20.06.19
11:06
Здравейте,
Бихте ли препоръчали добавки за облекчаване на болките в ставите /породени от дискови хернии, възпаления, скъсан менискус/?
Избора на пазара е огромен, и доста объркващ, за това се надявам да споделите лични впечатления.
Поздрави
По принцип няма такава добавка, по скоро ще си дадеш парите на вятъра. Все пак аз купувах едно на баща ми, което го пи няколко месеца и даде при него много добър ефект, но и този отгоре не може да каже дали от това се е повлияло или от промяната на времето което е по вероятно. На всичкото отгоре са скъпи тези добавки, аз не бих си купил.
20.06.19
13:22
По принцип има такива добавки и те действат добре, но:
1. Не е една, а се приема комбинация от няколко.
2. Не лекуват напълно, особено разкъсванията като хернии и менискуси.
3. Искат дълго време за прием, за да се усети ефекта.
4. Цената на подобен стак, особено с оглед на това, че приемът му трябва да е поне 6 месеца рядко е по силите на средностатистически човек.
24.06.19
09:20
Значи - мъъъка.
Ще пробвам най-разпространените добавки на пазара/колаген, мсм, глюкозамин/ и ще се надявам на плацебо...
Междувременно и на фитнеса ще дам шанс - надявам се, да не се допребия.
По/здрави
24.06.19
11:34
САМе, Цисус и протеолитични ензими.
24.06.19
21:46
Скъсания менискус само с операция .И колкото по-рано я направиш по-добре .Ако се премахне незначителна част от менискуса ще забравиш ,но ако чакаш и се изпокъса и го махнат целия почват проблемите .И тогава не хапчета , ами и онзи отгоре не може да помогне .
28.06.19
10:43
казано от James Hinks на 24.06.19, 11:34:
САМе, Цисус и протеолитични ензими.
Благодаря, задължително ще изпробвам комбинацията.
С Цисус и друг път съм се сблъсквал, но бяха свободни съчинения - явно несполучливи.
казано от Георги Гетов на 24.06.19, 21:46:
Скъсания менискус само с операция .И колкото по-рано я направиш по-добре .Ако се премахне незначителна част от менискуса ще забравиш ,но ако чакаш и се изпокъса и го махнат целия почват проблемите .И тогава не хапчета , ами и онзи отгоре не може да помогне .
Ноември м.г. правих операцията.
Поздрави