Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДейба, и Ваал Моллох накрая, това е толкова пететично, че авторът трябва да е Миро на втората си работа :D :D
05.11.21
12:41
казано от Любомир на 05.11.21, 12:34:
Дейба, и Ваал Моллох накрая, това е толкова пететично, че авторът трябва да е Миро на втората си работа :D :D
???????
Абе тая женица в някои неща е права. Ок, налага се, от полза е и т.н., обаче неминуемо това ще окаже влияние върху детската психика.
“Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже”, каза Моканина.
Мнението беше редактирано от Svetoslav на 05.11.21 13:35.
Димо, те от самият център по трансфузионна хематология казват, че до определен срок след ваксинация не може да даваш кръв. Например при векторните ваксини е 28 дни от ваксинирането.
Ся, на тая жена аргументите са други, но все пак го давам като инфо.
Мнението беше редактирано от D_M на 05.11.21 13:37.
казано от Dydo на 05.11.21, 13:24:
Абе тая женица в някои неща е права. Ок, налага се, от полза е и т.н., обаче неминуемо това ще окаже влияние върху детската психика.
в частта с психиката със сигурност е права. Вижте че и тук вав форома уж всички сме големи, а колко хора се разстройват от чувството че им се вменява вина. Ама за агресивните химикали съвсем не е права и си е направо неука. Нищоне се вкарва на децата, само плюят.
казано от Dydo на 05.11.21, 13:36:
Димо, те от самият център по трансфузионна хематология казват, че до определен срок след ваксинация не може да даваш кръв. Например при векторните ваксини е 28 дни от ваксинирането.
Ся, на тая жена аргументите са други, но все пак го давам като инфо.
ам Дидо, то и след татуировка не можеш 180 дни да даваш кръв, ама никой не иска декларации срещу татуирани кръводарители, нали?
05.11.21
13:46
Ааа, аз искам да не ми преливат кръв от някой с чалга тауировки :D
Аз преди време исках да дам, ама се оказа, че пиещи лекарства за високо кръвно не могат да дават кръв. То със сигурност и срещу други болести, когато се взимат постоянно. Та тогава не го бях преценил това. Щото нали си се чустваш здрав и много не мислиш, че реално си болен и си на хапчета, които са пречка в случая.
Мнението беше редактирано от D_M на 05.11.21 14:03.
казано от Gogo на 05.11.21, 10:03:
Докато точно обратнито се наблюдава. Антиваксъри, необразовани, конспиратори, снощи и почти в прав текст - малоумници.
Е пак е по-добре от убийци, щото според някои искаме да ги убием като ги принуждаваме да се ваксинират.
Аз лично казах няколко пъти че ми е през оная работа кой ще се ваксинира, но също така и дадох доста данни, които обаче явно не са в състояние да променят ничие мнение, нека да е така. Ама да мълчат знаещите за да не засегнат вярванията на невежите няма как да стане.
казано от Gogo на 05.11.21, 10:56:
В цигарите и алкохола се знае. Знаят се и последствията. Сравнението неуместно.
Неуместно е, но защото във ваксините си пише какво има, а ти ми покажи надписа със съставките на цигарите.
Аз си мисля, че при много ваксинирани въобще не им минава и през акъла, да убеждават или натискат някой да се ваксинира или пък да гледат на неваксиниран с не добро око.
казано от Dydo на 05.11.21, 14:24:
Аз си мисля, че при много ваксинирани въобще не им минава и през акъла, да убеждават или натискат някой да се ваксинира или пък да гледат на неваксиниран с не добро око.
Аз и преди да се ваксинирам съм се присмивал на ненаучните страхове на ковиддинайърите. И на конспираторите. И на антимаскърите. И на антиваксърите. И на всякакви други сайънсдинайъри. И сега пак им се присмивам. Но и преди и сега никого за нищо не съм принуждавал.
Исках да кажа не само да не им се месиш, а и относно това, че дори не го възприемаш като неправилно решение. Демек казваш си: Всеки си преценява за себе си, аз моят избор съм го направил. Щом друг не иска, значи има своите аргументи, които аз уважавам.
Но сега ситуацията е такава, че много хора привърженици на ваксината намират, че неваксинираните застрашават всички и вредят на цялото общество, поради което ги мъмрят, карат ги да се ваксинират, убеждават ги и т.н.
Аз реално съм между двете-нямам намерение да го налагам на никого или да го убеждавам, като същевременно си мисля, че ще е по-добре в глобален мащаб, ако повечето се ваксинират.
казано от Dydo на 05.11.21, 14:32:
Щом друг не иска, значи има своите аргументи, които аз уважавам.
Ето го разковничето. Аз дадох моето определение за антиваксър - който не се ваксинира заради ненаучен страх. Интуиция, аз така съм си решил и т.н. няма как да уважавам. Особено войнстващата посредственост да се развява като знаме. Всеки има право да си има погрешно мнение и аз имам право да не съм съгласен с него и да си имам мнение за него.
казано от Димо на 05.11.21, 14:36:
....... който не се ваксинира заради ненаучен страх. ...
И по този въпрос съм изказвал мнение. Някои хора са наясно, че в обществата с повече ваксинирани заболяваемостта и смъртността са по-ниски, наясно са, че ваксината като цяло ще помогне, както и, че за глобален резултат това е решението, но същевременно не искат да поемат риска, да са от този минимален процент, за който ваксинирането е било фатално. Казват си, силен организъм съм, със сигурност ще изкарам Ковида, не ми се рискува с ваксина. На кой каквото му е писано. И не приемат аргумента, че риска ако се зарази, да настъпят фатални последици е по-голям, сравнено с този ако се ваксинира, тъй като проявите и в двата случая видите ли са едни и същи. Демек, ако тялото ти е податливо на тромби и това ще е фатално за теб, то дали ще се предизвикат от Ковид или от ваксината, за теб ще е все тая, но от Ковида агресията ще е по-силна. А и то дали за всички важи това и аз не съм наясно. Възможно ли е, при заразяване да проявиш едни неща, а при ваксината други-сигурно. Де да знам.
Особено пък горните аргументи важат за изкаралите го не тежко. Те си казват: Ето, минах го, тялото се справи без проблем. Защо да рискувам с ваксина, колкото и малък процент да е шанса нещо да ми стане. За какво да го правя, след като очевидно не съм от тия за които Ковида е фатален. Излишен и неоправдан риск е за мен това.
ПС, само нещо да доуточня, че може да не съм чел добре таз дълга тема. Ти лично Димо, на мнение ли си, че и прекаралите го трябва да се ваксинират или за теб този въпрос касае само неизкаралите го. Защото може да има “ваксъри”, които застъпват тезата, че прекаралите го не следва да си поставят ваксина.
Мнението беше редактирано от D_M на 05.11.21 14:59.
Още в началото казах че който го е карал до някакво време и има антитела може да си отложи ваксината.
05.11.21
15:19
Димо, не знам досега Барторомелий как не те е блокирал във фейса. :”Д
казано от Gogo на 05.11.21, 15:19:
Той Димо е политик-хем да ти каже това, което иска да възприемеш, хем го прави меко и приятелски :-)
Аз съм решил проблема кардинално- там нямам нито един съфорумец :D :D
казано от Любомир на 05.11.21, 15:40:
Аз съм решил проблема кардинално- там нямам нито един съфорумец :D :D
Аз имам, като повечето тук, ама там ич им не досаждам, нито се включвам с коментари по публикациите им. Да не повярва човек :-)
Даже без да искам нещо бях омазал и изтрил хора, после пак ги каних и така. Следя ги, ако ми излезе нещо, ама си трайкам.
Мнението беше редактирано от D_M на 05.11.21 15:47.
05.11.21
15:57
казано от Димо на 05.11.21, 14:52:
Политическа пачавра:
Първите постове сигурно са били от времето, когато се чакаше руската ваксина да излезе първа и да спаси света.
05.11.21
16:06
Ти откъде знаеш.
казано от Bart Simpson на 05.11.21, 16:06:
Ти откъде знаеш.
Ами ако от общите приятели Димо все още го има.
Мнението беше редактирано от D_M на 05.11.21 16:15.
05.11.21
16:16
Аз съм си решил проблема, няма да се ваксинирам все още, имам и зелен сертификат, защото когато го изкарах си взех такъв защото ми беше ясно, че ще ми трябва.
Сега, мнение в няколко точки:
1. Не вярвам че ваксината е опасна, както и обратното.
2. Не смятам, че ваксинираните са глупави, ни най-малко.
3.Допускам, че може неваксиниран ,би могъл да е опасен за друг човек-ваксиниран или не.
4. Разбирам с всичка сила, че предоставяйки обществена услуга, отговорността ми е още по-сериозна.
5.Надявам се, да утихне света преди да съм опрян в стената.
6. Готов съм за негативите от евентуална неваксинация.
7. Съпругата ми ще се ваксинира.
8. Страх ме е и да съм ваксиниран и да не съм.
9. Моля се горещо всеки ден, това да спре навремв, защото напрежението се нагнетява с всеки изминал ден между хора и хора, хора и учители, деца всичко и всички, целия свят.
10. Надявам се, ча ако тук сме/сте някаква представителна извадка за над средно ниво на интилигентност, ще запазим спокойствие и ще бъдем пример за съвместно-съществуване на хора с различни убеждения.
11. Неваксинирането е нарушаване на абсолютните права на ваксинираните да имат свобода и спокойствие, затова и са толкова горещи по тези теми.
12. Когато дойде и моето време ще се ваксинирам, дано е възможно най-далеко.
13. Не мога да съм защитавал всички малцинства и сега да не размишлявам и за малцинството-ваксинирани.
казано от Dydo на 05.11.21, 15:26:
Той Димо е политик-хем да ти каже това, което иска да възприемеш, хем го прави меко и приятелски :-)
Емоционална интелигентност му се казва Дидо ;)
05.11.21
16:26
Аз съм емоционален-дебил.
Стига ся си проси комплименти, разбира се че не си, даже си прекалено чувствителен според мен.
казано от Bart Simpson на 05.11.21, 16:26:
Спокойно, догодина пускат лекарството и драмата с ваксините ще намалее.
казано от Любомир на 05.11.21, 16:47:
Спокойно, няма да намалее :)) Ти нали чу колко излиза едн курс лечение ?
Около 700 долара :) Кой ще ги плаща тези пари ? Нашата окуцяла и източена здравна каса ? Или пенсионерите с 300 лева пенсия .. По-скоро ще се ваксинират отколкото да дават пари за лекарство :)
05.11.21
17:12
казано от Димо на 05.11.21, 16:44:
Стига ся си проси комплименти, разбира се че не си, даже си прекалено чувствителен според мен.
Димо казах го в смисъл обратно на емоционална интилигентност-сдържаност.
Аз нямам такова нещо, всичко изригва и после му мисля.
05.11.21
17:13
казано от nervak на 05.11.21, 17:05:
Добре,че имаме защитници на малцинствата...
Повръщам от умиление.
.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 05.11.21 17:31.
05.11.21
17:31
казано от Bart Simpson на 05.11.21, 17:13:
казано от nervak на 05.11.21, 17:05:
Добре,че имаме защитници на малцинствата...
Повръщам от умиление.....не, всъщност нямам нужда от това.
казано от kaloyan на 05.11.21, 17:05:
казано от Любомир на 05.11.21, 16:47:
Спокойно, няма да намалее :)) Ти нали чу колко излиза едн курс лечение ?
Около 700 долара :) Кой ще ги плаща тези пари ? Нашата окуцяла и източена здравна каса ? Или пенсионерите с 300 лева пенсия .. По-скоро ще се ваксинират отколкото да дават пари за лекарство :)
Значи горе-долу колкото един фалшив сертификат ?? А кой ще плаща е ясно- тези, които плащат данъци, подпомогнати донякъде от модерната парична теория..
казано от Димо на 05.11.21, 14:52:
Политическа пачавра:
Мненията отпреди 2+ години със сигурност не касаят ковид ваксините.
Тук сега се чух с един приятел, той е на кораб и са се изпоразболял целия екипаж. И той е много корав, обаче директно си каза, че си е “ебало м..” първо загуба на обоняние, висока температура първите дни и сега след 6 дни усеща доста слабост.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече