отказа останалите и един по един почнаха да чезнат.Надявам се до края да останем поне трима , че то и време не остана...ей го къде е.Все пак мисля , че щеше да е по-разумно всички да изкарат до края.Така щяха да могат поне една проста равносметка да си направят какво не им е достигнало или къде са сгрешили при организацията на нещата на база на постигнатото от останалите участници , а и на много други критерии.
Аз не отчитам редовно,щото нямаше какво за отбелязване,два месеца пропуснах и то не поради липса на успех в свалянето,а поради мои си несериозности 🙂 Във всеки случай,не съм се отказал,вчера и днес раздвижих малко.Текущо тегло-77,2кг.