Трудна работа

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.11.18
17:42

казано от Лилия Тодорова на 22.11.18, 16:39:

казано от Maria Kenen на 22.11.18, 12:11:

казано от Лилия Тодорова на 22.11.18, 07:03:

А и между другото сериозно качвам,тази сутрин 56.5кг.
Значи или не тренирам достатъчно за погълнатата храна,или храната е много за това движение🙂Цял ден в офиса,после 40-50мин.тренировка,после дъжд и вкъщи .

А може и да значи , че се претоварваш от тренировки с 6 -7 упражнения с по 10 серии по 10 повторения.Когато стресът в тялото е прекалено голям се отлагат мазнини.
Според мен обърни внимание на структурирането на тренировките.

Ако беше само стреса от тренировките щях да почерпя🙂.
И да днес започнах нова програма,че тази нещо не ми се получи и се изнервих.Затова нова от днес:
1 ден гърди ,трицепс
2 ден крака ,корем
3 ден рамо,трапец
4 ден бицепс,гръб,корем

Пробвай така.

Мнението беше редактирано от Get Fit на 22.11.18 20:28.

Лилия Тодорова

23.11.18
07:06

За вчера тренировката беше по план,даже имам мускулна треска на трицепс
Общо храна
8 белтъка
20гр Зехтин
4ф.прот.хляб
Домати 200гр
Пуешко филе (колбас) 50гр
Банан
Бар
1150ккал
120В
38М
77Б
И днес съм 55кг точно.Като асансьор съм,свалям,качвам.
Разбира се знам ,че това няма как да са мазнини,но според количеството приета храна,варирам с кило ,кило и нещо.

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 23.11.18 07:24.

23.11.18
09:20

А какви са ти целите относно теглото? За този ръст още + 7-10 кг може да са ти добре. Изобщо не обръщай внимание на такива флуктуации- спокойно може да има разлика от 2-3 кг, които отиват в тоалетната 🙂 За да си сигурна , че наистина има промяна в теглото, то би трябвало да го задържиш поне две седмици.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 23.11.18 09:25.

Лилия Тодорова

24.11.18
07:13

казано от Queen Cobra на 23.11.18, 09:20:

А какви са ти целите относно теглото? За този ръст още + 7-10 кг може да са ти добре. Изобщо не обръщай внимание на такива флуктуации- спокойно може да има разлика от 2-3 кг, които отиват в тоалетната 🙂 За да си сигурна , че наистина има промяна в теглото, то би трябвало да го задържиш поне две седмици.

Това е най-трудното.Незнам ,нямам цел.Виждам много красиви тела на момичета тук около и над 60,но нямам идея как се прави.За да е красиво трябва да е мускул,а на мен не ми се получава.Моето мнение е ,че не тренирам нещо като хората,или храната....незнам.Имай предвид,че не съм спирала да тренирам от 4 години и това е резултата.Е преди това беше много зле,но и сега не можеш да кажеш,че тренирам в зала от толкова време.
Общо взето трудна работа

Лилия Тодорова

24.11.18
07:35

За вчера тренировка по план:
Крака+корем
Клек 4×6@20
Лег преса 4×6@60
Тяга 4×6@45
Повдигане на крака от вис 4×10
Корем на скрипец 4×10@25
Имаше и хакен клек,но даже и не се пробвах.Аз нормален не мога,а този направо ме убива...
Храна пак в излишък
Пиле печено 150гр
Боб 200гр порция сварен
1ф.хляб
Баничка домашна с 2 кори,20гр.сирене,20гр.кашкавал,1 яйце и 2гр.масло
1ф.хляб с пуешко филе
Банан
1 и 1/2 Бар(600ккал само от тук)
Общо 1900ккал
230В
75М
117Б

24.11.18
09:51

Не винаги повече усилие значи по-добър резултат. Може би трябва да експериментираш с упражненията и схемата за да намериш най- добрите резултати. Има ли някакво подобрение този полуклек? Ако няма, замени го с друг вид, докато го коригираш. Очевадно е, че с такъв клек няма да имаш никакво развитие в бедрата. Хубаво ще е да снимаш и други основни упражнения- през годините тук съм получила много полезна критика и насоки именно така.
Ако се храниш като за отслабване, няма как да оформяш мускули. Това е все едно да подпираш вратата с крак и да се чудиш защо не се затваря и защо те боли кракът 🙂 КАто калории последните дни са добре, но пишеш че хапваш кекс, вафли, барове. Ако усвоиш тези калории от месо или яйца примерно, ще е доста по-добре и ще си доста по-сита. Протеиновите барове са просто един доста скъп боклук.
Писала си че тренираш с мъжа ти? Разгледай как тренира той, какво яде. Като цяло нещата са сходни, все пак сме един биологичен вид, макар и всеки пол да има индивидуалните си особености 🙂

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.11.18 09:52.

Лилия Тодорова

25.11.18
07:41

казано от Queen Cobra на 24.11.18, 09:51:

Не винаги повече усилие значи по-добър резултат. Може би трябва да експериментираш с упражненията и схемата за да намериш най- добрите резултати. Има ли някакво подобрение този полуклек? Ако няма, замени го с друг вид, докато го коригираш. Очевадно е, че с такъв клек няма да имаш никакво развитие в бедрата. Хубаво ще е да снимаш и други основни упражнения- през годините тук съм получила много полезна критика и насоки именно така.
Ако се храниш като за отслабване, няма как да оформяш мускули. Това е все едно да подпираш вратата с крак и да се чудиш защо не се затваря и защо те боли кракът 🙂 КАто калории последните дни са добре, но пишеш че хапваш кекс, вафли, барове. Ако усвоиш тези калории от месо или яйца примерно, ще е доста по-добре и ще си доста по-сита. Протеиновите барове са просто един доста скъп боклук.
Писала си че тренираш с мъжа ти? Разгледай как тренира той, какво яде. Като цяло нещата са сходни, все пак сме един биологичен вид, макар и всеки пол да има индивидуалните си особености 🙂

Благодаря ти за насоката,и наистина мъжа ми ме вкара в залата и тренирам почти като него,но той си кляка нормално.С този крив полуклек няма никакъв напредък.Разтягам всяка сутрин от 5-6 дена,така както ми показа една жена-треньор(има офисче с пауърплейт)Че офисите са ни един до друг и веднъж като минавах ,тя ме спря и ми каза че замятам десния крак ,и че дъщеря и имала същата походка.Въпросната жена не ме познава и не ме беше виждала преди години,преди да започна тренировки,показа ми следното:лягам по гръб и единия крак,сгънат в коляното го придърпва възможно най-до гърдите и започвам да описвам кръг на пода,разбира се не мога,но си помагам с ръце.Че това щяло да отпусне според нея тазобедрената става.Това беше преди 1 година,и сега реших да опитам,може да помогне за мобилността при клека.Иначе там има вече и психически момент.)
За храната на теория знам ,че ако си в излишък от правилните макронутриенти би следвало да качваш мускул с възможно по-малко мазнини.Лошото е че правилните макронутриенти все бягат.Т.е предпочитам да не ям,ако трябва да ям пиле например.Засега удържам,през годините особено на Дюкан съм изяла огромни количества.Много усилия и воля ми коства да продължавам да ям пиле,понякога дори не гледам в чинията.Мага да заместя с телешко или св.бон филе,но това е избора  ,въртят се 2-3 меса всеки ден.Добре ,че са яйцата🙂

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 25.11.18 07:45.

25.11.18
10:22

Това с правилните нутриенти е много относителна работа. При мен примерно е почти невъзможно да падна под 50% мазнини на ден и доста голяма част от годината хапвах и доста повече, за да се чувствам добре. Много хора , особено жени пък са се вкопчили в идеята , че трябва да ядат до 15% от калориите си от мазнини. Да ядеш само протеин и маруля е далеч от здравословно и пълноценно хранене , а Дюкан е откровено опасна диета.
Храни се достатъчно, така както на теб ти е комфортно на стомаха и на организма като цяло. Никога няма да качваш чист мускул, защото затова ще трябват да вкарваш в организма си и едни други вещества. Ще качваш и мазнини и те ще са по-големият дял,защото това е женската анатомия и докато не й промениш хормоналния фон, тя ще складира запаси. Не виждам какъв точно е проблемът, като най-вероятно ще са 2-3 кг,(5-6%)  а не 15-20. Разбира се, може да се храниш в калориен баланс и с времето, но става наистина доста бавно, в смисъл - години- силовите тренировки променят телесната композиция.

25.11.18
11:06

Има протеинови барове овкусени със стевия с орязани въглехидрати и мазнини, но си права, че повечето са скъп боклук.

25.11.18
11:12

Не знам дали са скъпи или боклуци, но има дни, в които предпочитам да заситя глада си за сладко с протеинов бар, отколкото с шоколад, щолен или нещо друго въглехидратно. Поне в барчето има по-балансиеани макроси. Не че го ям всеки ден, но си е алтернатива.

Мнението беше редактирано от Radost на 25.11.18 11:12.

Лилия Тодорова

25.11.18
18:36

Уж се старая да ям чисто,имаше нещо което видях преди известно време,, if it fits your macros ,,режим.Подминах го,като нещо нездравословно,но сега като се замисля аз съм горе-долу там.Ако хапна нещо домашно ,като кекс или сладки аз им знам макросите и ги нагласям според режима в който съм.За баровете и на мен ,като на Радост са ми алтернатива пред бонбон или друго забранено.Приемам го като по-малкото зло.

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 25.11.18 18:37.

25.11.18
18:48

казано от Radost на 25.11.18, 11:12:

Не знам дали са скъпи или боклуци, но има дни, в които предпочитам да заситя глада си за сладко с протеинов бар, отколкото с шоколад, щолен или нещо друго въглехидратно. Поне в барчето има по-балансиеани макроси. Не че го ям всеки ден, но си е алтернатива.

А защо просто не си забъркаш/завъртиш някое кексче или бонбон от “полезни неща”? Става точно за 15 минути с печенето 🙂 А ако е бонбон за 5 . И пак е алтернатива. Има вече и доста сурови барове, които аз лично предпочитам пред протеиновите.

Лилия Тодорова

25.11.18
18:57

казано от Ангелова на 25.11.18, 18:48:

А защо просто не си забъркаш/завъртиш някое кексче или бонбон от “полезни неща”? Става точно за 15 минути с печенето 🙂 А ако е бонбон за 5 . И пак е алтернатива. Има вече и доста сурови барове, които аз лично предпочитам пред протеиновите.

Буквално със бъркането,сладки,бонбони,питки някакви ми отнемат 15мин.
Но понякога навън,като днес например ми остава бар.Цял ден навън протестираме и накрая озверяла отиде един...

25.11.18
19:02

Не знам дали са скъпи или боклуци, но има дни, в които предпочитам да заситя глада си за сладко с протеинов бар, отколкото с шоколад, щолен или нещо друго въглехидратно

Щом слагаш шоколад и щолен под един знаменател, значи не си яла истински шоколад (не, не е линдт 80%). Аз винаги бих предпочела шоколада пред каквото и да е боклучаво барче. 🙂

Лилия Тодорова

25.11.18
19:22

Имаше едни хубави шоколади с 16гр въглехидрати на 100.Много го ядях на ВМ-НВД.

Лилия Тодорова

26.11.18
07:12

Събота и неделя без тренировки,но в хубавото време цял ден навън общо за двата дни ми се събират 35000 крачки.През седмицата,като съм в офиса ги докарввам 6-7000 на ден.В събота сутринта замочна една болка в кръста и до вечерта вече целия гръб ме болеше,така че не можех да седя .В неделя вече се структурира в дясната половина.Първо си помислих че е ,,счетоводителската,,болка от седене на стол,но после се сетих,че в петък тренирах крака и корем и най-вероятно е от някой неспулочлив клек.На кантар съм да се откажа от клека,навсякаде го издигат на пиедестал, но се чудя няма ли да се качи някаква мускулна маса от да кажем  лег преса,разгъване на машина,евентуално БГ клек?Аз не искам монго, само очертани мускули.)Много моля някой запознат с изграждане на мускулатура да ми потвърди ,че може🙂 При мен през нощта се става постоянно,тъй като децата се будят по 100 пъти -е снощи от болка дори неможах да стана да им дам вода.
Храната направо не ми се коментира ,в събота около 2300ккал.
За неделя се получи някакъв абсурден въглехидратен ден
2450ккал
380В
50М
90Б

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 26.11.18 07:18.

