хранене - ок досега, смятам да не вечерям, не усещам глад реално, но по навик ми се хапва нещо, но не виждам смисъл, достатъчно ядох днес, според мен
спорт - 20 мин stair master, 7 степен, май това ми е рекордът, бая се изпотих, но не останах без дъх и не ми беше мн трудно
71,2 кг
мина събитието, за което се притеснявах, нямаше за какво да се притеснявам, ден по ден, като си вършиш нещата, ще се случи това, което искаш, най-вероятно - естествено, ако всичко е наред - дай боже
едит вечерях чери домати - една купичка
Мнението беше редактирано от kotka на 15.03.23 22:40.
70,4
определено не напредвам колкото ми се иска със изчиствантео на сланината, но пък си хапвам...
тренирах днес някъде 30 мин
иначе днес ми е смотан ден, само ми се иска да заспя и да се събудя с настроение и желание за правене на неща
69.8 - отново доволна, но да видим утре
днес ядох стабилно и за вечеря - пица, поне беше безглутеново и не ми стана тежко, беше и вкусна
не тренирах днес - и като не тренирам, се чувствам като провал
станах днес и бях 70,2, посне не ядох до към 14 и станах 69,7
часовникът отчете 800 метра тичане, изпотих се
почти 7 часа сън
интересно, но сутринта се събудих с болка в гърба, обикновено ме боли отдясно при умора, но днес дясното е супер, сякаш се е изместила болката наляво
като си полежах ми помина, може би просто имам нужда от релакс
пожелах си да не ме боли :D и после видях този цитат
Don’t wish for perfect health. In perfect health there is greed and wanting. So an ancient said, “Make good medicine from the suffering of sickness.”
Мнението беше редактирано от kotka на 18.03.23 22:20.
69,7
да видим утре, днес пак бягах две обиколки, изпотих се, нз км дали има; май има
храненето мисля, че е ок, да видим утре
Здрасти,
Защо не пробваш да се теглиш 1 или 2 пъти седмично, за да не се “депресираш”, ако теглото малко варира нагоре. За мен поне 1 кг не е никакъв фактор - вода, без тоалетна, малко по-обемна храна и ето ги....
Иначе имаш ли план за храната и движенията или си на интуативни (не съм чела назад :) ?
мисля, че като се меря всеки ден, ми е по-лесно да се контролирам и да знам, че ако прекаля, ще се отрази на кантара - засега мисля, че това действа при мен
ако се меря по-рядко, ще си казвам, е нищо, сега ще ям, ама после следващите три дни няма и ще съм ок - стремя се всеки ден да съм ок с храненето и да не се тъпча
а за депресирането, не мисля, че е чак такъв проблем, по-скоро се стресирам, ноо вече разбирам, че няма страшно, стига да се контролирам
разбирам, че 1 кг или 2 може да са нищо и да се качат или свялят за ден, нагоре теглото не значи нагоре сланина
движенията - слушам един познат за упражененията, иначе интуитивно и хаотично
храната - стремя се да не преяждам, избягвам милка шоколади, чипсове, но си позволявам био такива... и протеинови барчета с въглехидрати
същите кг
не тренирах, че имах др приоритети за деня
за утре също не мисля да тренирам
за събота и неделя тр да реша какво да е - така като си помисля, май на пилатес ми се ходи най-много
яденето днес май не беше много
ядене, ядене, та днес не се теглих, от утре смятам да броя калории за една седмица
не съм тренирала днес > не съм много щастлива
утре възнамерявам да тренирам
71,1
броих калории - колко вярно - колко не, ама съм леко гладна от няколко часа вече и си мисля за утрешната храна :D
табати - клекове, крънчес, jumping jackс, планк вкъщи
70,2
направих си калориите днес
вечерта се разхождах в мол, че да не мисля за храна вкъщи
не тренирах, но ходих на як масаж
за утре след масажа било добре да отида на йога за разтягане, нещо такова 🤷♀️
70,2
филийка с две яйца на очи и други глезотийки - затиганчени черита, авокадо резени, масло - ок. 430 кал
гадно сладко десертче - 320 кал някъде го писах, исках да го опитам, ама защо трябваше да го изяждам цялото, беше със сусам...
