Взимате ли стимуланти ? (колко дълго най-много сте си взимали почивка от тях?)

03.01.19
22:09

Здравейте!Искам да ви попитам взимате ли азотни буустери или  стимуланти(енергийни напитки или кафе)  и ако да колко често и правите ли почивки?Аз от  2-3 години преди тренировка пия или енергийни напитки или кафета или буустери и почти съм нямал тренировка без някакъв стимулант .Друг въпрос ми е също дали някой който е приемал много време като мен стимуланти ги е спрял и как му се е отразило това ( говоря за някой който поне 3 месеца ги е спрял и не е приемал нищо ).

04.01.19
00:16

От 20год пия кафе всеки ден и ме е страх, че ако го спра няма да клекна с 250кг. Ако не го спра също!

04.01.19
00:29

Какво мислиш че му дава на един здрав и отпочинал организъм азотния бустър повече отколкото ако е без него? Или кафето ако си се наспал? И с тях и без тях - все тая общо взето 🙂

04.01.19
00:43

казано от Brown Bomber на 04.01.19, 00:16:

От 20год пия кафе всеки ден и ме е страх, че ако го спра няма да клекна с 250кг. Ако не го спра също!

Не само, че без кафе клякам колкото с кафе, но и се прозявам докато го правя!

04.01.19
00:58

казано от Любомир на 04.01.19, 00:43:

казано от Brown Bomber на 04.01.19, 00:16:

Не само, че без кафе клякам колкото с кафе, но и се прозявам докато го правя!

Вкарваш още една става в многоставното упражнение.

При мен дългата почивка ми действа зле.
Преди трен - кафе + креатин. Тханкс.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1