Съвет за долната част на гърба

27.07.05
16:44

Ако може да ми дадете съвет какви упражнения да правя за долната и средната част на гърба. Значи латералните мускули и трапецовидния мускул вървят добре, но не мога да намеря упражнение което да ми натовари широкия гръбен мускул добре. Ако започна да правя мъртва тяга ще помогне ли и ще започна ли да “правя” перки...

27.07.05
16:53

мъртва тяга и добро утро-това е упражнение :wink:

27.07.05
17:07

Питам за мъртвата тяга защото сам на 16 години...
от нея не расте ли задника

задника не расте,ама наи много да се контузиш,има много упражнения специално за долната част

27.07.05
23:15

Напротив оформя се и се стяга но трябва да се правят до долу

28.07.05
11:25

аз лично предпочитам хиперекстензии и като си хвана едно 5 килограмово дискче, много хубаво влиза  :wink:

28.07.05
12:04

[quote author=“Me_Blade”]za perki grebane, ili nabirane s tesen hvat,ili durpane na goren skripec s tesen hvat. :shock: ,na lodkata i 6te litne6 :P

дамм дърпане на горен скрипец с тесен хват доста добре влиза

SS

28.07.05
21:40

според мене перките не са на долната 4аст на гарба ама ни6о. прави тяга 4е ка4и6 отсекаде на граб по платен и масивен 4е стане  :wink:  ина4е за перки се набираи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1