Винс Жиронда 8х8, но за какъв период?

28.11.18
00:21

Така! Като за начало - СТРАХОТНА програма! Месец и половина след началото и имам видим ефект, тренирам натурално с малко БЦАА и суроватъчен изолат, нормален хранителен режим, нищо супер стриктно или пък набухано с протеини и калории. Качвам мускул и се поизчиствам така, както цяло лято и пролет не успях 😄 Екто-мезоморф съм като боди тайп , стажът ми е от преди 2007ма година, НО специално за фитнес от 2012та година с миниатюрни прекъсвания. Спазвам оригиналната програма на Жиронда за натурално трениращ , но на места си допълвам по някое друго упражнение понеже ми се виждат малко. Имам ОТДЕЛЕН ден за рамо, който като структура е направо същият като “Любимата тренировка за рамене на Рег Парк!” и има ефект относно приоритизирането на рамото! Всяко упражнение правя във формат 8х8 , темпо 2-0-2 и 20-30секунди почивка!

ТА! Въпросът е - КОЛКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ТАЗИ ПРОГРАМА, КАКВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ??? Четох 10тина статии, мисля само в една беше намекнато нещо за месеци и т.н. , но категорична информация не съм открил и за това моля, ако е възможно някой, който сериозно се е обърнал към програмата или е запознат да ми отговори и даде подобна информация? Теенкс!

Темата беше редактирана от BB-Teamer . на 28.11.18 00:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1