Мнения за програмата ми.

13.11.18
21:22

Здравейте ! Изготвих си програма за ММ и сила. Ще се радвам ако си изкажете мнението. Приемам и критики : )

Понеделник: Клек с щанга 5 Серии с тежести, които максимума повторения ще са ми 8 (40. 45. 50кг. )
Лег ( същата история като с клека )
Мъртва тяга ( същата история като с лег и клек )

Сряда и Петък са същите като Понеделник.
Кардио 3 пъти в седмицата:Вторник, Четвъртък. Събота. Минимум 20 минути, максимум 30.
Всяка силова тренировка я завършвам с корем. Това всичко в продължение на 2-4 месеца.
Вие сте на ход. Мнения ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Това може да е програма, само ако сега започваш с фитнеса и е добре да я правиш първите 2-3 седмици, за да усвоиш техниката на базовите упражнения, преди да започнеш същинската част, като бих включил и гръб + още някое базово упражнение. Ако имаш някакъв предишен опит, определено не ти я препоръчвам. Това кардио е безсмислено, ако искаш да сваляш, следи си калориите и режи по-малко от време на време.

14.11.18
11:17

Екстра е програмата, само свали повторенията до 5-6. Няма значение колко опит имаш и дали си начинаещ или напреднал.

Върти лежанката с раменна преса прав - ако едната седмица правиш Понеделник и Петък лежанка, в Сряда прави раменна преса; следващата седмица обратното - в Понеделник и Петък раменна преса, в Сряда лежанка.

Добави набирания и кофички в края на тренировката по 2-3 серии, вместо тоя корем, той достатъчно се натоварва от клека и тягата. Ако искаш прави някоя друга серия, но не се увличай.

Кардио си прави, ако те кефи, но не прекалявай, за да не ти пречи на възстановяването.

14.11.18
12:36

казано от Филип Недялков на 14.11.18, 10:10:

Това може да е програма, само ако сега започваш с фитнеса и е добре да я правиш първите 2-3 седмици, за да усвоиш техниката на базовите упражнения, преди да започнеш същинската част

Посъветвай ме като стана напреднал как трябва да тренирам и коя е същинската част?

14.11.18
13:15

казано от Alexander Krastev на 14.11.18, 11:17:

вместо тоя корем, той достатъчно се натоварва от клека и тягата.

Мускулите на корема и “ядрото” имат толкова много и разнообразни функции, че само клек и тяга трудно могат да са достатъчни. Дори бих казал, че правилно изпълнени набирания натоварват корема повече от тези двете. Въпрос на приоритети и цели е дали да се вложи още малко време и енергия в целенасоченото му трениране.

Мнението беше редактирано от Станимир на 14.11.18 13:16.

казано от Brown Bomber на 14.11.18, 12:36:

казано от Филип Недялков на 14.11.18, 10:10:

Това може да е програма, само ако сега започваш с фитнеса и е добре да я правиш първите 2-3 седмици, за да усвоиш техниката на базовите упражнения, преди да започнеш същинската част

Посъветвай ме като стана напреднал как трябва да тренирам и коя е същинската част?

Съветвам те. В програмата няма нито едно упражнение за гръб, няма смисъл да обяснявам, колко грешно е това. В “същинската част” освен базови упражнения е хубаво да се вкарат и 1-2 изолиращи на тренировка. Само три базови упражнения БЕЗ ГРЪБ и кардио (което в случая е безсмислено) не е добра тренировка.

Мнението беше редактирано от Филип Недялков на 14.11.18 15:17.

Идеалният ЗА МЕН вариант:
-1- клек - 3 х 5
-2- военна преса -  3 х 5
-3- тяга - 3 х 5

-1- лег - 3 х 5
-2- кофи - 3 х 5
-3- набиране  - 3 х 5

Kaчваш кг като стигнеш по 7-8 повторения при движение и си готов 🙂
Ако искаш излорищи - слагаш, без да прекаляваш с тежастта а търсищ еффект да влезне кръв във мускула 🙂

Идеалният ЗА МЕН вариант:
-1- клек - 3 х 5
-2- военна преса -  3 х 5
-3- тяга - 3 х 5

-1- лег - 3 х 5
-2- кофи - 3 х 5
-3- набиране  - 3 х 5

Kaчваш кг като стигнеш по 7-8 повторения при движение и си готов 🙂
Ако искаш излорищи - слагаш, без да прекаляваш с тежастта а търсищ еффект да влезне кръв във мускула 🙂

16.11.18
21:50

Благодаря за мненията. Тренирам от 4 месеца, но тази програма се опитах да я приложа ама не ми понесе ( не ми е приятна за изпълнение, няма разнообразие ).

09.12.18
22:45

Защо го заливате с тези 3-5 повторения надали ще става PowerLifter освен това ако започва сега трябва да развие добър контакт с мускулите което означава за сега да правиш по 8-12 повторения с основни упражнения като се стремиш да буташ/дърпаш с правилния мускул.
А след това да вдигнеш и килограмите.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1