иначе ми препоръчаха да пия за 10 дни мн висока доза магнезии, но аз мисля да се огранича до 400 мг, че повече ми се струва прекалено и ме е шубе
ходих на супер веселата йога, беще ново и забавно, изпотих се
яденето го направих около 1450 кал
Мнението беше редактирано от kotka на 29.03.23 23:46.
70,2
тренирах днес и сега бая не ми се прави каквото и да е
1443 храна, за вечеря ядох кис зеле и сега как ми се дояде печено с още нещо 😅
днес не се теглих, ядох 2123 кал
стречвах се, че до 12 ми беше изморено от вчера и мързеливо
мускулна май имам, ама не й обръщам внимание
иска ми се да съм по-диспиплинирана
на вас, ако ви се споделя, какво ви е помогнало, за да сте такива
70,8
калории днес - 1405
74 гр протеин
две обиколки на стадиона с темпо, повече от преди, искам вече трета да избягам, ама още не съм го направила
после 30 мин кардио трен с малко емом - беше бая трудна
70,4
сън 4,30 ч
следобяд правих йога 20 мин, после излязох до магазина и настроението ми се оправи
после 20 мин lower body от аппа за трен на найк
имаше лънджес с тежест и реших, че нямам проблеми с колената и се появи болка веднага
четох, че почти всички хора ги болели колената от лънджес, и може би е грешна поза или слаби мускули, но скоро няма да правя опити дори
1425 - 100 гр. протеин, ама изкупих протеин секцията на лидл... нямам желание да си готвя сериозни неща напоследък
харесва ми да си броя калории вече
ноо съм вкъщи тия дни
69,8
направих си 1400 кал вече - май някъде 55 протеин днес
20 мин за ръце и абс от найк апп-а
10 мин стречинг
Мнението беше редактирано от kotka на 03.04.23 18:43.
Ето ме отново. Вчера ми мина едно нещо като изпит.
69.5 показва кантара - така някакси без усилия 9 дни съм под 70.
Днес си броя калориите - вече си омаах 1361 - 58 протеин 181 - въглехидрат и 46 мазнина - вчера взех от супер вкусния хляб и днес го мазах с айвар, лабне и извара - муцка
поставих си за цел да тренирам всеки ден по 30 мин - като предполагам, че е ок и разтягане да се включва в това време засега
(днес ми е малко тъжно и нз какво да правя - ама май трябва да съм оптимист, не виждам смисъл от негативизма)
69.5 - чак тествах дали кантарът ще измери правилно една бутилка вода от 5 литра - правилно измери...
всеки ден да съм едни и същи кг за мен беше нечувано, но предплагам, че като правиш, ядеш едно и също всеки ден, така се получава
30 минутната норма от упражнения е изпълнена днес - 6 мин загрявка, 15 йога, 9 мин бягане - направих 3 обиколки на стадиона, може би с по-леко темпо, но ги направих и то наведнъж
яденото - вчера не устисках и като мина 00 часа закусих и си сложих калориите към днес
1390 - 99 протеин, 178 въглехидрати, мазнини 47
исках да правя гофрети днес, но или гофретникът се е развалил, или нещо рецептата бъркам, не ползвах мляко, а кокосово, може би затова, ама така гадно залепнаха...
днес осъзнах и колко много търся валидация, явно затова пиша тук
69.0 🥳
тренирах си 30 мин
клека 20 по 4
пудовка с 8, 20 по 4
up arms 3 кг po 10
curls 2 кг po 20
табата планк
не си изпълних друга цел, която имах за днес
храната не въвеждах днес, но мисля, че съм ок
Мнението беше редактирано от kotka на 14.04.23 02:16.
69,7
вчера вечерта преди да заспя си хапнах
днес 30 мин упражнения
клекове 20 по 4
кърл зад глава с 2 кг 12, 10, 8
крънчес табата
разтягане
хрането нз, пак взех вкусен хляб
70.7 - кг cuteness overload нищо не значат
много интересни дни - мислех си, че съм се справила с безконтролното ядене, но - не
днес пак исках да се тъпча, но не постигнах висотите от вчера - та доволна съм
утре като кг може и повече да съм, но не ми пука, важно за мен е да справям със стреса, по начин, които не включва храна
живот и здраве, утре ще е по-добре
70,3
18 min пътека като схемата от последния път
броих някакви калории днес
някъде 1400 мисля, че направих
онзи ден се изтеглих, но някакси нямах голямо желание да се меря и да си броя калориите
ядох бая тия дни, движа се, май не съм качила кг, но нз
иска ми се да ми е още по-леко, да съм още по-стегната във всичко
отдавна не влизам тук, щото си мислех, че вече се справям
видях, че станах 66 кг дори, харесах се, ама от седмица нещо съм депрес и храната си ми е утеха
казвах си, че ще си дам други утехи, но досега не се справих
Не ти познавам живота и грижите. Обаче ключа към всичко е движението . Тези работи с храната са малко ала бала и допълнително натоварват човек. Но ако имаш възможност да движиш по-сериозно, нещата сами се регулират. Даже от мой опит смея да кажа, че колкото повече човек се движи, толкова започва да приема и по-хубава храна, идва от самосебе си, без усилие.
Но каквото и да е, важното е да не се отказваш. Със сигурност нещата ще станат по-добре.
П.С - а тея килограми по кантар, нямат абсолютно никакво значение .. Важно е твоето усещане и физическата форма. Нея я следи, кантара го забрави.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 07.08.23 12:45.
казано от kaloyan на 07.08.23, 12:42:
Даже от мой опит смея да кажа, че колкото повече човек се движи, толкова започва да приема и по-хубава храна, идва от самосебе си, без усилие.
Моят пък опит показва, че колкото повече се движа, тренирам и т.н., желанието ми за хамбургери, пици и пържени картофи е още по-голямо. На месо и салати се получава най-добре, когато нямам кой знае каква активност. Не, че не мога да го приложа, правя го, но си усещам лишение. И може би тоя глад за въглени го потушавам с бобени, картофи на фурна или пък варени. Но само на месо и салати, не съм ок. Не се и чувствам добре. И не е нужно да са много, но да ги има за деня, дори една-две филийки от хляб Вита, т.е. двете около 60 гр. Плюс да кажем малко гарнитурка от картофи или боб през следващи хранения, което ми е достатъчно да се чуствам що годе ок.
Мнението беше редактирано от Dydo на 07.08.23 13:00.
Днес не се тъпках, добре се справих с храненето, дори. 28 минути пътека да се поизпотя.
Не съм се теглила, щото, да, кг не са най-важни. Важно е как се чувстваш, какъв си.
67,5 кг днес - на 68 кг преди много години бях много по-слабо изглеждаща, щото тренирах супер скапващо
не съм се тъпкала, пак съм доволна какво ядох
прот бар, малко хлебче със сьомга и крема сирене
рап с прошуто
свинско с гъби
протеин 30 гр, 150 боровинки, 100 скир
супер много съм благодарна, че мога да си позволявам храната ♥️ надявам се всички да постигаме мечтите си, дори и да са материални
10 мин стъпала, 6 степен основно
19:30 пътека с наклон 5, скорост 4,7 да кажем
сега както си седя, ще е прекрасно да стана да си правя упражнения за ръката и да направя закуска за утре
през нощта си ядох, заспах някъде след 05, спах до 16
обръщането на бодърстването, не го правя без причина
ядох дори и сладоледче
не съм се теглила
после когото и да ми беше трудно да се завлека във фитнеса, отидох
10 мин стълби
20:30 ходене 4,5 наклон 4,6 скорост - спокойно
Мнението беше редактирано от kotka на 10.08.23 20:28.
67,3
12 мин стълби, бая време на степен 7
15 мин ходене на пътека
яденето ок, само ей преди малко бях мн гладна и ядох протеин на прах - супер гадното, скир, боровинки и робарче
имам да пазарувам скоро и да почвам да готвя по-сериозно
Мнението беше редактирано от kotka на 13.08.23 01:09.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече