Съчетаване на тренировки по борба с фитнес

02.02.19
16:20

Здравейте,тренирам борба от около година,но преди 2 месеца разтегнах предна кръстна връзка.Дадох си 1 месец почивка и не правех нищо.От месец започнах пак да тренирам но не толкова пълноценно заради контузията.Тренировките ми са от понеделник до петък вечер,
но усещам че не съм достатъчно издръжлив и нямам необходимата сила, а след 3 месеца има репубилканско , за което искам да се подготвя добре.
Имам желание да тренирам двуразово - сутрин да правя силова тренировка във фитнеса,като намеренията ми са да редувам през ден кръгова тренировка с базови упражнения и кондиционна тренировка с българска торба и пудувка.
Събота съм планирал да бягам, а неделя почивка.
Въпроса ми е дали този план ,който съм си направил е удачен, или е прекалено да тренирам два пъти на ден.
Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1