Лилия Тодорова

27.11.18
07:08

Поради продължаващата болка в гърба оставам без тренировка
Храната е горе-долу добре.Не съм пила кейкове с протеин от три дена и засега нямам проблем с подуване на корема.Продължавам експеримента поне още няколко дни за да съм сигурна,и после ще мисля как да  набавя белтъка,че откакто няма шейк е много малко.
Храна за вчера
500гр.печена тиква
120гр.печено пиле
200гр.зеле с ориз
4бр.рожкови бисквити
1ф.хляб с пуешко филе колбас
1436Ккал
170В
56М
66Б

27.11.18
07:28

Пълна почивка докато болката отшуми напълно. Дори и да намалее и да се опитваш да я пренебрегнеш , не започвай, докато не отшуми напълно. Междувременно, ако можеш, само разтяжки и протяжки за гърба със собствена тежест. Ако продължи няколко дни, няма да е лошо да те види лекар. Когато все пак премине, клекове само със ст. Ако искаш с ластици, с пулс в Долна позиция или с подксоци. Лег пресата може, при неправилно изпълнение, само да ти утежни състоянието с кръста. Нападите не са лош вариант, бг клека също. Не искам да те обезкуражавам, но ако клека е спънка, не съм сигурна как ще се случват и другите упражнения безпроблемно. Прави си клипове, с които да си контролираш техниката, направи няколко тренировки с някой, който Да диагностицира слабите звена и да ти даде насока за корекциите, които са ти нужни (ако смяташ,че с клипове, качени тук, няма да може да ти се помогне). В момент, в който бях закъсала и аз с гърба и кръста, кинезитерапевт ми даде насоки как да се разтягам и да си коригирам някои неща и имах подобрение, така че можеш да помислиш и за това - ваучери в сайтовете за пазаруване бол, та може и да не ти струва кой знае колко много.

27.11.18
09:31

Като цяло храната ти е много малко, не само белтъкът.(който не е нужно да е много по-висок) Защо просто не ядеш нормални количества месо/риба? Една порция месо е ок. 250-300 гр.(сурово тегло) , така че с 2 на ден ще си докараш съвсем прилични макроси. Като включиш и 3-4 яйца, нещата заспиват. Протеиновият шейк е ми се струва абсолютно безполезен при наличието на храна. Аз ползвам протеина единствено , за да го влагам в кексчета и печива.
Нападите са великолепно упражнение, въпреки че и там трябва доста да внимаваш със стриктната форма. Гоблет клекът мисля, че е нещото, което ще ти подобри мобилността, разгледай, има безброй статии и клипове.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 27.11.18 09:33.

Лилия Тодорова

27.11.18
16:46

Благодаря за включванията,от всяко си взимам по нещо и са ми много от полза.Гоблет клек -ще го мъча,а колкото до болката съм на диклак, но остана ли 20 минути легнала,после 10мин ми.отнема ставането.С малки деца не е ок.Днес реших ,въпреки гърба да си направя рамото,довечера ще покаже трябвало ли е или прибързах.За протеина в печивата моя направо мъж ме мрази,все ми повтаря че хабя протеина ,и че минал термична обработка губи качествата си.Иначе едно брауни си правих без брашно ,а с червен боб-ставаше убийствено,дори свекървата хареса кексчето,като и казах че.е боб и протеин се потресе🙂в добрия смисъл разбира се.
Продължавам да разтягам вече не само тазобедрената става а и гърба🙂

27.11.18
17:18

Аз също съм на мнение да не изключваш клека , а да работиш върху подобряването му.Започни като напълно начинаещ със собствено тегло.Изпълнявай движението бавно с пълен контрол като се стараеш тежеста да пада на петите .Гледай клипчета с пояснение .В интернет има толкова много.Българският клек е много добро упражнение вариация на класическия клек.Пробвай и с него.При него може да ползваш и упора ако в началото ти е трудно с баланса.
Можеш да пробваш и клекове в близост до пейка или стол.Клякаш докъдето дупето достигне пейката (столът)и се изправяш без да сядаш :p
Протеин в кексове пълен ужас и безумие 🙂
Според мен няма лошо от 1-2 разтоварващи дни след дни със силно въглехидратно присъствие.

27.11.18
18:18

Няма ли треньор наблизо при теб? Не за измислени програми, а за техника само на няколко упражнения? Все си мисля, че имаш нужда от по-сериозен стречинг (но не сутрин преди тренировка, това си е противопоказно) или работа със специалист и тогава сама.

Лилия Тодорова

27.11.18
18:20

казано от Maria Kenen на 27.11.18, 17:18:

Аз също съм на мнение да не изключваш клека , а да работиш върху подобряването му.Започни като напълно начинаещ със собствено тегло.Изпълнявай движението бавно с пълен контрол като се стараеш тежеста да пада на петите .Гледай клипчета с пояснение .В интернет има толкова много.Българският клек е много добро упражнение вариация на класическия клек.Пробвай и с него.При него може да ползваш и упора ако в началото ти е трудно с баланса.
Можеш да пробваш и клекове в близост до пейка или стол.Клякаш докъдето дупето достигне пейката (столът)и се изправяш без да сядаш :p
Протеин в кексове пълен ужас и безумие 🙂
Според мен няма лошо от 1-2 разтоварващи дни след дни със силно въглехидратно присъствие.

Мерси за идеите,аз бг клека си го правя отдавна,като единия крак е на пейка и при клякането гледам коляното да не минава пред пръстите на крака,който сгъвам.Е не винаги се получава,но се старая поне това упражнение да правя правилно.Изгледала съм изумително много клипове за най-различни клекове

Лилия Тодорова

27.11.18
18:22

казано от Radost на 27.11.18, 18:18:

Няма ли треньор наблизо при теб? Не за измислени програми, а за техника само на няколко упражнения? Все си мисля, че имаш нужда от по-сериозен стречинг (но не сутрин преди тренировка, това си е противопоказно) или работа със специалист и тогава сама.

То едни треньори -не ти е работа.Само специалисти....глътнали някое и друго хапче

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 27.11.18 18:23.

27.11.18
18:25

Все си мисля, че имаш нужда от по-сериозен стречинг (но не сутрин преди тренировка, това си е противопоказно)

Радост, може ли да обясниш защо е противопоказно?
Благодаря предварително.

27.11.18
19:05

Протеинът е протеин - и да го вариш , печеш и да го пържиш нищо му няма. Та друго негово приложение освен за подслаждане и смесване в разни бъркочи не виждам 🙂 🙂

Лилия Тодорова

27.11.18
19:26

казано от Елена на 27.11.18, 18:25:

Все си мисля, че имаш нужда от по-сериозен стречинг (но не сутрин преди тренировка, това си е противопоказно)

Радост, може ли да обясниш защо е противопоказно?
Благодаря предварително.

Ще се радвам Радост да се включи,но от обща култура не мисля,даже съм сигурна,че стречинг, по което и да е време на денонощието няма как да бъде противопоказно за мен или за който и да е друг,освен ако няма някакви медицински  причини за това.

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 27.11.18 19:28.

Лилия Тодорова

27.11.18
19:38

казано от Queen Cobra на 27.11.18, 19:05:

Протеинът е протеин - и да го вариш , печеш и да го пържиш нищо му няма. Та друго негово приложение освен за подслаждане и смесване в разни бъркочи не виждам 🙂 🙂

Мнооого ВКУСНО ми се получават нещата с протеин,цяло лято с мъжа пукахме протеинови палачинки по рецептата на бай ти Рич Гаспари.Лятото много ядене от тоз Ричи и имах сила в излишък чак кофи в серии на успоредките в парка почнах.И още си ги правя де...Така че подкрепям👍

Лилия Тодорова

28.11.18
06:43

За вчера,въпреки болката в гърба тренирах ,но вкъщи.Общо изпити 3 диклака.
рамо,трапец
Раменна преса стоеж 4×8@15
Арнолд преси 4×8@5 на дъмбел
Вертикално гребане 4×8@15
Обратен флайс 4×8@15
Повдигане на рамене 4×6@32
Днес си мисля без хапчета,взе да отшумява,което е нормално за 5ти ден.
Храната вчера ок,ако това е ВВД,цял живот мога да си я карам🙂Вече доста време без шейк и спря да ми се пие сутрин.Подуване на корема не се е появявало
Тиква 500гр
4ф.хляб с 150гр.пуешко филе
2 домата
5мандарини
30гр.кашкавал
Бар
1600ккал
240В
45М
90Б

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 28.11.18 06:45.

Лилия Тодорова

29.11.18
09:26

За вчера нова болест,гадна някаква, нос ,гърло.Направих инхалация ,пих хапчета и днес по-добре.Та за тренировките седя и си мисля за някакъв рестарт,вече толкова години тренирам с тежести,които мърдат нагоре ,но много бавно във времето.Мога да кажа че тренировките със свободни тежести са ми любими, най-ми е любима горна част естествено.Зациклих сериозно ,от година нищо не се променя,и вчера ми цъкна, че аз трябва да се променя.Така :мразя тренировки със СТ,стречинг ,кардио и всякакви задъхващи и вдигаше пулса неща,но реших че щом ги мразя най-вероятно това е от което имам нужда сега за да се случи някаква промяна в тялото и мобилноста ми.Никога не съм обръщала внимание на описаните по-горе ,сега започвам да ги изучавам.Плана в главата ми е да изкарам декември ,а може и януари в разтягания и тренировки САМО със собствено тегло(направо от сега ми става мъчно),научаване на правилно изпълнение на клек,напад,отпад и т.н.Никога не съм отсъствала от зала за толкова време,макса ми е седмица,ако съм на умирачката.Така рестарт от 28.11.2018г.
Вчера в 6 сутринта:
●Обща загрявка 5мин.
●Стречинг тазобедрени стави 5мин.
●Клек СТ 3×10(бавно и със задържане в най-долна позиция,разбира се докъдето мога ,без да се изгърбвам)
●Напади 3×10 на крак
●Отпади 3×10 на крак
●Набиране подхват на лоста на вратата 3×3
●Лицеви опори (краката на стол) 3×5
●Планк 3×15сек.
Храната е малко поради болестта ,но съм сигурна че ще наваксам:
*3яйца
*3ф.хляб
*50гр.пуешко филе
*200гр.мандарини,
*300гр.печена тиква
*20гр.зехтин

1260 ккал
145 В
54 М
77 Б

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 30.11.18 06:45.

Лилия Тодорова

30.11.18
06:44

За вчера,супер гаден вирус,даже и антибиотика на децата почнах за по бързо минаване.Цял ден без апетит.Водата я докарах 2л.Храна ужасна
3ф.хляб
Салата + 10гр.зехтин
60гр.кашкавал
1 вафла
2 палачинки малки
250гр мандарини
1400ккал
150В
69М
68Б
Тренировка
●Стречинг тазобедрени стави 5мин.
●Клек СТ 3×10
●Напади 3×10 на крак
●Отпади 3×10 на крак
●Набиране подхват на лоста на вратата 3×3
●Лицеви опори (краката на стол) 3×5
●Планк 3×15сек.

Да допиша, днес се измерих
54кг(но това е от болеста, като отмине най-вероятно пак ще кача 2кг)
Бицепс отпуснат 26см
Бицепс стегнат 29см
Ханш 92км
Талия 65см
Гръдна 85см
Бедро в най-горна част 52см
Бедро по средата 47см
Прасец 32см
Китка 14см.
Врат 30см

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 30.11.18 07:44.

30.11.18
09:08

казано от Лилия Тодорова на 30.11.18, 06:44:

Ханш 92км

Мислех, че само моите обиколки са в километри! 😄
Извън шегата, мерките ти са супер!

п.п. Даже имаш мегдан за качване!

Мнението беше редактирано от Елена на 30.11.18 09:59.

30.11.18
09:39

За вчера,супер гаден вирус,даже и антибиотика на децата почнах за по бързо минаване.

АНТИМИКРОБНАТА РЕЗИСТЕНТНОСТ
Ако държиш да ядеш по 1400 ккал, докато тренираш, работиш и гледаш домакинство не очаквай да си с добър имунитет.

30.11.18
10:10

Самопредписваш си антибиотик при вирус??
Чудно. 🙂

30.11.18
10:17

Огромен процент от стафило- и стрептококовите инфекции на гдп възникват вследствие на понижен от вирози имунитет. Не, че това оправдава само назначаването на антибиотик, но щом пие от на децата си, вероятно е синтетичен пеницилин или макролид,които са толкова компрометирани като молекули, че реално рискува само дисбактериоза от цялата работа.

30.11.18
10:34

Като вземете ей така да дрънкате за антибиотиците...Без тях ще си заминете, без да разберете.
И къде вируси и устойчивост,къде сложи и бактериите там.
Фармацевти и медици пълно.
Компрометирани молекули...

Мнението беше редактирано от nervak на 30.11.18 10:35.

Лилия Тодорова

30.11.18
12:16

казано от Елена на 30.11.18, 09:08:

Ханш 92км

Мислех, че само моите обиколки са в километри! 😄
Извън шегата, мерките ти са супер!

п.п. Даже имаш мегдан за качване!

😁това ме разсмя,Да имам ,ама само на мускули, че така или иначе съм много мазна

Лилия Тодорова

30.11.18
12:29

Кобре, не държа ама едвам ги хапнах,че ми се гади.
Марги,да самоназначавам си клацид,заради това ,че преди мен едното беше болно по същия начин ,нос,гърло ,ларингс без температура.Не можа да преглътне хапчетата и го замених със сироп.Та и аз с клацид,който артиста ,и който е за долни,горни и всякакви дихателни пътища.От толкова ходене по лекари за децата вече съм половин доктор,а за целите доктори нямам думи ,винаги изписват едно и също,широкоспектърно ,даже не ги интересува бактерия ли е вирус ли е ,абе имам си едно мнение за лекарите и до сега никой не ми го е променил.

Лилия Тодорова

01.12.18
10:23

За вчера боклучава храна от мола.
Само предполагам калориите
Палачинка с кашкавал =450ккал
Салата с киноа и броколи
=200 ккал
4 бр белтъци с 2 фил хляб =180ккал
1пакет вафлички
=500 ккал
50гр.кашкавал
=180ккал
2ф.хляб
=100ккал
1600ккал
205В
75М
43Б

Тренировката или разтягането остава същото.
Днес станах и направих протеинов  фъч,следващия път бих добавила още протеин за сладост или малко фурми или стевия,тъй като този е много леко сладък .Преди съм го правила с друг доста по сладък протеин и нямаше нужда от нищо.

Мнението беше редактирано от Лилия Тодорова на 01.12.18 10:24.

Лилия Тодорова

02.12.18
06:59

За вчера без тренировки.Открих си проблема,от толкова години чак сега ми светна.Имам проблеми с гърба отдавна,но тренировките и движението замазаха нещата.Сега когато спрях залата и се заинатих  на стречинг открих ,че нямам мобилност в горната част на гръбнака в гръдната област.При взимане на щанга отдолу или клек до долу се получава една чупка/малка гърбица точно в горната част на гръбнака,малко под пилешките.Вчера намерих доста интересен тест за мобилност и естествено не мога да го направя.При опиране  с гръб на стена ,ръцете същото със сгънати лакти ,трябва да се вдигнат бавно нагоре над глава,без да се изпъчва гръдния кош и без да се прави чупка в кръста. Аз се изпъчвам още в началото на движението и ми е усилие и почти невъзможно да не се отлепя от стената.Започвам да работя в тази насока,защото се указа ,че при упражнения с тежест всичко обира кръста ми.Най-вероятно и за това миналата седмица бях скована.Ще се връщам в залата,но ще заменя упражнения с такива,които не изискват голяма мобилност,докато нещата се пооправят,ако се пооправят.Мисля сама да си напиша програма,тъй като си знам слабите места и да избегна такива контузии. Храната вчера беше ок,но на фона на цялата мъка с тренировките не съм се задълбочавала.Много ми докривя,толкова години и нищо.Сега се връщам отначало а нямам много време,предвид годините🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1