Част втора ...

Прескочи до:

09.01.21
19:03

Днес леко раздвижване - три кофички и четири набирания. Опитах български кфички, но едвам направих три обикновени.

Храната: - доста домашна питка с масло и сирене, руска салата( с д. майонеза), пилешка пържола, доста еклери(домашни), чаша червено вино.

Следобед направих един час ходене в планината. В подножието на върха се спускаше толкова бяла и гъста мъгла, че нищо не се виждаше нагоре. Очаквах да окапя по-рано, но учудващо походих повече от очакваното. Щеше ми се да потренирам малко в планината на въздух, но с непрестанния дъжд нямаше как да стане. Общо взето е това.

10.01.21
15:06

Раздвижването днес - 6 кофички, 5 набирания, 7 лицеви опори. Кофичките значително по-добре. Даже почти направих 2-3 от българските. Набиранията при начална фаза краката сгънати и извити назад, а в крайна фаза свити към корема/гърдите. Лицевите при изправяне се мъча да събирам ръцето колкото мога. Иначе в момента, в който започнах да тренирам и заваля. Понамокрих се малко, ама така или иначе тренировката беше мимолетна.

Един час планинско. Въпреки, че днес валеше доста повече и беше по -кално от вчера, бях с около 5 минути по - бърз от вчера. Като св прибрах и си разкопчах якето - от мен излизаше пара.

Храната :

Две проции свинско с кисело зеле, две големи филии хляб, руска и млечна салата, голяма чаша червено вино, няколко парчета панетоне, еклери и един макарон.

Сега смятам да си сипя едно уиски, да си начупя малко шоколад и да сядам пред телевизора.

11.01.21
17:57

Раздвижване днес - 4 кофички, три набирания(хоризонтални), малко опити за изправяне с краката нагоре. Имам много яка мускулна треска на гърди, рамена, гръб и корем. Едвам направих четири кофички, които поне бяха български. Пробвах хоризонтални набирания, че много валеше , а на закрито ми идваше ниско за обиквновени. Въпреки, че пробвах по -лекия варинат с крака свити към корема(вместо изправени) не можах да направя нито едно чисто набиране. От друга страна пък се получи по-добре от очакваното. Пробвах и завъртане, отново с по-лесния вариант със ссвити крака , но по-скоро се клатушках безцелно , но и тук се получи по-добре от очакваното. Не ми остана време за планината, но се опитах до колкото можах да компенсирам с повече ходене и повече стълби.

Към храната вчера добавям - парче пица, филия с майонеза, 7-8 еклера, огретен( на който добавих и кашкавал), банан с мляко, половин пакет ( от големите).

Днес нещо много рано огладнях и сега едвам ичаквам жената да изпържи свинско(шарено месо) на  тигана и да сядам да ям.

11.01.21
18:15

Ванка, какви са тия бг кофички, че няколко пъти гледам ги описваш. Никакво инфо или клипове по въпроса не ми излезнаха.

11.01.21
18:28

казано от Optimus Prime на 11.01.21, 18:15:

Ванка, какви са тия бг кофички, че няколко пъти гледам ги описваш. Никакво инфо или клипове по въпроса не ми излезнаха.


В тубата е пълно с клипове . Като напишеш в търсачката “Bulgarian dips” и излизат много клипове , не знам защо не си открил.

11.01.21
18:34

Ами защото не съм го писал явно на английски 😂

ПС....гледам повечето са хоризонтални, ама има и клип, на който един младеж ги прави вертикално. Като гледам как разтварят лактите встрани, независимо дали вертикално или хоризонтално, все пак явно твоите са от първите. Другото трудно ми се види за човек над 70-80 кг., който си джитка ей така.
Мислих си изначално, че са някаква лека разновидност на кофи на успоредка, а не на халки. И се зачудих що толкоз малко бройки, а то.....😁

Мнението беше редактирано от Dydo на 11.01.21 18:43.

