15.01.20
19:22
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години и проблема ми е следния: Искам да се храня здравословно, знам какво трябва да ям,но това се случва само до вечерта... През целия ден се храня добре,но вечерта (абсолютно всяка вечер) преяждам. И то със сладко или солети,гризки... само боклуци.
Знам,че ако не си се хранил през деня добре,си гладен вечерта,но това при мен не е така. Храня се през деня добре,следя калории,но това само до вечерта. След вечеря не съм гладна,ноо....
По принцип доскоро удържах нещата, обаче след празниците се отпуснах и ми е много трудно сега. Висока съм 157см и в момента тежа 51кг. Тренирам лека атлетика и се поддържах на 46-47 кг, но сега ми е много трудно да ги сваля тези килограми,опитам се,но съм изгубила мотивация поради това преяждане...
Какво бихте ме посъветвали?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Здравей, мила! Като по- голяма от теб и преминала през множество диети за отслабване, като след последната развих хран. разстройство, ще те посъветвам като приятел да потърсиш помощ от психолог, с който да обсъдиш проблема с нощното преяждане. Минала съм през всички форми на хран. зависимост и продължавам да се боря с нея и това, което чета от теб ме навежда на мисълта, че ти трябва проф. помощ. Важното е да хванеш проблема в зародиш и да работиш над него. Повярвай ми, зад това преяждане късно вечер с вредна храна, се крият много тежки чувства и емоции, с които трябва да се справиш по друг начин, но не и чрез храната. Не съм лекар, за да ти поставям диагнози, но мога да извлека от личния си опит и да помогна на някой, който не се е сблъсквал досега с това. 🙏🏼❤️
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече