Горна долна част .Рамо?

17.04.20
16:26

Здравейте. Новак съм и имам следния въпрос .Тренирам по сплитат горна долна част,два дена тренировка един почивка.Правя по две упражнения за всяка мускулна група,с четири серии,и десет повторения.Почивката между упражненията е една минута,а между сериите трисет секунди .Въпроса е че когато тренирам горна част се натоварвам много,мога ли да преместя упражнения та за рамо в тренировката за долна част.Тренирам за да отслабна,висока, 1,77 кг126.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

17.04.20
17:46

Здравей.Ако трябва да изкажа мнение, което да ти помогне е следното-опитай с по-добра загрявка на раменете,намали повторенията или увеличи продължителността на почивката при упраженията свързани с рамене, но не ми допада(на мен) да ги местиш в тренировка за долна част.
Успех,продължавай не спирай, това е най-важно и изчакай и друго мнение.

Мнението беше редактирано от TheCalculator+-=0 на 17.04.20 17:48.

Благодаря. Ще пробвам така.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1