11.01.21
18:50

казано от Optimus Prime на 11.01.21, 18:34:

Ами защото не съм го писал явно на английски 😂

ПС....гледам повечето са хоризонтални, ама има и клип, на който един младеж ги прави вертикално. Като гледам как разтварят лактите встрани, независимо дали вертикално или хоризонтално, все пак явно твоите са от първите. Другото трудно ми се види за човек над 70-80 кг., който си джитка ей така.
Мислих си изначално, че са някаква лека разновидност на кофи на успоредка, а не на халки. И се зачудих що толкоз малко бройки, а то.....😁

Не те разбрах какво имаш предвид под хоризонтална кофичка . Иначе на халки ми идват по- трудни, но ми харесва да ги правя, докато на лостове почти не правя кофички .

11.01.21
18:57

И двете вариации, които гледах са на халки. Но това разтваряне на лактите може да се прави и на успоредка.
Хоризонталните са били бг пуш упс. Т.е. лицеви.
Бахти глупостите навъртях пак 😂
Но ясно-разбрах поне какво е бг кофичка 😎

Мнението беше редактирано от Dydo на 11.01.21 19:00.

12.01.21
19:33

казано от Optimus Prime на 11.01.21, 18:57:

И двете вариации, които гледах са на халки. Но това разтваряне на лактите може да се прави и на успоредка.

На успоредка не виждам как( или поне без да се пребиеш) може да се направи ротацията на ръцете при изправяне. Само на халки става май доколкото гледам и аз.

Днес излезнах сутринта и пътувах извън града с колата. Като се прибрах имаше време само колкото да мина през магазина за паста, че ми се ядеше със сметана и да взема децата. Исках да тренирам, но не остана време. Принципно желанието ми е да правя всеки ден по една работна серия , но днес пропуснах. Утре ми се ще да походя повечко.

Храната вчера:
Свинско(месо и сланинка)  пържено на тиган, 6 филии хляб ,лютеница,  7-8 бонбона, половин шоколад, половин литър мляко, филия с майонеза, половин пакет солети.

Храната днес:
Две порции паста със сметана и пилешко филе, няколко бонбона и няколко шоколадови бисквити, половин шоколад, банан, солети.

Жената последните няколко вечери си маже едни филии с майонеза и като я гледам и на мен ми се прияжда , като  обикновено забърсвам  по една-две филии с майонеза и аз.

Мнението беше редактирано от I`M на 12.01.21 19:38.

13.01.21
18:19

Раздвижането днес- 4,3,3 - Кофички, 4,4,3 -набирания със свиване на краката към корема и наколко опита за завъртане със свити крака. Тъй като вчера пропуснах, днес направих малко повече обем отколкото трябваше. Кофичките все още не са перфектни, но горе-долу взех да им хващам цаката. Като цяло много набързо. Въпреки, че беше студено и бях по тениска успях да се изпотя.

Храната до момента: порция паста със сметана и пилешки гърди(доядох останалата от вчера) , кисело мляко с мюсли, няколко бонбона.
Следа - свински врат в марина и хляб с лютеница.

14.01.21
19:34

Днес: 6,6,6,6 -Кофички; 6,6,6,6 -хоризонтални набирания и  опити за завъртане. Направих една тройка и няколко единици, но имам чувството, че леко присвивам ръцете , а трябва да ги дръжа напълно изпънати и не са много читави бройките, но като цяло мисля, че добре вървя засега. Обаче се чувствам скапан от това ежедневно трениране. Всичко ме боли. По време на упражненията съм добре, но на следващите дни де що има мускул ме боли. Иначр пък ми се тренира всеки ден.Поне засега.  Хоризонталните набирания са с краката на пода. Много ми са трудни все се още с краката във въздуха.
Направих и един час планинско с доста добро темпо и без никакви почивки.

Храната:
1. Свинска пържола, хляб с лютеница, кисело мляко с мюсли, един шоколад.
2. Пилешко филе с ориз и кисело мляко, четири филии хляб с лютеница, няколко шоколадови бонбона, един банан.

Мнението беше редактирано от I`M на 14.01.21 19:38.

15.01.21
17:37

Днес час и малко ходене в планината. Времето беше страхотно. След това около 10 минути различни изометрии на халките. Изтощих се доста. Имам чувството, че като правя пълния обхват на движенията ми е по-лесно от само изомертричната част.

В момента с това хранене( като се вземе предид и че обикновено след като пиша хапвам и по още нещо, което пропускам да впиша) поддържам тегло. Нито свалям, нито качвам. Ще увеличавам лека -полека енергоразхода докато започна да свалям. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.01.21 17:40.

16.01.21
16:31

Късната сутрин -около час планинско. След това 15 минути изометрия на халки. След като обядвах направих още една лека разходка в планината, но много неприятен вятър излезна и се прибрах по-рано от плануваното. Сутринта сигурно беше -2-3 градуса(съдя по замръзналите локви) , нямаше вятър и беше идеално за разходка.  Доста високо темпо поддръжах, не спрях изобщо за почивка  и минах  на по-тежкия маршрут, та тениската ми отново стана вир вода. На халките днес изометрията бе  насочена повече към натоварване на ядрото. Изобщо не очаквах,  че при лицевите се натоварва толкова много и ядрото. Общо взето беше по-добре да пропусна, но пък ми се тренираше.

Храната вчера:

1. Порция пилешко филе с ориз, четири филии с хляб и масло, четири яйца със сирене и кашкавал на фурна, един банан, един нар, няколко шоколадови бонбона, пакет солети, чай с мед и лимон, и две или три супени лъжици мед.

Храната днес:

1. Фасул със свинско на гювеч, две филии хляб.
2. За вечеря пица  и питки с шоколад и кокос , а може и с някакво сладко да направи жената.

Общо взето е това.

17.01.21
14:59

Храната:

1. Уелингтън( по нашенски), домашен нектар от праскови, няколко парчета баклава.
За вечеря ми са се прияли спагети с кайма и домати, та по план това.

Не мислех, че след като се наобядвам и се излегна на топло на дивана, ще хвана гората, но успях да си надделея над мързела. Поддържах доста добро темпо( с 10 минути по -бързо от вчера) . Иначе днес реших да не тренирам на халките и да почивам .
От другата седмица ако имам възможност ще увелича малко ходенето.

Мнението беше редактирано от I`M на 17.01.21 15:07.

20.01.21
18:00

Храната вчера:

Две кофички кисело мляко с около 100 грама мюсли, три таратарски кюфтета, четири филии хляб с лютеница, един нар.

Почти никакво движение вчера и миналия ден. Днес имах възможност и походих час и половина.
Отново ме заболяха много рамената и спрях и халките.. Общо взето е това.

21.01.21
17:49

Храната вчера :

Половин тенджера червена леща, пет принцеси с кашкавал, кофичка кисело мляко с мюсли, три малко купички със сутляж.

Наложи се да намаля значително количеството на храната, че с това никво движение няма как да се храня по-свободно. Е има де, но резултатът не ми харесва.

Днес отново основно съм се придвижвал  с автомобил. Направил съм мижавите 8000 крачки.
Икзлючително много ми се тренира, но ще се опитам да изкарам поне две седмици без никакви натоварвания. Харесах си и някои упражнение, които уж помагат при болки в рамената. Надявам се да имам подобрение след почивката. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 21.01.21 17:52.

30.01.21
15:36

Последните няколко дни рамената взеха да ме болят по-малко и вчера докато играехме с децата в хубавото време реших да потренирам малко на халките. На кофичките отново се появи болка, която продължи и след като спрях. Вечерта обаче успях да спя без да болят. Днес имам леки болки и то донякъде примесени с мускулна умора и треска. Трябваше да изчакам поне още няколко дни, но  много ми се тренираше и не се сдържах . Сега ще изчакам 2-3 дни да мине мускулната и ще пробвам отново. Ако всичко е наред( на което искрено се надявам) ще взема да тренирам през 2-3 дни. Ежедневните тренировки май не ми се отразяват добре. Енергия имам и желание също , но пък все почва да ме боли по нещо.

Иначе съм свалил едно кило вече, въпреки, че не съм още в най-добрата кондиция и хабя доста по-малко енергия отколкото трябва и ми се иска. Като се постопли ме чака доста физическа работа и най-вероятно тогава ще започна да свалям повечко.

За протокола храната вчера:

1. Две вратни на скара, три филии с яйца й кашкавал, един банан, три десертчета с кокос и шоколад, три оризовки намазани  с течен шоколад, кисело мляко с мюсли.

Днес :

до момент - нахут с джолан( в гювеч готвено), три филии хляб.
за вечерта по план - тава пица и крем карамел. Крем карамела винаги го почвам с идеята да изям една -две купички и  завършвам с около 10.

Мнението беше редактирано от I`M на 30.01.21 15:42.

01.02.21
19:19

Храната вчера :

Два броя Калцоне ( по около 700-800 грама всяко )

Храната днес:

Две порции мусака, четири принцеси с кашкавал, кисело мляко с мюсли , няколко бисквити  с шоколад, три оризовки с течен шоколад, филия с масло и мед.

Днес имах ранни ангажименти  и не остана време за планината. Постарах се да походя колкото мога повече в градски условия. Утре съм отново с ранни ангажименти и най-вероятно няма да стигна до планината, но смятам да пробвам да повися отново на халките и да видя как ще реагира рамото.

01.02.21
19:49

Дай му по-дълга почивка на рамото от халките. Товари го с други упражнения или с лицеви опори на халки, но контролирано, за да не го разтягаш излишно. След 2-3 тренировки ако няма болка тогава пробвай пак кофички на халки. Ако междувременно си правил лег, трябва добре да загрееш и разтегнеш раменните мускули преди да правиш кофички на халки. Иначе травмите идват бързо.

02.02.21
18:25

Днес по  5 серии кофички и набирания на халки.  Набиранията бяха - 5,5,4,3,2,  а кофичките - 6,6,5,5,5. Започнах в и 08 и приключих в и 19, тоест 11 минутки. Рамото болеше по-малко от последния път. После направих и двадесет минути тичане с децата ( тичане силно казано, че играехме на гоненица), което ме измори повече от халките.

Много рано огладнях днес. За вечеря ми  се яде конкретно талиатели с пилешки гърди и сметана и вече едвам изчаквам жената да ги приготви. Смятам отново да започна с ежедневното ядене на сладолед, та минах и си взех протеин и плодове. На протеина цената  ми хареса, та се надявам  и вкусът също да ми хареса.

Днес точно преди подножието взе да пада гъста мъгла. Имаше някаква лека мистика , като в стар филм за Дракула. На по-високото вече мъглата поизчезна , но пък гледката надолу си беше красива. Както съм казвал и преди - за мен всеки тип време си носи  своя чар.

Предполагам, че може би има някакво научно обяснение, но на снимки или  видеоклип - на мен лично мъглата ми изглежда доста по -разредена , отколкото като я гледаш с “просто око”.

Мнението беше редактирано от I`M на 02.02.21 18:29.

03.02.21
19:45

Храната вчера:

Две порции талиатели с пилешко филе и сметана, мюсли с кисело мляко, 7-8 бисквити с шоколад, банан и кроасан.

Храната днес:

1. Сладолед( горски плодове, банани, ябълково пюре, протеин, мюсли и прясно мляко) ,  оризовки и  около 10 сладки с шоколадов пълнеж, принцеса с кашкавал.
2. Два сандвича (телешки бургери на грил тиган, загърнати в разтопен чедър, гарнирани с печен лук  , домат ,  майонеза и обвити в топла и ароматна питка приготвена на грил тиган). Няколко сладки , буркан ябълково пюре.

Принципно се стремя да ям по един път на ден, но днес реших да си правя сладолед следобед и птактически  направих две хранения. Поради тази причина направих и две излизания в планината, вместо обичайното едно. Да има един вид баланс. Доста добро темпо направих на второто изкачване и походих малко повече. Даже на връщане взе да пада сумракът и се прибрах точно в момента  след, който щеше да се наложи  да използвам фенерчето.

Имам доста силна мускулна треска на гърба. Сетих се, че освен на халките вечерта правих и набирания на лост и то с около 13-14 кила на гърба. Иначе нямам някакви силни болки в рамената, което ме радва.

Първия сладолед за тази година и любимите ми сандвичи.

Мнението беше редактирано от I`M на 03.02.21 19:45.

04.02.21
20:00

Храната днес:

1. Мюсли с кисело мляко и няколко бисквити с шоколад, един банан

2. Няколко принцеси с кайма и домат, няколко с кашкавал и кетчуп,  няколко сладки, буркан ябълково пюре, един нар, чай с мед и лимон.

Днес походих доста в планината, така че съм доволен.

05.02.21
19:44

Днес  по три серии кофички, лицеви под наклон и хоризонтални набирания на халките. Всичко набързо. Рамото добре. Утре го дават хубаво времето и смятаме да поработим . За по -дълга разходка нямам да имам време, но ако останат малко сили може  да направя някой и друг спринт.

Храната:

1. Литър и нагоре сладолед , 6 оризовки.
2. Три яйца с масло и сирене, четири филии хляб с масло , голяма купа с червена леща, сладко от череши.

Днес се възползвах от хубавото време и си дадох малко повече зор в планианта. Като разстояние не изминах много, но темпото беше добро , а  и теренът беше натоварващ. Завършвам денят с малко над 17к крачки, но съм спокоен  в това отношение. Има време - като стане по -толло и най-вече като се увеличи денят ще увелича и движението . Сега все още не си давам толкова зор и по-айляк го карам.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.02.21 19:45.

07.02.21
17:20

Храната вчера:

1. Две пориции кисело зеле с ориз и пилешко, три филии хляб.
2. Три парчета пица обилно намазани с майонеза, 9 купички крем карамел.

Храната днес :

1. Парче пица с майонеза, три купички крем карамел.
2. Огромна порция мусака, две ябълки запечени със захар на фурна.


Старая се да се храня по-малко през уикенда, но има още какво да се желае. Движение също имаше през уикенда, но и в това отношение има още какво да се желае.

Парчетата пица този път бяха и по-малки като размер от обикновено:

Мнението беше редактирано от I`M на 07.02.21 17:21.

08.02.21
19:02

Към храната вчера добавям и  трето хранене състоящо се от :

3.  Кисело мляко(две кофички) с около сто грама мюсли, купа фасул с лук и лютеница, три филии хляб с майонеза, доста бисквитена торта, два пакета пуканки и половин шоколад.

С оглед на третото хранене вчера и най-вече количественото му изражение, днес се опитвам да направя нещо, в което се провалям напоследък,  а именно - да изкарам поне едно 40 часа фаст. Не знам защо, но преди не съм имал чак такива проблеми да изкарам един мижав 48 часов фаст, а последните няколко месеца всеки опит завършва с вкусна вечеря на около 23-24 часа фаст. До момента върви добре, но към ноздрите ми взе да долита ароматът на пържени кюфтета, който учудващо бързо пропътува няколкото метра разстояние от кухнята до спалнята. Та не знам
Днес не стигнах до планината. Тъкмо се наконтих да излизам и заваля. Тръгнах да слагам дъждобрана и гумените ботуши, но като видях как се люшкаха дърветата и колко сериозен бе вятърът се отказах. Добре , че походих поне малко сутринта в града. Общовзето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.02.21 19:05.

09.02.21
19:44

Днес на халките:

1. Нормални набирания - 3,4,4,4,4
2. Хризонтални набирания с краката във въздуха- 3,3,3
3.Лицеви опори - 8,8,8,7
3. Кофички - 2,3,4,

От първото набиране до последната кофичка - 16 минути. Много зор видях на кофичките. Изморен ли бях от упражненията преди това или от много кратките почивки, но ми бяха по-трудни даже и от първия опит за кофични на халки. Тренировката на около 43 часа фаст и след около час ходене в планината. Между другото и в планината ми беше доста трудно изкачването. Много силна умора имах в краката, без да има някакво конкретно основание за това.

Храната след около 44 часа фаст.

1. Сладолед и пет оризовки.
2. Татарски кюфтета, четири филии хляб, един нар, кроасан, прясно мляко, чай с мед.

Сладоледа много го улучих на вкус този път.  Кюфтета също станаха много добре. За първи път меля кайма само от  свински врат и ми хареса много. .Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 09.02.21 19:46.

09.02.21
19:56

Какви са тези хоризонтални набирания с краката във въздуха? Може ли обяснение или клипче, че не успявам да разбера за какво иде реч.

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 09.02.21 19:58.

09.02.21
20:42

казано от Svetoslav на 09.02.21, 19:56:

Какви са тези хоризонтални набирания с краката във въздуха? Може ли обяснение или клипче, че не успявам да разбера за какво иде реч.

Ако се сетя някой път ще се снимам, не знам как точно да го обясня.

10.02.21
19:46

Храната днес:

Две кофички кисело мляко с около 100 грама мюсли и половин бурканче сладко от ягоди, една голяма пъстърва, четири филии хляб с масло, доста боб с оцет и лук, няколко оризовки.намазани с течен шоколад.

Днес нямах много време сутринта и направих много бърза и кратка разходка в планината. Все пак успях да походя малко и в града, така че не съм пълен валат от към движение.

11.02.21
20:03

Тренировката с халките днес:

1. Изометрия на кофички в изходната част на движението с длани навън - 15с, 15с,15с,15с.
2. Лицеви опори под наклон с въртене на дланите в бутащата част- 8,6,6,7.
3. 4-5 серии в  опити за завъртане с краката нагоре( на аглийски е tuck в превод не мога да кажа как е най-точно)
4. Хоризонтални набирания с присвити крака - 8,8,8,8
5. Привеждане под ъгъл  и изправяне на халките -6,5,4,5,

Общо 25 минути. Привеждането ме удари в рамото и не ми допадна. Тuck -ът не мога и не мога да го направя с напълно изпънати ръце . Леко ги присвивам при повдигането на краката и практически така си помагам. Явно нямам още сила за това движение.

Сутритна направих близо 6 километра в планината. Първият километър беше много труден. Въздух имах, но краката бяха все едно туко що съм правил тежък клек. Доста се чудих да не се откажа и да се прибирам. Учудващо след първия километър умората в краката изчезна и дори увеличих темпото.

Храната :

Четири пържени яйца с кашкавла и сирене, три филии хляб с масло, кисело мляко с мюсли, салата от боб , оцет и лук, шест понички намазани с шоколад, чай с мед .

Днес много рано огладнях, но бях доста зает и откарах до вечерта без да ям. Определено при ОМАД свалям добре, но пък много повече огладнявам на следващия ден сравнено със същия или близък прием на калории , но разпределени в две хранения. Отделно ми е и много по-трудно да го спазвам толкова редовно .

Иначе едни панталони, които ми подари жената преди месец и които не можех да нося , защото ме обиваха и ми седяха впити- вчера вече ми бяха удобни за носене. Тоест свалил съм килограми.

Останаха понички да ям и утре:

Мнението беше редактирано от I`M на 11.02.21 20:06.

12.02.21
19:25

Храната днес:

1. Сладолед ( два банана, половин буркан сладко от ягоди, няколко лъжици ябълково пюре, шепа  горски плодове, лъжица течен шоколад, 60-70 грама протеин, няколко грама ванилова захар), 6 оризовки, три понички намазани с течен шоколад.
2. Две пориции ориз с пилешко филе, три филии хляб,  три понички с течен шоколад.

Не ходих в планината. Вятърът беше много силен и пропуснах . В града вятърът бе по-поносим и походих до колкото можах, за да има поне някакво минимално движение.  Малко над 10к крачки. Надявам се утре да е по-спокойно времето и да походя малко повече, за сметка на днес. Общо взето е това.

13.02.21
13:12

Сутринта направих първото си изкачване ( за тази година ) до върха през най-стръмния участък. Вятърт беше много неприятен, но поне позволяваше да се ходи в планината. Направих грешка, че не си сложих шал или маска на устата. Бях яко загрял, а въздухът който вдишвах беше леден. Даже в един момент като вдишвах изпитвах чак болки в гърлото. С оглед на темпото, което поддържах и слабата форма нямаше как да дишам само през носа.

Ще се опитам и днес да съм само на едно хранене,  че вечерта отново  ще съм на пица. Общо взето е това. Тябва да взема да режа малко от храната вече.

14.02.21
11:29

Сутринта мислих да потренирам малко на халките, но много силно валеше сняг и се отказах. Вместо халките обаче направих малко тяга и клек с ластиците. Така и така отдавна не ги бях ползвал, та малко разнообразние.
При нас вали непрестанно ( или поне не съм забелязал да е спирало)сняг от снощи. Ако не ме лъже паметта последно през 2016 имаше толкова сняг тука. И в момента вали, макар и значително по-слабо. Направих супер яката разходка в планината. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 14.02.21 11:31.

15.02.21
12:30

Вчера по случай празника изпуснах малко( всъщност много) положението с храната. Жената си бе играла да пече блатове, да ги оцветява и да прави няколко различни крема за между блатовете, та как да не изям половин торта при положение, че с толкова желание е правена. Отделно към половин тава домашна питка, катми с пълнеж от руска салата и още какво ли не. Та викам да пропусна храненето и да направя отново един поне 40 часов фаст. За пиене - не съм пил с изключение на 20 грама ( от любия напоследък еърстоун) за наздраве и чашата червено вино по традиция.

От рано сутринта  съм подхванал някои неща и се стремя да ги приключа до ранния следобед, та да направя една изкачване в планината преди да се е скрило слънцето. Все още има доста сняг.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.02.21 12:43.

15.02.21
14:03

Адаш, от време на време правя този спам в дневника ти....ебаси храната, ебаси чудото....

15.02.21
14:16

казано от Иван на 15.02.21, 14:03:

Адаш, от време на време правя този спам в дневника ти....ебаси храната, ебаси чудото....

И отслабва, мани другото :-) Завиждане не, ами..............;-)

15.02.21
14:31

казано от Иван на 15.02.21, 14:03:

Адаш, от време на време правя този спам в дневника ти....ебаси храната, ебаси чудото....

Чревеугодници сме нашето семейство. Традиционно се готви предимно домашна храна . Още от  моята детска възраст майка ми редовно меси и пече  разни пити , баници, сладкиши и готви най-различни традиционни и не толкова ястия. В резултат нна , което от малък съм привикнал да се храня най-вече с домашна храна. За късмет жена ми също готви вкусно ( естествено по моята собствена субективна преценка) и в това отношение не мога да се оплача.

казано от Dydo на 15.02.21, 14:16:

казано от Иван на 15.02.21, 14:03:

Адаш, от време на време правя този спам в дневника ти....ебаси храната, ебаси чудото....

И отслабва, мани другото :-) Завиждане не, ами..............;-)

Защото съм в дефицит. Примерно след повечето калории вчера, ако не огранича храната днес и идните дни и спра движението - не само, че не свалям килограми , но и качвам.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.02.21 14:32.

15.02.21
16:04

казано от I`M на 15.02.21, 14:31:

За късмет жена ми също готви вкусно ( естествено по моята собствена субективна преценка) и в това отношение не мога да се оплача.

Къде ги намирам само на рукола, мюсли и молитви, майна :))))) Браво, браво, да ти е жива и здрава жената :)

16.02.21
20:08

Днес -  кофички , лицеви и два вида набирания на халките. Веднага след халките 6 минути без прекъсване стълби. Бягане нагоре, слизане надолу. Скоро така яко не ми бе свършвал въздухът , както при стълбите. Навън температурата беше около  минус 3-4 градуса,  а от мен се вдигаше пара.

Храната след около 43 часа фаст:

1. Сладолед, 5-6 оризовки, няколко сладки с кремообразен пълнеж.
2. Три купи супа , 5 филии хляб, парче торта.
3. Помело, чай с мед и лимон.

Супата ми дойде екстра в това време.

В планината все още има сняг и когато не духа силен вятър , лично за мен е много приятно за разходки:

Мнението беше редактирано от I`M на 16.02.21 20:09.

17.02.21
19:03

Днес час и половина ходене в преспите и общо 6 изминати километра. Качих се до върха. Нагоре имаше доста повече сняг от очакваното и много енергия хвърлих в изкачването( че и в слизането, като се замисля при него  може и повече да съм се натоварил) Гледката от върха си заслужаваше зорът до него. Хубавото е , че и не съм се спирал да почивам. Дори на върха крачих напред -назад докато се полюбувам на гледката. То и се застоях много малко като време, че горе имаше леден вятър , а аз бях вир вода. Този път си бях сложил шал и нямах този проблем с гърлото и дробовете. Е стана ми доста топло по едно време, но това е друг въпрос.

Храната днес:

Купа супа, две филии хляб, сандвич( питка тип лаваш, пилешка пържола, печен лук, 2-3 вида сирена, домат, майонеза и кетчуп). две кофички кисело мляко с мюсли и няколко шоколадови бисквити.

Хем знам колко калории е майонезата ,хем ми е много вкусна -особено на сандвичи и пица . Та все още не мога да я откажа. Иначе конкретно днес би трябвало да съм в доволен дефицит.

Мнението беше редактирано от I`M на 17.02.21 19:12.

Прескочи до:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1