ॐ Дзен на интервали ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

01.10.20
22:28

Ставане по тъмно, малко работа, дето споменах, но закъсняхме и се нахакахме в мега задръствания. Чакането по светофарите отне повече време от самото чистене. И като се почна... От там се прибрах, излизане с кучетата и по едно време - умряла котка. Прибрах ги, измих ги и се върнах на майната си, за да махна котето от пътя, да не го газят там цял ден. Празна врътка, някой го беше махнал вече (и по-добре, де).
После другата работа - компът в офиса и той почти като котката, стигнах до пощата след час - там още един час (за работа за 10 минути), щото им зле точно в тоя момент програмата.
Тъкмо викам: ей ся се прибирам и ще еди какво си, майка звънна с поръчка за пазаруване, щяла да ме вземе и да ида с нея еди къде си... ай още два часа, а накрая трябваше да си взема поръчка от една ферма, която доставя в другия край на града - чаках един час, обадих се и ми казаха, че е станала грешка някаква с телефоните и са ме пратили да дремя за доставка в Пловдив, която всъщност е във Варна тая седмица. ???
После още един час обикаляне за тъпотии и като се прибрах, майка ми ми достави продукти в нас, хумус да съм й правила. Няколко часа турбо неблагодарна работа (чистене и готвене) и чак към 6:30’успях да седна да си гледам курса и да си пиша, и да ми е интересно и полезно. И пак ме пръснаха от прекъсвания, щот’ съм си вкъщи, а щом съм вкъщи, значи нищо не правя, а то съвсем не е така. Това днес беше почивен ден.

По едно време се видях на огледалото в банята - адски торби под очите, на 2-3 ката и тъмни сенки. Два дни преди цикъл, в страхотно настроение и форма. ???

Легнах си преди 40 минути в леглото и смятам много да спя.
————

Храна:
- кафе с мляко
- потресаващ готов сандвиш със сьоНга, който изядох наполовина, щото не ми стана ясно дали е с кисели краставички или пресните са втасали
- сок от морков, много джинджифил, много лимон, мед
- хумус, маслини, мариновани със зехтин и адски люти чушки, домат
- малко варено пиле, докато обезкостявах за супа
- опитах си супата - много готска, но не ядох
- 150мл бира (и щях да я върна)
- магнезий, ц, пчелни, б комплекс, сладки сънища

Оооо, пропуснала съм - пих кола сутринта с кафето у нашите. Сънувах през нощта, че страшно ми се пие кола и ставам от леглото, за да си набавя - от бързане наливам в една чаша, която бях забравила на плота, наполовина пълна с мурсалски чай. Опитвам - супер яко комбо, глът-глът-глът, всичко точно. Сутринта ставам, отивам към кухнята и си мисля колко неочаквано вкусно е било съчетанието, гледам като тръба, виждам забравената чаша чай там, същата, ама с чая, налЕ... и 2-3 минути по-късно си дадох сметка, че не може да е било наистина, щото аз газирано не купувам никога и => никога нямам в нас... ?
Толкова реалистично сънувам, че има случаи като този, в които ми е трудно да мина от едната реалност обратно в другата.
Луда работа.

Лека нощ.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.10.20 22:31.

Т. Тодорова

02.10.20
12:18

Пак почивен ден, този път по-човешки.

Храна:
- кафе с мляко
- лъжичка домашен хумус
- задушени миди с пресен девесил, резени лимон, лук и чесън (нямам бяло вино, ‘щото не купувам от онова, дето е за “готвене” и си го изпивам :Д), задушени зеленчуци, питка от амарант, сусам, кисело мляко, сода и яйца, и хуск
- две-три оризовки, маслинова паста, домат, от лютите маслини + люта чушка, крема сирене, остатъка от зеленчуците
- пилешка супа с лимон, много люто и от нвд питките

Добавки:
- бцаа, креатин (намерих си ги, ще си ги пия)
- вит ц, б комплекс, магнезий, сладки сънища
- пчелни

Движение:
- тренировка
- размърдване от бюрото на всеки час, от 13:00 до 20:00 (разтяжки, разни неща със СТ, щот няма крачки днес)

Тренировка:

През 10 секунди:
12х2 тяга @50кг
12х2 обръщане @12кг пудовка (две ляво+две дясно=една двойка)
12х3 суинг @16кг (през 5 секунди)
12x2 като при обръщането - @16кг наведи встрани

През 90 секунди:
4х5 лег @30кг
4х3 на страна силово гребане @16кг

5-6 минути разтягане
————————————-

едит: + супена лъжица (с връх) мед с хардал

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.10.20 14:33.

Т. Тодорова

03.10.20
11:14

03/10/2020

Много лошо спане с много стресов момент в 4:20 сутринта - момиче се разпищя под прозореца, крещи “ПОМООООЩ! ПОМООООООЩ!” и разни други неща, и естествено, еднага скочих, взех телефона, захващам да звъня на 112 (даже ми вдигнаха и трябваше да се извиня на оператора за излишното безпокойство) и вече тичам към терасата да видя кво да очаквам като сляза, и гледам, двама младежи, момче и момиче, си играят, майна - той й прилага някви хватки и й вика “Предай се!”, тя пищи, врещи, като се показах, вече бяха почнали да се хилят. Даже не бяха пияни и даже бяха много свежи и приятни на вид хлапета, ама в 4:20 си е травма за психиката на застаряващите Точки. :D

Искам вече да се пренеса на тихо, Прослав си има кусури много, но там 24/7 шумов тормоз просто нЕма, а ако някой се опита да пречи, съседите ще го наврат в миша дупка и ще му направят по 5 черни магии за наказание. :Д Хъхъ.

Храна:
- кефир
- кафе с мляко
- пържола, питка от същите, салата
- супа
- бъркоч с мед, джинджифил, хардал, прашец, прополис...
- сок от лимон с мсм

Движение:
- само по работа напред-назад, без тренировка, че нещо стана с кръста и едвам се движа (т’ва щото се похвалих няколко по-ста по-рано... много ясно); одеве изпуснах един душ гел и сега не мога да се наведа да го взема - чакам Камен, ако той би могъл.. :Д :Д :Д

Лежах иначе на апликатора един час вчера - пуснах си Гейм ъф троунс и почти заспах на бодлите, а този моят е голям - от опашката до врата ми стига. Облекчи леко и замалко, днес пак ще го ползвам и ще се мажа с ... не знам какво имам, но с нещо.
——————————————

Захващам лекциите пак, следобед ще щъкам.

Т. Тодорова

04.10.20
13:38

04/10/2020

8:43ч сън, непробудно. Естествено, сънувах първо някакви съвсем откачени неща, които няма да спомена, а после, че трябва да пътувам седин мъж, като Хрътката от ГОТ и една жена още, ама не помня коя, до едно място, ивица, ама много дълга, между Северна и Южна Америка, сочеща към Африка, гледах я на карта и ми беше странно как се е появила тепърва там. Казваше се май Ба̀виар/Ба̀вяр. :D
Хем беше диво мястото, като Жунгла, хем като стигнахме (с кораб, естествено), имаше големи монитори с реклама на явно няк’ва много важна ценност за района - вървяха кадри, снимани под вода, на множество малки водовъртежи (малки-малки... колко да бяха малки), един до друг - та тия водовъртежи били най-яките и ефективни на света, и на добра цена един вид... хаха. :D
Посрещнаха ни там, аз с една рокля, много тъмно зелена, с няк’ви кожи, капси, камъни, корсет, без ръкави, демек всичката прелест до врата, слаба и фит :D, не мога да се сетя каква точно беше мисията ни, ама ще да е било нещо от голяма важност. :Д

Много беше откачено, но аз все едно все на закачалката вися, че да очаквам друго от сънищата си. :D
————————————————
Пулсът по време на сън пак малко над тоя в покой през деня, само че само за 15% от времето. През останалото време - по-надолу, но не достатъчно.

Храна:
- оризовки, две, фета сирене
- пица от арабска питка, маслинова паста, чери домати, шунка “Попов” и кашкавал
- език с масло и пипери разни, зеленчуци
- сок джинджифил, ябълка, куркума, лимон; мед, прополис, прашец
- много чай, много вода
- ако изскочи нещо сладко, няма да го върна; пак ми закъснява с 1-2 дни и съм склонна към убийства (да, мн.ч.)

Движение:
- минимум, ще правя изпит по но̀щите, а кръстът ми е все още... ахем

Мисля, че искам да си взема електронна книга най-накрая и съм се спряла на Киндъл Пейпъруайт 2018, 8ГБ засега. В амазон.ко.ук има за по 112 паунда, в ибей има за по 80-100 (нови говорим), а магазин Зора продава на 339лв или 329лв, като в момента е в промоция само на 300… Изключително ме изнервят условията на наша територия.
—————————————————-

Пращам на К. на сестра му тая картинка и отговорът беше:
- Ооо, не уе, ти си много надълбоко в гората, далеч си от тоя етап. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.10.20 19:40.

Т. Тодорова

06.10.20
11:51

05/10/2020

14 часа по родните пътища. Стара Загора - Сливен - Ямбол - Нова Загора и обратно. Около 18к крачки.

В 18:00 изядох първото нещо за деня - багета с крема сирене, краставица, домат и шунка от Билла, че вече ми призляваше и точно преди първата хапка получих някаква много адска болка (не знам как да я опиша, засмукваща някак?) под ребрата и леко вляво, не можах да разбера стомах ли, панкреас ли, друго ли, ама с моя потенциал за фобии на тая тема - и по-добре. Мина ми и т’ва е достатъчно.
Вече успешно си овладявам поривите да търся веднага информация по темата. :Д :Д :Д

После в нас - една бира, оризовки, прасешко филе, маслинова паста, хуск

06/10/2020

- кафе с мляко
- баница с айрян
- вода, вода, чай, вода
- език с малко масло и подправки, салатен микс от ония зелените, готовите миксове + розов домат, краставица и маслини

- двата обекта за чистене
- пазарувания, две-три служебни неща
- чистене в нас, основно
- къпане на двата песа
- учене
- 1-2 часа в офиса
- тренировка

Тренировка:

През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане от вис @20кг
10х3 раменна преса @20кг
10х3 на всяка страна, като 3 ляво + 3 дясно = 1 тройка, силово гребане @12кг
—————————-

Първият изпит си го взех успешно и днес започвам да гледам втория модул.
Нямам търпение, честно казано, много ми е интересно и приятно, и отдавна не съм влагала толкова време и усилие в нещо, свързано конкретно с моето лично развитие. А самият курс е много добре структуриран, практически насочен, но без да пренебрегва важността на теорията.

Има един куп препоръчителна литература и мисля да се захвана и с нея, та трябва да поръчам киндъл скоро, да не купувам на хартия, че хем са скъпи, хем не знам къде ще трупам.
—————————-

Сънувах Сашо снощи - дойде ми на гости, посрещането беше нещо от сорта на “лелееее, ти къв тулуп си станал”, последвано от “хай-файв” :Д и после щяхме да ядем торти - имах три вида, една като чийзкейк, една като сандвич от шоколад (твърд шоколад и по средата пълнеж от някви карамели и неща, които не ям изобщо по принцип (дори самата торта е нещо, което грам не ме блазни и не се сещам за него), третата беше бисквитена..
Та щях да го черпя торта, ама се качих до втория етаж да взема, изядох я всичката и като слязох му се извиних за объркването - свършила била. :Д :Д :Д

Събуждам се и викам си - ебаси...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.10.20 11:57.

Т. Тодорова

11.10.20
11:29

От последното трениране не съм тренирала. Ахилес - леш. Ляво рамо - леш. Нерв ще да е на рамото, щото не ме боли самата става, а болката слиза все по-надолу по ръката. Днес е вече много зле и се обличам като инвалид - не мога да повдигам ни напред, ни настрани. Разкошотия.

Храната ми е сравнително (щото снощи се напуках с тахан с мед) окей, залагам на супи и бульони от пасищни животинки, хляб си правя от разни нисковъглехидратни брашна, яйца, кисело мляко и хуск.

Сега хващам едни календари и таблици, щото трябва да си разпиша график за всеки ден и да планирам повече, че не знам как да поместя всичко. Скоро се очертава да трябва да поема всички ангажименти на К. за известно време и тогава вече... :Д :Д :Д

Т. Тодорова

12.10.20
13:32

12/10/2020

Разпънах вчера една екселска таблица, написах в нея една колона с неща за правене и искам да проследя известно време, за да видя кое къде куца и да преценя как да оптимизирам. Много ми се искаше да може да стане по парласпурския начин. :D

Хубава новина е, че момичето, което ни помага със свеки, се връща при нас за постоянно и от понеделник до петък ще ни отменя. Не знам как да изразя емоцията дори, толкова ми светна пред очите (и не само пред моите). От самата идея за тая безценна помощ днес се чувствам по-свежа и енергична.

Храна:
- кафе с мляко
- кашкавал пане и едно кюфте, зелева салата
- 3 оризовки с крем сирене Олимпус и малко маслинова паста
- чай със сироп, хуск
- 1/2 доза ванилов протеин с овче мляко
- кокоши и пъдпъдъчи яйца, салата от домат, краставица, лук, маслини, зехтин, едно кето хлебче, което занапред ще наричам “КХ” и е кето хлебчето, щото много ми се плюска тесто, а не бива :), костен бульон с лимон
- чай с малко сироп преди лягане

Движение:
- двата обекта
- работно щъкане
- пазаруване
- тренировка
- разходка с кученца планирам за по някое време, тъкмо ще ми допълнят крачките и ще станат към 15к за деня

Тренировка:
- 30 минути кардио на интервали
- 20 минути разтягане

*** Ръката рязко се оправи. Днес нещо замахнах, щото забравих, че имам драма, ставата изхрущя много сериозно 3 пъти и сега почти няма спомен от болка. Иначе като развея ръка, горе приболява, а надолу по ръката се протяга едно изтръпване гадно, чак до пръстите.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.10.20 13:39.

Т. Тодорова

14.10.20
00:05

13/10/2020

- кафе
- яйца, кокоши и пъдпъдъчи, сирене, костен бульон, розов домат, кето ляп
- картофи на фурна, с мнооого лук, чесън, чушки, луда тава стана и май вече я няма...
- кето ляп, малко сланина :Д, крема сирене, задушени зеленчуци, костен бульон
- две чаши червено вино

-три пъти с 12-ката: въртене на пуфка, суингове - руски, едноръки, хай-пул, обръщане с пуш, гоблет клекове (планът беше за пет кръга х10 повторения на движение, но отчетох пулс 170 по време на една почивка и реших, че предпочитам да живея)
- 10 минути разтягане

Ужасен гьон съм откъм организация. Ясно, че изскачат неща, но ако кра̀тя времето за чатове и безцелно цъкане, ще мога да отметна още поне 3-4 от 8 немаркирани с тикче желания... Има го и това, че понеже уж сме свободни хора и не работим за друг (траляля-глупости), непрекъснато изскачат неща, с които иначе не бихме се занимали, ама...
Аз съм във вихъра си единствено и само, когато става дума за живот и смърт - тогава няма кой да ме бие, честно. И тва е окей качество, което си ценя високо, но в нормалното ежедневие е тотално безполезно. Да бях станала реаниматор, де а знам...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.10.20 08:14.

19.10.20
18:10

По отношение на мийма от предния пост... Пълен нонсенс, съжалявам.
Всяко общество е точно толкова етично, колкото което и да било друго според собствените си норми за етика и морал и никое не може да стане по-етично или по-неетично. Това, което се променя, са самите норми. А тази промяна е постепенно движение между две несравними стойности.
Това, което индивидът може да направи, е да приеме промяната и/или да се опита да я управлява частично. Толкова.

19.10.20
18:18

Хах, Боби колко добре го е написал :)

Т. Тодорова

22.10.20
21:19

Боби по принцип добре ги казва нещата. :)
————————-

Миналата седмица беше с бая драми в рая и съответно таблицата е цялата червена, но от неделя насам вървят добре нещата, изпълнявам си почти целия план, като определено не ме притесняват 3-4-5 червенини, щото имам предвид, че не е много реалистичен, тъй като съм го претрупала, а и си изскачат странични неща.

Трениркам - 50кг тяга ми тежат така, както не са ми тежали и първия път, когато опитах да вдигам. ??‍♀️ Интервалите си ги разнообразявам, като добавям по 1-2 допълнителни движения.

Храната ми е напълно окей. ❤️
Ям малко и качествено, и ми е много добре. 3.5кг съм надолу.

Притеснено ми е за тоя скапан вирус, а и за предстоящия локдаун, който тоя път ще си довърши започнатото сигурно... ☹️ Можеше и малко по-плавно да се случват нещата, и да не ни залостят пак, ама... много “пробудени”, много нещо.
—————-

?:

Т. Тодорова

23.10.20
11:46

Страшна закуска си стегнах - бях оставила телешки бульон да се твори през нощта и вместо друго... костен мозък с оризовки, баце. :D

Следват яйца, масло, крема сирене, царевични... бе царевични оризовки... кукурузки :Д, бульон.

Овче мляко, горски плодове, протеин.

Ако не ме измързи - някой джинджи-лимоново-меден-прополисов шот.

Крем супа от тиква и тотоф, и лук, и сметана, и най-вероятно - пилешки бульон.

Имам си три вида (пилешки, телешки, прасешки) и ги редувам. Не знам как досега не съм се хващала да готвя с бульон и не съм имала търпение да приготвям всичко на супер бавен огън. Уникална работа.
————————-

Тренировка:
Интервали, единички, през 10 секунди:
зерчер @30кг, раменна @30кг

Интервали двойки, през 10 секунди:
суинг @20кг, силово @16кг (2л+2д=1 единичка)

Разтяг
————————-
Стандартните добавки.

Имам доста за учене, в неделя ми е втори изпит и този път имам съмнения как ще се справя, но ще натисна двата дни на максимум и да видим.

Т. Тодорова

24.10.20
12:00

Много хубаво наспиване. :)

Снощи пихме по една малка ракия, за да не получим удар, че такива новини ни стовариха...??? (нервен смях) Ни нам, чакам да се гътне най-накрая американския ми чичо-милионер, та да може с повече размах да се работи, ама нейсе. ?

- бозаво кафе
- крем супата + содена питка от пълнозърнесто брашно, яйце, масло, пълномаслено мляко
- прасешки ушаци, оризовки
- чай, мед, лимони, джинджи
- бульон, люти чушки

Без тренировка, че много сопол ме мъчи, а и градусите съм вдигнала пак и ми е отпаднало. Естествено, имам цял ден на компютъра, за да ми е по-леко и приятно.?
Ще ставам да раздвижвам за по 10 минути на всеки час.

Т. Тодорова

25.10.20
13:52

Вчера се убих да ги ям тия уши. :Д И вампирите намазаха по едно сурово - голям кеф им беше.

Заспахме към 3:00, а ставането беше за 8… Аз лично се събудих още от 6:30.

Чистене, готвене, учене на комп. 100 свинки с 16-ката и вяло разтягане.

- бозаво кафе
- 2 с.л. овче кисело мляко <3 (има едни нови производители, “Кеффа”, представа нямам защо са се кръстили така, но засега продуктите им са много готини, особено овчето млякЦИ <3
- към 150г прасе с праз
- една кукурузка с крема сирене
- чай с мед и лимони (евкалипт, мента, джинджифил)
- крем супа малко
- опитване на един ориз, който се готви сега и изглежда обещаващо ?
- хуск, зелева салата с домат и авокадо
- стандартните добавки

Търсят се телешки бедрени кости, телешки уши с козина, т@ш@ци и всякакви такива екстри, кокали (ребра, примерно).. Всички ферми и магазини си ги стискат, не разбирам защо.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.10.20 13:53.

25.10.20
19:29

казано от Т. Тодорова на 25.10.20, 13:52:

Търсят се телешки бедрени кости, телешки уши с козина, т@ш@ци и всякакви такива екстри, кокали (ребра, примерно).. Всички ферми и магазини си ги стискат, не разбирам защо.

Провери ли в зоо магазина на окръжна болница?

Bart Simpson

25.10.20
19:42

Т@ш@ците подвари, обели ги и разцепи на две по дължина.
Накисни ги в оцетен разтвор за денонощие.
После свари за около час на слаб огън.
Охлади ги и мариновай с магданоз, чесън, бяло вино и сок от нар.
На скара и уау.

Няма ги, защото ги изнасят за Китай.

25.10.20
19:43

Зад Камела  месарницата  знаеш ли я?

Т. Тодорова

25.10.20
20:00

Сещам се, да. Че то има ли я още?
Виж, там не съм била, ще я проверя. Ама много са ми странни - разфасоват при Попов, примерно, питам дали мога да си купя два бедрени кокаляка - о, абсурд, не продаваме такива неща. Иначе торба нарязани кости за бульон продават за стотинки/кг ??‍♀️

Т. Тодорова

25.10.20
20:03

Васе, някаква психологическа бариера се мъдри там, засега свински топки не мога да се надъхам да ям. ? За кучаците търся.
Иначе беше казал, че е добро попадение, помня.

havelock, не знам там къде има магазин, ще проверя, благодаря ти. ?

Bart Simpson

25.10.20
20:55

Ооооо, храната и възприятията са обект на много проучвания, аз също не мога даа ди представя да ям мозъка на все още гърчеща се в агония човекоподобна маймуна.
Но белите бъбреци са мноУ яко нещо, някой път ще ви сготвя.

Т. Тодорова

25.10.20
22:25

Като се нанесем в къщата някой светъл ден и дойдеш на гости, не забравяй да донесеш т@ш@ци ???

Bart Simpson

25.10.20
22:37

Това е най-великата покана, която съм получавал в живота си:
Ела и донеси т@ш@ци ?

Т. Тодорова

26.10.20
16:22

Значи няма как да откажеш.?
—————

Ставане по тъмно, входове, двата обекта, после уж щях да работя и туй онуй, то пък било Димитровден и майка ме прилапа да й помагам & да си правим неща заедно, а аз на нея внимание не мога да откажа, щото е най-якото Дименце на света. ?

Сега само ще изчистя и ще легна за един-два часа да почета/погледам нещо и вечерта ще сме на гости на нашите. Баща ми и той имал имен ден, никой не знаеше досега, че и сестра ми имала.... Аман от празници. ?

Измързя ме да тренирам след цялото обикаляне, а и адски ми се спи, едва гледам. И понеже винаги е така в дните с двата обекта, мисля понеделник и четвъртък официално да ги извадя от тренировъчните си планове.

- кафе
- ориз за закуска... (към 10:00) :Д, не знам какво чудо е това, но така го почувствах
- филия квасен хляб с крема сирене
- саздърма от Попов, нещо не ме изкефи, с една оризовка (трябва да видя как се прави саздърма и да си направя, щото обичам, пък са много жалки всичките, дето се продават)
- грипекс макс....
- две лъжици мед с куркума, джинджифил и черен пипер (много приятно люто нещо)
- лимонов-джинджифилов шот
- вечерята ще е пържоли и салата, и някакви специални печени картофи, не знам точно какви още
- едно малко уиски може би, купих някакво, дето не го знам дали е прилично, Glenlivet, но ми е познато като лейбъл... Много ме изкефи касиерката в Кауфланд колко беше  дръпната и как като отвори кутията, за да махне пищялката на шишето, измъкна супер приятната на вид хартия, с която е увито вътре и супер безцеремонно я скъса, смачка и хвърли в коша - попитах я що така прави, като може да е подарък, примерно, а отговорът беше: че тя тая хартия не ти трябва! ?
——————————————

Камен донесе от тях едни торби с документи (баба му така ги съхраняваше - подробно надписани и описани папки, грижливо сортирани и прибрани в торби от Билла ?) и ги оставих на масата, за да ги оправя следобед.... Обаче Наглостина ги докопала и добре, че е започнала от комплекта, в който всичко е за хвърляне... Първоначално щях да получа няколко малки инфаркта.?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.10.20 17:20.

Т. Тодорова

28.10.20
15:42

Пак без тренировка. Цял ден занимавка с административни глупости, първо с някаква истерична клиентка, после Ситигаз, кадастри, дивотии. Ако приключа скоро, може и да поразмятам едното гюле.

