И почвам да ИЗбегвам, бате...

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

22.05.19
23:07

По скоро е практично.
Използва се ,това искам да кажа.
И ако ти е слабо ядрото, не можеш я носи тази раница дълго.
И да ,ако си 95- 100 КГ бягането не ок..

Bart Simpson

22.05.19
23:09

А има ли се предвид движението на жилетката и донабиването на ставите от нея.
Защото, ако да, тр да отбележа, че моята е Adidas и е някакво инженерно чудо(за нен) не помръдва.
И все пак искам да знам защо чисто механично е лоша жилетката за кости, стави и т. Н..

23.05.19
06:49

Бягането не е като ходенето.Има друга механика,която по принцип ни е вродена но я губим с времето.
Писал съм го в някакви други теми и не ми се повтаря пак.
Правилното бягане се учи както и правилното плуване.
Трябва да се стабилизират мускули ,които рядко ползваме в ежедневието
Ти сам казваш ,че те болят прасците.Има много неприятни травми като почнеш от колената до ходилото.

23.05.19
09:59

Да де , ако му е слаб кръста ще го схване.

Bart Simpson

23.05.19
16:38

Нещо май всички ги лОви ток от тоя дневник.... 😂

Сега, купих си клин за бягане, много е удобен, с джоб на гъзягата, супер е.
Днес се видях с Дейви каза ми, че в града ни са отворили гаражна зала с КФ сетъп и утре ще я прослушам.
Само добри новини, довечера по план 15 К.
Едит:
Трети ден ми отказвате да изтриете мнение, смятам, че е срещу общите правила във форума.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.05.19 18:15.

Carbohydrate

23.05.19
18:24

не се занимавай с форумните глупости....имаш да доказваш на себе си, че можеш, а не на тях 🙂

Bart Simpson

23.05.19
21:17

Не е няква сериозна активност, но си заслужава собствен пост.

Слагам клина, рънърите и хващам магистралата, по план 7,5 км и връщане.
На петия километър, корема брррубббрееее. Ррррррррббббрб.
Въй, кръъъ-гом и газ.
Търсейки баланса между скорост и тръскане 😂 успях да се добра до дома.
Та 10 км, добре че в карах разум в действията си, защото иначе....... Не ми се мисли.
Клина не е оферта, не се протриват краката, но пакета не седи добре.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.05.19 21:17.

23.05.19
21:55

казано от Bart Simpson на 23.05.19, 21:17:

Не е няква сериозна активност, но си заслужава собствен пост.

Слагам клина, рънърите и хващам магистралата, по план 7,5 км и връщане.
На петия километър, корема брррубббрееее. Ррррррррббббрб.
Въй, кръъъ-гом и газ.
Търсейки баланса между скорост и тръскане 😂 успях да се добра до дома.
Та 10 км, добре че в карах разум в действията си, защото иначе....... Не ми се мисли.
Клина не е оферта, не се протриват краката, но пакета не седи добре.

Клин + шорти срещу болката с пакета 😂

Bart Simpson

23.05.19
22:15

Е аз с шорти отгоре...... Ш земе да стане някоя катастрофа на магистралата ако има се изтипосам по клин.
Иначе не е болка, просто едно неестествено, абе не е яко.

Bart Simpson

25.05.19
12:01

Вчера бях на лекар, прати ме жената в болницата за ЯМР защото пръста изглежда зле, три седмици по-късно.
Отидох и тези решиха, че са изпуснали счупване да видят предния път и пак ме снимаха.
Никой нищо не спомена за ЯМР и ме пратиха в една болница в Дъблин.
Тук нямат ЯМР ли, не им бачка ли, не знам.
Ама до вторник той пръста вече ще е направил три седмици, здраве да има.
И аче съм болнични до седми юни.
Гърмя си отпуска, ама дето вика една приятелка, аз имам толкова натрупана, че мога до Коледа да си почивам.

Сутринта 10 К без жилетка, гадничко време и едвам се размърдах, първите няколко километра се борих със себе си да не се прибера у дома.

Добре дошъл и от мен на подкреплението.
😂

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.05.19 12:03.

