Тренировъчна програма,зацикляне на едно място.

IS

01.02.20
21:29

Здравейте,тренирам от 1 година на 17 години съм,188см,73кг.От известно време съм спрял на едно место и не мърдам,месец,месец и половина.Тренирам по следния сплит,три пъти седмично.
Клек 3х10
Лег-3х10
Набиране-3х10
Раменна преса-3х10
Разгъване на дъмбел зад глава 3х10
Кофи-3х10
Гледам да тренирам с базови упражнения съответно 3 пъти седмично,цяло тяло.Тренирам в домашни условия,за това нямам машини като във фитнеса,но разполагам с лост,стойка за клек,щанги,дъмбели и лежанка.От време навреме се набирам,извън тренировъчната програма по 100-150 пъти,защото смятам,че само с набиране 3 пъти седмично,трудно ще ми се развие гърба.Може би тренировъчната програма не е правилна или пък храненето.Аз съм ектоморф,гледам да приемам повече въглехидрати,мазнини,но ми е трудно да качвам,защото имам много бърз метаболизъм.Ще съм ви благодарен,ако дадете някой съвет за храненето или тренировъчната програма.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

03.02.20
15:58

Яж повече и си дай повече време. Спортуването е за цял живот. Яж, тренирай, настрой се позитивно и философски и резултати ще имаш.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1