28.12.18
15:52
Здравейте! Пиша ви след поредния binge eating.. Та първо нека кажа, че бях binge free от октомври до сега, но нямах никакви ограничения от към храна, хранех се здравословно, плодове зеленчуци, ядки, бобови храни и тн. Забравих да спомена, че развих булимия и в момента се опитвам да се оправя и да започна отново да свалям килограми, защото от края на април до сега качих над 10 кг и се мразя за това, което си причиних,от 52 до над 60 кг и то мазнинините се натрупаха точно в корема, ханша и краката, също така нямам особено голяма енергия за фитнес и не съм ходила от около 6 месеца, от една седмица тренирам йога у дома.. Въпросът ми е какво бихте посъветвали за да започна да свалям отново и да намаля чувството си на постоянен глад? Благодаря предварително!!!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
28.12.18
18:27
Гладуването не е хубаво. Аз лично реших проблема с апетита с фастинг. Чувствам се добре от него. А доколкото до енергия, с малки стъпки всичко става. Аз преди 6 години бях в огромна дупка. Бях отпуснат, повръщах след всяко ядене, и едвам правех 2 лицеви опори. С малки стъпки, стават чудеса.
Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 28.12.18 19:10.
28.12.18
19:07
Здравей, аз съм с диагноза шизофрения. Преди около 8 години имах булимия, връщах храна на всяко хранене и бях станал 40 кг на височина 1.70. Според мен ще ти е в помощ, да започнеш да посещаваш психотерапевт, ще ти е от голяма полза. Може да почнеш да се разхождаш всяка сутрин на гладно, започни с 5 минути първата седмица, втората увеличи на 10 минути и така увеличава постепенно. Можеш да сложиш слушалки, така ще ти мине по-бързо и по-лесно времето за разходка. Чаша чисто кафе би обила апетита и в същото време, би ти предала настроение. Но и в същото време не се лишавай от храна, смятай храната за удоволствие, ако пиехме по 20 кафета колко вредно щеше да бъде, така мисли и за храната. Храни се бавно, наслаждавай се на всяка хапка. И пак казвам че лично според мен, посещение при психотерапевт и психотерапия, ще ти е от полза! Успех, искрено се надявам да се справиш със премеждието в което си! 🙂
28.12.18
19:45
Много Ви благодаря за мненията и съветите, давате ми голяма надежда, със сигурност ще пробвам всичко казано до тук!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече