Коронавирус в България

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.11.21
11:27

Благодаря за тази статистика, направи ми впечатление, че в Пловдив ваксинираните са над 90 000 повече отколкото във Варна.

29.11.21
15:36

Офф, аз май ще видя швейцария през крив макарон, жалко че си купих билет и то не само за мен. Май отсега държавите започват една по една да се затварят, няма ваксини няма 5 лева.

29.11.21
20:20

Доста рисковано е в тази обстановка да резервираш месеци напред, аз ако реша да пътувам въобще за чужбина ще е нещо last minute.

30.11.21
09:24

Обикновен скучен вторник с 224 умрели с Ковид.

gggddd

30.11.21
13:42

Няма ли да махат зелените сертификати вече. Тия с вирнатите носиве ще ни таковат таковата с новия щам.

30.11.21
14:21

Ти се шегуваш, ама в Германия почти са решили да правят ваксината задължителна, дано се осъзнаят вече германците, да се събудят и да се разбунтуват, иначе не знам, и тук ще ни задължат най-вероятно.

30.11.21
14:43

И на нас ни прецакаха плановете за Англия. :(

Мнението беше редактирано от Димо на 30.11.21 14:48.

30.11.21
14:43

Да идва вече, че не се издържа.

30.11.21
15:15

Ваксинирах се само и единствено, за да получа заветния зелен сертификат, но ползите от него намаляват с всеки изминал ден.

Продължавам да чета с интерес излиянията на форумните ваксъри.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 30.11.21 15:20.

Bart Simpson

30.11.21
21:52

???

30.11.21
22:28

Каза си тежката дума.

30.11.21
22:36

Никога няма да разберем какво щеше да е ако нямаше локдауни, мерки, ваксини- апокалипсис или нищо особено..Мангъров и той само предполага, както и всички останали.

30.11.21
23:28

казано от Joyplovdiv на 30.11.21, 14:21:

Ти се шегуваш, ама в Германия почти са решили да правят ваксината задължителна, дано се осъзнаят вече германците, да се събудят и да се разбунтуват, иначе не знам, и тук ще ни задължат най-вероятно.

А защо трябва да се разбунтуват германците? Ако аз съм германец защо трябва да се бунтувам? Трябва да кажа:” Не ми пречете! Аз искам свободно да се заразя. И свободно да умра. А вие ми пречите и за двете.”

Нещо слънцето ли беше много силно тези дни? И ви удари в главата?

30.11.21
23:36

казано от Joyplovdiv на 30.11.21, 22:36:

Никога няма да разберем какво щеше да е ако нямаше локдауни, мерки, ваксини- апокалипсис или нищо особено..Мангъров и той само предполага, както и всички останали.

Е, как никога няма да разберем. Направо ме хвърляш в оркестъра. Тези няколко вълни не бяха ли достатъчни за да разберем? Малко ли са умрелите?

А постоянните нови мутации, идващи все от Третия свят с нищожен брой ваксинирани, тези нови щамове не бяха ли достатъчни за да разберем? Или има хора, които загряват бавно като албански реотан? Ти им казваш в 7 сутринта “Добро утро!”, а те ти отговарят в 7 вечерта “Добро да е!” :)

30.11.21
23:39

Да Миро, позна, в Маями съм и слънцето пече много и аз нали нямам зелен сертификат, не ме пускат в магазините и съм все на слънце...

30.11.21
23:51

казано от Joyplovdiv на 30.11.21, 23:39:

Да Миро, позна, в Маями съм и слънцето пече много и аз нали нямам зелен сертификат, не ме пускат в магазините и съм все на слънце...

Така си и предполагах. Джой, Маями не е като родното ти Филибе. Слагай няква по-плътна шапка за слънцето. Че иначе ще започнеш да кукуригаш като петел. :) И накрая съвсем ще изкукуригаш. :D Много съм загрижен за твоето здраве. Както и на останалите ни сънародници зад граница. :) Не искам да ви се случват лоши неща. :)

01.12.21
00:26

Няма сняг. Това не е сняг, а обикновен памук. Пръскат ни със студен памук, за да си мислим, че зимата идва. Следите, които оставят самолетите, идват от големите отворени фризери, в които се съхранява студен памук. Не знам какво друго си мислихте, че е. Ако вземете шепа от т.нар. “сняг”, ще видите, че се топи като кубчета захар. И после ръцете ви лепнат, все едно сте яли захарен памук! Няма случайни неща на този свят. По-просветените знаят, че Биг Памук работят с големите топлофикационни корпорации като топло.бг, за да ви вземат парите и живота. Биг Топло и Биг Памук искат да заличат човечеството от лицето на Земята. Не се поддавайте на долни манипулаций. Памучните дрехи ви ограничават свободата. Съблечете ги! Спрете си парното сега.

01.12.21
17:31

Не знам за вас, пичове, но на мен все по-антиутопично започва да ми става:))

https://m.zdrave.net/Новини/Георги-Маринов—Отказът-да-приложим-алгоритъма-за-унищожаване-на-вируса-е-предумишлено-убийство-на-милиони/n20168

Мнението беше редактирано от Niki G на 01.12.21 17:32.

01.12.21
21:30

Изводът, който си правя от статията е, че ще има нови подобрени ваксини, които ще предпазват, но да видим. Сещам се за бръщолевенията на петимата ваксър-разбирачи тук, които твърдяха, че нови ваксини няма да има и да не ги чакаме, дано да излязат прави, но едва ли.

gggddd

01.12.21
21:44

От горната статия.

Това са фактите.
На тяхна база единственото разумно заключение е – от днешна дата всеки следва да се счита за напълно неваксиниран и незащитен, дори и да е с пресни три дози и дори и току-що да е прекарал COVID (аз си сложих трета доза миналата седмица, но сега ще се наложи да мина обратно от N95 маски на P100). И да се надяваме ваксините да имат някакъв ненулев ефект, но като се има предвид как те бяха пробити от Делта, никой не бива да разчита на каквато и да било ефикасност.

01.12.21
22:42

Кво ви става бе?
Добре,че ни ги дадохте тези статии.

01.12.21
23:06

Да, какви са тези статии тук, я пуснете едно меме, намесете Мангъра, кемтрейлс, чипирането и обичайния за темата пълнеж.

Bart Simpson

01.12.21
23:29

казано от nervak на 01.12.21, 22:42:

Кво ви става бе?

Ти оа кво са пънеш, нали ш си бодеш, къде що има?

01.12.21
23:32

Как по-точно делта варианта и кои ваксини е пробил? От всички статистики (стъкмистики според антиваксърите и конспираторите) и мета-анализи на изследвания не можахте да си извадите заключение че ваксините работят, но от интервю с някой си в здраве.нет с “алгоритъма за унищожаване на вируса” и “геноцид” в заглавието веднага разбрахте колко е зле положението с ваксините и колко са безсмислени?

Зле, зле е, закривай.

Bart Simpson

01.12.21
23:33

Гог, оценявам хумора ти от по-горе или предната страница, ама кат видиш половината.....повтарям половината армия на Англия на континентална Европа, за да е по-лесна за мобилизирана на изток(понастоящем в Германия), ще се радваме ако можеш да си пуснеш клипа(навреш) на нещо работещо.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.12.21 23:34.

01.12.21
23:34

Бомбър, аз те мислех за злобен, но последователен. Ти за едното молче и летище се предаде и се ваксинира. Какво ще си помисля сега за теб другите? Не можа ли като нормален антиваксър да си купиш сертификат?

Bart Simpson

01.12.21
23:36

казано от Димо на 01.12.21, 23:32:

Как по-точно делта варианта и кои ваксини е пробил? От всички статистики (стъкмистики според антиваксърите и конспираторите) и мета-анализи на изследвания не можахте да си извадите заключение че ваксините работят, но от интервю с някой си в здраве.нет с “алгоритъма за унищожаване на вируса” и “геноцид” в заглавието веднага разбрахте колко е зле положението с ваксините и колко са безсмислени?

Зле, зле е, закривай.

Димчо, димчо, димчо.

Bart Simpson

01.12.21
23:37

казано от Димо на 01.12.21, 23:34:

Бомбър, аз те мислех за злобен, но последователен. Ти за едното молче и летище се предаде и се ваксинира. Какво ще си помисля сега за теб другите? Не можа ли като нормален антиваксър да си купиш сертификат?

Това доказва колко точно безсмислена смята, че е ваксината, как си сляп за това?
Никога не е казвал, че е чип, а че е безсмислена, Димчо.
Ама толкова искаш да си мислиш , че си следващо левъл на еволюцията, че дори не четеш, нещо, нетипично за теб.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.12.21 23:39.

gggddd

01.12.21
23:41

казано от Bart Simpson на 01.12.21, 23:33:

Гог, оценявам хумора ти от по-горе или предната страница, ама кат видиш половината.....повтарям половината армия на Англия на континентална Европа, за да е по-лесна за мобилизирана на изток(понастоящем в Германия), ще се радваме ако можеш да си пуснеш клипа(навреш) на нещо работещо.

Нямам идея за какво говориш, но ако някой ще си навира нещо някъде, по-скоро ще си ти. Оценявам хумора ти. :Д

Bart Simpson

01.12.21
23:41

казано от Gogo на 01.12.21, 23:41:

казано от Bart Simpson на 01.12.21, 23:33:

Нямам идея за какво говориш, но ако някой ще си навира нещо някъде, по-скоро ще си ти. Оценявам хумора ти. :Д

Навиране да има?

01.12.21
23:48

Зле, зле, закривай. Нали така се казва? Закривай.

gggddd

01.12.21
23:52

интервю с някой си

Поне написа ли му името в гугъл, да видиш, че не е само в здраве.нет :Д

02.12.21
00:06

Менса-геният си въобразява, че ходя в мол и че нещо ми пречи да летя, а в същото време се тюфка, защото му се провалило ходенето до Лондон.
Най-добре си трай и не се обръщай към мен, че вече и Миро те съжалява.

Bart Simpson

02.12.21
00:07

казано от Gogo на 01.12.21, 23:52:

интервю с някой си

Не е държи го инерцията от “Памучените облаци”, по спомен Ирина Флорин.

Bart Simpson

02.12.21
00:08

интервю с някой си

Bart Simpson

02.12.21
00:08

интервю с някой си

02.12.21
07:59

казано от Bart Simpson на 01.12.21, 23:29:

Кво ви става бе?

Точно така.
Ти се пъни с трактора.

Bart Simpson

02.12.21
08:36

казано от nervak на 02.12.21, 07:59:

казано от Bart Simpson на 01.12.21, 23:29:

Кво ви става бе?

Точно така.
Ти се пъни с трактора.

На пролет, сега земята отмаря.

02.12.21
10:10

https://journals.plos.org/plosbiology/article?id=10.1371/journal.pbio.1002198
А, ето откъде е преписвало мангърчетоооо:))

Мнението беше редактирано от Niki G на 02.12.21 10:19.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1