11.09.19
22:50
Здравейте, на 17 съм, 74 килограма.
Има ли някакъв проблем да тренирам гръб, гърди и бицепс +1 упражнение за корем в един ден.
Към момента краката и трицепса не са ми толкова важни.
Благодаря.
Няма значение кое ти е важно и кое не, за да прогресираш трябва да тренираш цяло тяла. Иначе няма проблем да ги тренираш, но на дали ще можеш хубаво да ги натовариш толкова мускулни група в една тренировка. Силовите упражнения кате клека, лежанка и мъртва тяга, които е хубаво някое повторение да ти е с максимални килограми, а точно на предела на възможностите се стимулира по голямо отделяне на растежен хормон и тестостерон, които са от остовно значение към прогреса. Има програми за 4 дни седмично за цяло тяло, моя съвет е насочи се към нещо такова и не претренирай в един ден.
казано от Иво Сираков на 11.09.19, 22:50:
Здравейте, на 17 съм, 74 килограма.
Има ли някакъв проблем да тренирам гръб, гърди и бицепс +1 упражнение за корем в един ден.
Към момента краката и трицепса не са ми толкова важни.
Благодаря.
Проблем ще е, ако не ги тренираш в един ден, заедно с всичко останало, както си трябва. Поне докато си начинаещ, не си губи времето със сплитове. Докато мислиш за отделни мускули, а не за цялостно развитие на тялото, няма да постигнеш много. И краката са много важни (да не кажа, че са основното), дори да не мислиш така.
казано от Unrivaled на 12.09.19, 11:25:
Иначе няма проблем да ги тренираш, но на дали ще можеш хубаво да ги натовариш толкова мускулни група в една тренировка.
Колко пък са тези мускулни групи, че да не може да ги натовари?
22.09.19
19:30
По принцип краката са ми природно здрави, но ще се вслушам в съвета.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече