казано от Т. Тодорова на 26.02.21, 12:18:
То и аз не мога, затова питам. :)
Има ли някаква връзка с травми и болки в колене, таз, кръст и гръбнака по-нагоре?
Не, доколкото знам. Плоскостъпието е по-вероятна причина за такива проблеми.
26.02.21
13:11
Благодаря, Боби, за отговора.
Не питам за себе си, защото аз прасци имам повече от необходимото (не са пет, примерно?, но доста вървят и без усилие), а защото чух коментар: “ще страдаш с тия кльощави прасци”, та затова.
————
Да използвам да се отчета:
Фаствам от снощи и ще продължи до вечерта. Вечерята ще е конски бургери и зелена салата с авокадо.
Без тренировка, но с целодневно чистене из къщата, клякане, ставане, чували с тухли и други строителни отпадъци, а ако остане време, ще обезпраша една стая и ще грундирам, ама надали ?
27.02.21
15:06
Вчера 25к крачки.
Мистериозно изчезна една част от строителната прахосмукачка, спря да работи и се захванах да чистя двора... и улицата. Мда, ама за да ги чисти човек, трябва да мести и да подрежда обратно чували със строителен отпадък, чистейки градинките - влачи мокра пръст, която тежи като си я напълни в чувалчето, а на улицата - мести и нарежда сезалени чували с пясък и чакъл, дето са пълни почти изцяло.
Счупѝх се просто, но светна, показаха се кокичета, зюмбюли, нарциси - сега ще цъфнат и ще им се зарадвам много. ???
Тъкмо издишах по едно време и мина майсторът с по едно кенче бира, вика: бичи малко айляк...
Едвам ме нави. ?
Опънахме един лаф до 23:30 после с К. ? и съм заспала като труп.
Сънувах най-отвратителния сън в живота си - знаем, че по принцип съм куку и сънувам много цветно, и какви ли не кукувичи съчинения, но никога такива изродии... Как изобщо ми го е родила главата - никога няма да разбера. ???
———————————
??♀️
Днес нямам гривна, но съм при свеки. Движението ми е от сорта на 3км свободно щъкане, 2км с към 16кг багаж (надцених се), които качих и на скорост по стълбите до петия етаж, после целенасочено 5 поредни пъти нагоре-надолу по цялото стълбище и 10 минути интервално качване на табуретка и довечера - 1.5км на прибиране към вкъщи.
?
- кафе
- две рохки яйца, сирене, аспержи
- 140г кокосово кисело мляко, 100г ягоди
- препечена филия с 1 малко авокадо, малко сол и малко червен пипер
- принцеса: крема сирене с подправки, отгоре печена чушка, шунка и кашкавал, това запечено на грила
- 2 реда шоколад
- за вечеря - зелена салата, черита, моцарела или конско кИфте
⚙️
- б комплекс, магнезий
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.02.21 15:18.
28.02.21
19:45
Злоупотреба с водка снощи, а днес - в бокса. Поне се сетих що не пия водка от 15 години и повече. ?
- кафе
- яйца с авокадо и черита
- фреш лимон и грейпфрут
- кисело зеле с прасе
- микс от зелени салати и кълнове, бяло грозде, моцарела, дресинг от зехтин, оризово олио, люта горчица, балсамов оцет и мед
- шепа ягоди, супена лъжица заквасена сметана 30%
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.02.21 19:48.
Водката е за професионалисти, за това на бира - поне с чиста съвест си я пишеш за
“възстановяването” ???
Мнението беше редактирано от Splash на 28.02.21 20:30.
казано от nervak на 28.02.21, 21:08:
А бе и вие с тези Вайс бири...не сте пример)))...то съвсем хляб...
Хляб, ама течен ... ?
01.03.21
13:02
Не мога да сваря да тренирам и много се изнервям вече. Ще пробвам да ставам преди 6:00, но с това качество на съня не знам дали няма да се счупя още повече.
От сутринта съм се смазала, затова пропускам и днес - имам много работи още, а ако тренирам и се изкъпя, просто ще заспя на произволно място и това ще ми е.
???
- Кафе с мляко
- На прибиране към нас вървях зад една мацка, дето носеше огромен дюнер в ръка, ама като факла го държеше, пък аз гладна, та гладна, носът ми се проточи напред чак, викам: мама й стара, ако пусна една лига ся тука, да се ‘лъзне и да метне дьомнера - хващам във въздуха и бягам ??♀️.... но се отказах, че усетих как съм напънала ципа на якето и като се прибрах вкъщи, почти с удоволствие изядох 140г скир боровинка, навяващ спомени за един от ароматизаторите за тоалетна на Bref…
- Няколко бода зеле с прасе, след него оризовка с домашна майонеза за проба - аз я правя с оризово олио и става супер-дупер, но тази на маман, с рафинирано слънчогледово... много съм отвикнала от някои вкусове, ама много-много
- Следобедно киви, грозде, ягоди... овче и козе кисело мляко
- Пилешки пържоли от бут, без кожа, задушени в тигана с пресен лук, малко гъбки и заквасена сметана; микс от зелени салати, черита, авокадо, меден винегрет, а като се знам - и люта чушка
Към 2л вода с лимон, в някоя чаша ще сложа и хуск.
————————-
О, честита Баба Марта! ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.03.21 13:19.
02.03.21
20:25
Спах до 15:00, на пресекулки. Пак някакви ужасни сънища, главата дроб.
60 минути йога и цял ден в леглото.
След малко ще се преместя в другото легло и до утре няма да мръдна. МЦ, бепце - а аз се чудя какво ми става тия дни.
- овче кисело мляко с боровинки
- леща със сирене
- бисквити траяна, фреш портокал
Ще пийна мелатонин повечко, съвсем да се отрежа. С него като че ли не сънувам така интензивно.
—————
Купих си семенца за люти чушки - каролина рийпър, оранжево хабанеро и табаско. Ще се опитам да си ги отгледкам, даже се надявам, като станат за засяване, да мога да ги подредя директно на прозореца на трапезарията. ??
—————————————
Старичко, ама still funny ?:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.03.21 20:26.
03.03.21
16:38
Днес работихме, щото... що да не. :) Много силен старт откъм енергия направих (след 9 часа порски сън), но в 14 пак ме удари същото като вчера. Починах малко, освежих, поучих и чакам сега леля Ленче да звънне за ежедневното дъра-бъра, за което съм приготвила два ледени кена Самърсби. :)
- сандвич с пилешко филе и много свежа салата, и доматки
- самърсбитата
- печена сьомга с някакъв сос, който още не съм измислила, микс зелени салати с обичайния дресинг
- разкършване с пудовки: суингове, обръщания и пушове с 16-ката, 5 кръгченца, които не броя за тренировка, но размърдах кръвта
—————
Купих си гиър за посяването на чушките - мини оранжерия, което е една голяма тарелка с капак, за 10лв, вместо за 60 стотинки ?, чашки за семенцата, саксийки за пикирането, много се развълнувах и мисля, че нещата с домашното производство ще ескалират максимално в някакъв момент, много ми е зарибено. :))))))
Райско време навън, даже малко по-топло, отколкото обичам. В дворчето преди обяд беше суперско и явно и на комшийските кокошки много им допада, защото идват да снасят там. :)
Награбих се и със зюмбюли, и си купих и шарени градинарски ръкавички. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.03.21 16:40.
04.03.21
15:49
Цяла нощ събуждания през час, през два, през деня - физическа работа, над 20к крачки до момента, без тренировка.
- кафе с мляко
- голямо парче филе от сьомга на фурна, микс от зелени салати, зелени маслини
- две малки хапки козуначно руло
- шепа бяло грозде без семки
- две кивита
- печени моркови, броколи и чушки “калифорния”, костно-зеленчуков бульон
2л вода с лимон
- а+д+д, магнезий, б комплекс, сладки сънища
Сега сядам да уча и дано не заспя върху бюрото.
06.03.21
13:20
Събота е днес, спах до 10 часа, до 11 пих кафе, свърших домашна работа за няма и три стотинки, и съм готова пак да легна да спя. Дано е предцикълно изтощение и пролетна умора, че иначе не би значило нищо добро.
Предния ден не ми се описва подробно, то толкова го и помня, но мина без тренировка, с множество изцепки в храненето и напояването.
Забавното от деня беше само една онлайн лекция на К., в която професорът задава въпрос на група от над 10 души:
- Ваня сега, примерно, ако влезе в Кауфланд и си купи пакет от сто салфетки срещу един лев, ще е доволна, щото... щото колко ще й струва на Ваня една салфетка?
Мълчание.
- М? Хайде, де, как се смята т’ва, колеги? (щото усеща горкият човек къде е проблемът...)
Мълчание, пълно мълчание от икономисти в трети курс. След около 30 секунди се обади една финтифлюшка и уверено заяви, че може би трябва да им бъде предоставена формула.
Бъдещето, припадам. Горките преподаватели, дето са си посветили живота на образование и наука, а трябва да работят с тая плява и да я наричат “колеги”.
Храната днес:
- чисто кафе
- 3 оризовки с домашен пастет
- ягоди, киви, банан, заквасена сметана
- печени зеленчуци, костен бульон
- чай с мед, вода с лимон и чиа
- цинк, магнезий, ц, б комплекс, дмае, а+д+д, сладки сънища
Движението:
- загрявката на Вик, колкото пъти успея, с 12-ката
- малко мобилност, че вече не мога да правя напади/отпади като хората
Ахилесът трябва да ида да видя, то май вече хронично си стана... Все се каня и все си викам - мех, то ще мине.. Ще мине, ама друг път.
————————————————————
Много ме кефеше зеленинката в запуснатия двор - всичко се беше развихрило да расте от всички посоки, сега е една гадна, стъпкана пръст и няма и помен от здравец, алстромерии, над 99% от зюмбюлите и кокичетата ги няма (имаше над 400 луковички из двора), храстите изчезнаха. Оградата и отвън беше цялата в здравец, в долната част, ама го изпоскубаха цингите и комшиите, като остана без надзор... Сега има непресместваеми чували там и гняс.
Нямам търпение повъзстановя това-онова, ама тогава съвсем няма да искам да изляза от вкъщи. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.03.21 13:32.
казано от Т. Тодорова на 06.03.21, 13:20:
Забавното от деня беше само една онлайн лекция на К., в която професорът задава въпрос на група от над 10 души:
- Ваня сега, примерно, ако влезе в Кауфланд и си купи пакет от сто салфетки срещу един лев, ще е доволна, щото... щото колко ще й струва на Ваня една салфетка?
Мълчание.
- М? Хайде, де, как се смята т’ва, колеги? (щото усеща горкият човек къде е проблемът...)
Мълчание, пълно мълчание от икономисти в трети курс. След около 30 секунди се обади една финтифлюшка и уверено заяви, че може би трябва да им бъде предоставена формула.Бъдещето, припадам. Горките преподаватели, дето са си посветили живота на образование и наука, а трябва да работят с тая плява и да я наричат “колеги”.
Това,ако не е виц....Господ да ни е на помощ !
06.03.21
13:28
Нито е виц, нито е най-потресаващото, на което може да попаднеш.
Е оня ден, един четвъртокурсник си беше платил семестър за трети курс и звъни на майка ми паникьосан, кво да прави, как така - оказа се, че не знае кой курс е, мислил, че още е трети, заради пандемията. ?
И Господ няма да е от полза, ако питаш мен.
Това не е отсега. Баща ми 80-те преподаваше биостатистика в Медицинска академия на бъдещи лекари. Налагаше се да започва семестъра с аритметика, щото мнозинството като им се дадяла задача да съберат три пети и пет трети, получавали единица - събираш двата числителя с двата знаменателя и... готово.
Та нивото на средното ни образование никога не е било толкова високо, колкото си мислим. Въпросът е, че сега е направо отрицателно.
Точно, като завършвах през 2005 беше почти същото и още тогава имах чувството, че в средното училище хората бяха малко повече с ума си.. Твърде вероятно причината обаче да е, че в икономическите специалности не отиват най-грамотните ученици :D :D
09.03.21
08:34
Мда, трагедия.
Не знам къде отиват грамотните, ама и в другите специалности липсват.
Изключително ми е тъжно за преподавателите.
—————-
? 07.03.2021
Предната вечер- сладкотии, пак не спах, събудих се с куче между краката, усукана на панделка, следователно си нося болките в кръста и така ме боли, че не мога да седна да пикам. Жълтур дебел, преди Камен така изкривяваше, той започна да я пъди и кой да е на мушка…
?
- Кафе с овесено мляко
- 2 кокоши и три пъдпъдъчи яйца в тигана + малко лют зехтин, 50г бри, зелена салата, неовкусена
- 1 дребно киви, 1/2 портокал, шепа нарязани ягоди, супена лъжица заквасена сметана 20%
- Филия от онези хлябове…с целите зърна и квас, мокрите, препечена, намазана с домашен пастет, а около нея - черита; още малко от пастета - това ще да е единственият начин да прекарам черен дроб, оказа се, че хич не обичам
- Липов чай, малко хуск
- Тиквички, бейби моркови, броколи, червена чушка калифорния, чили чушка, леко напръскани с патешка мас, изпечени във фурната, костен бульон, малко хуск
Червено вино
??Нье. Мъка голяма с МЦ и по-скоро очакването му, а и имам тонове друга раЛта. Хем не ме свърта, хем физически не мога да се справя с усилието.
⚙️ Магнезий, цинк, Ц, ад+д+д3, дмае, б комплекс, сладки сънища, мсм
————————————————————
? 08.03.2021
Поредна нощ без качествен сън. Сънувах някви мастодонти и що били изчезнали - начи първо, защото били много малко, а били много малко, защото били толкова огромни, че на цялата планета се събирали седем-осем броя, нямало как да се множат, разбираш ли, а по някое време решили и да плуват през океана и ги изяли косатките. С две думи - от ръба на Земята паднали и край.
После беше един огромен динозавър, стилизиран трицератопс някакъв :Д, от който ме беше страх, че много свирепо се държеше, ама изскочи майка ми от някъде и с типичния за нея бодър тон и с вид на абсолютен хихихакник, ми вика:
- М, бе мани го тоя, само изглежда страшен, ама като му отвориш устата, наиш к’ви зъби има - само банани може да дъвче с тях...
Пълен льольо един вид…
?
- Кафе с малко прясно мляко
- Филия с квас и домашен пастет
- Ягоди и домашно кисело мляко
- Ягоди
- Няколко парченца пилешко филе на фурна
- Сок от половин портокал + вода + лед + лимон малко
- Едно рибно кюфте (много ги огелпих и ще ги изхвърля днес), микс зелении и балсамов дресинг
- Айрян от козе мляко, шепа парти микс крекери в леглото, зяпайки Доктор Хаус… че нали е празник :Д
??Същата работа. Не ми се ще да мрънколясвам, ама тоя месец е съсипващо, просто нямам търпение да дойде и да мине. Само като преместих днес 12-ката настрани, за да си пробия път до малките дискове за лоста и щях да повърна на място.
⚙️ Магнезий, б комплекс, сладки сънища
——————————————————————-
Изчезвам до обяд по работа и после ще тренирам вече. Днес се чувствам човек почти. ???
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.03.21 08:39.
казано от Т. Тодорова на 09.03.21, 08:34:
После беше един огромен динозавър, стилизиран трицератопс някакъв..........
Пълен льольо един вид…
А помощ търсила ли си)))?има хапчета...помагат))))
09.03.21
09:12
Айляк съм аз с веселите си сънища. :) Но щом тях намираш за притеснителни, не знам какво би казал за нещата, които сънувам, когато съм под напрежение. ???
10.03.21
14:46
? 09.03.2021
?
- Кафе с малко овесено мляко
- Кафе с малко овесено мляко
- От “мокрите” филии една, катък с печена чушка, луканка малко
- Ягоди и киви
- Известно количество бяло вино :)
- Денвър стек от Лидл, салата от зеленолистни + таханов дресинг + микс семенца за салата
?2л вода
?? #29
45 минути йога, доста динамично ми дойде
??♀️ Над 20к крачки
⚙️ Магнезий, а+д+д, б комплекс, мсм
————————————————
? 10.03.2021
?
- Закуската... кисело мляко... :)))
- Един флапджак Фитспо в движение
- Ананас, ягоди, киви
- Прясна паста (малко) с повечко доматен сос с пресни подправки и мини кюфтенца
?? 40 минути интервали - кардио:малки гири
??♀️ Към 12000
—————————————
Чакам да мине на К. една презентация и отивам да сея микро растенийца, да готвя, да правя квас от цвекло, ако остане време - нвд шоколадова торта... зарибявка ☺️
А в музикалното училище вече не допускат нечипирани ученици. ?
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.03.21 15:11.
Тази с микро-грийнчетата съм я играл, занимавката май е повече от ползата в предвид количествата които се изяждат. Това от гледната точка на човек, за който малко магданоз е две връзки :D
Мнението беше редактирано от Splash на 10.03.21 16:52.
10.03.21
17:05
Тегли ме точно занимавката, както и да си имам красивички, зелении, да си отглеждам нещо. ??
Естествено, писне ли ми, заминават. ?
Последния микро слънчоглед, който бях подготвила, дори взех с нас в Банско, защото трябваше да го поя редовно, остана там, за около месец. Като отидохме бяха хербаризирани кълнове...
Не съм се отказала, руколата става чудесна, миналата година директно в градината я сложих и само си я изрязвах.
От къде вземаш почвата?
Мнението беше редактирано от Margi на 10.03.21 17:11.
10.03.21
17:16
На руколата и аз съм фен. ?
Ако питаш мен за почвата - както си пише, от Tiny Full.
Сега ще ги “стакна” и да видим какво ще сътворя. ?
Моите ги взех от киkстартър, фермата с лампите и семена за две години, няма да казвам за колко време се изядоха :) Иначе в момента, там вирее прекрасно босилек.
Мнението беше редактирано от Splash на 10.03.21 22:11.
Чак пък лампи?
Преди време редовно имаше кайени (джиповете) с откачени фарове за отглеждане на...макро грийнс, да кажем. ?
Извинявай за спама. ?
Мнението беше редактирано от Margi на 10.03.21 17:53.
Дам, сториха си ми се интересни - микрофарм и си поръчах да пробвам. И визуално изглеждат добре.
Мнението беше редактирано от Splash на 10.03.21 18:26.
10.03.21
21:58
А, няма спам, драго ми е.
Ники, недей ми вкарва идеи в главата ?, че аз много обичам да инвестирам в гиър и после да събира прах и мухъл... самотно... в нощта. ?
Сложих рукола и червено зеле днес. Цяло чудо ще е, ако не ги окипазя, а ако трябва да съм съвсем откровена, от лютите чушки нищо не очаквам. Тъкмо ще се радвам двойно повече, ако нещо се излъже да покара. :)
Няма ли нормални зеленчуци и треви та трябва да са микро?...или тва е няква модерна дума за някакъв по ранен разсад?
казано от nervak на 11.03.21, 08:43:
Няма ли нормални зеленчуци и треви та трябва да са микро?...или тва е няква модерна дума за някакъв по ранен разсад?
Преди им казваха поници. Идеята им е, че растенията се ядат в етап от растежа си, в който са лесносмилаеми и имат значително количество микронутриенти. Дори и хранителните им вещества да не са повече отколкото на зряло растение, е удобен начин да градинарстваш в апартамнт, където трудно ще отгледаш цвекло, да кажем.
На мен лично ми харесва вкуса на пониците от рукола, защото са много ароматни, но не горчат за разлика от големите листа. Слънчогледовите кълнове също са вкусни.
Мнението беше редактирано от Margi на 11.03.21 10:15.
11.03.21
12:49
Бях се запалил по кълновете, много са полезни и вкусни, но така и не си направих или купих домашна ферма, а в магазина са скъпи, и не се продават в кварталния.
казано от Brown Bomber на 11.03.21, 12:49:
Бях се запалил по кълновете, много са полезни и вкусни, но така и не си направих или купих домашна ферма, а в магазина са скъпи, и не се продават в кварталния.
Аз преди си ги правех в обикновен буркан. Не е нужно нищо. Евентуално една марля за да се прецеждат по-лесно. Важното е да не забравяш че си ги “посял”.
Фермите са ми ненужен разход и ненужни вещи в кухнята, на които да търся място.
Мнението беше редактирано от Margi на 11.03.21 13:10.
11.03.21
21:26
? 11.03.2021
Откакто съм се събудила преглъщам бръснарски ножчета, а синусите ми са дроб.
?
- Кафе на джезве с малко кокосово масло
- 2 супени лъжици овче мляко
- 4-5 малки кюфтенца от снощните + малко от доматения сос
- 4 големи ягоди, 2 малки кивита, 4 супени лъжици овче мляко
- изстуден чай от пресен джинджифил, прясна куркума, лъжичка мед и малко ябълков оцет
- Шепа кашу, чаена лъжичка мед
- Чинийка пържени картофи със сирене ??♀️
- Няколко бисквити Траяна ??♀️
⚙️ цинк, магнезий, ц, б комплекс, сладки сънища
?? Жалък някакъв опит:
- много старателно стави, много махове, чекненици - рядко имам нужда, но днес е такъв ден
- загрявката на Вик с 12-ката, като вместо напади - клекове, два пъти
- и тук... погром - 10х3 гоблет с 12-ката, пулсът от петия подход заби на 157, заболя ме главата, втресе ме и чао - само поразпънах леко и това е
??♀️Вкъщи цял ден. На компютъра.
Втриса ме пак като че ли и лягам сега - да видим какво ще стане утре. ??
А, да - и не ми идва, и само ме тормози. Разкош.
———————————-
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.03.21 21:53.
Стар виц. Катастрофа, идва патрулката. Единият полицай пише в доклада:
- Тялото е обезглавено, главата лежи на труто... троту...
С лека засилка тегли един шут на главата и записва:
- На асфалта.
13.03.21
13:25
?12.02.2021
По-добре от предния ден, но не блестящо.
?
- кафе с кокосово мляко
- домашно кисело мляко с ягоди и боровинки
- Препечена филийка с две черита, бри, паста от авокадо, лимонов сок и лют зехтин, едно рохко яйце, пресни риган и босилек
- Към стотина грама нвд хляб (стана безумно вкусен, не съм очаквала ❤️), авокадова паста, около стотина грама пилешко бонфиле
??
През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане @20кг
10х3 суинг @20кг
После, с 90 сек между трисетите:
Раменна преса @25кг: 7, 9, 7, 6
Силово гребане @16кг: 5, 5, 5, 5
25 минути стреч
——————————
?13.02.2021
Обратно в бокса съм - аферата Драйфус още от събуждане, главоболие и течащи синуси. Цял ден съм при свеки, маски, ръкавици, дезинфектанти, само скафандър ми липсва. ?
?
- кефир
- Мини палачинка с мръвка от руския магазин (сварих най-накрая да има салата от водорасли, насипна - не е моето, направо в коша отиде)
- печени чушки с катък и зелен чесън, няколко солети
- Пилешко филе в кокосово масло, рохки яйца, печени зеленчуци, ананас
?? 15 минути табуретка и 20 минути разтягане, тотално неприятно ми беше
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.03.21 16:44.
13.03.21
16:43
Ама ти и ти. ?
Яйца, тиквичка, морков, патешка мас, ябълков оцет, бадемово брашно, ленено семе, сусам, сушени зеленчуци, хранителна мая, хуск, бакпулвер... Чак кето не е, ама е много нвд (оправям си го горе, че не е коректно) и е супер вкусен, и изглежда добре (снимката е от книжката с рецептата).
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.03.21 16:45.
15.03.21
08:43
?14.02.2021
?
- от мазния хляб, варено яйце, салата зеленолистни
- Кекс от яйца, кокосово брашно, кисело мляко и моцарела, малко авокадова паста д босилек
- Пилешки воденички с пресен лук, магданоз, масло и заквасена сметана, която можеше и да не слагам, но я мернах и реших, че трябва да я употребя вече... не стана по-лошо яденето с нея ?
?? 45 минути стреч
———————————-
Дадох на животните по половин агнешка глава снощи и откачиха. Ще да е мега плячка. Острото заема стойки, ръмжи, перчи се и като си изяде дажбата - прибрах го и онази го навря в ъгъла веднага.
Нещо му е цъкосала ухото (хрущяла долу в основата) и сега квичи като прасе само като го пипна, и се крие по ъглите. :(
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.03.21 08:47.
15.03.21
17:22
?15.02.2021
?
- кафе
- Кафе
- Протеин с хуск и кокосово мляко
- Сурова, шоколадова нвд торта, ягоди, фъстъчено масло
- солен кекс с моцарела, 150г пилешки гърди на тиган с някакво масло (я краве, я кокосово), горчица може би малко, авокадова паста, зеленолистна салата с малко зехтин
- под въпрос е засега парченце ананас :)
??♀️Пъдарствах днес.
16 000 крачки между 10:00 и 13:00, някакъв брой стълби. Позморих се, предвид, че не бях и спала ПАК, и направих 20 минути мобилност само, преди да седна на компютъра. Толкоз за днес.
✅ Разцъфнали са ми зюмбюлите разкошно - топчести, кичести, прекрасни ❤️, вкъщи ухае на пролет, поникнаха микротата, а поникнаха и няколко от чушковите надежди, 7-8 броя. ?
Ето така се почувствах (гифче е) ?:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.03.21 17:23.