Едномесечна тренировка за края на годината- подходяща ли е?

26.11.18
20:01

Здравейте! Ще Ви представя моята лична тренировка, която сам измислих (за това питам дали е подходяща). С нея имам за цел да вляза във форма и след нова година да си закупя по-големи тежести. Мисля да я изпълнявам един ден, след което един ден почивка(за да има 48 часа за въстановяване на мускула. На 13 съм. В момента не разполагам с други тежести. Изпълнявам всичко без проблем, но то с такива малки тежести. Моля, ако имате по-добри идеи да ги споделите.

Програма (3-4 тренировки седмично):
- Загрявка за стави и мускули
- 25, 12, 6 лицеви опори (нормални, широки, диамант)
- 4x25 дъмбели 5 кг.
-  25, 12, 6 лицеви опори (нормални, широки, диамант)
- 4x25 дъмбели 5кг.
- 4x25 дъмбели 5кг.
- 4x25 дъмбели 5кг.
- 4x25 кофички (на опора)
- 2x25 дъмбели 5кг.(кик-бек)
- 4x25 кофички (на опора)
- 2x25 дъмбели 5кг.(кик-бек)

П.С. В момента тренирам само бицепс и трицепс, но като си купя по големи тежести (щанга) ще клякам за крака, ще правя раменни преси, гребане и изнасяне за рамене. А като дойде пролета ще имам възможност за набирания, кофички, ластици и др. на лостове. В момента мога само около 3-4 набирания и то с подхват и очаквам до пролета да има ефект за да се занимавам с лостове и през лятото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1