Коментарна тема към * Предизвикателство Бийчбоди Лято 2020 *

Прескочи до:
ДЕ

02.02.20
18:29

казано от Brown Bomber на 02.02.20, 18:25:

Аз не се извинявам на никого 🙂

Ти си като вежливият лост. Приближава те в гръб и ти казва: Добър дееен 😀

Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 18:29.

02.02.20
18:33

казано от Деян на 02.02.20, 18:16:

Аз пък тръгнах да се снимам, ама викам по натам 😂
А иначе да си дебел, е проклятие до живот. Това е болестно състояние и за да избягаш от него, рестрикциите следва да също до живот. Не, че не може и да “свикнеш”, но постоянно следва да се ограничаваш. Кой каквото ще да ми казва, аз знам, че е така. А е болест, защото не си като хората, който ядат като свине по няколко пъти на ден-хляб по 3-4 филии на ядене, десерти, ядат до насита.....и са си ок. И аз бях така до казармата. А пък хора вече на по 70 и кусур години, които цял живот са пюскали каквото и колкото им се ще и са слаби, бол. Щом организмът ни веднага трупа мазнини, значи нещо е прецакано в него.

Дидо, не е верно!
2020 правя 10 години, в които съм с 40 кЕла по-лека от преди това. И това все още е 1/3 от живота ми досега. Така че...

Оф, не исках да го пиша т’ва, ама според мен си е повод за гордост,’ що да са крия. 😂

02.02.20
18:34

казано от Деян на 02.02.20, 18:29:

Ти си като вежливият лост. Приближава те в гръб и ти казва: Добър дееен 😀

Не, аз ти го казвам в лицето.

Bart Simpson

02.02.20
18:38

Един път тук съм се извинявалибеше с причина, щото бях обезумял, ама тоа фризьор само суматоха няква, мека, създава и после некви извинения.
Ай ся се обърни и си изтрий мненията.
Дееееба, кат си обидил някой, значи го е заслужил, Димас.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.02.20 18:38.

ДЕ

02.02.20
18:40

Ок, БПН-постижимо е да се задържи сваленото, много ясно, но имаш ли случаи, в които нещо ти се яде и си казваш: тц, не е ок това. Или пък ти се яде до пръсване, но пак се ограничаваш.
Аз говоря именно за това. Хора, които ядат калории над тези за поддържане на тегло, но не дебелеят. Явно тия формули са приложими само към дебелите. Ще отслабнат, ама трябват сметки, ще поддържат, ама пак сметки. И не, при слабите не винаги са слаби, щото видите ли имали много активност. Имам един приятел, с който като идехме на пица поръчваше по две, след това десерти, бири. Всеки ден си пържеше картофи, не спортуваше нищо, абе яко надуваше.....и пряко сили 70 кг. на 175-176 ръст. Някой ще каже, ама явно тялото му не оползотворява добре храната или някаква друга причина. Много хора са така, не ме интересува, но искам и аз да съм така. Ама няма.

Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 18:41.

02.02.20
18:42

Много джендърско постъпихте с тези извинения.

ДЕ

02.02.20
18:52

казано от Brown Bomber на 02.02.20, 18:42:

Ами виж сега, много съфорумници тук са интелигентни, изтънчени и фини хора. Хора естети. На тях обидите и конфликтите са им чужди. Нормално е да се извинят. И аз съм такъв, ако обидя някого незаслужено, сън не ме лови.
😛

02.02.20
18:52

Ем аз уж да съм по-зрелия и да изглеждам по-готин, ама той ме изкопира с извинението и стана малко педалско. 😄

Дори бях сигурен че ще се появи Иван отнякъде и ще ни каже да се хванем за клиторите 😄

Bart Simpson

02.02.20
18:54

Ми тогава, недей, Дидо.
Аве, бербера, я качи барем една снимка да те видим с теа халки докъде го докара.
Че щанги, гаражи, пък нещо май кат нищо.
Ся знам какво ти е в главата, децата ми са супер, жена ми е супер, обичаме, страшна е, аз съм успешен, боли ме к@@а за вас.
Ма да те видя искам, щот се пениш, пък мекичък.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.02.20 18:57.

ДЕ

02.02.20
18:59

Вие ме амбицирате с тея кофи на халки, толкоз ли е гадно. Аз дет съм 108-109 кг. шА хвана да се пробвам, да видя какво ще стане.
Пф, и друг път съм го казвал, нета много лъже за това, какъв човек стои срещу теб. Хора които се дърпат тук, може да се окаже, че в реала могат да станат най-добри приятели или поне супер много да си допаднат.

Bart Simpson

02.02.20
19:06

На мен ми се случи поне десет пъти и какво от това.

Дидо, аз ако мога да си позволя да дам съвет, първо за да придобиеш представа за халките, пробвай лицеви опори, по-малък е риста да си видиш някоя кост, седяща по неправилен начин.

02.02.20
19:08

казано от Деян на 02.02.20, 18:16:

Аз пък тръгнах да се снимам, ама викам по натам 😂
А иначе да си дебел, е проклятие до живот. Това е болестно състояние и за да избягаш от него, рестрикциите следва да също до живот. Не, че не може и да “свикнеш”, но постоянно следва да се ограничаваш. Кой каквото ще да ми казва, аз знам, че е така. А е болест, защото не си като хората, който ядат като свине по няколко пъти на ден-хляб по 3-4 филии на ядене, десерти, ядат до насита.....и са си ок. И аз бях така до казармата. А пък хора вече на по 70 и кусур години, които цял живот са пюскали каквото и колкото им се ще и са слаби, бол. Щом организмът ни веднага трупа мазнини, значи нещо е прецакано в него.

Докато човек е млад,може и да важи това за тъпченето и “ненадебеляването”,но с течение на годинките нещата се променят,убедил съм се.Аз влязох в казармата към 55 кила,от малък си бях злояд 😄 Когато се запалих по тренировките почнах да ям доста,пиех по 2 литра кисело мляко на ден,и все пак като студент едвам качих от 57 на 63.С течение на времето за 30години,лека-полека  стигнах 80,при все,че не се тъпча безобразно,доскоро хапвах доста хлебец обаче,а и алкохола ми е всекидневен,което със сигурност доста е “помогнало”.
Най-точния критерий за мен кой какъв начин на живот води,е да го видиш по бийч боди 😄 За съжаление,из препълнените плажове по нащо море аз виждам само едни огромни телеса,млади и стари,и тук-таме някоя по-запомняща се фигура.Не може всички да са “болни” мисля.Може би окото ми е твърде претенциозно,не знам 😄 ,но това са моите наблюдения.

Barberian

02.02.20
19:15

казано от Димо на 02.02.20, 18:52:

Ем аз уж да съм по-зрелия и да изглеждам по-готин, ама той ме изкопира с извинението и стана малко педалско. 😄

Дори бях сигурен че ще се появи Иван отнякъде и ще ни каже да се хванем за клиторите 😄

Само мъжкари в този форум. Аз като “джендър” да ви обясня.
Не е мъжко да се извиниш и после да напишеш, че не го мислиш още повече да се подиграваш.
Извиних се първо защото така съм възпитан. Когато някой ми се извини да отвърна. Второ защото наистина не съм искал да те обидя. Написах го няколко пъти.
Искате да не пиша, а вие да си правите гаргара с мене. Барт- културисте. Гледай си твоите щанги и твоите снимки. Остави ни нас фризьорите. Ние не сме ти в категорията.

Мнението беше редактирано от Barberian на 02.02.20 19:15.

Bart Simpson

02.02.20
19:17

Аве, нали нямаше да пишеш, само в твоя дневник щеше да пишеш, лични съобщения, ядосваш ме само кат те видя по  коментатите.

Barberian

02.02.20
19:19

казано от Bart Simpson на 02.02.20, 19:17:

Аве, нали нямаше да пишеш, само в твоя дневник щеше да пишеш, лични съобщения, ядосваш ме само кат те видя по  коментатите.

Точно ти ли ще се правиш на големия мъжкар дето имаш сигурно 15 изтрити дневника. По едно време ги триеше през ден и се връщаше. Мълчах ти, мълчах ти ама ти май за путьо ме взе ?

Bart Simpson

02.02.20
19:21

Не само аз.
.... Ко беше, питай жена си.
😂

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.02.20 19:22.

ДЕ

02.02.20
19:21

казано от Bart Simpson на 02.02.20, 19:06:

Дидо, аз ако мога да си позволя да дам съвет, първо за да придобиеш представа за халките, пробвай лицеви опори, по-малък е риста да си видиш някоя кост, седяща по неправилен начин.

Ами аз правих по 20-30 в серия лицеви преди да започна да ходя на зала. Даже стойки за ръце си бях купил, крив лост, дъмбели и тежести за тях и лоста до 50 кг., ластици, единия до 90 кг. май беше или до 60, не помня.....зеленият широк от тук, с тенденцията да си цъкам вкъщи. Пробвах скоро пак лицеви, врътнах с лекота 20 и спрях. Просто не ми се правят много бройки.
Аз съм някакъв странен човек. Хем не съм много силен, хем някои неща, които уж били натоварващи и напъвали цнс, ми идват лесни. Примерно сингли в рамките на минутата с над 90 % от макса. 10-12 ми се видят като детска игра. След това нито някаква осезаема умора, нито нищо. А не е като да не е изчислена правилно тая тежест от макса.

02.02.20
19:23

Като някакво дете си докачлив и буквалист. Сакън някой да не се пошегува. Сега те разбирам като казваше че не можеш да вирееш в България. Тук никой не го е еня че си обиден.

RR

02.02.20

Никакви спортисти не сте, защото спорта -трудностите, би трябвало да  обединяват...как няма да ни превземат след това :(

Bart Simpson

02.02.20

Също и аз имам стран ости, Дидо, аз възстановявам като борина в печка, брат.
Но, наистина, първоопитай ЛО на халки.

02.02.20
19:24

казано от Rldik Ridik на 02.02.20, 17:46:

казано от nervak на 02.02.20, 17:41:

85кг...скоро и по-малко ,щот ми обещават видима атрофия на единия крак...

щот не се вслушваш, понеже

Какво да се вслушвам?А?
Кво знаеш за мен и тренировките, и възможностите ми.Ама да напишем нещо поучително.
Аре пътя ...баси разбирача.
Разтягане ....
А за халките...аз правя 10х60кг на успоредка,но като се качих на халки едвам 5 без добавени кг успях да направя.

Мнението беше редактирано от nervak на 02.02.20 19:26.

RR

02.02.20
19:25

казано от Димо на 02.02.20, 19:23:

Като някакво дете си докачлив и буквалист. Сакън някой да не се пошегува. Сега те разбирам като казваше че не можеш да вирееш в България. Тук никой не го е еня че си обиден.

не е така 🙂, мен ме притеснява духа на тази дискусия

Bart Simpson

02.02.20
19:25

казано от Rldik Ridik на 02.02.20, 19:23:

Никакви спортисти не сте, защото спорта -трудностите, би трябвало да  обединяват...как няма да ни превземат след това :(

Щом спорта ти е трудност, а не мотивация.....

RR

02.02.20
19:26

казано от nervak на 02.02.20, 19:24:

казано от Rldik Ridik на 02.02.20, 17:46:

казано от nervak на 02.02.20, 17:41:

85кг...скоро и по-малко ,щот ми обещават видима атрофия на единия крак...

щот не се вслушваш, понеже

Какво да се вслушвам?А?
Кво знаеш за мен и тренировките, и възможностите ми.Ама да напишем нещо поучително.
Аре пътя ...баси разбирача.
Разтягане ....

Извинавай! Успех!

Barberian

02.02.20

казано от Деян на 02.02.20, 19:21:

Ами аз правих по 20-30 в серия лицеви преди да започна да ходя на зала. Даже стойки за ръце си бях купил, крив лост, дъмбели и тежести за тях и лоста до 50 кг., ластици, единия до 90 кг. май беше или до 60, не помня.....зеленият широк от тук, с тенденцията да си цъкам вкъщи. Пробвах скоро пак лицеви, врътнах с лекота 20 и спрях. Просто не ми се правят много бройки.
Аз съм някакъв странен човек. Хем не съм много силен, хем някои неща, които уж били натоварващи и напъвали цнс, ми идват лесни. Примерно сингли в рамките на минутата с над 90 % от макса. 10-12 ми се видят като детска игра. След това нито някаква осезаема умора, нито нищо. А не е като да не е изчислена правилно тая тежест от макса.

И аз като тренирах активно си правех 3х10 кофи на тръбите. Пробвай на халки и ще си говорим 🙂 Не казвам, че е нещо което само аз мога 🙂 Казвам, че е в пъти по трудно от нормалните кофи. Същото важи и за лицевите. Аз нормално правех около 40 нормални. Като пробвах на халки направих 1 крива 🙂

02.02.20

казано от Деян на 02.02.20, 19:21:

да си видиш някоя кост, седяща по неправилен начин.

Ами аз правих по 20-30 в серия лицеви преди да започна да ходя на зала.

Барти те съветва да пробваш лицеви опори НА ХАЛКИ преди да пробваш кофи на халки. При халките се иска супер много стабилизация и понеже висиш във въздуха, малко да мръднеш нанякъде и можеш да се пребиеш или да си изкълчиш нещо.

Bart Simpson

02.02.20

казано от Rldik Ridik на 02.02.20, 19:25:

Фащай у лево щом си притеснен.

RR

02.02.20
19:27

казано от Bart Simpson на 02.02.20, 19:25:

казано от Rldik Ridik на 02.02.20, 19:23:

Щом спорта ти е трудност, а не мотивация.....

мотивация спорта е за какво?

RR

02.02.20
19:28

казано от Bart Simpson на 02.02.20, 19:26:

казано от Rldik Ridik на 02.02.20, 19:25:

Фащай у лево щом си притеснен.

в Англия така ли правят!?

Barberian

02.02.20
19:36

казано от nervak на 02.02.20, 19:24:

А за халките...аз правя 10х60кг на успоредка,но като се качих на халки едвам 5 без добавени кг успях да направя.

Каквото тренираш- това можеш 🙂 Аз никога не съм правил кофи с тежест, но може би ще направя 12-13 без на халки. Не искам да си хабя тренировъчен ден да пробвам.  Но сигурен, че няма да мога да направя със 60 на успоредка дори 1.

Bart Simpson

02.02.20
19:38

Няма и да можеш.
Ако до края на 2020 направиш една с +60 щи сготвя една мусака.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 02.02.20 19:40.

ДЕ

02.02.20
19:43

Пичове, слушайте ся, ама наистина. Малко да се посдърпате, поскарате, та това или онова, нормално е. Ама се излезе от рамките на добрия тон. В крайна сметка, защо човек се регва в някакъв специализиран форум. Естествено, че за да бъде част от някаква общност, да бъде част от нещо, което сближава всички. Това е страхотно. Има моменти, при които не сме съгласни с другия, възниква спор, ама.......
Аз не видях Бербериан да е бил супер груб и т.н. Уважавам всички тук, с които имам дори малка приказка, включително и хора, които понякога ми влизат, ама конкретното влизане си го слагам на фалоса. И продължаваме да се забавляваме и да си четем. Мен ме кефят подобни “разменки” на любезности, но с мярка. Преди време се учудих, как на никой не му дреме, че някой щял да фъсне от форума. За мен не трябва да е така, защото по този начин форум няма да има скоро. Аз не искам такава развръзка.....а вие? Каква полза имаме, като единственото място на което пишем активно /аз поне съм така/, се затрие.
Сега очаквам Бомбъра да се включи и да каже, че поска сълза 😀
Добре де, ама това до какво ще доведе. Аз не искам хора от форума да си тръгват, било то да си закриват профила или да спират да пишат.

Мнението беше редактирано от Деян на 02.02.20 19:45.

Barberian

02.02.20
19:46

казано от Bart Simpson на 02.02.20, 19:38:

Няма и да можеш.
Ако до края на 2020 направиш една с +60 щи сготвя една мусака.

Незнам защо още от едно време искаш да се състезаваме. Ръкавици ми хвърля какво ли не беше. Ще те улесня. Ти си по- добър от мен във всичко! Нямам какво да ти доказвам. Аз съм си едно фризьорче, което се люлее на едни халки в гаража. Не се занимавай с мен. Не те провокирам, не те цитирам. Разбирам, че те дразня, но аз какво да направя ?

RR

02.02.20
19:47

казано от Деян на 02.02.20, 19:43:

Пичове, слушайте ся, ама наистина. Малко да се посдърпате, поскарате, та това или онова, нормално е. Ама се излезе от рамките на добрия тон. В крайна сметка, защо човек се регва в някакъв специализиран форум. Естествено, че за да бъде част от някаква общност, да бъде част от нещо, което сближава всички. Това е страхотно. Има моменти, при които не сме съгласни с другия, възниква спор, ама.......
Аз не видях Бербериан да е бил супер груб и т.н. Уважавам всички тук, с които имам дори малка приказка, включително и хора, които понякога ми влизат, ама конкретното влизане си го слагам на фалоса. И продължаваме да се забавляваме и да си четем. Мен ме кефят подобни “разменки” на любезности, но с мярка. Преди време се учудих, как на никой не му дреме, че някой щял да фъсне от форума. За мен не трябва да е така, защото по този начин форум няма да има скоро. Аз не искам такава развръзка.....а вие? Каква полза имаме, като единственото място на което пишем активно /аз поне съм така/, се затрие.
Добре де, ама това до какво ще доведе. Аз не искам хора от форума да си тръгват, било то да си закриват профила или да спират да пишат.

ти си луууд, меен, разпитай за инженера, славко, кобрата я знаеш...всички си тръгнаха защото тук имат много приятели)))), да и мен ме изгониха))))

Мнението беше редактирано от Rldik Ridik на 02.02.20 19:49.

ДЕ

02.02.20
19:51

Защо да съм луд, с кое не си съгласен от казаното.
Или пък, че съм луд, защото си мисля, че нещата могат да се променят, т.е. отношението на хората един към друг.

RR

02.02.20
19:52

казано от Деян на 02.02.20, 19:51:

Или пък, че съм луд, защото си мисля, че нещата могат да се променят, т.е. отношението на хората един към друг.

точно 🙂, не могат

Bart Simpson

02.02.20
19:53

Не ме дразниш, без”призорен” си ми.
Но проблема ми с теб е, че се вееш с мне ия насам-натам и кориш хора прочели всяко изследване на световно ниво и иочанваш зачитане на мнението ти.
Аз след като разбфах, че нищо не знам, спрях да се обаждам тук и се съобразявам със статуквото, а ти имаш някакъво неразбрано самочувствие защото Човека ти е разписал и дал съвети, мн ясно, всични го слушаме и се съобръзяеаме, защото се е доказал, но ти си нянамво бяло мишле с малка морава и фалшиво чувство за успех........ И дразниш, бе човек, сянка си, мек.

02.02.20
19:55

казано от Деян на 02.02.20, 19:43:

Това си го чувал от Кръстев, не от мен.

Let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 02.02.20 19:58.

02.02.20
19:58

С’я, темата зави в много драматични и екзистенциални посоки. Ако можем да се поуспокоим и да се върне към обсъждане и мотивация за плажното тяло, ще е супер.

Barberian

02.02.20
19:58

Второто 🙂
Освен, че са си тръгнали хора от които можем да научим нещо, няма как да се застоят нови.
Представи си, че днес в тази хубава неделя, някой е решил да си направи дневник. Влиза в най- активната тема и всичко свършва 😂😂😂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1