Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Bart Simpson на 12.10.18, 11:59:
Още една диплома на стената.
Най- прекрасната съпруга на света.
Ако бях учил на половината от нея........
Еее тя жена ти е хубава за разлика от теб 🙂)))
15.10.18
14:41
казано от Gogo на 15.10.18, 13:27:
Вместо да се радваш, че се опитвам да вникна в написаното, на теб ти става неприятно.
Със здраве. 🙂
Как пък го реши, виж че се съгласих, ти се цупиш.
Със здраве.
15.10.18
14:44
Извън ази-мазутната тема трена днес:
Оувърхед-3 х 10-30
Заден клек до 1 х 120
Обръщане с клек 10 х 1-60
АMRAP12 min
Стълба:
Клек-60
Скок кутия
Много исках 12, но уви на 11 краката казаха-не.
Но пък за пореден път ще похваля дробовете.
казано от kaloyan на 15.10.18, 14:31:
казано от Bart Simpson на 12.10.18, 11:59:
Ако бях учил на половината от нея........Еее тя жена ти е хубава за разлика от теб 🙂)))
Моя приятел Ачо Секса казваше по темата че дядо му му бил казвал за хармонията в едно семейство че жената трябва да блести с хубост, а мъжа с акъл. И Ачо вика: “Като се знам къв съм прост, ква ли хубавица трябва да си намеря?”
казано от Димо на 15.10.18, 15:14:
казано от kaloyan на 15.10.18, 14:31:
казано от Bart Simpson на 12.10.18, 11:59:
Ако бях учил на половината от нея........Еее тя жена ти е хубава за разлика от теб 🙂)))
Моя приятел Ачо Секса казваше по темата че дядо му му бил казвал за хармонията в едно семейство че жената трябва да блести с хубост, а мъжа с акъл. И Ачо вика: “Като се знам къв съм прост, ква ли хубавица трябва да си намеря?”
В ерата на гугъл и фотошоп нещата вече не са същите 😄
15.10.18
17:52
Ние, Димо, затва се караме постоянно, що и двамата сме и хубави и умни.
😉
15.10.18
19:35
Нямам сили да не споделя:
Имам колежка от Бразилия- чернокожа...............
И е веганка.
Ще я накарам някой ден да ви запише един поздрав.
16.10.18
15:00
Днешната беше брутално кардио в много сложна, за обясняване, конфигурация.
Затова ще опиша извършената работа без да спазвам последователността.
На мен ми беше обяснявана половин час, камоли да я пресъздам с писане, та:
Оувърхед 3 х 10-30 кг
Прдден клек до 1 х 110( първи 110 след паузата)
Обръщане с клек 5 х 1-60 кг
За 18 минути:
540 скока на въже
50 набирания
50 лицеви опори
30 Т2В
50 клек със скок
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.10.18 15:01.
17.10.18
11:20
Това, което вчера имах неблагоразумието да нарека-кардио, днес ми причини такава мускулна треска, че едвам си поемам дъх.
Два месеца аут и повтарям първи клас.
17.10.18
23:40
Петнайстия максимум за Рони днес.
😂
Дано догодина даде повече на феновето от тази година.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.10.18 23:41.
18.10.18
11:56
И днес съм извън строя заради мускулна треска от ” кардиото”.
Такъв шок тялото ми не мисля, че е преживявало до сега ако съдя от реакцията му.
Голяма болка, цялата горна половина е- попара.
Нито мога да вдишам, нито да вдигна ръка, да се наведа или каквито и да било усукващи движения.
Вчера масаж( любителски) магнезий, аспирин, обливане с леден душ, йок.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.10.18 11:57.
19.10.18
14:19
Така, както помните( вероятно) миналата година бях два пъти в интензивно заради възпаление на единия тестис.
Еле, днес ми дойде деня да ме прегледа уролог.
Хернии и от двете страни.
И отдясно, канала трябвало да е зад тестиса, а моя бил отпред и се местил и чудеса.
Каза да не се мятам в притеснения, да чакам да ми създаде по- сериозни проблеми и тогава да вземам мерки и с моментното ми състояние да си вдигам и да не се кося.
Февруари ще сме в БГ за малко каране така че ще имам възможност и за тамошно мнение.
Отървах се от мускулна треска чак днес.
Утре продължавам.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.10.18 14:22.
