ॐ Дзен на интервали ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

04.07.20
13:33

казано от Brown Bomber на 04.07.20, 12:27:

Да, пълно е с олигофрени по всички медии. Аз например не знам нито един инфлуенсър, нито западен нито български, а има много зарибени хора.

Нямам и не ползвам Фейсбук от 10 години, но там е шит, който няма как да филтрираш напълно.

Инфлуенцарите ... пази Боже.

Фейсбук така съм го дресирала, че в последните месеци виждам само смешки (и то такива, които лично на мен са ми смешни), снимки на кученца, снимки от по света и у нас, постовете на шепа(та) хора, които не ме дразнят :Д и няколко неща, свързани с професионални интереси.

Откакто направих тая чистка, смело мога да заявя, че се промени това, което се случва в главата ми. Няма нужда да уточнявам, че промяната е към по-добро. Имам и свидетели. :Д

казано от Splash на 04.07.20, 12:46:

Липсват ми myspace и времената в началото на reddit.
Edit: ино времиии и салама беше по хубав :D

Оооо, MySpaceeeee. <3

Различно беше, да. И саламът наистина беше по-хубав. И музиката, която слушахме от MTV и радиото, докато го ядяхме. :))))
——————————-

Ще взема един отчет да напиша след малко, че пак се запилях. :)

Т. Тодорова

04.07.20
15:24

Ох, от пет минути седя и се чудя какво има да си отчитам.

Движение - доволно и много мъчително. От последното писане съм тренирала веднъж прилично, вторият опит беше днес и не ми се получи. МЦ се появи на 42-ри ден и ми причини болки, каквито не мисля, че съм изпитвала по тоя повод до момента. Чак бъбреците ме боляха, не знам какво беше т’ва чудо. Коремът - като на Вероника в момента, мощно налята с вода, сънлива... Голяма изродщина и по друг повод, ама няма да изпадам тук в подробности, а при доктора другата седмица.

Оки, де, това беше мрънкането. ?

Храната рязко намаля в последните дни и е горе-долу една и съща - крема сирене, разни рибни работи за мазане, риби, оризовки или пълнозърнести филии, диня и сладолед, и салати. Салата с ябълки и резене е много яко. ?

Снощи пих мента. Две големи със сода така ме удариха, все едно бяха 8.
Много съжалих, честно казано.

Днес:
- кафе
- грозде
- филия с хайвер и крема сирене
- грозде, един мини сладолед
- таратор, салата
- диня
- студен зелен чай с корички от грейпфрут, 500-600мл
- вода - около 2л
————————————————————

Жегата много ме мори, ама явно не само мен, щото К. вчера на обяд дойде да ни вземе с Борис от свеки и кучето не щя да слезе от колата после. Едвам го изритах - аз бутам, той се натиска навътре, аз го приканвам и подръпвам, то драпа като скарида да се навре по-навътре, на климатичето. ?

Ще опитам да тренирам после пак, щото днес няма да щъкам достатъчно, а ме тресе нервата кат’ стани тъй.

И пак имах заек в кафето. ?☀️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.20 16:03.

04.07.20
15:30

казано от Т. Тодорова на 04.07.20, 15:24:

Снощи пих мента...

До 20-ти, сякаш има още някои и друг ден :)

Мнението беше редактирано от Splash на 04.07.20 15:32.

Т. Тодорова

04.07.20
15:34

Ще се прилага схемата с удължаването, хихи. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.20 15:35.

Т. Тодорова

06.07.20
16:04

Вчера ядох сладолед, диня, принцеси, салати, сирИнИ.

Направих към 12к крачки, а следобед зяпах Нетфликс в леглото, баш като застреляна. Изгледах “Фантастични животни: Престъпленията на Гриндевалд” ? и продължавам да съм на мнение, че като напишеш нещо много яко и много успешно, е хубаво да спреш там, вместо да правиш измъчени напъни за още някой лев. Ай, втората част по се ядва от първата, но можеше и без нея. ?
Дъмбълдор бил гей, между другото. В част 3 очаквам да го сменят с цветнокож. Нямам против хората, ама ме нерви това навиране навсякъде, непрекъснато.

———————————-

06/07/2020

6.20 часа сън не ги харесвам.

- кафе
- Вода, студен плодов чай, приготвен вкъщи
- Зелена салата, резене, краставица, лимон, зехтин, хумус с тиква ❤️ от Лидл (много як), протеинов ляп, меко сирене, един сладолед ?
- Салата от домати и крастави, резене, авокадо, пъдпъдъчи яйца, зехтин, ябълков оцет; патешки сърца на скара
- Към 3л общо вода и чай

Движение:
- стъклата на 2 броя 9-етажни блока, тренировка
Няма кой да работи - уж криза, уж няма работа, уж всички гладни - не, бе, не щат. А заплащането дори не е лошо. Луда работа, ама ще си го свършим ние лека-полека.

Тренировка:

Загряване с ластици и дръжка от метла, малко ритници, чекнотии.

През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг

През 10 секунди:
10х2 раменна преса @20кг

През 5 секунди:
10х3 свинки @16кг

4 пъти през 60 секунди:
Петици силово гребане @16кг, л/д

скромен разтяг

Крачките са към 12к пак, поне по прогноза.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.07.20 16:40.

Т. Тодорова

07.07.20
13:09

07/07/2020

Храна:
- зелен чай с портокал и мандарина
- мурсалски чай със сироп от лавандула, маточина и рози ❤️
- салата от домат, краставица, резене, зелена салата, краставица, пъдпъдъчи яйца, цезарски дресинг, няколко патешки сърца с лимон, авокадо
- авокадо, запечено с подправки и кашкавал
- нар

Движение:
Без тренировка, 15к крачки (поне); доста време кибичене на бюрото - мбля

Умирам си за сън. Жегата ме смазва, климатикът ме разболява, няма угодия. Всъщност, има, но е свързана със зарязване на всичко и отпрашване към.. не знам защо, но Атолука ми се върти в главата от десетина дни. ??‍♀️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.07.20 13:10.

07.07.20
14:10

Този сироп директно те нокаутира. ?
За безсъние ли ще го пиеш?
Навремето една билкарка ми беше направила смес от билки, в които имаше лавандула. След седмица-две прием, едва ставах сутрин, а цял ден бях като налята с олово. Грам воля нямах нито за йога, нито за тренировки. ?

Т. Тодорова

07.07.20
14:26

Много обичам аромата и вкуса на лавандулата. ❤️ Основно заради вкусовата комбинация го купих, а и току-виж ми помогне за това пусто сърцебиене.

Студеният чай стана чуден с него, но щом казваш, че нокаутира, ще го пия привечер, а  през деня ще си пия другия. ?☕️

07.07.20
16:58

Адашче, от къде го взимаш този сироп?? ?

Т. Тодорова

07.07.20
17:03

От Лекси, от “здравословния” кът, долу в ъгъла, под чипса от кейл. :D
Купих си и от мурсалски чай. Изключително готино нещо. <3

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.07.20 17:04.

07.07.20
17:24

Уж това е моят кът, пък съм го пропуснала.. Много е удобно в момента, че си ми комшийка. ? Тенк ю! ❤️

Т. Тодорова

08.07.20
12:06

Много противоречиви неща чета и минавам да попитам - има ли смисъл да се пие трибулус или няма, в крайна сметка? С цел регулация на хормони, повишаване на либидо, сън, възстановяване и тъй натам?

08.07.20
12:31

Смисъл - колкото и всеки адаптоген сам. В комбинация малко по-добре. Но хормони едва ли ще успее да регулирам сам по себе си :D

Т. Тодорова

08.07.20
12:40

казано от James Hinks на 08.07.20, 12:31:

Смисъл - колкото и всеки адаптоген сам. В комбинация малко по-добре. Но хормони едва ли ще успее да регулирам сам по себе си :D

В комбинация с какво би го препоръчал, освен с ЗМА, креатин... примерно? Не за мен, за мъж питам, един преател. :Д

Но хормони едва ли ще успее да регулирам сам по себе си :D

Ако правилно те разбирам :) - имам предвид като помощно средство, дали би имал влияние някакво върху цикъл, либидо, възстановяване и редуциране на мазното. Ест, в един безалкохолен, нисковъглехидратен и активен свят. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.07.20 12:40.

