Тренировка и хранене

Темата е заключена.

26.01.19
09:09

Искам да покажа как протича един мои ден както храненето така и тренировката ми . От понеделник до неделя тренирам 4 пъти в седмицата . При мен е от понеделник до четвъртък тренирам във фитнес залата по 1:30,40 Мин  плюс кардио 20-30 Мин. Петък почивам . Събота и неделя си правя разходки по 3 км или с кучетата ми или карам колело. Хранетето старая се да си подбирам калориите за ден в 4,5 пъти като между основните хранения ям плодове и ядки изпивам на ден до 2,5 л. вода. По вечето от храната ми е готвена , месото е различно , хапвам и супи . Ще продължавам да описвам тренировките си и храненията

Модерация: Дублирана тема.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 26.01.19 09:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1