Горна/Долна част

09.07.19
09:50

Здравейте, реших да мина на този тренировъчен вариянт.
Изчетох доста теми и вариянти по този въпрос. Масово всички  тренират 2пъти горна и 2 пъти долна в седмицата. Аз обаче съм решил горната да е правя три пъти. Интересно ми е дали според вас ще имам успех с подобна тренировка :
Понеделник - горна
Вторник - долна
Сряда - горна
Четвърък- почивка
Петък- горна

Крака съм решил да ги правя само веднъж, защото скоро поради травма в ръцете успях да наблегна малко повечко над тях и мога да кажа,че ми вървят добре, с изключение на прасеце естествено 🙂
Приемам идея и препоръки за тренировъчния обем за горна част.
Мислех да започна с нещо такова : лег , полулег, горен скрипец, гребане, раменна преса, ръце
Въпроса ми е при тренировка през ден дали да правя само по едно упражнение за гърди и гръб или както съм решил по две.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1