20.10.18
13:32
Днес направих тренировка, която се оказа погрешно запомнена, но пък натовари добре.
Оувърхед3 х 10-30 кг
Преден клек до 1 х 110
Обръщане с клек 6 х 1-60
В интервал от три минути
Тяга ГД 5 х 90
Бокс скок х 5
Следващите три минути х 6
После х 7
И така до 16.
Малко поотпочинах,мускулни трески няма, ям си като добиче, дънките отесняват, сила има и така.
Сега, като проядох започнаха да ми се проясняват много нещата.
Защо на всеки, който пита за гейнъри му се отговаря, понякога, язвително- пържоли.
Как се става голям и т.н. И т.н.
За няма месец трениране и храна, мазното ми е почти същото, само малко нагоре, но силата и размера.......
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.10.18 14:07.
20.10.18
17:59
Моругата направи страхотен шип и въпреки слънцето не изгърмя яко.
Шоко хабанейро- нула, но за сметка на това шоко- скоъч бонет- случайна.
И няколко наги, за разкош.
С тая шепа мога да подкарам дизел за поне два три километра.
😉
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.10.18 18:01.
21.10.18
16:14
Днес не стигнах до тренировка, защото ме притиснаха в ъгъла да правя палачинки преди работа.
Двама по пижами и с големи очи и се пречупих, а имам разписана, имам чувството, любима тренировка.
Днес работа, утре в залата.
Скорпиона го подцених, взера изтупах.една и ме заболя стомаха, за първи път в живота ми, не довърших чушка.
Май си намерих майстора.
22.10.18
00:40
А днес се срещнах с един друг със стоманен стомах и огромна оранжерия.
Намерих нещо, което и не подозирах, че го има наоколо.
Каролина рийпър.
Качвам и статия за десете изрода на 2018-та.
Тази не вярвам да е ударила 2 милиона, камоли повече, но ще тр да я опитам, нямам избор.
Зверове
22.10.18
02:58
Една лоша идея.....
И макар и с подут стомах заспивам с усмивка- още не е поникнала чушката, която няма да изям.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.10.18 03:12.
Добре ти си кулинар,постоянно си в кухнята...не ти ли пречи това на луковиците?
Аз от Септември изобщо махам лютото...или го намалям драстично заради вината.
22.10.18
10:09
Вече нямам база за сравнение, за да ти кажа дали ми пречи.
Не, сериозно, не мисля че лютото притъпявя чувствителността към вкусове, все пак там в голяма степен играе носът.
Ако съм хремав, по- не усещам какво ври пред мен и колко е солено, отколкото ако съм се заредил с капсицин.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.10.18 10:14.
казано от Bart Simpson на 22.10.18, 00:40:
А днес се срещнах с един друг със стоманен стомах и огромна оранжерия.
Намерих нещо, което и не подозирах, че го има наоколо.
Каролина рийпър.
Качвам и статия за десете изрода на 2018-та.
Тази не вярвам да е ударила 2 милиона, камоли повече, но ще тр да я опитам, нямам избор.
Зверове
По всички състезания за ядене на люто, рипъра е за финалистите🙂))
Луд си иначе, евала! А какво пиеш?
казано от Bart Simpson на 22.10.18, 02:58:
Една лоша идея.....
И макар и с подут стомах заспивам с усмивка- още не е поникнала чушката, която няма да изям.
Ние вкъщи се мъчим с един сос с Каролина вече втори месец, който е около 10 мл...😆
22.10.18
10:32
Мляко, облекчава за няколко секунди и това е.
Горе- долу протича така.
В началото си мислиш, еха, изядох я, после започва нарастваща паника.
Ако само за малко загубиш самообладание става кошмар и губиш всякакъв контрол.
Ако си мислите, че нещата приключиха с изключването на камерата снощи.......м, грешка.
Цяла нощ подут стомах, абе вообще не е забавно.
Дори след като отмине и се разтвори капсицина не свършва всичко, изморен си от болката.
Ял съм много други, почти всички, но тази е гадняр, вообще не е забавна.
Още не мога да отида до залата защото не съм сигурен дали като клекна няма да се получи някоя инфекция.
😉
И все пак има чувство на удоволетворение.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.10.18 11:38.
