Съвет за натоварена тренировка за предмишница!

02.10.18
17:55

Здравейте!
Има един основен въпрос и той е:
Може ли 1 мускулна група да се тренира 5,6, че и 7 пъти в седмицата?
Питам малко като след дъжд качулка, защото аз го правя, но все пак:
Тренирам 6 дена в седмицата, понякога 7, даже са си 7 и в 5, даже по-скоро 6 от тях правя упражнения за предмишница.
Даже си мисля, че съм готов по два пъти на ден да правя упражнения за предмишница.
Преди тренирах за всичко.. по едно време бях много зарибен и тренирах 6 дена в седмицата за всичко. Слабичък съм 185 санта и съм 69 кила, тогава бях станах 73,4, но това е друга тема. В момента съм 69 и тренирам така, както ви казах. На 25 години съм.
И винаги имам чувството, че е малко... знам от хора, които са напред в спорта, че предмишница се възтановява много бързо, но не знам, дали се възтановява от тия упражнения дето аз правя, а аз правя може би 10 различни за предмишница.

Зарязах гърба, зарязах корема и т.н. Но така или иначе, набиранията, които правя за предмишница отварят и гърба, тоест, май излиза, че всичко влиза хаха Някои упражнения за предмишница влизат много сериозно в бицепса и просто го виждам как се е офромил така, както ако правя концентрирано за бицепс имам чувството, че няма да изпъкне така.
Целта ми е канадската борба. Предмишницата ми е камък, но имам чувството, че мога още. Да, от време на време се обажда някоя съвсем лека болежка и приятелката ме разтрива от време на време, но са леки. Убеден съм, че предмишниците ми могат да издържат повече, затова ви питам... ако почна два пъти на ден да ги тренирам здраво 6 дена в седмицата, ще е прекалено ли? Имам планове тая зима да ям по  7,, 8 - 10 пъти на ден мощно! Спя си като пор може би 10 часа, проблем няма. Добавки не пия, което може би е проблем, може да препоръчате нещо сносно и качетвено като за мен.
Може да ви се стори адски много това, което искам, но наистина го искам... искам да разбера, дали е възможно?
Преди малко пак им разказах играта на предмишниците, може би преди 40 мин и сега се чувствам готов за нова тренировка, като съм ял само едно зеле с месо.

Чел съм немалко инфо по темата... някои казват, че по 5,6 пъти да тренираш една мускулна група е прекалено много, а аз искам по 10-12 пъти на седмица, значи отговора ви ще ми е ясен, но искам доводи, искам малко инфо от хора, дето са по на ТИ в тая област от мен, които да ми дадат аргументи, с които да ме откажат от 10 - 12 пъти, ( EDIT: Не няма да стане... определено 2 пъти на ден 6 дена просто няма да стане, ръцете не смогват и точка ) но от тия 6 пъти седмично няма да ме откажат, даже са 7, понеже в деня за почивка, просто дърпам, тоест дърпам тежести, имитирайки на противника ръката. pulling както се нарича.

Благодаря за отделеното време и чакам с нетърпение отговорите ви!

Темата беше редактирана от Hard Rock на 03.10.18 15:56.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1