Не съм доволен от постигнатото

DA

15.03.19
20:48

Здравейте, тренирам от началото на тази година, като започнах бях 60 килограма 179, към момента съм 70-72 килограма, но не съм доволен от постигнатото до този етап.

Да килограмите, които качих са добре за 2 месеца, но като се погледна не виждам такава разлика. Към момента пия протеин gold whey, гейнър serious mass, креатин монохидрат и BCAA.  Ям по 5,6 пъти на ден.

Ще съм благодарен на съвети и критики, и какво мога да променя!

Поздрави!

А как тренираш?

И как всъщност се храниш?

Въпроси

DA

15.03.19
21:31

казано от Веселин Блажев на 15.03.19, 21:13:

А как тренираш?

Тренирам 4 пъти в седмицата като програмата ми е

Гърди, трицепс
Гръб, бицепс
Почивка
Рамо, трапец
Крака

ДЕ

15.03.19
21:36

И от кое точно не си доволен. Качил си 12 кила за няма и 3 месеца, нещо което хората качват за година. Много мазно ли си качил-конкретизирай недоволството си.

DA

15.03.19
21:38

казано от Кольо Пияндето на 15.03.19, 21:18:

И как всъщност се храниш?

Въпроси

Сутрин ям 3 белтъка, овесена каша и 1 или 2 банана.
2,3 часа след това ям бадеми или някакъв вид фастъци, но главно бадеми.

На обяд гледам да ям главно или сьомга или телешко предимно с ориз или картофи.

След обед различно, спагети, макарони.

И вечерта пак някакво месо с ориз или картофи.

DA

15.03.19
21:40

казано от Деян на 15.03.19, 21:36:

И от кое точно не си доволен. Качил си 12 кила за няма и 3 месеца, нещо което хората качват за година. Много мазно ли си качил-конкретизирай недоволството си.

Не, не съм качил много мазно, но просто, като се погледна не виждам толкова голяма разлика за тези 12 килограма от преди и сега, да разлика има, но не толкова съществена.

ДЕ

15.03.19
21:42

Мериш ли обиколки-гръдна, ръце, крака и т.н.

DA

15.03.19
21:44

казано от Деян на 15.03.19, 21:42:

Мериш ли обиколки-гръдна, ръце, крака и т.н.

За голямо съжаление, не съм.
Още като почнах ми бяха казали, но с течение на времето бях забравил и не съм мерил нищо до сега.

ДЕ

15.03.19
21:49

Ами не знам какво да кажа. Много хора биха се радвали така да качат. Може би не виждаш визуална разлика, т.е. така да поизпъкнат мускулите и затова да не си ок с постигнатото.

15.03.19
21:51

От началото на годината до сега са изминали 2месеца и половина.Това е прекалено малко време за да очакваш някакъв по-видим резултат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1