Как точно се казва този колан ?

18.09.18
15:47

Здравейте,

искам да си купя нещо такова но не знам как точно се води на български ?
Пробвах с фитнес колан за гърди , стабилизиращ колан за гърди и тн но не намирам това което ми трябват. Може ли малко помощ с точното наименование , за да го потърся из българските сайтове ?

18.09.18
20:00

Жена ми има такъв да не и подскачат циците като ходи на танци...иначе футболягите ползват такива но са някакви специални замерват нещо не помня какво беше ..

Деян

18.09.18
20:26

Опс....сори!

Мнението беше редактирано от Деян на 18.09.18 20:27.

Тва сериозно?

Деян

19.09.18
07:52

То и аз тръгнах да отговарям, че е бюстие цък
ама видях, че мъж пита и си казах, че може пък и за мъже да има подобни пристягащи средства.

След кратка справка с google, се оказа, че се води най-често така “Men’s Neoprene Brace Vest Chest Support Strap”.

Идея си нямам какво е приложението му. На места е посочено, че е за мъже с гинекомастия, вероятно служи да се носи под дрехите? За пръв път виждам такова нещо.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1