Гледам си свръх красивата и удобна по моите стандарти кухня и ми се реве, че скоро нищо няма да къкри из нея, а ние ще мухлясваме до догодина в тъпата квартира. ?
Утре ще праим саморазливна на втория етаж. Ей т’ва е романтика. ?
————————————————

- кафе
- супа, квасен ляп
- три лъжици прасе с праз
- сега готвя езици и уши с лук, картофи и някой микс зеленчуци от камерата, който не съм набелязала все още
- много чай, лют мед, витаминки, минералки, лимони, пчелни... оная смес от прополис и домашна ракия, дето се кисне от миналата година, е станала толкова серт, че вече не се пие без разреждане, а хем доливах ракиджос по едно време :Д————————————————

Снощи се попиках от смях, щото не знам вече как да реагирам на хорската наглост. Едни приятели си сложиха бариера на двора на блока, за да може паркингът да се използва само от живущите и вчера някаква кифла отишла & вдигнала блока на балон, щото искала да има дистанционно, видите ли. Като й казали, че дворът-паркинг е само за жителите на блока, се развикала АМА КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО, АЗ СИ ПАРКИРАМ ТУКА ОТ ГОДИНИ, ДОКАТО СЪМ НА РАБОТА!? ? ?
——————————————

❤️БАРИ❤️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.10.20 15:45.

Т. Тодорова

31.10.20
09:44

Тия дни се яде мъжката ?, ама и много се работи - правим замазки, аз бъркам и му нося, той разлива, първия чувал го оплескахме и стегна за секунди, ама оправихме работата и стана перфектна площадката. ?
Яко чистене навсякъде, купихме си строителна прахосмукачка, която върши чудеса и е прекрасна за обезпрашаване на стените, което ме накара да си отдъхна още веднъж.

Мишоци обаче пак са хукнали от пустеещата къща до нас и помощните помещения са превзети. Тая гад влезе ли вътре в самата къща, аз излизам. Луда работа. Изподърпах се вчера с братовчедката - който има къща, да идва и да си я стопанисва, вместо да ми предлага аз да организирам и да плащам, пък тя да ми превежда парите, щот така било по-удобно. ?

Та това ми е фитнесът. Бъркам хем с електрическа бъркалка, мн стабилна и профи, и не е като ръчното бъркане, ама пак... Днес ме чакат около 20 торби х 25кг. ? И шкембе чорба на обяд. Дюлгерски стил.
———-

А, от вчера ме сърби.. наредихме Маргото, заради възгледите й, с които продължавам да не съм съгласна, ама що хора, които заявяват най-безцеремонно, че ходят да тренират болни, се къпят в лайкове и никой копче не им казва?
Супер очеизбождащи двойни стандарти - първо, че не правят чест на никого, второ, че тотално обезценяват всичко, което се говори за мерки, съобразителност, уважение тъй натам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.10.20 09:46.

31.10.20
10:47

С риск да подновя дискусия, но ако пожелаеш, ще си я изтриеш.
Тези хора, за които говориш, ще си “геройстват” болни по залите с или без мерки. Затова считам, че мерките ограничават единствено хора, които и без друго са си съвестни в спазване на елементарните хигиенни изисквания в грипен сезон. Както писах и преди, освен литрите дезинфектанти и смотаните маски, за мен останалото би следвало да е обща култура.

Т. Тодорова

31.10.20
10:55

Предпочитам да няма дискусия, да.

Само отбелязвам за колко грозни намирам двойните стандарти - по-неприятни и от това нагло да ходиш болен на тренировка, щото така поне си имаш някакво твърдо виждане, което дори да е нещо гениално като “мноо ми пука”, поне не се правиш на улав.

За другото - мерките биха ограничавали всякаква сган, стига да имаше контрол и глоби, ама т’ва нали пък били тежки репресии... ??‍♀️

31.10.20
11:03

Подкрепям за двойните стандарти. Няма нищо за подкрепа в това да се хвалиш, че си отишъл, в тази обстановка, а, както писах и в темата на Сплаш, по принцип, симптоматичен да ми хвърляш бацили в залата. Това си е чиста проба простотия, оставяме настрана колко е безотговорно. Аз също не съм съгласна с част от вижданията на Марги около короната, но в частта, че най-засегнати от мерките са тези, които и иначе спазват такива, съм напълно съгласна.

Оп, сега видях, че си писала, че предпочиташ без дискусия.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.10.20 11:04.

Т. Тодорова

01.11.20
13:42

Карфичек, ти и без това имаш друга задача сега (емотиконка с надути бузи и опулени очи), та недей са мотка по форумите, ми действай. ? ❤️
————————————————-

?? Вчера просто... невероятно разглобяване - вечерта се просълзих в леглото от болки във всяка става и всеки мускул. Обаче етажът стана като стъкло. ?

Дойде по едно време онзи шапшал, дето прави банята - перфектно било всичко, а Камен бил ударил джакпота, щото “коя друга жена щяла така да му бърка ТАКА
замазката с миксера, една манджа не искали да сготвят другите”, хаха. Т’ва е смешно, когато шоуто е наживо, де, страшен клоун е този, няма как да го пресъздам с писане. ?

Торбите си ги вдигам от пълен клек, най-безболезнено ми е, но по едно време просто не можах да се изправя - хъц долу и край. Интересно как ще е на долния етаж, дето ще идат сигурно 5-600 кила...? Ще взема да тренирам в края на такива дни, за релаксация. ?

❤️ Сложих си кафемашина в кухнята, купих си подложки за топло, чай, Пронто и микрофибърни кърпички, и вчера изтанцувах първия си танц там - Майкъл Джексън и полирани плотове - как да се сдържа?! ?
Е, нямаме ток в помещението, защото еладжията така е връзвал, че включиш ли нещо, веднага пада дефектно-токовата. ?

? Днес - почивка, само готвене и слушане на лекции. Третият модул започна, а аз не съм гледала дори въвеждащия уебинар и трябва да наваксвам, че става сложно.

? ? ?
- кюфтета с лютеница и една филия
- бульон с лимон и пипер
- водичка с масло от риган
- топло какао с лютия мед
- пица с блат от карфиол, яйце и пармезан, отгоре доматен сос, босилек, бекон, кашкавал и разни зеленчукови екстри, които ще подбирам според това, кое има нужда от почистване от хладилника
- доста чай, доста вода, Ц, магнезий, б комплекс, Д3, омеги - стандарт
———————————-

??‍♀️ Ето я на братчедките къщата, дето ни пълни с мишоци.

? Между другото, продава се - 450кв е мястото, локацията е прилична, качество на съседския мат’рял отдясно и отсреща е гарантирано. ? ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.11.20 14:08.

Т. Тодорова

02.11.20
15:26

? Наспахме се като порчета, свършихме набързо работата и после - свободна програма.
Аз си избрах тренировка и учене, и малко цъкане из форума, естествено.
————————-

? ? ?
- 3 бозави кафета с мляко
- 1/2 вратна пържола с лук и подправки, запечена с пушен кашкавал ?
- парче карфиолена пица - получи се много добре, не очаквах дори, само че следващия път ще си спестя хуска в “тестото”, че много се раз’лъзга
- чай мащерка + масло от риган + лют мед
- бульон, лимон, люто
- дребен омлет, овче кисело мляко, чесън

?? ??‍♀️ ??
- 10х еднокрака тяга @16кг (ляво/дясно)
- 20х румънска тяга @16кг
- 20х редуващи суингове @12кг

3 кръга, почивки 20-30 секунди между трите движения, 2 минути след всеки кръг:

- 5 ляво + 5 дясно клек с ракната отпред пудовка @12кг
- 10х редуване на обръщане от пода + преса @12кг
- 5 на всяка страна силово гребане @15кг

5-6 минути разтягане

? ? ?
Пулсът 165 в началото на третия кръг, после в банята - 145. wtf.

?? ?? ??
20 минути медитация в опит за спасение от сърцетупа

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.20 17:16.

02.11.20
16:45

И на нас ни е ден за пица, малко по-традиционни сме от към блата де :)

Мнението беше редактирано от Splash на 02.11.20 16:54.

Т. Тодорова

02.11.20
16:53

Ах, тиии... с тези снимки винаги... ?

Вие сте хора във форма, можете да си ядете тесто с чиста съвест. ?? ?

03.11.20
11:24

казано от Т. Тодорова на 02.11.20, 16:53:

... Вие сте хора във форма, можете да си ядете тесто с чиста съвест. ?? ?

Тя моята форма, става кръгла за има няма два-три месеца, ако изтърва нещата. Но не мисля че, 200-300 гр тесто е проблем, ако не се прекалява. Според мен храната ти е супер и си е съвсем окей, да се поглезиш от време на време. Освен ако не ти е вкусно тесто от карфиол де :D

П.П. Колкото по-малко продукти има в пицата, толкова по-вкусно :) Даже ако питаш италианските бабички - доматки, зехтин, босилек и моцарела стигат.

Мнението беше редактирано от Splash на 03.11.20 11:30.

Т. Тодорова

04.11.20
17:11

казано от Splash на 03.11.20, 11:24:

казано от Т. Тодорова на 02.11.20, 16:53:

... Вие сте хора във форма, можете да си ядете тесто с чиста съвест. ?? ?

Тя моята форма, става кръгла за има няма два-три месеца, ако изтърва нещата. Абе, не сме те виждали кръгъл. :) Но не мисля че, 200-300 гр тесто е проблем, ако не се прекалява. Според мен храната ти е супер и си е съвсем окей, да се поглезиш от време на време. И на мен ми изглежда окей, но кантарът все едно и също показва. Ако почна и с хляба, както днес направих... мани. :) Освен ако не ти е вкусно тесто от карфиол де :D Ти се смееш, но хич не е лошо. :)))

П.П. Колкото по-малко продукти има в пицата, толкова по-вкусно :) Даже ако питаш италианските бабички - доматки, зехтин, босилек и моцарела стигат.
Да, най-вкусната пица, която съм яла, е от хубаво тесто, гарнирано с малко продукти. Като цяло простите рецепти и комбинации са ми най-приятни, но тук имаме разминавания вкъщи.?

Т. Тодорова

04.11.20
20:09

? 03.11.2020

Цял ден прекарах в занимавка покрай един проблем с онова куче - Буба. Тотално пропилян ден. Обикаляне до припадък, ветове, Б@БХ, мабх, вечерта се пръснахме от бири и в 22:00 бях заспала.

? ? ?
- топло какао с лют мед
- леща, сготвена с пилешки бульон и месо от бутче, малко сметана, лук и чесън, и люти чушки ??, суперска чабата с маслини

? На един наш близък баща му са го извозили с линейка вчера, в тежко състояние, приели са го и веднага са го включили на кислород. Бил един от тези, които се отнасят с пренебрежение. Не, че има значение. Много ми е тъжно и все по-противни са ми тия със смъкнатите маски, пипащите ръчички и празните кратуни.
—————————

? 04.11.2020

Пак кучешкия филм, поне мисля, че намерих решение.
Нещо ми е лошичко пак и скоро ще си лягам.

???

- две кафета с малко мляко
- чабата с домашен бабек (доволно)
- оризовки с бабек пак, оризовки с паста от патладжан и манатарки, оризовки с чеснов крем... ?
- 2 хапки ушак
- мнооого лют бульон, какъвто вид хвана
- умряла съм за нещо сладко, а в същото време усещам как ще ?, ако си сложа бисквита в устата
- бая чай от евкалипт + лют мед

??‍♀️ ? ??‍♀️

1х Загрявката на Вик @12кг
Тяга @45кг: 6, 10, 10, 10
Лег @25кг: 8, 8, 8, 8
Плие с диск @15кг: 10, 10, 10, 10
10мин разтягане

? МЦ се задава и започва да става неприятно. Кръст, яйчници, бъбреци, всичко ме сцепва.
—————-

И за важността на шрифтовете... ?

П.П. Курсът ми е любимото нещо. Вече сме в SEO модул и кефът е пълен ??

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.11.20 20:30.

Т. Тодорова

06.11.20
16:44

? 05.11.2020

❌ Предната вечер - 1/2 шоколад, 6 двойни бисквити орео и 2 с.л. фъстъчено масло с мед.

? ? ?
- бозаво кафенце с мляко
- чабата с маслини, филе, пушен кашкавал
- задушени зеленчуци с малко ориз
- 3 бири, уши и ляп с маслини ?

? Пак кучешката занимавка, бая обикаляне напред-назад, б@бх си остават най-гнусната институция в историята и така.
—————————

? 06.11.2020

? ? ?
- 3в1, после още едно нормално кафе с малко мляко
- оризовки, прасешки гърди, домат
- 2 реда шоколад Милка джинджърбред
- топло какао с лютив мед
- хуск
- готвя зеле с прасе, но не мисля, че ще стигна до него - ако ям нещо друго, ще е черен шоколад

?  ?  ?
Пааак с Бубата занимавки... Ходих при нотариус да заверявам две декларации, па че е моя, па че съм я преотстъпила, па справка от б@бхаджиите, па не знам си какво, после търсих преводач, който да ги преведе на немски в рамките на работния ден. И намерих, само че тия големи бели птици 3 часа не успяха да свалят пидиеф от гугъл докс, нито можаха да си го препратят една на друга, тъй че остана за утре сутринта. Луда работа.

Голямо желание имах да тренирам, даже си сложих анти-слип чорапите ? и си сетнах лоста, обаче ми е първи ден и адски ме боли, и реших, че ако се напъна, като нищо ще си изплюя карантиите и се отказах, щото ми трябват, все пак.

? ? ?
Доглеждам репортажа на Цънцарова за Хелп Карма (егати...) и отивам да си уча SEO-то.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.11.20 17:03.

Т. Тодорова

08.11.20
20:11

? 07.11.2020 - 08.11.2020

Не знам какво да кажа... ?

? Смазах се от ядене, така не съм плющяла от... не знам, но от много, много време. Неконтролируемо гъчене през всички часове, в които съм в съзнание. ?

? Картофи, много мазно пиле с картофи, с хляб, шоколадИ (!), бисквити, бири... направо не мога да повярвам. И ми иде отвътре, гладна съм. ?

? Но започна да минава с отшумяването на МЦ, та утре, понеделник, ще е друга работа. Хъ-хъ.

❤️ Че се опрасих - кофти. Но и такъъъъъв сън му ударих, страхотен кеф. Тази вечер пак смятам до 22 да съм отпрашила към Уондърленд.

А снощи сънувах, че съм влюбена в д-р Хаус. ?
—————————

Замазката (обикновена) в коридора и килера, която К. направи сам онзи ден и му беше първата такава в живота. Ден и половина му отне - с чистенето и пускането на “майките”, но където и да го сложиш, нивелирът спи. ??

08.11.20
21:52

В малки помещения е лесно.

Т. Тодорова

08.11.20
21:56

Ай на бас, че и в голямото помещение ще стане така. ?

Ама лесно не бих го нарекла, егати гъзенето и счупване на кръст, колене и каквото има наоколо... Иначе бригадата... изсипват, отгоре с греблата се минава, колкото да не е на купчина и чал - много важно, че има 3см разлика на 2.5м ?
Общо взето, квото се похваля, е сравнение с тяхната работа, не че ние сме някакви гении.

П.П. Сега видях, че си имаш и ти занимавка. Яко. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.20 21:59.

08.11.20
22:02

Помагам на приятел...че изгонил мангала, а утре му редят покрива...и трябваше да опаянтим втория етаж със стени)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1