14.02.21
15:54
От сутринта ми се въртят в главата суши, октоподи, скариди, хайвери... и водка, което си е шок, аз не го пия това чудо. ??♀️
???
Доста хора покрай мен подхлъзнах с туй чудо. Изгоряха ?
14.02.21
15:59
Може и ти да си ме облъчила дистанционно, не знам. ?
Много странни щения имам напоследък, още влача оня филм с прасковите. ?
От запада дойде това с гейското със сметаната...готварска,сладкарска,...В Русия всичко се готви със заквасена сметана...от говеждото,туршиите,борша и ши(то) до палачинките,пряниките и тортите...
Мнението беше редактирано от nervak на 14.02.21 18:20.
14.02.21
18:25
Хайде сега, пържолите и те гейски. ?
Заквасена използвам аз за сладкиши понякога, но не съм готвила мръвка с такова.
Забавно беше иначе объркването, щот стана ясно чак след сервирането. ?
Пържолите не...ама делението сладкарска,готварска си е ))).
Мисля че, в едната има захар ... да не говорим за растителните “алтернативи”. Аз готвя само със заквасена, 30-тина процента от Берьозка, но рядко, по съвсем обясними причини :)
Мнението беше редактирано от Splash на 14.02.21 19:07.
Пържолите не...ама делението сладкарска,готварска си е ))).
Мисля че, в едната има захар ... да не говорим за растителните “алтернативи”. Аз готвя само със заквасена, 30-тина процента от Берьозка, но рядко, по съвсем обясними причини :)
Следващия път, погледни състава на сметаната от берьозка. Бях взела една, мисля че Ромашка беше, с около 15 съставки.
90% от руските им храни са произведени в Германия, състава е потресаващ откъм консерванти, овкусители, подобрители и т.н. От там купувам единствено мумийо.
Мнението беше редактирано от Margi на 14.02.21 19:13.
Утре ще погледна, принципно не е като да не зачитам състава. Водка, водорасли и покрай Барт, пушена риба взимам от там :):)
От Берьозка само един вид черен хляб,пелмени(то и те от Германия...ма по добре),сливки (което си е вид сметана) и хайвер....всичко останало за мен няма общо с руското.
14.02.21
22:48
Аз пушения халибут/камбала и салатата им от водорасли вземам, много ми харесват.
Не съм спец в руската кухня, но ми допадат киселяштините им.
В Ейре имаше много литовски и Латвийски, а и полски магазини, та те имат интересни(сходни ) неща.
Сплаш, халибута, кърти нали?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.02.21 22:48.
16.02.21
18:01
? 15.02.2021
? Сандвичи разни, домашни, домашна руска салата
??♀️Пак бая обикаляне, уж беше друг планът, но пак активен без тренировка
⚙️Магнезий, б комплекс
—————————————————
? 16.02.2021
По време на “гладуване”: джинджи напитка с ябълков оцет (много малко оцет), вода с по няколко капки лимон, малко хуск
? След 20 часа от последното ядене:
- Опитване на малко пиле и малко сметанов сос
- Чаша много леко бяло вино, домашно
- Пилешко на късчета в тигана, с масло и подправки, отгоре му сос от заквасена сметана (съгласихте ме ?), в който пльоснах малко сирене, за да го използвам, подправки и накрая го сгъстих с малко тапиока, отстрани - лимонов стек от зеле ?
Бях адски гладна, Ленчето ме слушаше по телефона как готвя и се плюнча нервно, хаха, обаче като опитах само и мога още няколко часа да изкарам без драми. Много е вкусно, де, не ме отказа качеството. ?
?? #24
Около 8 минути загряване - стави, пулс
През 10 секунди:
10х3 зечер @20кг
10х3 обръщане @20кг
10х3 суинг @16кг
4 кръга, с 2 минути между трисетите:
Раменна преса @25кг: 7, 7, 7, 7
Силово гребане (ляво/дясно) @16кг пудовка: 5, 5, 5, 5
10 минути разтягане ??♀️Навън - не, към 7к крачки из вкъщи
⚙️ Магнезий, цинк, Ц, ад+д+д3, дмае, магнезий, б комплекс, мсм
—————————————
Щампата на тениската ми за спане с Мечо Пух е супер изкъртена вече, но краката на котката са толкова божествени, че няма как да не ви ги покажа. Такива са нежни, роДЗАФки възглавничкички, че чак капилярчета прозират. Буди-буди.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.02.21 18:03.
17.02.21
14:31
? 17.02.2021
Чашите вино се увеличиха малко снощи, че се отплеснахме с приказки и музики…. Накрая си легнахме да гледаме Хаус и се напраскахме със солетоподобни крекери… за да има смисъл от фаста, все пак. ;)
Получих няколко любовни погледа за сполучливата вечеря иначе. Сосът със заквасената сметана обра най-много точки. Благодарско. :)
?
- зелен чай с мента и мед
- 5 микро милинки след тренировка - с размер на средно големи хапки са; майка одеве връчи една тава, щото това момче, горкото, гладно съм го държала… Калкюлейт, хюман…
- 1/2 грейпфрут
- пухкав омлет, печени гъбки с по малко масло вътре, брюкселчета и моркови - във фурната
- вода, чай хуск
?? #25
43 минути интервали - интензивна част - кардио, почивката - много повторения с малките гири, 90:90 секунди са средно.
Много тежко ми идва, ама като не правя такива работи… Май трябва да ги правя. Стича ми се пот в очите, въпреки че си префасонирам движенията, за да не скачам.
??♀️Малко, но пък утре се очертава да е като за три активни дни
⚙️ бца в 2л вода, магнезий, цинк, ц, дмае, а+д+д, б комплекс, мсм
———————————————————
Дойдоха всички неща за банята и могат да се монтират, следобед ще доставят настилките за втория етаж, стълбището и коридора на първия етаж, ииии… мастър К. може да ги постави.
Така се зариби да изправя кривини със сметки, че очаквам скоро стените да са като в “Красив ум”. ? Те бяха, де, покрай стълбището. Ама като го направи както го е сметнал (с гранитогрес ще го обличаме по малко по-особен начин), името на Фибоначи ще е изписано отгоре до долу. ?
Голяма откачалка се оказа, не знаех. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.02.21 14:34.
18.02.21
19:18
? 18.02.2021
Много работа, много и от слугинската (кефи ме да се хвана да си готвя и да си оправям в нас, когато искам, ама като съм изморена и трябва...).
Имам мускулна треска от вчерашната тренировка, много сериозна. ??♀️
Страховито плюскане, не от нужда, а съвсем по инерция. Ама и утре е ден. ?
Ще фастна ся и утре послушно ще си направя тягата. 3-4 поредни дни така и ще съм изгорила днешните калории. ?? ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.02.21 19:19.
18.02.21
20:54
Не бях обърнала внимание, че са две бохчите ??
19.02.21
14:23
Слаби, слаби… оная с калсическата шарка все едно не е c форма на боздуган. ?
? 19.02.2021
?
- Кафе
- БЦАА бласт
- Вода с хуск
- Чай
Киселини някакви ме мъчат и не знам какво да ги правя, освен да ги затапя с манджа. ?
————————
Довечера, след 21 часа фаст:
- Пилешко филе, мариновано от предния ден - на жулиени, на тиган с мазнина и малко бяло вино; печени на фурна + малко патешка мас: черита, броксели, броколи, карфиоли, чушки, люти чушки, моркови, лук, картофи; няколко маслини, малко кашкавал, който може и да позапека
?? #26
През 10 секунди:
10х2 тяга @55кг
12х1 обръщане @16кг (ляво+дясно=1) от земя… трябва да видя мога ли вече 20-ката да обръщам
12х3 суинг @16кг
С две минути между двусетите:
Лег @30кг: 8, 7, 7, 7 (можеше и една-две повече, ама с много зор и риск да потъна под 30кг унижение - ако ще се пребивам, нека да заякна повечко, не да размахвам крайници като хлебарка под такова лостченце)
Хоризонтални набирания, свити до някъде крака: 3, 5, 4, 3
+ 5-6 минути корем
+ 10 минути разтягане
??♀️5-6-7к крачки макс
⚙️ магнезий, цинк, ц, бцаа, а+д+д, мсм, б, креатин, дмае
—————————————-
Доста съм гладна, вече се слюнча като санбернар, щот сложих едни кокаля в гювеча, да се бульонират :) и мирише... Планирам да ги оставя до утре сутринта на 100 градуса и да им мушна малко зеленчук и подправки, за да е направо готово за пиене после.
И вие с вашите сметани, халибути и водорасли ще ме утрепете просто. Берьозката е на 20 метра от нас, сто процента мога да проточа лига чак до там. ?
Оставям тоя кеф за понеделник обаче.
——————————————-
Прасето се сцепва тези дни да се въргаля и лензи, ама като се прибере господаря :), все едно никога не е знаела, че има спалня в тоя апартамент. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.02.21 14:32.
20.02.21
10:18
Осем часа и половина сън (с 10 събуждания поне) и още не мога да се надигна - само се преместих от леглото в нас на фотьойла у майка. ???
След малко ще трябва да се размърдам тренировъчно. Прозяв.
Много приятно кафенце + Приятели, макар и с превод - топ утро.
20.02.21
13:14
? 20.02.2021
?
Фаствам, храната ще я впиша довечера.
?? #27
През 10 секунди:
12х1 зерчер @30кг
12х1 обръщане @30кг
12х3 суинг @20кг
С 2 минути между трисетите:
Раменна преса @30кг: 5, 5, 4, 4
Гребане от земя @20кг пудовка (ляво/дясно): 5, 5, 5, 5
Не загрях добре, че бързам много и само размахах крайници. Разтягането 2-3 минути - за кратко във всички зони. :)
??♀️После ще впиша, имам някакво обикаляне.
—————————————-
Изпръхвам пост-душово и драсвам към свеки. Планирам да си напазарувам после нещичко за довечера - хапва ми се пушена сьомга с нещо мазно и сиренесто, с нещо зелено и ароматно. ✌?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.02.21 13:15.
20.02.21
16:21
Окей, крачките ще са към 11к.
Храната:
- пушена сьомга, оризовки, крема сирене с подправки
- костно-зеленчуков бульон с малко от месото, което опада от кокалите, препечена филия
- червен грейпфрут с 2-3 парченца какаова паста
- хуск
Приключих фаста с 90 минути по-рано. Брутални киселини, така ли става при всички?
Ще взема да пия омепразид сутрин в такива дни. ??♀️
———————————————-
Разгледах я днес много подробно тази Берьозка, че бях влизала за конкретни неща само. Нещо не можа да ме докосне - нито с асортимент, нито с привидно качество, най-малко пък с цени. Скариди в олио - 99лв/кг. Ай няма нужда.
Купих иначе няколко неща - сметана, биричка за мон амур, една маска за лице с изумрудная глина, хехе, нали ми викат Изумруд вкъщи ?, и още няколко неща.
Водорасли нямаше, халибут също. ?
————————————————
- After all these meals…?
- Always.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.02.21 16:34.
Приключих фаста с 90 минути по-рано. Брутални киселини, така ли става при всички?
.
Не би трябвало. Сьомгата с крем сирене ли ти беше първото хранене? Пробвай нещо по-леко, някой зеленчук.
Ако пиеш кафе по време на фаста, пробвай без него.
Мнението беше редактирано от Margi на 20.02.21 18:28.
20.02.21
16:42
Да, това беше първото. Но след него всичко мина. Иначе от 12-тия час нататък става много сериозно. Kафе пия сутрин, да, чисто. Ще го пропусна утре и ще видя как ще е.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.02.21 17:22.
Ааа чакай. Киселините са преди яденето? Ако имаш киселини докато още гладуваш, вероятно стомаха ти още доработва нещо от последното хранене. Колко ти е дълго гладуването, считано около 4 часа след последното хранене?
Мнението беше редактирано от Margi на 20.02.21 18:31.
20.02.21
18:38
16-17, до към 20 часа засега.
Рефлукс се сетих, че имам (отдавна не се беше обаждал) може би от там е драмата. ??♀️
Отвратително усещане, не е истина просто. :(
20.02.21
19:01
почвам да лекувам всичко с овча брънза....,
??????
21.02.21
14:45
? 21.02.2021
?
- Билков чай
- Две бели принцеси със салам и кашкавал у свеки
- Още една филия с някъв хайвер и няколко бода салата от рулца от раци (от години не бях яла такива.. от ученичка може би… те мноо гадни, бе… а как ги обичах някога, втф)
- Оризовка с пушена сьоНга
- Печени броколи, моркови, карфиол, гъбки, черита, чили чушка, лук, с патешка мас малко и подправки; бульон (стана уау тоя път) с няколко капки лимон и с черен пипер; малко сирене с подправки
- Цял червен грейпфрут
?? #28
През 10 секунди:
12х1 тяга @65кг
12х1 обръщане от земя @20кг ? (ляво+дясно=1)
12х2 суинг @20г
С две минути между двусетите:
Лег @35кг: 3, 3, 4, 3
Хоризонтално набиране със свити крачка: 3, 3, 3, 3
15 минути стреч
*** На много изморено тренировката, едвам се навих. Интервалната част беше добре, но на лега едвам вадих лоста... и се прозявах. ?
??♀️20к крачки
——————————————————
22.02.21
08:51
Добро утро, мързи ме. ?
Снощи се нацапах с бутилка червено вино, тая сутрин няма къде да се разпльокам с кафето - студентите започнаха онлайн лекции и ни в нас, ни в майкини е свободно за движение или липса на такова.
Затова сега обувам едни удобни гаги, маратонки и драсвам. Имам доста задачи, обикаляне по обекти с онези, които не споменаваме, демек, работа, после взимане на торта, пазаруване, домакинстване, приготвяне на вечеря - пуешко, скариди, сосове, салати...
Хич не ми се занимава с последното, но за рождения ден на мама ще се напна. :)
Тренировка - надали днес, няма да остане време.
23.02.21
00:44
Малковска, ще те благославям много пъти за успешно приложеното НЛП. ?
След толкоз години от последната водка, не съм предполагала, че така ще ми легне на сърце, хеле пък в комбинацията със сок. Май така ще изкарам лятото. ?
- скариди и миди с масло, малко чесън и бяло вино, и пармезан
- много готина зелениеста салата от пакет с дресинг от балсамов оцет, зехтин и мед
- два сухара с хайвер
- малка водка с фреш портокал
- малка водка с фреш грейпфрут
- уж нямаше да ям торта и по късна доба набутах едно не голямо парче (така съм отвикнала от тия купешки сладкотии, че ми идеше да ходя да си бъркам в гърлото, ама сакън - ще вземе да замине и водката, та устисках... ? ама много захар, много нещо, как може ?)
От пуешкото не ядох, но го направих по импровизираната рецепта на Сплаш Вдъхновителя и обра точките. ????????
Храна утре чак за вечеря. Денят ще е пак активен, тренировка също ще има.
Заспивам, че се съмна :), а съм смазана.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.21 00:48.
23.02.21
00:59
Малковска, ще те благославям много пъти за успешно приложеното НЛП. ?
След толкоз години от последната водка, не съм предполагала, че така ще ми легне на сърце, хеле пък в комбинацията със сок. Май така ще изкарам лятото.Заспивам, че се съмна :), а съм смазана.
????
Айди честито?
От чист спирт няма ко да стане
Освен това като дойдете във Варна, знам какво ще е менюто храна и напитки ????????
23.02.21
22:45
Дени, то менюто беше ясно и досега. ? Скариди, миди и всякакви морски бълхи ми дай на мен. Да видим кога ще я докараме до такъв приятен, лежерен трип ?, че все ги мислим и все не можем да се отлепим от тук.
❤️
? 23.02.2021
?
- кафе с малко мляко
- 100 грама пуешко и малко салата
- зеленчуков хляб, пуешко филе, крема сирене
- 2 чаши бяло вино
?? #29
35 минути интеревали - кардио : много повторения с малките гири.
По принцип е 45 минути тази тренировка, но пулсът ми заби на 172 и се отказах. Установявам, че мога да стана, да тренирам по какъвто и да е начин, и после да свърша един тон неща, но ако обърна последователността и тренирам вече изморена - абсурд да ми се получи читаво и без осезаем дискомфорт.
??♀️18500 крачки
⚙️ бцаа, магнезий, б комплекс
Сцепена съм отвсякъде.
———
Шокирах се днес. Излизам от Лидл и както нося багажите, махам кондензиралата маска, напрао се удуших... Пресреща ме жена, може би съвсем малко по-голяма от мен, спира ме и:
- Ох, извинявайте, имате ли една маска в повече, че забравих моята и не мога да вляза в магазина?
- Не, съжалявам, само тази, която ползвам в момента е.
- Е... ми ок, ако не е проблем, дайте ми нея, че няма как да напазарувам...
? ? ?
Директно се разхилих, викам: Ама как ще Ви дам тази, хехе, в магазина продават, купете си от касите най-добре :Д :Д :Д
Тя: А, така ли... добре, мерси. ?
Съвсем нормален вид имаше, нямаше никакви видими признаци да не е в час момичето. Напрао припаднах. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.02.21 22:47.
23.02.21
22:50
Арееее ,осем пъти към София тръгва, Дени , не я чакай.
23.02.21
22:56
Да, да, помислих си го, Бартолиний, и бях сигурна, че ще обадиш. ?
До София преди години идвах на кафе и се прибирах обратно, ся б@си и зорното, все едно до Бостън ще се ходи. ??♀️
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.02.21 08:03.
23.02.21
23:47
Арееее ,осем пъти към София тръгва, Дени , не я чакай.
???
Ще я подкупя някак. Иначе аз отивам с триста?
24.02.21
10:29
Приемаме идващи само с до между 90 (бас държа, че безумното ограничение още седи) и 140, щот’ ги предпочитаме целички. ?
После купонът с 300. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.02.21 10:30.
24.02.21
14:34
? 24.02.2021
?
- кафе с малко мляко
- пикантен хумус с две оризовки и два слайса пуешко филе
- 2-3 парченца маринована аншоа, два сухара с малко хайвер
- грейпфрут
- филе от скумрия на фурна или тиган, зелена салата със семпъл дресинг и авокадо, малко картофено пюре, сухар или два
- доста вода с лимон и лед
Яде ми се овче мляко с плодове - ако ме отмързи да сляза до магазина, ще си приготвя.
??♀️Засега са към 7000, не мисля да стават кой знае колко повече.
⚙️ дмае, магнезий, б комплекс, мсм, ц
—————————————————————
Голям шок ще е да го кажа, знам, но се чувствам размазана. Знам защо е - не спя изобщо качествено. Или се будя, или сънувам неща, от които мозъкът ми кипва. Да не говорим, че спя вързана на панделка и кръстът & дясната китка са ми смляни. Днес вече съм във фаза раздразнение и единствено Ленчето мога да изтрайвам. Честно, само нейният глас не ми стърже с 60-ка шкурка по нервите, другите ми иде да ги унищожа. ?
Много искам да спА, но не може сега. Ще се дзенирам с няколко часа учене, да видим дали ще проработи. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.02.21 15:06.
24.02.21
15:59
Някой би ли се наел да обясни с няколко изречения потенциалните здравословни последици от неразвити прасци, контрастиращи по обем с останалата част от тялото? ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.02.21 16:02.
25.02.21
19:43
Явно не би. Мерси. ?
—————
Доста се подвижих до ранния следобед. После яко учене, в паника съм малко, че не очаквах така да загрубее това обучение. ? Готиното е, че покрай него се забърках в един много приятен проект, който скоро ще стартира, ама май бях споменала преди време.
—————-
Физически се чувствам като пребита, буквално всичко ме боли и заспивам права. ??♀️
Някой би ли се наел да обясни с няколко изречения потенциалните здравословни последици от неразвити прасци, контрастиращи по обем с останалата част от тялото? ?
Здравословни последици от неразвити прасци?!? Дай ми малко време да го асимилирам.... Не, не мога. :)
26.02.21
12:18
То и аз не мога, затова питам. :)
Има ли някаква връзка с травми и болки в колене, таз, кръст и гръбнака по-нагоре?