Bart Simpson

26.05.19
11:45

В дневник, който по принцип не чета се за форми страхотен шитсторм.
Аз съм не мнение, че с поведението си можем да предизвикаме у отсрещния много различни видове поведение.
Например този форум предизвиква у мен доста лоши черти и откровенно ме натоварва.
Нямам намерение да провокирам друго диярическо торнадо, но за мен е не продуктивно присъствието и писането.
Имаше времена когато си го мислех и си променях мнението.
Нови дневници, нови имена, важно е, че тренировките не изоставаха.
Купил съм си тефтер, мислех си че ми е интересно да общувам с вас, с повечето все още е, но вече не виждам нито едно положително нещо тук.
За огромно разочарование на доста, няма да си трия дневника или профила, защото от опит знам, че е хубаво понякога да можеш да добавиш малко мерудия на някоя манджа.
😂
Късмет и здраве ви желая.
Аз след десетина дни малко мазничък щото лежа и пия бира, мисля да запрятам ръкави.
Мненията ви са ми през дедовия, така че слушайте бабата на Сплаш, ако нямате нещо добро за казване си мълчете, аз веднъж не я послушах и още не мога да си пиша със Силвия, нещо, за което може би Съжелявам тук.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 26.05.19 11:52.

Bart Simpson

28.05.19
15:57

Кофти новини..... За мен де.
Външното сухожилие на левия палец се държи на косъм, обездвижиха го за шест седмици и ако не заздравее ще го оперират.
Маратонец ще ставам сега, да му е##ш майката, скапана история.
Ей така от нищото, мн ме е яд.

Много интересна схема за обездвижване.
Вземат ти “кройкА” и в нещо като су ви размекват пластмаса и так-так, нема мърдане.
Нема гипсове, чудеса.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 28.05.19 16:44.

28.05.19
19:04

Взяко зло за добро и на мен не ми е хубаво да се контузвам така често, ама явно е имало защо. Тъкмо може да преоцениш нещата. Отностно позитивното и форума, всичко е в твоята глава, от теб зависи кое как го виждаш. Трябва да преоцениш защо си тук и когато теглиш чертата ще разбереш има ли смисъл или няма.
За мен има смисъл чисто исторически да следя кога какво съм правил.

28.05.19
19:20

Лоша работа с това сухожилие! Дано се размине операцията и заздравее само!

Bart Simpson

28.05.19
19:37

Не разбирам как може от такава глупост, такъв демидж и  да ме оставят тъпаците тук три седмици да си го движа пръста.....????????
WTF

28.05.19
20:39

Скорошно възстановяване,Васко! Хубавото е,че щеш,не щеш сега ще мирясаш малко с ръката докато мине 🙂 Удобен момент,за да наблегнеш повече на групите,които са били на по-заден план досега.Търпение и късмет! 🙂

Деян

28.05.19
20:42

казано от Bart Simpson на 28.05.19, 19:37:

Не разбирам как може от такава глупост, такъв демидж и  да ме оставят тъпаците тук три седмици да си го движа пръста.....????????
WTF

Не знам у Айриша как е, ама от Инглънда се оплакваха, че за каквото и да отидеш, все аналгин или аспирин предписвали-не помня точно кое от двете бе 😂 Нещо не са доволни /поне българите/ от здравеопазването на острова.

Bart Simpson

29.05.19
23:06

Два месеца 💀 💀 💀.
Абсолютно брутално време, светло цяла нощ.
Не мога да го издържа това, отнеха ми цялото ежедневие, всичко.
Наплаши ме яко доктора в Дъблин и не смея нищо да правя, за бягане дума да не става,дъжд 24/7.
Това ще е сериозно изпитание за мен.
Без работа, зала, нищо.
Нямам ищах за нищо.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 29.05.19 23:18.

30.05.19
05:31

Колко интересно... и аз си купих тефтер 🙂. Почна ли да пишеш в него? Би ли щракнал първата страница?

Какво ви става, бе хора, окапахте като круши?! Ама си много готин и колоритен, Барт, силна личност си! Не знам какво е станало и откъде си насъбрал този негативизъм (изпуснала съм явно), но ми е тъжно, защото има какво да даваш на форума, на хората, които искат да попиват.

Мен все още нищо не ме е натоварвало тук, но аз си вра носа в много малко от дневниците. Има хора тук, които страшно много ме кефят, пък заслужава си.

Дръж ни в течение на ежедневието си, плииииз!! На мен ми действаш надъхващо.

Умната (както винаги)!

Мнението беше редактирано от maria на 30.05.19 05:33.

30.05.19
11:54

казано от maria на 30.05.19, 05:31:

защото има какво да даваш на форума, на хората, които искат да попиват.

😄

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1