01.08.05
14:31
Здравейте, хора! Аз взех, че реших да заяквам ;) и тук има достатъчно хора, които разбират милион пъти повече от мен как става всичко. Чел съм доста и съм се интересувал, имам и частичен напредък, но като цяло на нищо не приличам. Пълнея доста бързо, поради което постоянно съм на диета,което май не ми позволява много-много да напредна. Висок съм 1.77 и тежа 67 кила, ендоморфен тип съм, всичко ми се лепи. Можете ли да ми препоръчате примерна тренировка, колко пъти в седмицата да тринирам, кои дни какво да трнирам и с какви неща да се храня. Искам да се изчистя и да постигна релеф, а не толкова маса. И голямата ми болка-плочките и бицепсите(там има най-много резултат, но 3-4 дена без да ги тренирам и всичко отлита) Благодаря ви предварително!:))))))))))
Като начинаещ можеш да почнеш да правиш кръгови тренировки,т.е. да тренираш цялото тяло в един ден.Тренираи 3 пъти в седмицата,не повече от час и половина на ден.Избягваи мазни храни,сладко,наблягаи на белтачините(яица,мляко,месо),след 5-6 часа след обед избягваи ваглехидратите.Еми общо взето това е :wink: Успех