08.07.20
12:44

То зависи и какво им има на хормоните.
Не мисля че е оптималната билка за жени. Има доста други варанти, които не включват стимулиране на тестостерона. Самостоятелно и в комбинация.

08.07.20
12:55

казано от Т. Тодорова на 08.07.20, 12:40:

В комбинация с какво би го препоръчал, освен с ЗМА, креатин... примерно? Не за мен, за мъж питам, един преател. :Д

Комбинациите зависят от целта и проблема на тоя твой приятел...Наизуст не мога да кажа нищо.

Но хормони едва ли ще успее да регулирам сам по себе си :D

Ако правилно те разбирам :) - имам предвид като помощно средство, дали би имал влияние някакво върху цикъл, либидо, възстановяване и редуциране на мазното. Ест, в един безалкохолен, нисковъглехидратен и активен свят. :)

Някакво влияние в тоя свят ще има, ама колко ще е е и какво ще е...Пак като горния въпрос.

казано от Margi на 08.07.20, 12:44:

Има доста други варанти, които не включват стимулиране на тестостерона. Самостоятелно и в комбинация.

Той трибулуса щото много стимулира тестостерона...

Иван

08.07.20
13:10

Ако е за твоя авер, го уволнявай направо. Колко време и ти самата се въртиш в кръг, и като общо състояние май си по-зле (ако се съди от дневника,де) - т.е не виждам с какво този човек ти повлиява да си по-добра версия на себе си.

Т. Тодорова

08.07.20
13:44

казано от James Hinks на 08.07.20, 12:55:

Комбинациите зависят от целта и проблема на тоя твой приятел...Наизуст не мога да кажа нищо.

Твърде много стрес, липса на сън, липса на енергия, загуба на апетит, мрънка, че губи мускул.

казано от Иван на 08.07.20, 13:10:

Ако е за твоя авер, го уволнявай направо. Колко време и ти самата се въртиш в кръг, и като общо състояние май си по-зле (ако се съди от дневника,де) - т.е не виждам с какво този човек ти повлиява да си по-добра версия на себе си.

Аз “авер” нямам.

Мъжът ми е по мъж на място от повечето мъже, много сме дали един на друг в последните 13 години и коментарът ти е съвсем неуместен.
Колко аз съм объркана, какво имам да уча и как ми понася света наоколо не е нещо, за което някой друг носи отговорност и откакто го разбрах, съм всъщност доста по-добра версия на себе си.
——————————————————————————————
След малко ще си напиша отчетчето, много приятен ден днес. <3

Т. Тодорова

08.07.20
18:40

08/07/2020

Голямо въргаляне днес - до 9 в леглото, кафенце, разходка до къщата, леко пазаруване, тренировка, обяд, въргаляне в леглото и гледане на Д-р Хаус. Толкова рядко вече можем да помързелуваме заедно, а има толкова чар в тая работа.

Ще се хващаме да слагаме настилки сега, хареса ми вариант, в който преходът между кухнята и трапезарията е шестоъгълни плочки към паркет (нашите цветове са доста различни, но идеята е същата) - тъкмо ще обере разминаването в колоните на чисто новия трегер, дето изработиха кръвните врагоре на Евклид.

Чудно ми е как се издържат магазините за плочки, тия големите, специализираните? Егати пералните, честно.
——————-

Храна:
- кафе със сметана
- зелен чай с малко мед, студен
- 1/2 от малка вратна пържола + 80-100г паприкована рибица на грил тигана, задушени с масло и подправки - грах в шушулка, бейби царевички, моркови и нещо, дето не разбирам какво е, а ме мързи да стана да погледна на пакета :), филия Бонус с 6 зърна, таратор с резене и някакво пробиотично мляко на Маджаров, дето вероятно е толкова пробиотично, колкото предполагам :)))
- сладолед, шоколадов, с разни хрупкави неща вътре
- мурсалски чай със сироп от мурсалски чай
- 1/2 дребно авокадо, запечено с кашкавал и яйце, пържола или част от такава, не голяма, салата от спанак и краставица, и семки

Общо към 2л вода, 1л чай

Цинк, витамин Ц, магнезий, Б комплекс, сладки сънища

Тренировка:

40 минути интервали:
1-2 минути кардио : 1-2 минути възстановяване с много повторения с малки тежести

Включва разни удари, ритници, упражнения с ластици около краката, бърпиподобни движения, подскоци, напади, отпади, бицепсови сгъвания, трицепс, латерални повдигания, раменни преси, гребане, клекове във вариации и т.н.
Бях тръгнала да го описвам движение по движение, ама ай... не. :)
—————————————————————

Сега трябва да свърша малко работа - по никое време, ама к’о да праиш...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.07.20 18:47.

08.07.20
19:18

Имаш ли ,кой да ти свърши тази работа в Пловдив?

Т. Тодорова

08.07.20
19:20

С хексагоните ли?

08.07.20
19:27

казано от Т. Тодорова на 08.07.20, 19:20:

С хексагоните ли?

Аха....то като гледам скоро в двора и тетраподи могат да се очакват???

Мнението беше редактирано от nervak на 08.07.20 19:28.

Т. Тодорова

08.07.20
20:30

Тетраподите дано доживеят да стане работата. То и ние, де. ?

Иначе имаме много добър майстор за плочките, но ще направи само баните. Останалото ще го прави Антон. ?

Т. Тодорова

09.07.20
11:23

09/07/2020

Малко сън, чак сутринта бях заспала като хората. Алармата е звъняла 15 минути без да ме събуди, а аз през тва време сънувам, че същата аларма звъни и не мога да я спра. :D

Движението днес:
Над 10к крачки, два пъти бягане до 8-ми етаж, 3 часа миене на прозорци, без тренировка. Имам бая друга работа, ама как да откажа помощ на нашите? Скоро пак ще ми трябва денонощие от 30 часа.

Сега удрям един душ и слизам в офиса да се потрудя по-качествено от обикновено. Не искам. :D

Храна:
- скир с вкус на ванилия, горски боровинки
- салата от домат, краставица, резене и авокадо, два вида прасешка пържола, по половинка
- диня, пъпеш
- авокадо, яйце, кашкавал - фурна; хуск и сигурно пак диня, чай с лавандулов сироп
- витамин Ц, цинк, магнезий, б комплекс

Ба-бай.

Т. Тодорова

10.07.20
15:41

10/07/2020

Ококорихме се снощи и му дръпнахме един лаф до 3 часа. После вече ми се спеше много, ама то тва не става просто тъй - комари, хапане, ръфане, бръмчене, забих си един шамар по едно време, опитвайки се да убия гада ?, после жега, към 4 пуснах климатика, заспах и острият фенек в 4:40 заквича като прасе от другата стая, с все гърло - следва скок от леглото, все още заспала, сърцебиене от стреса, скандал с Лара, щот раздава правосъдие по никое време ?, въртене, почесване и тоталът сън за цялата нощ = 1.5 часа. Ебаси изречението. ?

Естествено, умирам от глад цял ден, ама не точно умирам, щот си ям и дори да гушна нещо букета, от глад няма да е. ?

Дойдох сутринта у свеки, нямаше нищо подходящо за ядене, ама загледах се малко повече и намерих тенджерка с пържени кюфтета. Беше момент от типа “и очите ни се срещнаха”. Та, закусих кюфтета с домати и маслини. О, и два реда шоколад. ?

После ядох диня, пъпеш, скир с боровинки, диня, кюфтета, сандвич със свинско и пуешко..... ??? Мисля да спра до тоя момент за днес и да продължа на вода и чай. Освен ако не мина през Лидл на прибиране довечера и не си купя йогурт от кокосово мляко. ❤️

Движение:
5 пъти до петия етаж, едно след друго
Опит за 20 минути табуретка (40:20), които станаха само 10, щото наистина припадам за сън и реших че няма да се самобичувам.

Сега е диван тайм и зяпаме Енимъл Планет и НГ Уайлд. ? ❤️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.07.20 15:57.

Т. Тодорова

11.07.20
15:53

Пак кратък сън (похвалих се, че спя и край....), пак прозорци, после Камен ме хвана да идем до къщата, за да разчертаем пода така, че като се слагат настилките, да се набутат грешките в определени ъгли. Ахнах просто като видях за какво иде реч - като го гледаш, виждаш, че е криво, ама като му туриш правоъгълника вътре... майко мила, как лъсва... ?
Ако се бяхме сетили, че тия пичове не знаят геометрия за пети клас и т’ва ще е генерален проблем за дома ни, щяхме преди картона да им го нарисуваме и можеше да е различно. Ама ей на̀.

Интервал:
15х2 тяга @45кг
15х2 лег @25кг

Ся съм се пльоснала и ще остана така до довечера, щото много ми се спи, а сме на гости. Ще има чаша вино.

Замазката на втория етаж. (със звук)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.07.20 19:08.

Т. Тодорова

12.07.20
20:41

Много приятно гости вчера, ама пихмИ. Узо, салати, пържоли, кИфтета, на голяма тераса, с дървесни корони отпред. Ми голям кеф е, искам си вече и аз тераските. ?
—————-

Прилично спане.

Движение:
- 10к крачки, включващи едно пазаруване, което завърши с прибиране с приблизително 20кг на гръб и в ръце. Добре, че бях с раница
- 15 минути табуретка, 40:20

Папо и пипо:
- една електролитна напитка с цвят на радиоактивен смърф
- чак към 3:00 - диня, грозде, пъпеш
- сладолед, 4 бисквити “Анелия” с овес
- таратор
- сладък картоф на фурна + масло и розмарин, авокадо с яйце и кашкаваш - фурна, нещо салатесто, което още не съм сътворила
——————————-

Спах следобед и нямам търпение пак да заспя после. Но първо - Доктор Хаус. ?

О, някой е сложил плюшена играчка хипопотамче-конче-магаренце, не виждам какво е точно, но е роДЗАФко и със сърчице, което ми е напълно достатъчно. ? Яко. ??

Т. Тодорова

13.07.20
15:51

Поспах си снощи, но сънувах такива тъпни, чее.... Събудих се и се зорлем се натресох на една новина, която подозирах, че е факт, но ми се ще да не бях научавала. Та малко съм пѐрната днес.

10к крачки до момента и пак 15 минути табуретка, щото у свеки само т’ва има. Довечера може една по-продължителна разходка с песченца, да ги докарам до 20к, ако е благоприятно времето.

Прибрах се сега и ще се захващам за работа, щот’ нещата с приходите напоследък са.. Ма̀ни. Бих го напикала тоя Ковид, поне да му е тъпо. :D Хиля се, ма не е смешно.

- едно кафе с малко мляко
- мурсалски чай със сироп от същото
- оризовки, шунка от Попов, крем сирене, домат, 3 бисквити “Траяна”
- една лъжица картофена салата, която се превърна в пюре, ама не точно и прилича на дупе, но пък за сметка на т’ва е  към 3 кила :Д
- малко кефир
- 90г сладолед
- авокадо, пъдпъдъчи яйца, салата, хумус с тиква <3, оризовки
- литър плодов чай, 1.5л вода

13.07.20
15:56

Често отговарям така на най различни въпроси :-)

Защото мога !

Т. Тодорова

15.07.20
17:17

Ох, не ми се пише отчет, но очевидно ми се спами, та:

???

15.07.20
18:50

??‍♀️?

Т. Тодорова

17.07.20
14:59

Адаш, аз все още и главата си забравям, когато тръгвам да излизам. Онзи ден слязох почти до долния етаж по чорапи...

Тия дни не съм се претренирала (о, чудо), но си се движа.
Малко се поразболях и ми беше доста гадно, но мисля, че мина и не, не е ковид.

Храната е сравнително прилична, но голямо количество хляб измина своя последен път. :D Доста разпльоскана се чувствам отвътре, но гледам да действам непрекъснато по някоя задача и са добре нещата.

Вчера си купихме супер яки плочки за кухнята, цинга-манга отвсякъде :D и съм в еуфория още, а тези, които Лунанамояживот започна да слага там вече, са пееерфееееектно поставени ❤️ - чак се радвам, че няма да ги слага майстор, щото е доста по-вероятно да ги опъцка, предвид старанието, което би положил.

Много зловещо решение наложих - шестоъгълните плочки да се “влеят” в паркета на прехода между двете помещения. Със силиконова фуга. :D

Ей такива неща са ми в главата, нямам какво различно да споделя. :)

Ай, малко манджа от днес:

- кафенцИ
- белен домат с плочка сирене, маслини, зехтин; стек от свински врат с гарнитура от гриловани зеленчуци и пържени картофи; сода с лимон, вода с лимон, много мини порцийка кадаиф, много приятно и ненатрапчиво сладък (по принцип ненавиждам всякакви сиропирани изчадия)

Мисля, че това количество ми беше напълно достатъчно за деня, затова до довечера (демек, до утре) ще карам на вода, домашен студен чай <3 и малко диня.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.07.20 15:11.

Т. Тодорова

18.07.20
13:25

Храна:

- стотина грама баница с много фини кори и много пълнеж от спанак и сирене, айрян
- 20г халва
- варено яйце, шунка, 3 с.л. кускус с масло и сирене
- гнездо от кайма с бая подправки, лук и маганоз, пълнено със сирене, кисели краставички и яйца, салата от домати и краставици
- диня

У всеки съм днес, надявам се да се прибера до към 3. Нямам сили за интервал, но ще си направя по старата схема 4 кръга зерчер и раменна макс бройки (25 и 30 кг), силово с 16-ката и ще вметна малко суингове, щото обичам.
————————————

Тоя трихогастер помни, че едно време са го хранили тук от масата и сигурно си мисли, че където е текло, пак ще тече. Не успя да си телепортира баницата  в устата обаче. ?

18.07.20
13:45

Далеч е от трихогастер... По-близо е до баракуда))?

Мнението беше редактирано от nervak на 18.07.20 13:57.

Т. Тодорова

19.07.20
19:29

Ако трябва да се честна, най-много прилича на крава. Не ми се рови сега за снимка, ама... влачи се като крава, гледа като крава, чат-пат мучи като крава и на опетняване го докарва. :Д

19/07/2020

Събуждане около 3:00 - врещящи котки под прозореца. Брутални крясъци, като от филм на ужасите. Търпят, търпях, накрая станах и плиснах едно канче вода в тяхната посока, но вече се бях разбудила. Успях да дремна и след това, но не е същото.

До ранен следобед у свеки, разходка, пазаруване тренировка, търкаляне в леглото за една серия на Д-р Хаус, сега ям, работя, чатя и пиша пост. Всичко е супер ефективно, както може да се предположи. :D

Храна, вода и тъй нататък:
- кафе “кортадо”
- мини ванилов скир
- 3 бисквити траяна
- салата, шунка, няколко лъжици кускус с масло и сирене
- оризовка, крема сирене
- диня, сирене
- пица с блат от арабско хлебче (21cm), отгоре доматен сос с босилек, варено пилешко бутче, подправено после, меко сирене с мухлив овкусител, перлени лукчета, пресни чери доматки, гъби, кашкавал, малко зехтин с босилек спрейнат по крайщата и, понеже на намерих тавичката, която исках, я сложих да се пече в капак от йенска тенджера :Д и се получи ръбче, което веднага прецених, че ще задържи успешно 4 пъдпъдъчи яйца; много вкусно <3
- вода, малко сироп от лавандула, лед
- 10к крачки
- витамин ц, цинк, магнезий, б комплекс, сладки сънища
- към 3л вода

Тренировка:
32 минути общо със загрявка и разтягане, може би 25 минути е била активната част - кардио и много повторения с леки тежести в интервал 90:90 горе-долу.

По принцип е 55 минути цялото нещо, но съм изморена и прецених, че е по-добре да мога и утре да тренирам спокойно.
—————————————————————————

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.07.20 19:49.

Т. Тодорова

22.07.20
13:22

На 20-ти К. Имаше рожден ден и малко поомазахме работата вечерта, та… вторникът също беше съсипан.

22/07/2020

Храна:
- Две чисти кафета
- Доза кокосова вода на прах :) от бълка - много добро попадение
- Палачинки от кокоши и пъдпъдъчи яйца, веган протеин от бълка, ядково мляко, кокосово брашно и какаови зърна - едната поръсена с малинки, другата със сусамов тахан, мед и отново малинки
- Домашна пица с основа от арабска питка, доматен сос, подправки, кисели краставички, доволно количество мръвка, вероятно пилешка, 2-3 пъдпъдъчи яйца, моцарела и лайт кашкаваУ :Д; голяма салата от онези в пакетите, марулестите, с неизмислен засега много лек дресинг

В мфп после ще въвеждам.

Добавки:
- Цинк, магнезий, витамин Ц, б комплекс, креатин

Тренировка:

Всичко през 10 секунди:
- 10х3 зерчер @20кг
- 10х3 обръщане от вис @20кг
- 10х3 суинг @16кг
- 10х3 раменна преса @20кг
- 10х2 силово гребане @16кг (2 ляво+2 дясно = 1 двойка)
——————————————————-

Отивам към къщата след малко - да чистим и да слагаме плочициииии. :Д :Д :Д
Вълнув-вълнув.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.07.20 13:26.

Т. Тодорова

23.07.20
13:48

23/07/2020

Вчера - 17к крачки и отгоре

6.5 часа сън

Храна:
- две кафета - едното с мляко, другото без
- цинк, вит ц
- 50мл кефир Хармоника
- кокосова вода, креатин, тренировка
- палачинки от две яйца, 100г биволско кисело мляко, кокосово брашно, доза изолат,  кокосов суров чипс, малко сода бикарбонат, намацкани с фъстъчено масло и мед (много мньоми), 20г малини
- мурсалски чай, пчелен прашец и прополисова тинктура
- марулеста салата от пакет с малко сос Цезар, омега 3
- крем супа от тиквички, моркови, сладък картоф, лук, масло, копър, сол, черен пипер, поръсена с пармезан на люспи и тиквени семки; 1/2 арабска питка 21см
- магнезий, б комплекс, сладки сънища

Остават ми около 1000 калории за изяждане, при зададени 2200. Как успявате да ядете толкова, не знам. Такива “висоти” постигам само с бира и джънк, а когато ми е читава храната, на до към 1500 калории се чувствам от добре до към преяла. Иди ра̀збери.

Тренировка:

10х2 тяга @50кг, през 10 секунди
10х2 обръщане от земя + пуш преса @12кг пудовка, през 10 секунди (ляво+дясно=2)
10х3 лег @25кг, през 10 секунди
10х3 свинки @16кг, през 10 секунди
2х3 + 3х4 хоризонтални набирания, през по малко от минута

———————————————

Общото движение днес ще е по-малко ,към 10-11к крачици, но пък утре ще чистя бурените от двора, ще изхвърлям дървени отпадъци и ще подреждам камъни. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.07.20 16:32.

23.07.20
14:52

казано от Т. Тодорова на 23.07.20, 13:48:

Остават ми около 1000 калории за изяждане, при зададени 2200. Как успявате да ядете толкова, не знам. Такива “висоти” постигам само с бира и джънк, а когато ми е читава храната, на до към 1500 калории се чувствам от добре до към преяла. Иди ра̀збери.

То това е временно явление. И аз си виках така в началото, а сега със зор ги държа под 3000. Сядам и ставам гладен от масата.

Т. Тодорова

23.07.20
16:56

Може и да си прав, ще проследя малко по-дълго време какво и как.

И аз искам 3к и да не съм кифте. ?
——-

О, пропуснала съм да спомена, че в палачинките имаше и доза изолат ванилия. Много са им приятни продуктите на бълка. Освен зиро сиропите, всичко, което съм опитвала до момента, е добро. То тая гнус, зиро сироп, който и да я произвежда, все има вкус на стопена пластмаса, не знам как си го причиняват хората. ??‍♀️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.07.20 16:57.

Т. Тодорова

23.07.20
22:54

Хапнах още малко аз, оплаквайки се, че не мога да ям. ?

Една малка порция прасе с грах, като основно беше доматен сос. Знам си, че не трябва да минавам през нашите по никое време - татко е Бог на тоя тип манджи. ❤️

Оспамих, ся лягам, ама ей ви още една крокодилеста снимка поне. :) Голямо гърчене, хапане, близане и издаване на нечленоразделни звуци падна - гррххх - аааааагххх - шляпшляпшляпсезика - грррхххх - ааааагххх ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.07.20 22:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1