22.10.18
11:43
Много ми е мерак да го пробвам Каролайна рийпъра, обаче за едната проба да го садя в саксия и да го чакам...Обещаха ми едно чушле, да видим колко страшен. Лошото е, че червата после се дразнят много и цял ден ще има дежуство 😄
22.10.18
11:48
Ще се радеам да споделиш как е минало при теб.
Ако не успееш да си намериш, пиши, имам приятел в СФ, който гледа.
Той ми каза, че на някакъв контест в СФ, един тип изял осем......
Май стомаха е по- натоварен от двата литра мляко отколкото от чушката.
22.10.18
11:52
Тук имаше някакъв фест в “Капана” наскоро и победителя изял 10 рийпъра. Ако не е вестникарска измислица де.
казано от James Hinks на 22.10.18, 11:43:
Много ми е мерак да го пробвам Каролайна рийпъра, обаче за едната проба да го садя в саксия и да го чакам...Обещаха ми едно чушле, да видим колко страшен. Лошото е, че червата после се дразнят много и цял ден ще има дежуство 😄
Chilli hills продават пресни.
А иначе, четох за доста случаи приключили в спешното заради Каролина Рийпър.
22.10.18
12:07
В Пловдив нямат магазин. Иначе и аз съм ги чувал тия неща за спешното.
Ей я статията за надяждането
Същият магазин го е организирал.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.10.18 12:09.
казано от Bart Simpson на 22.10.18, 10:32:
Горе- долу протича така.
В началото си мислиш, еха, изядох я, после започва нарастваща паника.
Ако само за малко загубиш самообладание става кошмар и губиш всякакъв контрол.
Ако си мислите, че нещата приключиха с изключването на камерата снощи.......м, грешка.
Цяла нощ подут стомах, абе вообще не е забавно.
Дори след като отмине и се разтвори капсицина не свършва всичко, изморен си от болката.
Ял съм много други, почти всички, но тази е гадняр, вообще не е забавна.
Още не мога да отида до залата защото не съм сигурен дали като клекна няма да се получи някоя инфекция.
😉
И все пак има чувство на удоволетворение.
Това с минимални промени става за описание на кросфита. 😄
22.10.18
13:07
Боби, вярвяй ми, само за тази аналогия си мислех през цялото време.
Марги, може да завърши в интензивното защото ако загубиш контрол ти иде да си шибнеш главата яко в стената.
Иначе може да стане опасно, според мен, ако се задавиш, защото нормалнато движение на флуидите в организма рязко променя посоките си.
😉
Тренировката:
Оувърхед 3 х 3-40 кг
Преден клек до 2 х 1-110
Обръщане с клек 5 х 1-65 кг( фал на петото и повторение)
4 рунда:
20 sec in, 10 out
-Тяга
- Обръщане от вис
- Преден клек
-Пуш преса
Всичко с една щанга-40 кг
Както и предположих, адски яка тренировка.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.10.18 13:45.
Еми, не знам, честно казано, не мисля да се пробвам скоро.
Като цяло, не бих си и купила повторно сос с Каролина, тази чушка става само за подобен род състезания и експерименти от типа “глей к’во мога”, в смисъл, няма някакви вкусови и хранителни кчества, заради които да бъде ценна повече отколкото Хабанеро, да кажем. Мисля че и самата идея за създаването на хибрида е била единствено да е по-люта от най-лютата чушка.
Мисля че ефекта и също опира и до индивидуалната поносимост към люто. Аз от соса, на върха на ножа, плаках доста...а за цяла чушка, не знам... 😄 Както казах, все още имамполовин бурканче, ако има някой доброволец,мога да му намажа филия с него.
ПП: Сашо, мисля че имат и онлайн магазин. Като цяло не са само магазин, а имат ферма - сами си произвеждат висчки чушки, които ползват, както и сосовете.
Мнението беше редактирано от Margi на 22.10.18 14:04.
казано от Margi на 22.10.18, 14:01:
Еми, не знам, честно казано, не мисля да се пробвам скоро.
Като цяло, не бих си и купила повторно сос с Каролина, тази чушка става само за подобен род състезания и експерименти от типа “глей к’во мога”, в смисъл, няма някакви вкусови и хранителни кчества, заради които да бъде ценна повече отколкото Хабанеро, да кажем. Мисля че и самата идея за създаването на хибрида е била единствено да е по-люта от най-лютата чушка.
Мисля че ефекта и също опира и до индивидуалната поносимост към люто. Аз от соса, на върха на ножа, плаках доста...а за цяла чушка, не знам... 😄 Както казах, все още имамполовин бурканче, ако има някой доброволец,мога да му намажа филия с него.
ПП: Сашо, мисля че имат и онлайн магазин. Като цяло не са само магазин, а имат ферма - сами си произвеждат висчки чушки, които ползват, както и сосовете.
За съжаление в момента няма никакви пресни чушки, писах им да ги питам кога ще имат, искам и аз Хабанеро да си взема, видяха съобщението ми, но не ми отговориха.
22.10.18
14:13
Марги, права си, като вкусови качества- нула.
Ти се кефиш на хабанейро, аз разпознавам като любим аромата на скотч бонет и нага морич.
Не са зли ( по мои критерии и поносимост към люто) и са страхотно ароматни и разпознаваеми.
Но виж, изяждането на такава чушка е по- скоро любопитство, отколкото “виж какво мога” защото никой не го може.
Просто няма как да не ти взрви мозъка подобно нещо.
Като следваща стъпка е, в крайна сметка за мен е приятно, макар о да не изглежда и да не съм го описал така.
😉
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.10.18 14:15.
казано от Блажка на 22.10.18, 14:10:
За съжаление в момента няма никакви пресни чушки, писах им да ги питам кога ще имат, искам и аз Хабанеро да си взема, видяха съобщението ми, но не ми отговориха.
Вероятно е минал сезона им. Някъде около София им е фермата, така че нормално е по това време на годината, вече да няма.
Иначе, с Хабанеро имат много вкусен мармалад, който идеално върви със сварен басмати. 😍
Барт, писах Хабанеро, защото те ми допадат като вкус от тези, които съм опитвала. Има много, които или не съм яла, или не знам как се казват, които също може да се окажат по моя вкус. 🙂
22.10.18
21:36
Абе, дребния си падна на рамото днес в един магазин докато мереше обувки.
Няма никакви визуални щети, оток, синина или каквото и да е друго.
Много рева и ми е трудно да преценя, стрес от падането ли е или го боли много, наистина.
Сега се успокои, обаче преди малко понечи да ми покаже, че му е минало и вдигна ръката права нагоре.
Веднага изригна в рев, мисля че наистина го боли.
Ако го заведа в болница без външни белези ще ме пратят у дома или ще висим в спешното до сутринта.
Нямам конкретен въпрос защото знам, че нямате рентген или ЯМР или каквото и да е там за да го видите, ама има ли място за основателни притеснения?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.10.18 21:38.
казано от Bart Simpson на 22.10.18, 21:36:
Абе, дребния си падна на рамото днес в един магазин докато мереше обувки.
Няма никакви визуални щети, оток, синина или каквото и да е друго.
Много рева и ми е трудно да преценя, стрес от падането ли е или го боли много, наистина.
Сега се успокои, обаче преди малко понечи да ми покаже, че му е минало и вдигна ръката права нагоре.
Веднага изригна в рев, мисля че наистина го боли.
Ако го заведа в болница без външни белези ще ме пратят у дома или ще висим в спешното до сутринта.
Нямам конкретен въпрос защото знам, че нямате рентген или ЯМР или каквото и да е там за да го видите, ама има ли място за основателни притеснения?
На моя големия син му беше спукана кост на лакътя от уж безобидно падане. Външно нищо,него го боли не дава да се пипне. Не можеше да движи без болка. Според мен трябва рентген,ако продължи да има болка при местене.
22.10.18
23:12
Утре ако го боли ще го водя по доктори.
Майко каква мъка е тук някой да ти обърне внимание.
Аз до колкото знам за спукана кост няма някаква терапия или?
Щом има болка и не може да извърши движение в пълния му обхват, значи има нещо. Вече дали е само разтегнато или по-зле, трябва да прецени лекар.
23.10.18
10:39
Говорих с доктор он кол през нощта.
Каза ми ако успее да заспи да не го влача по спешните, сръбна един нурофен и заспа.
Събуди се с болка или драма, вече съм се оплел и не мога да преценя.
Още един нурофен, оф от училище, чакам кабинета на джи пи то ни да отвори.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.10.18 10:41.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече