Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.11.21
19:01
Мастърмайнд ваксинаторът, досега не си се поинтересувал за една от четирите ваксини, които поставят у нас, а иначе наливаш акъл на останалите.
Ти не познаваш лично всички педерасти на света, но всяка втора приказка ти е хомофобска.
Мнението беше редактирано от Димо на 17.11.21 02:03.
17.11.21
04:46
не съм чел цялата тема, защото няма смисъл, но ето и моето мнение. Аз НЯМА да се ваксинирам и не защото съм анти ваксър, а защото съм мислещо същество което няма да позволи да му казва някой какво да прави и да му вменява вина за бедите на цялото човечество. Нямам нужда от мол, не ходя на заведения, ще мина и без кино, в театър не съм стъпвал, пазарувам машини втора употреба и материали от местната железария, така че и стоителните хипер маркети ще минат без мен. Взеха ми само фитнеса досега. Ставам всяка сутрин в 3.30 и тренирам вкъщи.Вдигнаха горивото, слязъх от колата, то било полезно да ходиш пеша. Вдигнаха цената на отоплителните горива. Купих си резачка и през седмица съм в гората. Шефа каза че иска само ваксинирани, ще ходя на работа докато мога и след това да си намерят друг. Това е, те да натискат, аз няма да се дам.
казано от Димо на 16.11.21, 16:29:
И да не кажете после че избирателно поднасям информацията - един бивш колега получил инфаркт на следващия ден след като му сложили Пфайзер втора доза. Още същия ден се почувствал недобре и на другия ден се тръшнал. Това е първа такава информация, която чувам и я споделям безкористно.
Колежка на мой близък приятел почина ден след поставена Янсен на 35 без придружаващи заболявания. Разбира се, понеже съм заплаха за обществото, бях първата да му обясни, че е сложно да се докаже категорично връзката между двете събития, както и че хората имат тромби и аневризми (например), за които не знаят, от много преди да има Ковид и ваксини. И това наистина го вярвам, но се оказва сложно смилаемо за обикновения човек. Той е с нагласата, че административно е задължително, спазва си поставените ограничения (няма никакъв сертификат), не иска да си купи измислен сертификат за ваксинация, но се страхува от нлр, защото до преди две седмици беше с терапия на тежка алергична уртикария.
А относно изборът на ваксина, оставам с впечатлението, че полека лека нещата си вървят към абонаментен план. И като цяло, рнк ваксината май няма как да бъде избегната. МЗ дава указания да слагат бустер Пфайзер на поставена Астра Зенека. За Янсен още не са решили, но се очаква да е същото. Нещо, което видях с очите си е, че ако на две Пфайзер се сложи бустер Модерна, става мадафака. Мотивът за се направи този избор беше точно разликата в покритието на двете ваксини. Наистина не знам дали е официално удължена годността на сертификатите за завършен ваксинационен курс, защото повечето, които съм виждала, са с валидност една година на тях. Ако е, значи съм в грешка.
Мнението беше редактирано от БПН на 17.11.21 06:54.
17.11.21
08:04
казано от Димо на 17.11.21, 01:47:
Ти не познаваш лично всички педерасти на света, но всяка втора приказка ти е хомофобска.
Всяка втора приказка относно Швейцария, след като миналия месец гласуваха на референдум права на еднополовите, които са абсурдни. Това, че по цял ден гледаш ваксърски мемета и не се интересуваш какво се случва по света си е твой проблем.
“Освен правото на законен брак и осиновяване, двойките жени, които имат сключен брак, получават и правото да имат деца след процедура с донори на сперма, което досега беше разрешено само за хетеросексуалните двойки.”
Да де, ама си мастърмайнд хомофоб и античовешки права пропагандатор, без да си се запознал с всеки педераст и лесбийка, щото по цял ден гледаш проповядващи омраза мемета и се надъхваш.
казано от БПН на 17.11.21, 06:53:
Нещо, което видях с очите си е, че ако на две Пфайзер се сложи бустер Модерна, става мадафака.
Какво по-точно е станало?
казано от Димо на 17.11.21, 08:20:
казано от БПН на 17.11.21, 06:53:
Нещо, което видях с очите си е, че ако на две Пфайзер се сложи бустер Модерна, става мадафака.
Какво по-точно е станало?
Колежката излезе извън строя със симптоми, много приличащи на ковида, който изкарах аз. И не, тя не беше болна. Всички лекари, които питах, казаха, че е било тъпо решение.
17.11.21
08:36
казано от Димо на 17.11.21, 08:18:
Да де, ама си мастърмайнд хомофоб и античовешки права пропагандатор, без да си се запознал с всеки педераст и лесбийка, щото по цял ден гледаш проповядващи омраза мемета и се надъхваш.
Само менса гений може да стигне до такова умозаключение. Правиш се на широкоскроен, а всъщност си доста ограничен. Друг път преди да генерираш подобен спам във форуми и социални мрежи, седни и се информирай.
Темата отдавна трябваше да бъде преименувана на “Приключенията на Димо и Невян в страната на антиваксърите”. :)
Не бе, тази тема го играе психодиспансер :) Когато хората са наред, никой не пише тук. На някой нещо като му стане с нервите :))) кое кое по - напред, корона темата :))
Цялата тема обяснява как “моето тяло - моя избор, няма се ваксинирам”, обаче има твърдо мнение какво трябва да правят с телата и животите си непознатите геи от Швейцария и е възмутен до дъното на дребната си душичка от избора им.
казано от Brown Bomber на 17.11.21, 08:36:
Само менса гений може да стигне до такова умозаключение.
Усетих аз още като го казах че те жегна дълбоко, една утеха имаше ти в живота си - да си мислиш че си много умен - и ти съсипаха илюзията мръсниците.
17.11.21
10:08
И за психолог на звезди не ставаш - кръгла нула!
Като стана дума, мисля в БГ нещата все още са добре, че я вижте в САЩ-бизнеса да си психоаналитик как процъфтява :-) Тук очевидно все още нямаме такава потребност.
Киро балкански се разсърди на международното положение и на швейцарските геи в уредената им държава и вместо да си погледне в собствената кочинка, люто се закани да не им купува шоколадите да видят хубаво ли е.
казано от Dydo на 17.11.21, 10:12:
Като стана дума, мисля в БГ нещата все още са добре, че я вижте в САЩ-бизнеса да си психоаналитик как процъфтява :-) Тук очевидно все още нямаме такава потребност.
А, да бе - имам клиентка - нека да им е лошо и у нас, 50 кинта на час и записвания за след 2 седмици.
Но да - балканджиите си имаме люта ракия и шамари и психоаналитици не ни трябват.
А така, важното е терапията да върви. Храна ще им за всички от сърце :) Няма значение кой какво пише.
Това като на футболните мачове агитките. Бият се бият и като не останат противници от другата агитка, започват помежду си да се млатят :)
17.11.21
22:11
FBI investigating vials labeled ‘smallpox’ found in lab near Philadelphia.
Ако има пандемия от едра шарка едва ли ще има антиваксъри.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 17.11.21 22:14.
казано от Brown Bomber на 17.11.21, 22:11:
FBI investigating vials labeled ‘smallpox’ found in lab near Philadelphia.
Ако има пандемия от едра шарка едва ли ще има антиваксъри.
?
19.11.21
22:46
Ся аз тук малко си поотпочинах от вас и разсъждавах.
Ма гледам, че и темичката, то по-скоро е стая, отколкото тема, но все пак е поумряла, та:
Ваксиниран, според тълковния речник е имунизиран, а вие не сте, щото аз мога да ви заразя, значи не сте имунизирани , следователно не сте ваксинирани, следователно сте ваксинирани, колкото и аз.
Значи ваксината, не допринася-имунитет, следователно не е ваксина, а някакъв имунностимулант, който се “изтърква” за шест месеца, нещо като зимни и летни гуми ми идва.
И ся аджеба, вие ваксинирани/имунизирани ли сте?
Щот ся гледам, че вече две дози Пфайзер не фащали, а трета нищо не гарантирала.
Казват, че ако сте,вече честно ше го казвам “набодени” щото нАуката доказва, че не сте ваксинирани, шом не сте имунизирани, ще го карате по-леко, нали така, значи ще го карате така или иначе ама ше е по-леко, та значи сте си свършили вашата работа и аз вече не съм опасен, само по-малко лош, благодарение на вашата съобразителност да се “набодете”.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.11.21 22:58.
19.11.21
22:59
Ся да не допринасям в предния пост и да няма лайк, дето да не се отнася и за това пиша и тоа поС:
Боби, ти ваксиниран ли си?след като мога да те заразя?
???
19.11.21
23:09
НАЛИ ВСИЧКО ЗНАЕХТЕ ЗА ВАКСИНАТА ВЕ, А ВЕ, СЛЕД ЕДНА ГОДИНА И МИЛИОНИ ДОЗИ ВИ КАЗАХА, ЧЕ ВАКСИНАТА ВИ НЕ Е ВАКСИНА, ПАЛЯЦИ.
ОБИЖДАТЕ И ХРАНИТЕ НА КИЛО.
Коле трий, през дедовия ми е, да се посипят с пепел всичките, дето знаят и учат, а не си слушат сърцето заради страх, че не са в стадото, па-ля-ци.
Черпациии,говорят за наука ...
Мнението беше редактирано от nervak на 19.11.21 23:12.
19.11.21
23:12
казано от nervak на 19.11.21, 23:11:
Черпациии
Тва ли само измисли, ама щом те влече-решетачни лъжици.
19.11.21
23:13
Илия, смел ли си достатъчно да отговориш на осем въпроса само с ДА или НЕ?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.11.21 23:14.
19.11.21
23:14
казано от nervak на 19.11.21, 23:11:
Черпациии,говорят за наука ...
Социопати говорят за права и фобии
Достатъчно на твои въпроси съм отговарял.Нямам нужда от смелост, а от търпение-такова нямам.
Днес си ударих бустера...третата.
До година и пета ако реша .
19.11.21
23:19
Аз съм на бустъра на леврони. Ама и от него вече не усещам файда.
Барт, да не са само въпроси от менса. :ДДД
19.11.21
23:20
Явно не си мъжкара , за който се мислиш, аз ще ги напиша ти им отговори ако си се напил достатъчно:
1. Подлагал ли си се на терапия срещу Ковид?
2. Колко пъти-3?
3. Имунизиран ли си срещу ковид?
4. Смяташ ли, че си ваксиниран?
5. Ако смяташ, че си ваксиниран, имунизиран ли си?
6. Ако не си имунизиран, може ли да ме заразиш и ти?
7. Аз сърдя ли ти се, че може да ме заразиш, както ти и Боби на мен?
8. Ко ш кайш за седмото?
19.11.21
23:23
Смешковци, имунизорани друг път, щом мога да ви заразя, не ви ли е срам????
300 спринцовки в гъза да си набиеш, пак тая, пич.
8 пъти ДА хахахахаххха
Прочети седмото си да, през водопровода ми е ти какво може да носиш.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.11.21 23:25.
19.11.21
23:25
Ваксинирани, ама ваксината не работи хахахахха, обичам да обичам.
19.11.21
23:26
Тва ващо е щот ври водата, значи е манджа.
19.11.21
23:27
хАпнете
Е?
Какво като ме заразиш?
Губят ти се основни познания...по какво ли не .
Казвал съм ти го.
А по отношение на моята персона...там където се навирам всеки ден,през х... ми е ,каква ваксина ще ми сложат...и колко пъти.
19.11.21
23:37
Ми значи си си умрел в кожата шом не ти дреме дали ш си изгледаш децата бий си квот искаш, ма не прокламентирай, че аз съм опасен, защото ти хомофобе и фашисте си по-опасен от мен за световния ред.
Па боли ме дедовия ква брезаола си направил или ква бира си сварил, тва са неща, които хората правят от хилядолетия и това че ги можеш, означава само, че си последовател, а не някъв месия дето е дал нещо на някой.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.11.21 23:40.
казано от Bart Simpson на 19.11.21, 22:46:
Ся аз тук малко си поотпочинах от вас и разсъждавах.
Недей разсъждава по научни въпроси, не ти е силна страна.
19.11.21
23:41
Прав си, брат, тук сте от Старши-научен сътрудник-нагоре, къде ли се мешам и аз.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече