Защо Тренирате ? .....

28.02.19
21:36

Защо Тренирате?Каква е целта на фитнеса и защо отделяте 1-3 часа на ден за тренировки?
За момичетата - като цяло 90% от запитаните казват че харесват просто с нормално телосложение и дори голяма част признават че по-големите мускули са грозни.
За Здраве - Еми някой път тежките мъртви тяги и други натоварващи упражнения дори са вредни за мобилността , натоварват много кръста , а сигурно всички тук тренираме с големи килограми и по-често си вредим отколкото да сме полезни на тялото си.
За Сигурност - Повечето пъти хората с по-голяма мускулна маса са сравнително по бавни в бой и фитнеса вдървява доста движенията.
Останаха - добро настроение след тренировка , популярното ‘’ за себе си’’ и това е...
Каква е вашата цел защото минаха доста години от както тренирам но ми трябва мотивация сякаш вече не виждам причините , а ми се иска да съм нахъсан както преди години.....

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Bart Simpson

28.02.19
22:29

Кой ще започне, дет викаше Мусаши -да пукам пуканките.

gggddd

28.02.19
22:38

Лек, аз щи кажа:
- щот им е професия;
- щото искат да отлсабват;
- да се намират на приказка;
- да избягат от жените вкъщи;
- да доминират;
- да са силни, като не могат да имат преса;
- да Онижават другите в залата;
- да избиват други комплекси;
- щот са мазохисти;
- част от ежедневието;
- вид дисциплина;
- да се харесват на другия пол;
- да се харесват на същия пол;
- да се харесват в огледалото.

28.02.19
22:42

Аз започнах с най-баналната цел - отслабване, но ми стана повече от хоби. Начин на живот, радост в края на деня, соц контакти, само положителни неща за мен. Вече докъде ще го оформя тва мойто тяло - не го мисля като фикс, а като един круиз, път.
Малко поетично стана хаха

28.02.19
22:49

казано от Martin Genev на 28.02.19, 21:36:

Защо Тренирате?Каква е целта на фитнеса и защо отделяте 1-3 часа на ден за тренировки?

На ден? По-скоро на седмица.

За момичетата - като цяло 90% от запитаните казват че харесват просто с нормално телосложение и дори голяма част признават че по-големите мускули са грозни.

Е да, ако разчиташ само на телосложението, до никъде няма да стигнеш с жените - по-скоро ще имаш успех сред мъжете 😄.

З
За Здраве - Еми някой път тежките мъртви тяги и други натоварващи упражнения дори са вредни за мобилността , натоварват много кръста , а сигурно всички тук тренираме с големи килограми и по-често си вредим отколкото да сме полезни на тялото си.

Тренировките с тежести доказано и значително намаляват риска от диабет и рак. Само това е достатъчно. Добрия външен вид и силата са бонус.

За Сигурност - Повечето пъти хората с по-голяма мускулна маса са сравнително по бавни в бой и фитнеса вдървява доста движенията.

Щом казваш 😄

Каква е вашата цел защото минаха доста години от както тренирам но ми трябва мотивация сякаш вече не виждам причините , а ми се иска да съм нахъсан както преди години.....

Ако здравето, добрия външен вид, силата и самочувствието не са ти достатъчна причина - значи наистина няма за какво да тренираш.

28.02.19
22:53

За Здраве - Еми някой път тежките мъртви тяги и други натоварващи упражнения дори са вредни за мобилността ... минаха доста години от както тренирам но ми трябва мотивация сякаш вече не виждам причините , а ми се иска да съм нахъсан както преди години.....

Като не отделяш време за мобилност няма как да станеш мобилен. Сама по себе си тежката тяга не те прави по-малко мобилен. А до мотивацията си е твой проблема. На много хора съм казвала, че ако фитнеса не е тяхното да си намерят нещо друго, което ще ги радва. Ако приемаш нещо като задължение, просто не го прави. Демотивацията също  идва от липса на резултати.

Bart Simpson

28.02.19
23:51

Аз тренирам защото искам ако стане наводнение, пожар или друга непосредствена опасност надвисне над мен и семейството ми, да мога да ги грабна и да бягам докато стане безопасно.
Втора причина, сакам да съм як и красив.
Трета причина, искам синът ми да открие спорта и така да го предпазя от вероятно затъване в калчищата на наркотици, пушене и пиене, а и предпочитам да гонаказвам с набирания отколкото негледане на телевизия и игра на компютър.

Тренирам във фитнеса по две основни причини (еднакво важни):
- за да играя по-успешно любимия си спорт (за целта ми трябва и повече сила)
- за да намаля риска от контузии когато играя любимия си спорт

01.03.19
00:22

Здрав дух в здраво тяло!

Bart Simpson

01.03.19
01:16

казано от Bart Simpson на 28.02.19, 23:51:

Аз тренирам защото искам ако стане наводнение, пожар или друга непосредствена опасност надвисне над мен и семейството ми, да мога да ги грабна и да бягам докато стане безопасно.
Втора причина, сакам да съм як и красив.
Трета причина, искам синът ми да открие спорта и така да го предпазя от вероятно затъване в калчищата на наркотици, пушене и пиене, а и предпочитам да гонаказвам с набирания отколкото негледане на телевизия и игра на компютър.

Ей, значи, веднъж си разкриеш душата и те.....пустиняци:
😁 😁 😁

01.03.19
01:18

Започнах да тренирам за да отслабна.Сега тренирам защото искам  красиво и симетрично тяло.
Тренировките с тежести не са ме осакатили , а напротив помогнаха ми да се “отърва” от болките в кръста.
Предпочитам да прекарам 1ч. във фитнеса отколкото да лежа на дивана или пред компа самообвинявайки се колко е зле положението 😉 Тренировките са част от ежедневието ми и начин за борба със стреса .

Мнението беше редактирано от Get Fit на 01.03.19 10:25.

01.03.19
09:13

И залата и чат пат бокса са...щот съм комплексар.

Деян

01.03.19
09:48

казано от Gogo на 28.02.19, 22:38:

- щото искат да отслабват;
- да се харесват на другия пол;
- да се харесват в огледалото.

+ здраве, тонус и щот ма кефи

01.03.19
11:31

Ами не е задължително да е фитнес. Важното е да се спортува и да виждаш смисъл и приложение на това което правиш. Ако не виждаш, има хиляди други спортове и занимания. Пробвай и нещо друго, няма нужда да циклиш цял живот в залата.

01.03.19
11:57

казано от kaloyan на 01.03.19, 11:31:

Ами не е задължително да е фитнес. Важното е да се спортува и да виждаш смисъл и приложение на това което правиш. Ако не виждаш, има хиляди други спортове и занимания. Пробвай и нещо друго, няма нужда да циклиш цял живот в залата.

Фитнесът не е спорт, просто е място, където има щанги.

Иначе за мен - започнах да тренирам на лостовете, щото беше модерно като бях 14 годишен. После започнах ОФП за бойното изкуство, което тренирах. Сега вдигам, за да стана по-силен, качество което доста се пренася към всички спортове, които опитвам.

01.03.19
12:39

Аз пък започнах да тренирам доста късно и то заради работата си. 
Търсех информация как мога да подобря издръжливостта си, а не след всяка смяна да давам заето и постоянната умора да ме депресира и да не мога да се чувствам пълноценна у дома, защото тогава децата ми бяха все още малки.
Така от ровене и четене на тонове информация и на базата проба-грешка, разбрах че тежките тренировки ми дават сила и издръжливост, каквито никога не бях усещала преди това.
После започнах да тренирам и кикбокс и в двете години докато го съчетавах с тежките тренировки се чувствах и изглеждах най-добре, въпреки че вече бях на 40.
Харесва ми да се чувствам и изглеждам силна. По добра мотивация за да продължавам да тренирам на къде.

Опитай се да се върнеш мислено преди години и си спомни защо си започнал, след това какво те е накрало да си постоянен и мотивиран тогава. Може би ще ти помогне 🙂

02.03.19
18:36

Сега когато ходя на фитнес имам чуството че давам 70% от себе си , не намирам по точно мотивацията да дам 100% , и като цяло сякаш повечето хора са така като се огледам в залата от 30-40 човека които тренираме в часа в който ходя и виждам точно 2 момчета които тренират на максимално всеки път както бях и аз преди , и се чудя вие тренирате ли наистина с максимални усилия почти винаги и откъде черпите мотивацията или не давате всичко на което сте способни.

Bart Simpson

02.03.19
18:42

Каквото си дал, на това си бил способен.

Carbohydrate

03.03.19
09:31

казано от Martin Genev на 02.03.19, 18:36:

Сега когато ходя на фитнес имам чуството че давам 70% от себе си , не намирам по точно мотивацията да дам 100% , и като цяло сякаш повечето хора са така като се огледам в залата от 30-40 човека които тренираме в часа в който ходя и виждам точно 2 момчета които тренират на максимално всеки път както бях и аз преди , и се чудя вие тренирате ли наистина с максимални усилия почти винаги и откъде черпите мотивацията или не давате всичко на което сте способни.

Така е при теб, защото тренираш без да влагаш смисъл в тях! Тренировката ти е фикс идея, а това е грешка. Тренировката е само средство за нещо! 🙂 Това е от една страна, а от другата - Това, че си мислиш, че влагаш по-малко, от колкото трябва, може да не е така...)) Даваш 100% от себе си, за да направиш тренировката със заложените 70% от максималните ти възможности)))) 🙂

07.05.21
23:02

аз тренирам, защото ми харесва и по този начин се успокоявам след стресиращия работен ден

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1