Проект 15

Прескочи до:

27.06.20
22:11

27.06
Днес около час и половина косих в градината,доволен съм,че си свърших това което бях планирал.По обед вече яко напече и изчезнах? Към 3 реших,че ми се раздвижва из гората и направих едни бързи 3км. по сенките предимно.След ходенето усетих,че нещо не е наред,явно още при косенето ме бе ударило слънцето.
Измерих кръвното-146/98,пих някакво хапче,но дори и сега си е 138/100.Ще взема да го следя сутрин и вечер,че напоследък не бях го мерил с месеци.
Та така,останах си за деня само с косенето и 8-9км. ходене,не посмях да се напъвам с друго.Все пак мисля,че добре раздвижих :)
Храната беше пилешка пържола за обяд и вечеря,а и малко препечени ребърца.Хляб умерено количество.
Утре ще видя как ще се чувствам и ще реша дали да раздвижвам някак.
Добавки:

BCAA Xtend-15гр.
Creatine Creapure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 27.06.20 22:28.

30.06.20
00:57

29.06

Днес 8-9 км. ходене общо,за друго нямах нерви.Не съм и сънувал в 53-годишния си живот,че наглостта на някой може да стовари системата върху мен и семейството ми,а не върху самия него,както би трябвало да бъде за подобни боклуци.
Тъжна история с непредсказуем край.Дано успея до поспя все пак :)

30.06.20
23:46

За днес толкова...ако го бях носил цял ден,още 2км. поне :D
....Прецака ми се формата на снимките и не се качват,както и да е...9км. за деня :)

Мнението беше редактирано от Дидо на 30.06.20 23:49.

07.07.20
20:51

Минавам си всеки ден по 7-8км. ,е не с максимално темпо,но бива.С настъпването на жегите обаче,веднага се обостриха и проблемите с прасците,на приливи и отливи са нещата.
Да споделя,че Сашо Кръстев е голям пич,без ни най-малко да ме познава,прати ми двете десетки без да поиска и стотинка да му платя.Евала Саше,ще почерпя за жеста,надявам се скоро ?
P.S. Още утре влизат в действие?

Мнението беше редактирано от Дидо на 07.07.20 21:15.

07.07.20
23:33

Пробвай да пиеш по 1-2л вода повече на ден и недей да я спираш тая сол. След 10 дни пиши как е положението с прасците.

13.07.20
23:09

казано от Brown Bomber на 07.07.20, 23:33:

Пробвай да пиеш по 1-2л вода повече на ден и недей да я спираш тая сол. След 10 дни пиши как е положението с прасците.

Бомбър,хванал съм си навик да пия поне 2 литра на ден,като включим и две бири,стават 3-4.Лятото си е тегав период със сгъстяването на кръвта,зимата пък от студа се получават спазми на съдовете.
Но това са си само мои емпирични наблюдения,не съм си правил изследвания на нищо досега(Знам,че е безотговорно,но такъв съм си).

Днес обичайните за деня 7-8км. ходене,от които 3 с бързо темпо.Вчера също така,даже бях си взел нагръдния колан да измеря  пулса.Среден пулс ми отчете 99,което не е много добре за едно нормално ходене без бързане.

Вчера голям късмет,гледам хвърлени в коша за горене някакви вестници,но само като ги мернах и ми настръхна косата?.Жената си прави някакви разчиствания по стаи и тавани... и ми набарала архивите,дето мислех,че са тотално изчезнали ? Много се зарадвах,макар че като си гледам записките отпреди 25 години,сякаш друг ги е писал ?

14.07.20
12:22

Бирата не я брой - диуретик е и не само не те хидратира, а те обезводнява.

14.07.20
12:44

Арее , черногледец!
Мен ме хидратира чудесно.

20.07.20
19:46

19.07

Отпочнах скромно,но все пак е начало?
Преди обед 3км. бързо ходене,последвано веднага от:
1.Повдигане на краката от лег,в СС с 2.Повдигане на таза от лег-5х15

Общо за деня към 6м. ходене.
Добавки:
Adam men`s vitamins-1 табл.
Liver refresh-2 табл.

20.07

Преди обед 3км. бързо ходене,последвано веднага от:
1.Повдигане на краката от лег,в СС с 2.Повдигане на таза от лег-5х15
3.Усукване на кръста от стоеж с 10кг. диск-5х30

Привечер:
3км. бързо ходене,последвано веднага от:
1.Вертикален скрипец-4х12*20кг.
2.Сгъване с дъмбели-3х12*5кг.
3.Разтваряне с дъмбели встрани-3х12*4
4.Разгъване за трицепс на вертикален скрипец-4х10*10кг.

Общо за деня-8км. ходене.Тези дни освен ходенето,много седяща работа и стоене прав,не са добре нещата с крачетата?

Общо взето,пак пропуснах бийчбодито?,но ако се стегна  идущите две седмици,има шанс да не изглеждам супер шкембест толуп,е то не е сигурно и,че ще има бийч...
Мисля да си направя кратко видео как изглеждам сега,и някоя снимка.На кила съм към 79.

Добавки:
Liver refresh-2 табл.
Omega Fish Oil-3гр.
CreaPure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 21.07.20 22:49.

21.07.20
22:50

21.07

Ходене за деня-7км(4 с бързо темпо)
Тренировка-18:30-19:10
1.Повдигане на дъмбели от лег-5х12
2.Раменна преса с щанга-4х10
3.Повдигане на раменете с дъмбели-3х12
4.Разгъване на скрипец за трицепс-3х12

23:30ч.
5х20 разни повдигания на краката от лег-сгънати и прави.

Хаотично засега,просто да свикна с разни движения след дългото бездействие.Въпреки много скромните тежести,се уморявам.На някои движения като разгъването на скрипец примерно,в негативната фаза в последните серии забелязвам едно не плавно,а накъсано отпускане.Отдавам го на умората на мускула,и друг път ми се е случвало.Надявам се нататък да се оправят нещата.
От утре си започвам намислената отдавна схема,че не обичам импровизираните тренировки.
Храната е  малко  - Б 58   М60   В 143 Ккал1359

Добавки:
Гейнър-45гр.
Liver refresh-2 табл.
Omega Fish Oil-4гр.
BCAA-20гр.
CreaPure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 22.07.20 21:51.

22.07.20
21:54

22.07

Днес малко почивка за краката,само 4км. ходене(2 бързо).Въпреки това,и в момента си има едно парене и тежест  в лявата подбедрица.Почвам да ги мажа редовно с троксерутин,че все съм несериозен. Омегите също помагали за кръвообращението,да видим...
Тренировката:
Към 18ч. бяха двата км. бързо ходене,но и тук в балкана си беше близо 30°,та не напъвах за още.Веднага след това малко тежести.
Гръб
1.Вертикален  скрипец-6х12*22кг.
Задно рамо
2.Разтваряне на дъмбели от водоравен наклон-4х12*4кг.
Пробвах на скрипеца една серия изнасяне на ръката назад и не е лошо, но трябва да хвана подходящия наклон,защото макарата ми идва височко.Ще го нагодя някак ;)
Бицепс
3.Сгъване с дъмбели-4х12*6кг.
За корема по-късно СС 5х20 от 1.Повдигане на краката от лег/Повдигане на таза от лег(дано успея,че още не съм вечерял ?)

Впечатления за деня:Общо взето добре,приключих едни дълги анализи и се надявам да няма други наскоро?,но седенето пред компа ми разказва работата на краката.
Инак,след 3 тренировчици вече се сещам,че съм имал и мускулчета?имам и малко мускулна на места.Дясното рамо взе да хрущи и боли от стари травми,но ще го мазна с диклак и дано се укроти.

Добавки:
Гейнър-30гр.
Scitec 100% Whey-50гр.
Liver refresh-2 табл.
Omega Fish Oil-4гр.
BCAA-20гр.
CreaPure-7гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 23.07.20 00:21.

Dydo

22.07.20
22:16

Къв е тоя гейнър, бре Адаш. Защо ти е тая захар? ?

22.07.20
22:58

Адаш,Mex Size Max се казва,купувах го преди време като нали все се каня да почвам тренировки и да качвам маса?Взех го тогава с цел да си набавям по-лесно допълнителни калории,понеже с нормално хранене ми е трудно.Проучвах,гледах разни класации,пишат хубави неща за него, като да е с по-бавни въглехидрати и с малко бързи захари(по-принцип не вярвам на ревюта и етикети аз,но все пак ;) )
Както и да е,доста залежа той,и сега гледам малко по малко да го изпия,30 грама на ден не мисля,че ще е проблем,а и е доста вкусен и разтворим,смесвам го с 20гр. суроватка ,половин чаша горчиво кафе и заспива?

Dydo

22.07.20
23:07

Ясно ?

23.07.20
00:20

Аз като ги знам какви хора пишат тия ревюта - “много добре възстановява протеинът”, “нищо не усетих”, “много прилив на сила и напомпване” - и спрях да ги чета. :D

23.07.20
22:42

23.07

Часовникът ми показва 15к крачки и 10км ? Със сигурност съм ги минал,но това е малко заблуждаващо.Повечето движение беше шляпане с джапанки из двора и къщата,и само 2км. бързо ходене по пътя из гората.При тренировка го свалям,че мятането на ръцете го взема за крачки?.

Тренировка:Гърди и трицепс
1.Вдигане на дъмбели от лег-6х12*9кг.
2.Разгъване на вертикален скрипец-4х12*12,14,14,14кг.

Коремът го пропуснах,но може след час да направя някоя преса?
P.S.Късничко,но си направих СС 5х15 Повдигане на краката от лег/Повдигане на таза от лег

Трябваше и раменна преса между двете,но травмата в рамото си ме мъчи и реших да не рискувам.Снощи го мазнах с диклак и през деня почти нямаше болка,но по време на тренировката си се обажда.Сега пък ще го третирам с алга сан,да видим...

Храната:
80гр. шунка,150гр. сирене,малко ориз с 70-80гр пилешко,150гр. пържени картофки.Последните са от градината,за пръв път тази година си пържа и са уникални на вкус,нищо общо с купешките?,а и не съм ги пръскал грам.
Най-интересното,вярно че съм стар вече и не помня,но може би днес беше първия ден в живота ми без троха хляб?не,че беше планирано,но рекох пък да пробвам.Е,оживях?,но както гласи един “любим” мой израз...Не е моето нещо!?

Наблюдения и разсъждения:Едва пета тренировка,а ставам все по-нацепен,не ми се мисли как ще припада женското съсловие кат се появя на плажа след десетина дни?

Добавки:
Scitec 100% Whey-40гр.
Liver refresh-2 табл.
Omega Fish Oil-4гр.
BCAA-25гр.
Креатин CreaPure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 24.07.20 00:23.

24.07.20
21:05

24.07

Днес реших да си почина малко от ходенето,така че за деня ми се събират към 2км. само.Хващам се,че напоследък съм свикнал с всекидневното ходене,и липсата му не ми влияе добре,още повече се заседях пред компа.

Тренировката:
Гръб,трапец,задно рамо,бицепс
1.Вертикален скрипец-6х12*24кг.
2.Повдигане на раменете с дъмбели-4х12*12кг.
3.Разтваряне с дъмбели от водоравен наклон-4х12*5кг.
4.Сгъване с дъмбели от стоеж-3х12*7кг.
По-късно ще си направя обичайните СС 5х15 -Повдигане на краката от лег/Повдигане на таза от лег.

Адаптацията върви добре,може би креатинът и BCAA помагат за възстановяването,то не че и правя кой знае какво де?
Храната не съм смятал като калории,към 160гр. пълнозърнест хляб,четири пълнени чушки,малко бекон.
Добавки:
Scitec 100% Whey-35гр.
Liver refresh-2 табл.
Omega Fish Oil-3гр.
BCAA-20гр.
Креатин CreaPure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 25.07.20 20:43.

25.07.20
20:45

25.07
Днес планът бе да няма раздвижване,но повдигах малко.Поне до морето съм решил да не спазвам стриктно тренировки и почивка,експериментирам си.

Рамо,трицепс
1.Разтваряне с дъмбели от стоеж-6х12*6кг.
2.Разгъване на вертикален скрипец-6х12*14кг.
Както си експериментирах с разни неща, открих едно много добро упражнение за задно рамо.От водоравен наклон,наполовина приклекнал с щанга зад краката,изнасяне с прави ръце назад колкото може.Направих 3-4 серийки с лека тежест и го усетих доста по-добре от разтваряне с дъмбели от водоравен наклон.Това от снимката е  вариант,но от наклон сякаш е по-добре.

Рамото не се подобрява,напротив.Болката е предимно при изнасяне на ръката назад,но и към трапеца и ключицата се усеща.Ще го мазна пак с алга сан,но си трябва почивка явно.
Храната не е много,намалил съм хляба,но с алкохолните калории отгоре,не се връзват нещата.
Добавки:
Гейнър-40гр.
BCAA-20гр.
Креатин CreaPure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 26.07.20 22:23.

25.07.20
21:33

Да знаеш,че тва разноцветното изобщо не се чете.

25.07.20
21:45

Аз  отдавна зарязах светлата тема,че ми натоварва очите,а на тъмната си ми изглеждат супер.Но явно си прав,мислех си го тия дни и сега проверих,на бял фон се вижда отвратително.Честно казано,мислех,че всички вече сте се прехвърлили на тъмната?

25.07.20
21:58

казано от old_man на 25.07.20, 21:45:

Честно казано,мислех,че всички вече сте се прехвърлили на тъмната?

Изобщо не знам ,за какво говориш.

Dydo

25.07.20
22:01

казано от nervak на 25.07.20, 21:58:

казано от old_man на 25.07.20, 21:45:

Честно казано,мислех,че всички вече сте се прехвърлили на тъмната?

Изобщо не знам ,за какво говориш.

Отиваш горе от аватара ти на Настройки, след това пак на Настройки и после на Цветова тема.

Мнението беше редактирано от Dydo на 25.07.20 22:08.

26.07.20
22:24

26.07

Днес около 5км.ходене(2 бързо).Два дни на бях ходил по-бързо,и взе да ми липсва гората.
Тренировка:
Гръб и гърди
1.Вертикален скрипец с тесен подхват-7х12*28кг.
2.Вдигане на дъмбели от лег-6х12*10кг.
Все забравям да пиша,че държа почивките около минута и половина.
След малко ще си правя суперсериите за корем ,че вчера ги пропуснах.

Чудех се дали да почивам днес,но все пак раздвижих.Утре няма да пипам тежести,давам си ден почивка.
Какво установих,вчерашното упражнение дето го писах за задно рамо,ме е ударило в перките :D Днес със скрипеца в тесен подхват също го усетих добре,припомних си годините,когато висях цял ден по лостовете.Предполагам,че утре треската в перките ще е по-силна.
Рамото си ме боли,но бутнах там с дъмбелите колкото да не е без хич.Нямам правилна техника,трябва да направя някое клипче за корекция.

Храната тия дни е малко,нямам апетит,а би трябвало след като взех и да раздвижвам...не знам.Около 120гр. пълнозърнест,200гр. мусака,две кебапчета и една пълнена чушка,две доматчета и една малка краставичка.

Добавки:
BCAA-20гр. по време на тренировката
Omega Fish Oil-2гр.
Креатин CreaPure-5гр.

Мнението беше редактирано от Дидо на 27.07.20 21:10.

27.07.20
22:42

27.07
Почивен,но не точно.По обяд прахме черги,та направих към час кардио с четката ?
Привечер се изкуших да тръгна на разходка,но на път с колата се отказах...
Умерена треска в гърдите,перките и задното рамо,а болката в рамото е с половин идея по-слаба днес.

28.07.20
22:18

28.07

Общо движение за деня-над 6км.(3 с добро темпо).Пак имаше пране на черги,но с по-малко търкане този път ?

Тренировката:
Гръб,трапец,задно рамо,бицепс
1.Вертикален скрипец тесен подхват-6х12*30кг.
2.Повдигане на раменете с дъмбели-4х12*14кг.
3.Разтваряне с дъмбели от водоравен наклон-4х12*5кг.
4.Сгъване с дъмбели от стоеж-3х8*9кг.
По-късно ще си направя обичайните СС 5х15 -Повдигане на краката от лег/Повдигане на таза от лег.

Вдигнах по 2кг. на почти всички упражнения,навсякъде имам резерв,най-малко на бицепсовото,там за осмици до отказ сигурно макса ми  е  с 11-12кг.
Креатина действа като че ли,може би не е лоша идея да вземам по 10гр. на ден.BCCA-то си го пийвам по време на тренировката в 500мл. вода,но може би трябва да го разтварям в литър,защото е голяма жега под навеса,дето тренирам.

Храна: Б-82   М-41   В-133   Ккал-1252
Не знам от жегите ли е,но нямам особен апетит.Реално до към 1-2ч. съм само на гейнъра,или смес с малко протеин.
Добавки:
Гейнър-45гр.
Liver Refresh-2капсули.
Omega Fish Oil-2гр.
BCAA-20гр. по време на тренировка.
Креатин CreaPure-5гр.

Сега,сигурно ще скандализирам всички ви с едно мое мнение,но така го усещам.Та,имам чувството,че сега на “дърти” години мога да изградя по-добра визия на същите килограми от годините,когато бях млад и тренирах усилено и редовно.Като сложим на едната страна супер нездравословния ми начин на живот в последните двайсет години,и неизбежните последици от него и възрастта,няма логика,но виждам как реагира тялото ми сега,и го сравнявам с преди.
Е,едва ли ще съм по-силен от тогава,но това не ми е приоритет.Все пак,бъдещето ще покаже дали съм прав?

Мнението беше редактирано от Дидо на 28.07.20 23:14.

29.07.20
06:38

Доста интересен въпрос. Какво се промени с времето !
Разликата при мен е в
опита - Подхода за тренировки е доста различен. Просто не си губя времето и съм по вниматален и концентриран.   
начина на живот - Доста по дисциплиниран упорит и търпелив.
хормоните :-). Сила (-15..20 %). Възстановяване също така.

В крайна сметка тялото намира баланса но всичко зависи от теб. Така че не мога да кажа кога съм бил в пикова форма защото е трудно измеримо.
И като се замисля, не годините не са определящ фактор а кофти извинение :-)

казано от old_man на 28.07.20, 22:18:

Креатина действа като че ли,може би не е лоша идея да вземам по 10гр. на ден.

И аз първоначално мислех да стартирам с 2х5гр на ден, но Гордан спомена, че 5гр е достатъчно. Зачетох се после по различни статии и повечето също са на това мнение. Зареждащата фаза също до голяма степен е излишна. Ефектът в крайна сметка бил един и същ. Даже доста хора твърдят, че по-високата доза от 5гр/дневно и зареждането са маркетингов трик и се прави само и единствено с цел печалба от производителите. Все пак креатинът е една от най-разпространените, но и най-евтини добавки.

Все пак ми стана странно, дали дозата не зависи от теглото на човека. Предполагам, че има разлика дали си 60кг или 90кг...

29.07.20
10:37

Сега,сигурно ще скандализирам всички ви с едно мое мнение,но така го усещам.Та,имам чувството,че сега на “дърти” години мога да изградя по-добра визия на същите килограми от годините,когато бях млад и тренирах усилено и редовно.Като сложим на едната страна супер нездравословния ми начин на живот в последните двайсет години,и неизбежните последици от него и възрастта,няма логика,но виждам как реагира тялото ми сега,и го сравнявам с преди.
Е,едва ли ще съм по-силен от тогава,но това не ми е приоритет.Все пак,бъдещето ще покаже дали съм прав?

Тук въпросът е каква ти е изходната точка за сравнение. Ако базата е ниска (извинявай, но това е реална вероятност), то наистина не е трудно с наученото и натрупания опит да я надминеш. Това, че си тренирал редовно, не значи, че си го правил структурирано и ефективно, нито че си се хранил правилно или си възстановявал добре.

29.07.20
14:07

казано от Boby_ на 29.07.20, 10:37:

Тук въпросът е каква ти е изходната точка за сравнение. Ако базата е ниска (извинявай, но това е реална вероятност), то наистина не е трудно с наученото и натрупания опит да я надминеш. Това, че си тренирал редовно, не значи, че си го правил структурирано и ефективно, нито че си се хранил правилно или си възстановявал добре.

Да,Боби,изходната точка не е много добра,на същите килограми сега ръката ми е с 4-5см.по-малко,бедрото с 6-7,а талията обратно-с десетина повече
Аз говоря не за някакви нови за мен методики,,а за идентични с преди тренировки,разбира се доста по-леки,няма как.Интересно ми е,ако успея да съм по-редовен в тренирането,какъв би бил резултата в сравнение с преди?

29.07.20
23:57

29.07

Днес се оказа почивен ден откъм тежести.По план имах да правя гърди,средно рамо и трицепс,но големите жеги ме отказаха.Под навеса ми,дето са ми скрипеца и тежестите е над 30° към 7 вечерта,съответно за да тренирам що годе комфортно,трябва да е поне към 8,а това ми обърква пък вечерята.Ако продължава така,ще се наложат някакви рокади в режима.
Общото ходене за деня е към 6,5км.В ранния следобед вече бях изпушил от жега и направих едни 3км. бързо ходене малко на по-високо в планината...уви и там си е задух,но бива :)

Докато се шматкам да търся оферти за морето,за миналогодишния ни хотел в Китен стаите бяха свършили за планираните ни дати.За сметка на това,излезе хубава по-евтина оферта за няколко дни по-късно и  резервирах :) Утре ще им звъня за уточнение,да не би да не съм разбрал добре :D

Храна:  Б -100 М-47 В-133 Ккал-1379
Добавки:
Гейнър-45гр.
Omega Fish Oil-2гр.
Креатин CreaPure-5гр.

30.07.20
22:54

30.07
Днес отново почивен.Големи жеги,към 5 беше 34°,качих се на по-високото към 650н.в.,но и там 31°.Поне минах 3км. с добро темпо,за деня ми се събраха около 7.Като се върнах,направо си ми беше зле.Не се реших да тренирам под навеса,или трябва да изместя вечерята към 7,или да е чак след 10…ще го мисля.
Храната е хек към 150гр.,пилешка пържола,120гр. пълнозърнест,малка салата от домати и краставица.Малко е,но в тия жеги нямам апетит.
Добавки:
BCAA-2 дози за деня(около 30гр.)

01.08.20
22:52

31.07
Отново си дадох почивка заради голямата жега.Общо ходене за деня-8км.,от тях 2 със средно темпо по сенките из гората.

01.08

И днес около 8км. с 2 в средно темпо.С една идея по-хладничко днес,та привечер пораздвижих...
Тренировка:
Гръб,бицепс,рамо,трицепс,трапец
1.Вертикален скрипец с малко по-широк от раменен хват-6х15
2.Сгъване с дъмбели от стоеж-4х15
3.Раменна преса с дъмбели-успореден хват-4х12
4.Разгъване на вертикален скрипец за трицепс-4х15
5.Повдигане на раменете с дъмбели-4х15
Почивки между сериите-по около минута и половина.
Корема нещо съм го зарязал 3-4 дни,което не е добре.

Умишлено намалих тежестите и увеличих повторенията,нямам хъс в тия жеги да вдигам по-тежко.Въпреки това,поуморих се и след половин час почувствах слабост и леко треперене,но ми мина.

Добавки:
Гейнър-30гр.+Креатин CreaPure-5гр. сутринта
Omega Fish Oil-2гр.
BCAA-15гр. по време на тренировка с 500мл. вода

07.08.20
22:10

Привет от моренцето?.Вчера пристигнахме в Китен и право на плажа,днес също почти цял ден?.Вчера 10км. ходене,стълбичките до южния плаж ги катерим два пъти дневно.
Не знам кой ги измисля тези неща за слаб сезон,но тук е пълно,и плаж,и хотели,заведения.Едвам намерих място да паркирам колата
Вярно,чужденците са по-малко,но българи бол,а уж криза ?Всичко яде и пие като за последно.
Може да прозвучи крайно,но на плажа не видях на някой да му личи,че тренира нещо.Старите като мен да ги оставя настрана,но младите също са жалка гледка,особено жените.
Плувам и си правя раздвижвания с ръцете във водата при всяко влизане.
Видях и заличката в хотела,на пръв поглед само лежанката  и няколкото дъмбелчета ще ми влязат в работа,гладиатора май е повреден.

08.08.20
00:22

Във вторник идва още един, на който не му личи да тренира. ? По плажа навалица ли е много?

08.08.20
08:03

На южния ходим ние,бая народ си е,Шезлонгите се пълнят през повечето време,свободната зона също,но се намира място де :) На другия плаж,Атлиман,се отбих една вечер към 7,цели тълпи се изнасяха,а на плажа си имаше още доста хора.

08.08.20
13:36

казано от old_man на 07.08.20, 22:10:

,но младите също са жалка гледка,особено жените.
.

Любимо ми е, особенно жените били зле...момченцата са в пъти по-зле.Дебели с корем ,с тесни раменца...или геги,краката спици...с коремче и диагоналка.

10.08.20
23:15

Краткото моренце е на приключване,утре се връщаме по балканите?Две поредни сутрини планирам да посрещна изгрева на брега,но все греда,дано утре успея най-после ха ха...Ми  не ми стигнаха сили,тези вълни и ветрове ме облъскаха яко?
Жената все ми мърмори да не съм ходел на плаж преди тръгване,че ни чака дълъг път,демек стар съм вече ;) Всъщност,обичам да се шегувам с нея по време на път,че ми се приспива,и тя се хваща?
До “залата” в хотела така и не стигнах,раздвижвах само с упражнения в морето,и с ходенето до плажа и из Китен,общо около 3-4 км. дневно.
Само за 5 дни,като изключим корема,защото удрях по 2-3 бири и малко твърд алкохол,при всички групи постигнах забележимо стягане,и като тонус,и като визия.
Не съм се снимал срещу огледало,някакъв си плах опит?

11.08.20
21:22

11.08

Трудно,но се надигнах към пет и половина,за да посрещна изгрева.Заслужаваше си,много красива гледка?В бързината забравих апарата,та с телефона толкова?
После два три часа плаж сам,поплувах доволно,Жената бе събрала междувременно багажа,и газ седем часа до вкъщи?
Много ни се зарадваха домашните любимци,котарака Пух,и баба жаба в градината?
P.S.
Не ми се качват нещо другите снимки,после ще опитам пак;)

Мнението беше редактирано от Дидо на 11.08.20 23:22.

13.08.20
19:55

12.08
Почивен.Станах още в седем,като уж бях свеж,но се оказа измамно,след обяд умората от пътуването си каза думата,та макар и непривично за мен отнесох в сън близо два часа?

13.08

Раздвижих,малко импровизирано,колкото да не е без нищо.
1.Вертикален скрипец с малко по-широк от раменен хват-6х15
2.Разгъване за трицепс на вертикален скрипец-5х15
3.Разтваряне с дъмбели от стоеж-5х15
4.Сгъване с дъмбели от стоеж-5х12

Макар и със смешни тежести,бе много горещо и се получи пак познатото притреперване в негативната част при последните серии.

Добавки:
Гейнър-45гр.+Креатин CreaPure-5гр. сутринта
Liver refresh-2капс.
Omega Fish Oil-3гр.
BCAA-20гр. по време на тренировка с 500мл. вода +5гр. креатин.

25.01.21
22:56

Не съм писал в дневника от половин година,то  нямаше и какво да споделя като тренировки.До началото на есента правех някакви излизания из гората,и толкоз.
Димо нещо го няма,за да даде надъхващо началото на поредното “бийчбоди”,в което финиширалите са рядкост,та се налага да се самомотивирам ?
Общо взето,в “лайфстайла” ми напоследък няма нещо кой знае какво позитивно и здравословно,тъй че с каквото и както да започна,все ще съм на кяр ?
Засега планове не си правя,ако се окажа сериозен,ще приложа нещата,които знам,че си работят при мен.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1