Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.02.20
20:01
казано от Barberian на 02.02.20, 19:58:
казано от Деян на 02.02.20, 19:51:
Защо да съм луд, с кое не си съгласен от казаното.
Или пък, че съм луд, защото си мисля, че нещата могат да се променят, т.е. отношението на хората един към друг.Второто 🙂
Освен, че са си тръгнали хора от които можем да научим нещо, няма как да се застоят нови.
Представи си, че днес в тази хубава неделя, някой е решил да си направи дневник. Влиза в най- активната тема и всичко свършва 😂😂😂
не, ще свърщи, като се обади - напише нещо, като съвет)))).....
02.02.20
20:01
Освен, че са си тръгнали хора от които можем да научим нещо, няма как да се застоят нови.
Много любознателни станахте и всичко попивате и превръщате в мускОли.
Представи си, че днес в тази хубава неделя, някой е решил да си направи дневник. Влиза в най- активната тема и всичко свършва 😂😂😂
Голяма драма, Бомбърът “посна сълза.”
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 02.02.20 20:01.
02.02.20
20:07
казано от Bart Simpson на 02.02.20, 19:53:
Не ме дразниш, без”призорен” си ми.
Но проблема ми с теб е, че се вееш с мне ия насам-натам и кориш хора прочели всяко изследване на световно ниво и иочанваш зачитане на мнението ти.
Аз след като разбфах, че нищо не знам, спрях да се обаждам тук и се съобразявам със статуквото, а ти имаш някакъво неразбрано самочувствие защото Човека ти е разписал и дал съвети, мн ясно, всични го слушаме и се съобръзяеаме, защото се е доказал, но ти си нянамво бяло мишле с малка морава и фалшиво чувство за успех........ И дразниш, бе човек, сянка си, мек.
Съвети не давам. Споделям мнение. Не ги бъркай нещата. Не съм казал на никой: Ти трява да правиш еди какво. Споделил съм, казва гуру, муру и тн. Сашо пък изобщо не го намесвай. Да не ти припомням как ме изкарваше подмазвач и как съм му бил говорил на малко име и едва ли не съм му целувал гъза, а като се запозна с него друга песен запя. Ти сега на фамилия ли му говориш ?
Мнението беше редактирано от Barberian на 02.02.20 20:09.
Ама Ридик - ето че ти се връщаш за четвърти път? Явно не е толкова зле тук, а?
02.02.20
20:11
Вие се бъзикате, ама една тръгнала си от тук съфорумка, на едно друго доста по-посещавано място /на местно, и международно ниво/, е култ-в буквалния смисъл.
Което какво ще рече-че тук нещо май не е ок.
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 20:16.
Много си е хубаво и културно мястото даже. Аз в кви форуми съм бил, майко мила ... 😄
02.02.20
20:18
Ето пример за твоето съществуване, Никой, правиш си изводи от непредставителни извадки, затова забеляза, че това може да е проблем.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.02.20 20:19.
02.02.20
20:23
Дидо, да се радва, че езиковата бариера пречи да си проличи колко е арогантна и безпардонна тази съфорумка, че там още по-малко ще я толерират. 🙂))
Ридик, ако си този, за когото те мисля, не се прави на жертва, щот’ не си - като обиждаш като лунатик и накрая псуваш админите на майка, ще те изритат много ясно.
Иначе да, много е жалко, че толкова много хора, супер свестни и полезни, и чудесни, напуснаха форума, точно заради ей такива дивотии, квито се сипят днес цял ден.
Поне датата си подбрахте добре. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.20 20:43.
02.02.20
20:24
А и знаеш ли, какво, колафьорчето......
Мое много дневници да съм изтрил, но никога не си смених името.
За разлика от теб, Никой па не се цупи на Димо, че те бил разкрил ченси ти, преди Никой, па драма, па тръшкне.
Мек си.
02.02.20
20:26
казано от Bart Simpson на 02.02.20, 20:18:
Ето пример за твоето съществуване, Никой, правиш си изводи от непредставителни извадки, затова забеляза, че това може да е проблем.
Барт. Ти вилня из форума сумати време, изпокара се със сумати народ и всички те изтърпяха. Ти си последния, който има правото да ми пише колко аз дразня и колко не можеш да ме понасяш.
За разлика от теб, никой не съм обидил, a ти продължаваш да вкарваш епитети. Не ме харесваш, не пиши. Пак повтарям: Аз не те коментирам, не те цитирам и те избягвам. Ти си този който провокира.
казано от Димо на 28.12.19, 10:53:
Тук е мястото за обсъждания, подмятания, дюдюкания, цъкания, ахкания и т.н. Всичко е ОК, стига да води до бийчбодита.
В другата тема се постват отчетите.
Димо,по-добре е всичкия челъндж да е в една тема,че всичко да е в кюпа 😄 Сега сериозно да ви кажа като най-стар,”дискусията ” загрубя и в голяма част от писаниците не е по темата.Или пишете по темата,или не...
02.02.20
20:34
казано от Bart Simpson на 02.02.20, 20:29:
казано от Barberian на 02.02.20, 20:26:
казано от Bart Simpson на 02.02.20, 20:18:
Барт. Ти вилня из форума сумати време, изпокара се със сумати народ и всички те изтърпяха. Ти си последния, който има правото да ми пише колко аз дразня и колко не можеш да ме понасяш.
За разлика от теб, никой не съм обидил, a ти продължаваш да вкарваш епитети. Не ме харесваш, не пиши. Пак повтарям: Аз не те коментирам, не те цитирам и те избягвам. Ти си този който провокира.Майна, сипи си нещо ибегай да видиш, жена ти харесва ли те.
Както казах остави я моята жена. Продължавай да просиш снимки по чуждите дневници и да ми обясняваш аз колко дразня .
02.02.20
21:39
А, що не земем сички да си сипем по едно и да си кажем наздраве, вместо да се дрънкаме като цигани, за абсолютни глупусти.
Кобрата е далече от идол в тестостероновата нация, а там не се дрънкат и обиждат, като тук, защото идват от различни култури, на които не им идва на акъла да го направят.
По-малко трябва да си мерим пишките и да разтягаме локуми буквално за глупусти, а да земем да се замислим що изобщо на първо време сме се регистрирали тук(изключвам воайорите 😁😁😁
Много лесно е да се напада и обижда непознат в интернет пространството, ама за да си були не се иска кураж, а ниско IQ и жажда за вминание.
Айде, бъдете Bully proof и си ближете сладоледа 🍷🍹🍸🍺
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.02.20 21:40.
02.02.20
21:47
02.02.20
21:48
казано от Mara Croft на 02.02.20, 21:39:
А, що не земем сички да си сипем по едно и да си кажем наздраве,
Ами хайде, де. Зарад теб сипах 😎
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 21:50.
02.02.20
21:55
Марче, а защо трябва да се държим като тези в тесто-нацията?
Реших, че на Кобрата и е дошъл акъла и си е намерила нещо по-интересно за правене, но уви, не съм познал.
02.02.20
21:59
Бомбър, примерно защото всички тук сме възрастни, интелигентни, с чувство за хумор хора. Не сме Кобрата, даже на против, не искаме да дори и да се сравняваме с нея. 😉
П. П. Никъде не съм казала, че трябва да се държим като тестостероните. Просто да се държим различно, от това напосследък. Имам предвид с малко по-добронасочен тон. Разбираш ме много добре. 🍷
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.02.20 22:04.
02.02.20
22:01
Пък аз ставам все по-здрав.
02.02.20
22:04
казано от Mara Croft на 02.02.20, 21:59:
защото всички тук сме възрастни, ....... . 😉
Аааа, нимой тъй, че 3/4 от форума ще рипне: абе ти чичо/леля ли ме нарече......или още по-лошо, даже бабеци и дедеци. Със сигурност за много от съфорумниците сме поне чички и лелки 😃 Но няма да се усетят, как ще дойдат на нашето. Аз поне не усетих, кога бях студент, кога вече гоня 50 ка. След 30 г. особено, последващите години направо ми хвърчаха.
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 22:12.
02.02.20
22:08
казано от Bart Simpson на 02.02.20, 22:01:
Пък аз ставам все по-здрав.
А аз все по-хубава, умна и скромна. 😉
You must look at facts, because they look at you 😁😁😁
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 02.02.20 22:09.
02.02.20
22:15
Fuck….. ts?
😄
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.02.20 22:15.
02.02.20
22:22
казано от Bart Simpson на 02.02.20, 22:15:
Fuck….. ts?
😄
Барти шъ тъ изъм 😁😁😁
02.02.20
22:24
За не просветенете си е изъм, а то е....... ѝзъм.
02.02.20
22:24
Реших да видя новия и дневник, но е същата работа като стария и едва ли ще повторя.
“Hi! I’m right here.
I’m so happy I become a part of this nice community. I had a training log in a Bulgarian site for years but there was so much hate there so I couldn’t handle it any more and I quit. For better.”
Тя хич не е хейтър.
02.02.20
22:35
“...... Мразя да мразя.....”
дж. Гръмпи
02.02.20
22:36
Димо каза, че ша трие коет не е по темата. Не мое да смогне от мнения 😀
Така ви искам, ей. Докато се завъртиш и вече още 3-4 страници надиплени с хранилка 🤗
Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 22:38.
Ми като е джендър...
03.02.20
00:38
Минавам да кажа, че Меркурий не е ретрограден и няма пълнолуние. Сами сте си виновни тоя път.
03.02.20
06:41
казано от Т. Тодорова на 02.02.20, 20:23:
Дидо, да се радва, че езиковата бариера пречи да си проличи колко е арогантна и безпардонна тази съфорумка, че там още по-малко ще я толерират. 🙂))
Ридик, ако си този, за когото те мисля, не се прави на жертва, щот’ не си - като обиждаш като лунатик и накрая псуваш админите на майка, ще те изритат много ясно.
Иначе да, много е жалко, че толкова много хора, супер свестни и полезни, и чудесни, напуснаха форума, точно заради ей такива дивотии, квито се сипят днес цял ден.
Поне датата си подбрахте добре. 😄
Няма човек от форума качил, превеждал и поствал тук разни интересни материали. Хората, които ме тролват, същите те, тогава са лайквали и ги харесвали. Написъл съм книга за отслабването, създал съм програми за отслабване и качване с таблици и съм ги предоставял тук при поискване ( виж моята тема за отслабването, намери я и ще видиш).... Постепенно почнах да застрашавам някои хора да правят пари от това и са ме провокирали.... финала е този. Тук съм, защото мога да помагам с информацията си, което е факт и хората са ме благодарили не на лично, а в темите (има ги коментарите, може да се видят)....За хейтърите тук - не ми пука.... Просто някои хора са забравили приказката за лъва и мишката и са се взели много на сериозно! 🙂
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/80251
Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 03.02.20 07:36.
Майтапа си е майтап, но ако имах толкова свободно време, такова телО и желанието да си го показвам навсякъде, определено щях да правя пари от това.
Мнението беше редактирано от БПН на 03.02.20 07:20.
03.02.20
07:29
Ооо, Васко-ти ли си бил бре 😎
05.02.20
13:39
При мен, Петко К, махането на млечните от менюто ми не е опование на бро-сайънс, а защото много ги обичам и винаги имам прекомерни количества у дома.
Не че сега няма да ги има, а това ще е намаляване на “похапващите и неусетни” калории при отваряне на хладилника, или облизване на пръстите.
Още повече работейки в кухня с всички възможни любими горгонзоли, пармезани, асиаго и други сирена, ще тр да ги заменя” похапващите” калории с нещо по-малко калорично.
Затова е ок, да изчакаш да отговори запитания, а не да отговаряш през човек.
Защото за всеки причините са различни.
Благодаря.
Малко обърках в коя тема трябваше да пиша, съжалявам за което.
Иначе се сещам че Блага ми беше казала преди време също подобно нещо против млечните, с което все още ми е трудно да се съглася.
Предишното ти мнение, Барт, звучеше сякаш се караш, извинявай ако съм те ядосала с поканата си може би тонът ти да не е такъв.
Мнението беше редактирано от Лили на 05.02.20 13:47.
05.02.20
13:49
All good.
05.02.20
14:19
казано от Brown Bomber на 02.02.20, 21:55:
Реших, че на Кобрата и е дошъл акъла и си е намерила нещо по-интересно за правене, но уви, не съм познал.
Кобрата и трябва кур, рязко. Тук намери, дано намери и там, че да си оправи живота... 😄
05.02.20
14:34
Пффф,явно покрай разговорите тия дни за процентите при интервалите, тая вечер сънувах /за първи път сънувам нещо свързано с тренировки/, че съм понатоварил малко повече щангата за раменната преса-въпросните невъзможни 80 и над % от макса и започвам двойки през стриктни 10 сек. Бях сложил и клип да правя, за да доказвам нещата. Тръгвам много нахъсано и сериозно, с мисълта-кой ли бе, аз ли няма ............и на половината на подходите се ос..ах.
Луда работа.
Понякога си мисля, че това присъствие във форума ми яде доста ценна енергия и време. Обаче ми е приятно и постоянно съм си онлайн, докато си бачкам. Не ми пречи, а и предполагам доста от хората тук са така. А пък мисълта за залата и щангите ми е постоянно в главата. Не е като човек да си се съсредоточи върху нещата през деня и просто вечер или когато е там през деня да отиде, да потренира и толкоз. Не, постоянно си мисля за трениране, как довечера ще правя съответното упражнение и така. Чета постоянно статии, методики, мнения и т.н. и т.н. и т.н.
Ако и резултатите ми бяха колко мисълта за тренировките, грешка нямаше да имам.
казано от Bart Simpson на 23.04.20, 15:11:
Ще има бийч, даже вече си направихме резервация за любимия ни хотел в Синеморец, където се оказа, че една от готвачките в настоящия ми ресторант е била десет години-главен готвач.
А за Гърция през септември ще тр да си вадим здравни паспорти.... 😂
Фиби, добра форма.
Чул та Господ :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече