Покачване на телесна маса

Здравейтет,На 16 съм,56 кила,1,86 височина.Проблемът ми е че съм слаб не ям сладко и сега се мъча да качвам килограми с приложението myfitnesspal чудя се дали да почна пак да ходя на фитнес или да изчакам да стана към 60 килограма и тогава да почна.
Моля за помощ и ако имате идеи как да кача някое кило кажете.
Благодаря! 🙂

29.01.19
18:31

Ами няма смисъл от тази работа. Така си идеална физика за маратонец. Може да пробваш и планинско бягане и ориентиране.
Но ако държиш на килограмите, започвай с тежести няма за къде да чакаш.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 29.01.19 18:31.

Ако покачваш общото си тегло, без да тренираш със съпротивление (тежести, собствено тегло и други), ще качваш предимно телесни мазнини. Ако покачваш общото си тегло и същевременно тренираш със съпротивление, особено при твоя статус на начинаещ, по-голямата част от теглото ще е под формата на мускули. Сам си прецени. 🙂

Ще ми препоръчаш ли някоя добавка за покачване на маса?

казано от Ивайло Антонов на 30.01.19, 12:56:

Ще ми препоръчаш ли някоя добавка за покачване на маса?

Преди да се насочиш към добавките, първо огледай храненето си и започни да тренираш. Ако храненето и тренировките не са окей, то добавките или няма да ти свършат никаква работа, или ще извлечеш минимална полза.

Разгледай секцията с ръководства за начинаещи. По-натам, ще ти е от полза статията BB-Team отговаря: каква добавка да си купя за покачване на мускулна маса?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1