Качване на килограми и заякване

Здравейте,аз съм ученик и не се занимавам активно със спорт.Ям често по повече от 4 пъти на ден и то стабилно,но имам един проблем.НЕ КАЧВАМ КИЛОГРАМИ.170 см съм и тежа едва 50 килограма.Деца 160 см тежат повече от мен,абе с една дума съм мършав.Искам да напълнея и да натрупам повече месо по кокалите.Решен съм да тренирам във фитнес.Можели някои да ми каже какво трябва да ям или какви добавки да ползвам.Въобще всичко което може да ми помогне да напълнея и ръцете ми да не са като на пиле.Виждат им се вените от слабост(не от тренировки).

06.05.19
10:22

На колко години си? Почни да тренираш и ще покачиш теглото си. Явно изразходваш повече калории от колкото приемаш. Наблегни на мазно месо( свинско ), картофи, ориз, овесени ядки, яйца и ядки.  Ако искаш по бързо да качиш си вземи креатин( гледай суровината да е creapure ) и гейнър( тука гледаш в доза да има поне 50 грама белтъчини, защотото една доза я разделяш.на 2 приема ). А и тези добавки ги вземи ако си 16 годишен поне иначе в по ниска възраст не ти трябва нищо освен витамини. Ако ги взимаш първо тренирай поне 20 дни - месец и тогава. Но без тренировки нищо не става. Успех!

HU

06.05.19
11:25

казано от Unrivaled на 06.05.19, 10:22:

На колко години си? Почни да тренираш и ще покачиш теглото си. Явно изразходваш повече калории от колкото приемаш. Наблегни на мазно месо( свинско ), картофи, ориз, овесени ядки, яйца и ядки.  Ако искаш по бързо да качиш си вземи креатин( гледай суровината да е creapure ) и гейнър( тука гледаш в доза да има поне 50 грама белтъчини, защотото една доза я разделяш.на 2 приема ). А и тези добавки ги вземи ако си 16 годишен поне иначе в по ниска възраст не ти трябва нищо освен витамини. Ако ги взимаш първо тренирай поне 20 дни - месец и тогава. Но без тренировки нищо не става. Успех!

Не мисля,че на един 16годишен му трябва гейнър,който в повечето случаи е пълен с захар.
Щом е 50кг не мисля ,че трябва да подбира храната,но наблягай на месото ,ориза,картофите,паста. Не ти трябва толкова да следиш макросите.

07.05.19
10:15

Определено нямах в предвед да ги следи, а просто да яде повече от тези работи. А отностно гейнъра не всички са пълни със захар. Имам приятел, които пие animal mass вече 4 месеца и не качва на карем, а учудващо чисто. Може би е и до човек не мога да кажа, но определено този е добър. Не виждам проблем да пие гейнър в допълнение към качественото хранене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1