11.05.20
15:53
Здравейте начинаещ съм,заех се сериозно да започна да тренирам вкъщи за сваляне на килограми (10-15)и основно за тонус.Промених и храненето си от месец и нещо не съм ял хляб,сладко и други тестени щуротии,ограничих пърженото,газираното и алкохола.Работата ми не е тежка,но има доста движение (преди два месеца си взех крачкомер и на ден рядко падам под 9000-10000 крачки)и често се случва след работа да съм без батерии...Та въпроса ми е следния какви упражнения мога или трябва да правя преди работа и има ли начин да разделя тренировката-сутрин да правя да кажем няколко силови упражнение и след обяд след работа кардио,коремни или друг0.
Благодаря ви предварително :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСпокойно можеш да си правиш пълноценна силова тренировка сутрин на гладно. Даже е от най-добрите варианти като цяло.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече