Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Деница Малковска на 10.02.21, 01:05:
Над 1200 заразени. В неделя все едно нищо няма и от понеделник кат се почнеее. Жалки, долни манипулатори.
Сега фитнесите или моловете или пък училищата?????. Кое ще затворите първо.Аз тъй
Толкова пък жалка интерпретация на резултатите...и викаш че икономика можел да преподаваш,тоест малко от числа би трябвало да отбираш.?!!
Засилил се е някой да те манипулира...конспирацията ви гони вас.
И да,училищата изобщо не трябваше да отварят,надявам се първо тях да ги затворят.
Мнението беше редактирано от nervak на 10.02.21 08:21.
10.02.21
10:06
казано от nervak на 10.02.21, 08:17:
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 01:05:
Над 1200 заразени. В неделя все едно нищо няма и от понеделник кат се почнеее. Жалки, долни манипулатори.
Сега фитнесите или моловете или пък училищата?????. Кое ще затворите първо.Аз тъй
Толкова пък жалка интерпретация на резултатите...и викаш че икономика можел да преподаваш,тоест малко от числа би трябвало да отбираш.?!!
Засилил се е някой да те манипулира...конспирацията ви гони вас.
И да,училищата изобщо не трябваше да отварят,надявам се първо тях да ги затворят.
Жалко не жалко, тваа ми е мнението. Това е един отксъшлен момент за резлтатите. Наблюдавам си аз някакви неща. Следя. Не ме обобщавай от един пост. ......конспиратор. Престанете с тия лиганщини вече. Човек с мнение различно от вашито конспиратор.
И да училищата не трябваше да отнврят и да големите магазини трябваше да се затворят редом с всичко останало
И преподаването по икономика и то няма общо, колкот да напишеш нещо.
Факт е, че липсва политическа воля за налагане и следване на ракурс за справяне със ситуацията - мерки, помощи за бизнеса, подготовка и адекватна подкрепа за медиците. Всички варианти за овладяване на кризата имат негативи, особено за бедна балканска страна.
Нямаме свободни медии, а и целта им не е да те информират, тоест много трудно можеш да извадиш адекватни изводи от “цифрите”. Това обаче не означава, че болестта я няма и от нея не умират десетки хора ежедневно и че не затлачва и без това разпадащата се здравна система.
Мнението беше редактирано от Splash на 10.02.21 10:41.
10.02.21
11:20
казано от Splash на 10.02.21, 10:37:
Факт е, че липсва политическа воля за налагане и следване на ракурс за справяне със ситуацията - мерки, помощи за бизнеса, подготовка и адекватна подкрепа за медиците. Всички варианти за овладяване на кризата имат негативи, особено за бедна балканска страна.
Нямаме свободни медии, а и целта им не е да те информират, тоест много трудно можеш да извадиш адекватни изводи от “цифрите”. Това обаче не означава, че болестта я няма и от нея не умират десетки хора ежедневно и че не затлачва и без това разпадащата се здравна система.
Разбира се, че има вирус. И аз имам починали познати и такива изкарали го тежко и дори самите те твърдят, че има манипулция . Аз заспивам късно и всяка нощ след полунощ последно си проверявам електронната поща и данните в информационния портал за новозаразените. Това ме прави информирана относно бройката и разпределението по градове и толкоз. Дезинформирана и със сигурност неспокойна , ме прави обаче хаоса ,относно адекватността на мерките и всяването на страх от хора вещи
по тема Коронавирус.
А когато, фейк новините и това, което се говари в “простолюдието” от миналата година още , става реалност, направо се ужасявам.
Затова смятам информациата за манипулирана.
10.02.21
11:33
Няма манипулация, просто в Понеделник се отчитат данните от тестовете в Неделя, които по обективни причини са много по-малко от през работни дни.
Във Вторник се отчитат данните от тестовете в Понеделник, които по обективни причини са много повече от тези през повичните дни.
То въобще гледането на дневна база е малоумно, при положение че вече имаме данни за повече от година назад. Гледат се изгладените седмични данни за някаква що-годе оценка на ситуацията.
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 10.02.21 11:35.
10.02.21
11:35
казано от nervak на 10.02.21, 11:26:
Ок ,манипулирана е....ма защо?
Контрол примерно?
10.02.21
11:39
казано от Alexander Krastev на 10.02.21, 11:33:
Няма манипулация, просто в Понеделник се отчитат данните от тестовете в Неделя, които по обективни причини са много по-малко от през работни дни.
Във Вторник се отчитат данните от тестовете в Понеделник, които по обективни причини са много повече от тези през повичните дни.
То въобще гледането на дневна база е малоумно, при положение че вече имаме данни за повече от година назад. Гледат се изгладените седмични данни за някаква що-годе оценка на ситуацията.
Това ми е ясно. Даже и седмичната статистика е крайно необективна за заключения някакви. Ма защо отварят молове и училища , като очакват пик и нова вълна. Защо? То е ясно, че ще се вдигнат бройките. Затвори-отвори. Обективно, редно, адекватно?
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 11:35:
Контрол примерно?
И какво?
Каква е изгодата?...примерно?
Да се продава повече тоалетна хартия?
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 11:20:
... и данните в информационния портал за новозаразените. Това ме прави информирана ...
Според мен, това е изключително вредна практика и не само не те прави информирана, а напротив, носи доста негативи.
П.П. Приключвам до тук, принципно се опитвам да стоя далеч от флейминга и троленето в интернет на ковид тематика, пък и не само.
10.02.21
14:25
казано от nervak на 10.02.21, 12:35:
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 11:35:
Контрол примерно?
И какво?
Каква е изгодата?...примерно?
Да се продава повече тоалетна хартия?
??? идейно е това. А каква не е изгодата? Всеки обича да контролира нещата, особено ако това му носи дивиденти, особено в такъв мащаб.
Изчакай,дай да видим какво ще стане от цялата работа. То вие “неконспираторите” скачате повече на тая тема .
Има разлика между “според мен” и “твърдя”. Твърдите, че няма манипулиране, няма тва, няма онова.
Нека видим.
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 10.02.21 14:35.
Е ,то видяхме-тоалетната хартия се харчи много...Успяха да ни изконтролират.Ама кой ни контролира деба...завода в Костенец?
Мнението беше редактирано от nervak на 10.02.21 15:29.
10.02.21
17:47
казано от nervak на 10.02.21, 15:28:
Е ,то видяхме-тоалетната хартия се харчи много...Успяха да ни изконтролират.Ама кой ни контролира деба...завода в Костенец?
Има кой , споко.
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 17:47:
Има кой , споко.
Ма ти не казваш....
Познаваш ли го?
10.02.21
18:32
казано от nervak на 10.02.21, 17:49:
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 17:47:
Има кой , споко.
Ма ти не казваш....
Познаваш ли го?
Тайна ?
То като, че сте преживели сто пандемии. Статистиката точна, мерките ок, информацията обективна. Всичко ток. За всички е нещо ново. Айде да видим края де
10.02.21
18:54
казано от Svetoslav на 10.02.21, 18:51:
Нема край. Де го?
В таз връзка.
Малкият ми син (5 г) днес ле пита
Айде бе мамо, писна ми от този Коронавирус. Кога ще свърши тая карантиЯ? ?
Чакаме
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 10.02.21 19:00.
10.02.21
22:23
Айде стига с тая карантиЯ.
Да си опиша движението
11 000 крачки разходка
Нямам особено много мускулна треска, ма малко като патка ходя от кибадачито. Отвикнала съм
Храна няма до 21.30
Към 18.00 изпих половин чаша Корона екстра. Много ми се припи
19.30-20.45- карате
Загрявка, лицеви на юмруци, блокове, бой с колани, ката, малко спаринг
21.00- не можах да си изпия водката даже ?
Салата тъмен домат с пиперка и сирене лийт, омлет от 1 я и 2 б, 2 карт кюфтета, 2 безгл филии препечени( последната с малко пушена сьомга)
Годинките си казват думата?
10.02.21
22:30
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 22:23:
омлет от 1 я и 2 б
Това как се готви, в капачка от буркан ли?
10.02.21
22:52
казано от Brown Bomber на 10.02.21, 22:30:
казано от Деница Малковска на 10.02.21, 22:23:
омлет от 1 я и 2 б
Това как се готви, в капачка от буркан ли?
Мне... отделяш жълтъците за мъжЪТ бъркаш в купа и изсипваш в тиган. Не е толкоз малко количество
Кефи ме дневника ти напоследък. Гледам, че и други са зарибени. Като няма друго в тая карантиЯ, та тук е забавно.
Поздрави ???
11.02.21
23:26
11.02
Не е като да съм мега зле, ама да кажем съм полуробот
6000 крачки
През деня шепа семки. Не ми се яде особено
Вечерта в кръчмата. Изпращахме приятел в Шотландия на който предрекох , че няма да стигне до там. Да видим. Няма да е първия, който иска да ме убие ?
20.00-23.00- половин зелена салата с варено яйце, шопска, 2 карт кюфтета, малко пърж картофи, водка с фреш
Б
И.... вените ме ще гръмнат
Ах карате?
А да ... добро утро. Актуално ?
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 12.02.21 00:32.
12.02.21
20:39
12.02
Децата на бабиндом
Съответно голямото чистене. Поне ден ще ми е лаунч
Тренирах
Пазарих
Утре пак гости. Капама парти 2
Трен
Ми се стори балет ?
4 кръга х 8-12 и 20 за корем
Двустранно гребане
Флоор прес
Странични отпади
Странични напади
Арнолд прес
Стратично рамо
Чуково
Френско
Крънчове
Обратни екстензии
И упражнявах ката и шпагати
Към 3000 крачки, ма не беше зел ходенето. Просто отидох да миди и скариди. Мням
10.00 кафе
13.30- гледах повтарение на черешката и огладнях. 2 оризовки с малко пушена сьомга, маруля, маслина, лимон, горчица
15.30- трен
После навън
20.00- малка водка, салата треволяк, миди и скариди натюр с вино и подправки, малко басмати чист. Много вкусно. И натопих малко квасен хляб в соса за десерт
И после ще има тякви леки гризинки и сън ?
14.02.21
05:37
От 11.00 до 20.00 готвих и чистих
Сарми, наденица и праз любовно се съчетаха с розовите листенца по повод Св. Валентин ???
Нищо не остана. Вско се изяде. Двамата собственици на ресторанти, които бяха на гости ме провъзгласиха за Кралицата на зелевите сарми???
Абе нама да остана без робота ?
Аз не ядох до 22.00
После малко зелена салата с тон,
После повече водка
И чак към 4.00
Голяма безглутенова филия запечена с чедър и телешки суджук, 2 хапки телешка наденица и ..,, слодолед лЮбовен ?
И .... пак херпес в носа с кръвотеч и безкраен цикъл.
Много кръв , много нещо ?
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 14.02.21 14:15.
15.02.21
22:37
14.02
Младоженци - махмурлии
Цял ден търкаляне по леглата, хапване и тия три неща
Филми до 2.30 и спане до 11.00????
Днес отново режимно
Загубихме на тази инстанция делото, но има още 3
Сдухах се щото все се надявах в правдата но уви
11.00 кафе
Честих, писах разни проекти
Спах следобед
Пазарих
19.30-20.45 карате
Много лицеви, много комплекси, много клекове, бой с колани, ката, комите. И много вероятна мускулна треска утре, но свикнах
21.30- зелена салата, 1 я и 3 б на око с млечен сос, постни лазови мини сарми прилично количество, много малко водка
Ще има нещо малко сладко
И филм може би
Цинк, биотин, вердин черен дроб пия в момента
И понеделник дойде
Актуално от преди минута?
Вече съвсем не обичам понеделниците
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 16.02.21 00:30.
17.02.21
01:38
Ми нищо не правих днес.
Гладих, ядох и пих, а и спах следобед
Заспах в 4.30 снощи (тази сутрин)и станах в 7 да оправям дребния
Вечернити тренировки ми бърнват нервната система и не заспивам, ама до лятото тъй ще е. Използваме салона на училище все пак
13.00- безсънен глад, 4 оризовки с филаделфия и кис краставица
14.00-16.00 спах
18.30-23.30 на кръчмата, шопска и зелена салата по малко, 2 карт кюфтета, малко маринован чернокоп домашен, 1/2 препечена филийка,палачинка с довашно сладко от горски ягоди, водка с фреш
Вкъщи 2 банбона мерси травел
18.02.21
03:16
17.02
Да кажем другото дело го спечелихме
Адреналина ми е в космоса.
Ако не се пречукам като куче няма да съм аз
Снощи заспах в 5.00 станах в 7.15
Пих кафе
Легнах
Станах в 12.00
Чистих
Правим пак едни ъпгрейди.
Окачени тавани пфф
Търсихме плоскости. Хем да не е скъпо , хем фаца.... трудно
16.30.18.30 пазар
19.30-21.00- много хард карате с трите деца. Вече се готвим за турнир и нещата са доста тежки.
Започнахме в колуминация и не се делим ат отбора. Изгърмяха ми доста вени и капиляри, но тва е положението.
Тежка загрявка, много лицеви , клек с майгери, жабешки подскоци, комплекс, кибадачи с цукита, количка, и удари и блокове и ката. Много ?
Големите деца са нинджи, малкия се лигави. Подкупих го признавам си.
Иска няква количка. Казах му че му давам по левче на тренировка. Тренира, събира си ги и си купува
И вкъщи майстор и слагам маси и тъй
Уморих се бая
Няма храна до 22.00. После
Чист цезар, салата калмар 100 гр. , 4 безгл филийки с филаделфия и пушена сьомга, малко картофена и моркови със зеле салата, 2 квадратчета шоколад с цял лешник, малко водка, розе
19.02.21
20:19
Вчера
5000 крачки
Кръчмата
Аз поне вечерях само два пъти ?
Другите по три. Сервитьорката се притесни да не ни стане лошо?
19.00 - зелена и овчарска салата с варено яйце и без шунка, унищален спанак с ориз, препечена филия, водка с фреш
Вкъщи към 1.00- телешки суджук, мини селска ябълка, шоко оризовка
Заспах към 5 щото малкия сънуваше кошмари и го беше страх
19.02
Много чистих. Седмичната дезинфекция. Яко надрусване с доместос
Трен
4 х 8-12 х 20 за корем
Едностранно гребане
Тяга на 1 крак
Странични отпади
Странични напади
Флоор прес
Предно рамо
Задно рамо
Концентрично
Разгъване за трицепс
Toe touch
Ката, разтягане ама шпагатите ми имят хляб да ядат още
8.30 кафе
13.00- 2 оризавки с филаделфия и мяринована краставичка
14.00 заспах
16.00-17.00 трен
17.30 малка водка докато готвя
19.00- зелена салата, 1 я и 3 б на око тип панагюрски без запръжки, 4 безгл препечени филийки, 4-5 пукани сладки чушки, 2-3 шоко оризавки
Коремът ми е ненаред
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 19.02.21 20:20.
21.02.21
18:43
20.02
Към 9000 крачки
Прятелката ми се върна от Германия. Хвърли куфарите от летището и директно вкъщи
Зажадняла за хора?
Там е концлагер, не е аху иху като тук
Та метнахме се на водка , уиски и салати и миди и басмати
Всъщност от плямпане чак към 2-3 ядох
Гостито приключи в 5 сутринта
Заспах в 6 , дребния стана в 8
21.02
Вкъщи
Печката-мивката- и обратно
15.00 3 оризавки с кашкавял от ферма, не много
18.00- няколко суши домашно
И ще има нещо малко и тва е
23.02.21
00:43
22.02
Вчера прекалих със сушито и от йода в норито цял ден висях в wc
После ми възложиха спешен ивент и на карате не можах да отида. Дано поне отворят на 1.03, та да е имало смесъл от ивента
Поне изчистих демиджа от “почивните” с деца дни.
И на салариум отидох
Храна
14.00- доизядох малко печена тиквичка с парчнце козе сирене
20.00- малка водка. С черния дроб съм добре аз, ама с нервите не ?
20.30- зелена салата с рибатон, 100 гр салата калмар, 3 препечени безгл филийки с пушена сьомга
После
3-4 мини шоко оризовки и 3-4 пак мини пълн.крекери
Утре ще ходим на ремонт -шопинг
Тъй да мразя
Обаче има да се оправят доста неща , а скоро ще запачнем присъствена работа
Ама тъкмо погледнах статистиката
Може и да не е присъствено
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 23.02.21 00:46.
24.02.21
11:04
Вчера цял ден по строймаркети
Почти никаква не я свършихме, освен че си купих електронна мелничка за сол и пипер и 3 бамбука ?
Не може да намерим свестни пана за таван от гипсокартон. Някви грозни само. Другите от пвц са ми като за офис или кенеф.
Водобранните лайсни за кухня са 2 вида(в нашия случай трябва да са от малките) и то не от метал а с хромирано покритие само
Осметлението с цени в космоса. Иначе изтипосали етикет Хенд мейд на един прът бамбук с въже и 3 крушки на скромната цена от 400 лв ??
В 16.00 падна такава гадна студена мъгла че и на разходка не ходихме
Но ще си ръся сол и пипер на воля поне
Храна няма до 20.30
В кръчмата. Половин зелена, половин шопска, половин пил.филе на скара, половин порция пърж картофи със сирене, водка
По късно в нас. 3 оризовки със сладко от боровинки без захар и нагризах 2 мини селски ябълки, но са годни
Мъжът ми ме вбеси и го замерях с купи. Разсъних се и заспах по никое време
И отново много заразени. 1800
И баце ти ще отваря кръчмите навъпреки. Ненужен цирк и простотия. И след седмице ще ги затвори и ще ги обвини в сеещи най голяма зараза
Все едно гледам Спондж боб.
24.02.21
11:21
Няма да е след седмица, но ще ги затвори и не само тях...
24.02.21
13:17
казано от James Hinks на 24.02.21, 11:21:
Много ясно. Отдавна съм подготвена психически ?
24.02.21
13:32
казано от James Hinks на 24.02.21, 11:21:
2-3 седмици преди изборите ще е най-вероятно. Само че преди това сигурно ще захлебят добре затворените.
Поне аз така бих направил :D
24.02.21
15:12
Как така ще ни затварят, това вече е в миналото...И мисля, че на хората взе да им просветва вече, Европа затворена, протестерите ги влачат по земята, водни струи, паник атаки, а Танзания, където цял свят почива, няма пандемия, няма маски, няма ваксини...
24.02.21
15:19
Е, те ако ни затворят няма да е с цел да ограничават разпространението на заразата, а за да контролират изборите.
Като изплатят солидни обезщетения преди изборите на собствениците на заведенията и на залите, за да си мируват, ще ни затворят за 2-3 седмици, ще понадуят вой в медиите, че нещата не са добре, колкото да минат изборите и да откажат повечето хора да идат до урните, и така ще си гарантират ниска, но пък контролирана активност.
Тя пък все едно може да е висока, докато мухобойко дава хиляда лева заплата и за алтернатива му припознават склерозиралата партия хората няма да си вдигнат задницате, че да гласуват..
Имаше един виц. Отива човек в плод-зеленчук да си купува домати. Застава на щанда и почва да опипва, да си избира. Продавача му вика:
- Какво ги пипаш, ако ще купуваш, купувай!
- Ами искам да си избера 5 домата. Като на избори. - отговаря човека.
- Така кажи, че искаш да си ги избереш като на избори, - отвръща продавача и му слага 5 домата отпред - Ето избирай си.
24.02.21
23:37
То малко така... какъвто ти е вътрешния свят , такъв и вънншния.
Аз съм си добре. Гласувам си , нося си маска, не си отварям бара, не психясвам децата, спортувам си , пия си водката.
И така обичам да ми кажат копче, че....
Всъщност Занзибар и като цяло Танзания беше мечтата и неосъществения круиз на баща ми за нова година 2012, ама той умря от меланом за седмица на 17.10.2012, с капариран круиз
Та.... тука много мога да говоря
Тъй де
Странен ден
Пак мега прочистване
По едно време почнах да виждам тунелите и си премерих кръвното. 85/70 ???
Мъжът ми първо се посмя, после 6 пъти ми го мери. Та същото.
Към 4 пъти се блъснах в колоната
На всичко отгоре нямахме вода
После тренирах, щото вечерта щяхме да сме та гости по повод моя курбан(дълга и широка)
Разходкадо църквата и пазар към 7000 крачки
Трен
4 х 8-12 и 20 за корем и гръбни
Двустранно гребане
Флоор прес
Странични отпади
Странични отпади
Арнолд прес
Странично рамо
Чуково
Кик бек
Френско
Крънчове
Обратти екстензии
9.00 кафе
13.00 малко солени семки умишлено
15.00 трен
16.15-18.15- навън
19.00-22.00 на гости. Шепа
зелена салата, 3 рибни кюфтета, малка басмати, 2-3 хапки от обредната питка, малка водка, чаша розе
Вкъщи 2 мини данонинота и скитълс. Малкият ме покани на детско парти в хола ни ?
Утре немска вечер сприятелките прибрали се от Джермани
В събота друга схема пак
Да я докарам дотам де.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече