Помощ за начинаещи?

Николай Алексиев

27.11.19
20:55

Здравейте. Аз съм момче на 15 години. Нов съм в този сайт и не знам как точно действа. Бих искал да знам как трябва да започна да тренирам, за да стегна гръдните и коремните мускули. Аз съм с добре оформени, силни крака (явно генетично изградени, но доразвити и затова май ми отиват тесните дънки), ръцете ми не са зле, както и туловището. Честно казано мисля, че съм добре сложен, но бих искал помощ за да стегна гърдите и корема. Не мислете, че са някакви увиснали срамотии. И не мислете, че приличам на някой нацепен батка. 😂 Мога да изпратя снимки, но малко съм притеснен да качвам снимки на себе си, но може да ги снимам без лицето ми някой път. Не, че съм грозен. 😅
Бих желал да науча дали има някакви упражнения, с които всеки може да работи, за да стегне гръдните и коремните мускули. Искам и да питам дали упражняването във спорт (уча се да играя волейбол и съм още начинаещ) също ще помогне. Засега не знам дали ще е нужно да питам за хранене. Храня се достатъчно, но трябва да наблягам на пиенето на вода. Ако някой помогне ще съм много благодарен :3

До някой друг път,
Ники

Темата беше редактирана от Николай Алексиев на 29.11.19 17:22.

Здравей. Какво по-точно имаш предвид под “стягане на гръдните мускули” - искаш да качиш мускулна маса, да са по-обемни и оформени гърдите ти, или действително искаш леко стягане в тази област? Ако искаш да качиш мускулна маса, волейбола няма да ти помогне за това.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1