12.03.20
17:31
Здравейте
На 20гд съм и от 2012 имам болки е кръстта. Разбра се че е дископатия.
Исках да ви попитам дали някой може да ми даде идеи или примерна програма за хора с проблем като моя. Разбрах че екстензи, гребане и въртене на страни е неподходящо. Кои упражнения са походящи и кои не. сега се опитвам да наваксвам във фитеса и ми трява помощ. Благодаря предварително
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
10.06.20
09:35
И аз се регистрирах, за да потам нещо подобно и тази тема ми се струва най-близка.
Имам две дискови хернии на L3 и L4, а искам да стегна корема че последните месеци доста го отпуснах.
Много пъти съм опитвал лицеви опори , коремни преси, клекове навеждания, и в 90 % от случаите след една серия 5 или 6 после цял ден не мпга да се изправя.
Моля дайте съвет какви упражнения да правя и какви режими да спазвам че гледката почва да става грозна.
10.06.20
10:28
Всичко ще можеш да правиш, но трябва да те подхване човек, който много добре знае какво и как да правиш в началото. Има едно основно правило, че трябва да направиш целия пояс изключително силен и издръжлив и няма да имаш проблеми с каквото и да било.
10.06.20
13:06
Може ли препоръка къде да отида
10.06.20
13:21
Къде си и какъв опит имаш в тренирането, че да знаем накъде да те насочим.
10.06.20
18:08
По фитнеси не ходя, защото имам топлинна непоносимост, ( започва главоболие, вие ми се свят и целия се подувам и съм като нахапан като от комари, ). Единственото което правя е всяка вечер , понякога и сутрин (но по-рядко) отивам и се връщам пеша от работа (от халите до зала триадица в ж.к Гоце Делчев)Това са около 6 или 7 км в посока.
Поне
Близо ми е фитнес THE GYM.
Мнението беше редактирано от Алекс Николов на 10.06.20 18:26.
10.06.20
18:48
казано от Алекс Николов на 10.06.20, 18:08:
По фитнеси не ходя, защото имам топлинна непоносимост, ( започва главоболие, вие ми се свят и целия се подувам и съм като нахапан като от комари, ). Единственото което правя е всяка вечер , понякога и сутрин (но по-рядко) отивам и се връщам пеша от работа (от халите до зала триадица в ж.к Гоце Делчев)Това са около 6 или 7 км в посока.
ПонеБлизо ми е фитнес THE GYM и JK FITNESS зад мол България .
3
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече